Νέα

Σε ποια ηλικία οι γυναίκες είναι «Τούρμπο» στο κρεβάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
η χρυσή ηλικία  κατά τα δικά μου δεδομένα είναι όταν η γυναικα είναι στα 32 - 38 και είναι καλοδιατηρημένη
... όταν ήμουν πιτσιρικάς 26 ,ήμουν με μια γυναικα 34 με είχε ξεζουμίσει μέχρι και yoga έκανα μαζί της  άλλη κατάσταση ρε μάγκες μου,  πιο ώριμη γυναικα
σηκωνόταν από τρελό γαμήσι στο κρεβάτι πήγαινε στην ντουλάπα όρθια ,έστηνε την κωλαρά της και μου λεγε εδώ δεν με έχεις πάρει ... ήταν πολύ καύλα πάντα προσπαθούσε να με ξεζουμίσει και να μου δείξει πως αντέχει .....μετά βεβαια κατηγορήθηκα για υπέρ σεξουαλικώς ...έπειτα δοκίμασα και παντρεμένη άλλη καύλα εκεί πολύ γυναικα ρε παιδί μου και με φαντασία τι να φοράει μάσκες περούκες αλλα κόλπα ...είχε έρθει να με πάρει μια φορα από το αεροδρόμιο και φορούσε μια καπαρτίνα βαμμένη φτιαγμένη στην τρίχα ...με πλησιάζει και μου λέει καλώς ήρθες το μουνάκι μου στάζει όλη μέρα από κάτω δεν φοράω τίποτα ,στην αρχή "κομπλαρα" της λέω μια στιγμή να πάω w.c , με ακολουθεί και στην πόρτα όπως έμπαινα μου ανοίγει την καπαρτίνα και τι να δω από μέσα μονο ζαρτιέρες  ρε φιλε ...από το parking μέχρι το σπίτι "γαμιοντας" πήγαμε

οποτε θεωρώ όπως είπα 32 - 38
πως είναι το target group της απόλυτης καύλας
!!!!

Συμφωνω Φιλε και επαυξανω ............Σταζουν καυλα οι Γυναικες τοτε απο ολες τις μεριες..................

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
26-30 ta exei ola...τι 38 και 40...εκει εχει πετσιασει το δερμα...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Το διάστημα μεταξύ 30 και 35.

Η καλύτερη ηλικία... Πάνω στις καύλες τους και την απόλυτη ωριμότητα.

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
246
δεν σαρεσει το μωρο τυπε?
Imagen+051.jpg

παιζει κανα τηλ ρε παιδια για το πιπινι? :think: :think: :think: :think: :think:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
ενοειτε  40-45 που έκει λες ότι τα κάνω όλα ;)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Ακόμα και η ιστορική Γαβριέλα στα 76 σταμάτησε...

Στα 98; Στα 98 ρε πούστη μου;

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
θυμασαι που ελεγε οτι οταν ηταν μικρος και πηγαινε στα ντελα,επειδη ντρεποταν να φυγει,εμπαινε στην πρωτη που εβλεπε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

γιατι ποσταρες το σαλιγκαρι στο προφιλ του σταμ?

το καταγραφω αυτο να ξερεις  :referee:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
  Ακόμα και η ιστορική Γαβριέλα στα 76 σταμάτησε...

Στα 98; Στα 98 ρε πούστη μου;

το ξερεις οτι ειχε πνιξει την μικρη αδερφη η αδερφο  :think: απο ζηλια οταν ερχοντουσαν οικογενειακως με το καραβι?

κ λενε τις ελληνιδες μετα ζηλιαρες

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αμα ειναι καμμια αγαμητη, οσο χρονων και να ειναι θα γινεται σεισμος στο κρεβατι απο την χαρα της.... που θα δει τα σκελια της να δροσιζονται!!!!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Άσχετα πάντως απ' την ηλικία, ο οργασμός της γυναίκας βρίσκεται στο πορτοφόλι του άντρα....

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.697
Πόντοι
26.141
καποτε οταν σπουδαζα βουλγαρια στα 90's ειχα παισει τον παππου μου με γκομενα βουλγαρα στο φοιητικο μου σπιτι μια μικροτερη του και αυτος ηξερε βουλγαρικα αφου ανεβαινε απο το 1950!!!
οταν το ρωτησα καλα ρε παππου ηρθες που ηρθες βουλγαρια γιατι τρως αυτην την 55αρα και οχι κανενα πιπινακι και μου απανντησε με στοικοτητα καλα  τα νεα μοντελα της μερσεντεσ τοτε ηταν τα slk  αλλα παντα μια αστον μαρτιν 50ετιας οπως η DB5 (προσφατα ξαναεπαιξε και στην νεα ταινια του μποντ) θα ειναι εκεινη που θα σε συναρπαζει και παντα θα σκεφτεσε αραγε τι να εκανε  και τι κολπα οταν ηταν στα νιατα της!!!!!!!!!!!! το ιδιο ειναι και ι μεγαλες γυναικες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παντα μια ωριμη γυναικα θα μας εξιταρει την φαντασια και οχι μονο ποσο δικιο ειχε ο γερος μου!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες οι μεγαλύτερες κάβλες στις γυναίκες είναι σε δύο ηλικιακά στάδια...στην αρχή από τα 17 μέχρι τα 20 με 22 που είναι η μεγάλη ορμονική έκρηξη και εν συνεχεία έχουν πολύ μεγάλες κάβλες από τα 30 έως τα 36,37....

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Καπου ακουσα οτι η γυναικα για να ειναι ευχαριστημενη,που σημαινει τα δινει ολα :knockinb: :fuck1:,πρεπει να εχει 3 πραγματα.Ενα ΑΚΙΝΗΤΟ,ενα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ και ενα ΠΟΥΛΙ ΕΥΚΙΝΗΤΟ  :bigdick:.Αν τα εχεις αυτα τα 3 ειναι τουρμπο οτι και ηλικια ναναι :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom