nikbel2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 106
- Πόντοι
- 1
η χρυσή ηλικία κατά τα δικά μου δεδομένα είναι όταν η γυναικα είναι στα 32 - 38 και είναι καλοδιατηρημένη
... όταν ήμουν πιτσιρικάς 26 ,ήμουν με μια γυναικα 34 με είχε ξεζουμίσει μέχρι και yoga έκανα μαζί της άλλη κατάσταση ρε μάγκες μου, πιο ώριμη γυναικα
σηκωνόταν από τρελό γαμήσι στο κρεβάτι πήγαινε στην ντουλάπα όρθια ,έστηνε την κωλαρά της και μου λεγε εδώ δεν με έχεις πάρει ... ήταν πολύ καύλα πάντα προσπαθούσε να με ξεζουμίσει και να μου δείξει πως αντέχει .....μετά βεβαια κατηγορήθηκα για υπέρ σεξουαλικώς ...έπειτα δοκίμασα και παντρεμένη άλλη καύλα εκεί πολύ γυναικα ρε παιδί μου και με φαντασία τι να φοράει μάσκες περούκες αλλα κόλπα ...είχε έρθει να με πάρει μια φορα από το αεροδρόμιο και φορούσε μια καπαρτίνα βαμμένη φτιαγμένη στην τρίχα ...με πλησιάζει και μου λέει καλώς ήρθες το μουνάκι μου στάζει όλη μέρα από κάτω δεν φοράω τίποτα ,στην αρχή "κομπλαρα" της λέω μια στιγμή να πάω w.c , με ακολουθεί και στην πόρτα όπως έμπαινα μου ανοίγει την καπαρτίνα και τι να δω από μέσα μονο ζαρτιέρες ρε φιλε ...από το parking μέχρι το σπίτι "γαμιοντας" πήγαμε
οποτε θεωρώ όπως είπα 32 - 38
πως είναι το target group της απόλυτης καύλας !!!!
Συμφωνω Φιλε και επαυξανω ............Σταζουν καυλα οι Γυναικες τοτε απο ολες τις μεριες..................