Νέα

Σε ποια ηλικία οι γυναίκες είναι «Τούρμπο» στο κρεβάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Καπου ακουσα οτι η γυναικα για να ειναι ευχαριστημενη,που σημαινει τα δινει ολα :knockinb: :fuck1:,πρεπει να εχει 3 πραγματα.Ενα ΑΚΙΝΗΤΟ,ενα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ και ενα ΠΟΥΛΙ ΕΥΚΙΝΗΤΟ  :bigdick:.Αν τα εχεις αυτα τα 3 ειναι τουρμπο οτι και ηλικια ναναι :grin:
:thumbsup: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Vergara

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1

Συνημμένα

• Z C.jpg
    Z C.jpg
    2,7 KB · Εμφανίσεις: 13

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
εγω πιστευω πως οσο χρονων και να ειναι αμα ξερει να γαμιεται και να σκεφτεται τον πουτσο συνεχεια ειναι παντα τουρμπο...το θεμα ειναι κατα ποσο θελκτικη-ποθητη ειναι σε εμας τους αντρες.....υπαρχουν αρκετες 50-αρες που βαζουν κατω αρκετες 30-αρες γιατι και να γαμιουνται ξερουν καλα αλλα και τον πουτσο τον γουσταρουν ακομα και φυσικα προσεχουν αρκετα τον εαυτο τους (διατροφη-γυμναστηριο κτλ)    :)

υ.γ. πριν απο λιγο γυρισα στο σπιτι απο συνευρεση με μια καυτη 37-αρα σκετος αγγελος στο προσωπο ομως διαολος στο κρεβαττι επειτα απο 3 και πλεον ωρες ειχε αντοχες για συνεχεια παρολο που εχυσε και 3 φορες.....(μια ανα ωρα)

Επισκέπτης
ειδικοτερα δε στην εποχη της μασελας  :pipa2:

έχω τρελά κονέ με μασελάτες ......

απλές μασέλες για φτωχές .......
http://[URL unfurl="true"]www.newagedentures.com/acrylic/acrylic.jpg[/img[/URL]]

και επί εμφυτευμάτων για ματσό πουρά
[img]http://[URL unfurl="true"]www.jbaydentist.com/images/implant/New%20Folder/lightboxfiles/DE%20removable%20full%20denture%20fixed%20with%20SynCone%20system%20of%20Ankylos%20implants.jpg[/img[/URL]]
[img]http://dentalcarematters.com/wp-content/uploads/implant-and-dentures.jpg

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.811
Πόντοι
3.715
a n t i k a v l o t i c

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
εγω πιστευω πως οσο χρονων και να ειναι αμα ξερει να γαμιεται και να σκεφτεται τον πουτσο συνεχεια ειναι παντα τουρμπο...το θεμα ειναι κατα ποσο θελκτικη-ποθητη ειναι σε εμας τους αντρες.....υπαρχουν αρκετες 50-αρες που βαζουν κατω αρκετες 30-αρες γιατι και να γαμιουνται ξερουν καλα αλλα και τον πουτσο τον γουσταρουν ακομα και φυσικα προσεχουν αρκετα τον εαυτο τους (διατροφη-γυμναστηριο κτλ)    :)

υ.γ. πριν απο λιγο γυρισα στο σπιτι απο συνευρεση με μια καυτη 37-αρα σκετος αγγελος στο προσωπο ομως διαολος στο κρεβαττι επειτα απο 3 και πλεον ωρες ειχε αντοχες για συνεχεια παρολο που εχυσε και 3 φορες.....(μια ανα ωρα)

:thumbsup:

kazanas

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
4
Πόντοι
1
η χρυσή ηλικία  κατά τα δικά μου δεδομένα είναι όταν η γυναικα είναι στα 32 - 38 και είναι καλοδιατηρημένη
... όταν ήμουν πιτσιρικάς 26 ,ήμουν με μια γυναικα 34 με είχε ξεζουμίσει μέχρι και yoga έκανα μαζί της  άλλη κατάσταση ρε μάγκες μου,  πιο ώριμη γυναικα
σηκωνόταν από τρελό γαμήσι στο κρεβάτι πήγαινε στην ντουλάπα όρθια ,έστηνε την κωλαρά της και μου λεγε εδώ δεν με έχεις πάρει ... ήταν πολύ καύλα πάντα προσπαθούσε να με ξεζουμίσει και να μου δείξει πως αντέχει .....μετά βεβαια κατηγορήθηκα για υπέρ σεξουαλικώς ...έπειτα δοκίμασα και παντρεμένη άλλη καύλα εκεί πολύ γυναικα ρε παιδί μου και με φαντασία τι να φοράει μάσκες περούκες αλλα κόλπα ...είχε έρθει να με πάρει μια φορα από το αεροδρόμιο και φορούσε μια καπαρτίνα βαμμένη φτιαγμένη στην τρίχα ...με πλησιάζει και μου λέει καλώς ήρθες το μουνάκι μου στάζει όλη μέρα από κάτω δεν φοράω τίποτα ,στην αρχή "κομπλαρα" της λέω μια στιγμή να πάω w.c , με ακολουθεί και στην πόρτα όπως έμπαινα μου ανοίγει την καπαρτίνα και τι να δω από μέσα μονο ζαρτιέρες  ρε φιλε ...από το parking μέχρι το σπίτι "γαμιοντας" πήγαμε

οποτε θεωρώ όπως είπα 32 - 38
πως είναι το target group της απόλυτης καύλας !!!!

... φίλτατε, ήσουνα κι εσύ καλός εργάτης του μουνιού όμως!!!

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
 ... φίλτατε, ήσουνα κι εσύ καλός εργάτης του μουνιού όμως!!!

Σορρυ που μπλεκομαι, αλλα ετσι ειναι, εγω πιστευω οτι καθε γυναικα μπορει να γινει τουρμπο στο κρεβαττι με τον αναλογο παρτενερ, ολες εχουν τα κουμπια τους, το θεμα ειναι να τα βρεις.. εκτος αν μιλαμε για νυμφομανεις που εκει δε χρειαζεται να κανεις απολυτως τιποτα.. τωρα για το θεμα ηλικιας .. τιποτα δεν ειναι δεδομενο, η ωριμοτητα αλλαζει μονο αν και αυτο δεν αποτελει θεσφατο.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
45-50.
κυκλοφορούν κάτι γυμνασμένες τσούλες με κορμάρες σε αυτή την ηλικία....κόλαση!!
και με την εμπειρία που έχουν στο sex σου πετάνε τα ματια έξω στο χαλαρό.
τι να λέμε τώρα..meta apo μια προσεγμένη tsoula 45-50άρα τίποτα, το χάος...  :grin:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Πάνω από 40.... Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση!  :cum: :cum: :cum: :cum:

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Σορρυ που μπλεκομαι, αλλα ετσι ειναι, εγω πιστευω οτι καθε γυναικα μπορει να γινει τουρμπο στο κρεβαττι με τον αναλογο παρτενερ, ολες εχουν τα κουμπια τους, το θεμα ειναι να τα βρεις.. εκτος αν μιλαμε για νυμφομανεις που εκει δε χρειαζεται να κανεις απολυτως τιποτα.. τωρα για το θεμα ηλικιας .. τιποτα δεν ειναι δεδομενο, η ωριμοτητα αλλαζει μονο αν και αυτο δεν αποτελει θεσφατο.
σωστός ο παίκτης!

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Εγώ θα έλεγα ότι πάει και ανάλογα με την εθνικότητα...

Vergara

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ θα έλεγα ότι πάει και ανάλογα με την εθνικότητα...

Σωστό κι αυτό ! Μπορεί να υπάρξει συσχέτιση εδώ που τα λέμε σε ένα βαθμό.
Διότι αυτό που περιγράφει ο φίλος πιο πάνω για της καυλιάρες 45-50άρες
(που ακόμα και 5ήμερο να τiς κλήσεις μέσα και να τiς πηδάς Non-Stop, τους αρέσει με τρέλα) συμβαίνει συνήθως με τiς Ελληνίδες, Ιταλίδες, Σπάνιολες, Λατινοαμερικάνες και σίγουρα Αμερικάνες !
Οι Ρουμάνες όταν περάσουν τα 35-40 δείχνουν για 10-15 + χρόνια μεγαλύτερες, αισθάνονται σκατά και γενικά η οπισθοδρομική νοοτροπία της Τσιγγάνo-Ρουμανίας τους στέλνει μυνήματα τύπου "ενταξυ τώρα εσείς ξοφλήσατε σε όλα τα επίπεδα" οπότε λόγω της κακοπέρασης που είχαν, των προβλημάτων για διαβίωση, την πολύ κακή διατροφή που κάνουν , την έλλειψη σωματικής άσκησης σε συνδιασμό με την ψυχολογική κατάσταση που τiς ρίχνουν με τiς υποβολές της Ρουμανικής Τσιγγάνo-Κοινωνίας, όταν πατούν τα 40 παίρνουν την κάτω βόλτα...

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
αδιαψευστα και αδιαπραγματευτα απ τα 35-40 κ υστερα...καλα τα πιπινακια,δε λεω,αλλα στην σεξουαλικη ενεργεια δεν φτανουν τις ωριμομπεμπεκες  :knockinb:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
αδιαψευστα και αδιαπραγματευτα απ τα 35-40 κ υστερα...καλα τα πιπινακια,δε λεω,αλλα στην σεξουαλικη ενεργεια δεν φτανουν τις ωριμομπεμπεκες  :knockinb:

Που τις βρισκουμε ομως τις ωριμομπεμπεκες οεο? Και αφου τις βρουμε πως τις προσεγγιζουμε? Εγω λογω ηλικιας (26 χρ.) ολο με πιτσιρικες νταραβεριζομαι  :headbang:  με τις μεγαλες κομπλαρω, δεν ξερω πως να κανω παιχνιδι...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Που τις βρισκουμε ομως τις ωριμομπεμπεκες οεο? Και αφου τις βρουμε πως τις προσεγγιζουμε? Εγω λογω ηλικιας (26 χρ.) ολο με πιτσιρικες νταραβεριζομαι  :headbang:   με τις μεγαλες κομπλαρω, δεν ξερω πως να κανω παιχνιδι...

λαικες αγορες
στα τυρια στον σκλαβενιτη
στα αλλαντικα στο αβ

trust me

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom