You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σε καλλιστεία στο ίντερνετ η μια κοπέλα είναι δική μας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kost34
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 44K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
θα σου πω εγω ποιο νομιζω πως ειναι το κακοπειτε ποια ειναι που ειναι το κακο ρε παιδες????
Αν δεν πειτε απλα αναφερετε ποιος ειναι ο λογος που δεν λετε και τελος στο ζητημα.
κατ αρχην προκειται για γυναικα που ειναι μελος του φορουμ (ναι ξερω ποια ειναι)
δεν νομιζεις/ετε οτι ειναι παραβιαση προσωπικου δεδομενου να βγει καποιος που την αναγνωρισε στη συγκεκριμενη λιστα κ να γραψει ποια ειναι??? να πει το ταδε νικνεημ του εδω φορουμ ειναι η συγκεκριμενη κοπελα εκει περα??? (ακομη κ αν απλα ειπωθει το νικνεημ χωρις να ξερουμε σε ποια γυναικα στο αλλο σαιτ αντιστοιχει ειναι παλι δεδομενο το οποιο δεν θα εχει δοθει απ την ιδια αλλα απο γκοσσιπ γιουζερς...)
διοτι αν ειναι ετσι οποιον τυχει κ εντοπισουμε σε αλλες ιστοσελιδες με προσωπικα δεδομενα του να τον κανουμε πρωτο θεμα εδω περα.... ή να προχωρησουμε παρα περα κ να βγαλουμε ολοι τις φωτος μας με τις φατσες μας να πεσουν κ οι μασκες των νικνεημς βρε παιδι μου..
θα σου πω εγω ποιο νομιζω πως ειναι το κακο
κατ αρχην προκειται για γυναικα που ειναι μελος του φορουμ (ναι ξερω ποια ειναι)
δεν νομιζεις/ετε οτι ειναι παραβιαση προσωπικου δεδομενου να βγει καποιος που την αναγνωρισε στη συγκεκριμενη λιστα κ να γραψει ποια ειναι??? να πει το ταδε νικνεημ του εδω φορουμ ειναι η συγκεκριμενη κοπελα εκει περα???
διοτι αν ειναι ετσι οποιον τυχει κ εντοπισουμε σε αλλες ιστοσελιδες με προσωπικα δεδομενα του να τον κανουμε πρωτο θεμα εδω περα.... ή να προχωρησουμε παρα περα κ να βγαλουμε ολοι τις φωτος μας με τις φατσες μας να πεσουν κ οι μασκες των νικνεημς βρε παιδι μου..
ε αντε καιρος ειναι να πεσουν και αυτες η μασκες τα βαρεθηκα τα παρτυ με μασκες λολ
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ε αντε καιρος ειναι να πεσουν και αυτες η μασκες τα βαρεθηκα τα παρτυ με μασκες λολ
ε τοτε να κλεισει το φορουμ κ να βρισκομαστε μια φορα τη βδομαδα να κανουμε συνεστιασεις
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Τι δική μας; Απ'το σάιτ;
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
πως να αποφευχθούν τέτοια αδιέξοδα όταν προσπαθείς να κάνεις καριέρα στο bourdela.tv και σε online καλλιστεία.θα σου πω εγω ποιο νομιζω πως ειναι το κακο
δεν νομιζεις/ετε οτι ειναι παραβιαση προσωπικου δεδομενου να βγει καποιος που την αναγνωρισε στη συγκεκριμενη λιστα κ να γραψει ποια ειναι??? να πει το ταδε νικνεημ του εδω φορουμ ειναι η συγκεκριμενη κοπελα εκει περα??? (ακομη κ αν απλα ειπωθει το νικνεημ χωρις να ξερουμε σε ποια γυναικα στο αλλο σαιτ αντιστοιχει ειναι παλι δεδομενο το οποιο δεν θα εχει δοθει απ την ιδια αλλα απο γκοσσιπ γιουζερς...)
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ρε βαριέμαι να διαβάζω ενημερώστε μεεεεε απ'το σάιτ είναι; :o
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Ρε βαριέμαι να διαβάζω ενημερώστε μεεεεε απ'το σάιτ είναι; :o
ναι από το site είναι..
μ φαίνεται κατάντησε κοινό μυστικό πια..
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
ναι από το site είναι..
μ φαίνεται κατάντησε κοινό μυστικό πια..
Ποιά?????????????????????????????????????????????????????????????
Μήπως εσύ???????????? :o :o :o
θα σου πω εγω ποιο νομιζω πως ειναι το κακο
φιλε η γκομενα απο μονη τις αποφασισε να συμμετασχει σε αυτη τη μαλακια.τωρα αμ βαζει τις φωτο τις στο ιντερνετ λογικο ειναι να περιμενει να τις δει και καπου αλλου.ασε που θα χαρει αμα μαθει οτι την βαλαμε και εμεις απο εδω τις φωτο τις αν ειναι μελος.και επισης επειδη ο διαγωνισμος ειναι με ψηφοφορια μεσω ιντερνετ,μπορει η γκομενα να μας το ζητηση να την ψηφησουμε,και να μας πει και απο μονη τις πια ειναι,και εμεις τοση ωρα να συζηταμε μαλακιες εδω περα.παντως αν ζητηση ψηφο απο το σαιτ και ο διαγωνισμος δεν ειναι μουφα η γκομενα πρωτη και με διαφορα θα βγει.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ποιά είναι τελικά ρε παιδιά; Στείλτε μου πμ να τη δω και να σας πω αν όντως είναι αυτή...
ναι αυτη ειναι αλλα νομιζω οτι δεν πρεπει να το κανουμε και τεραστιο θεμα
το κοριτσι ετσι ηθελε να κανει ετσι εκανε τωρα για το πια ειναι εφοσον δεν το αποκαλυπτη η ιδια εμεις δεν εχουμε κανενα λογο να το πουμε
παντος εμεις οι ελληνες ειμαστε πολύ περιεργοι ρε γαμωτο
το κοριτσι ετσι ηθελε να κανει ετσι εκανε τωρα για το πια ειναι εφοσον δεν το αποκαλυπτη η ιδια εμεις δεν εχουμε κανενα λογο να το πουμε
παντος εμεις οι ελληνες ειμαστε πολύ περιεργοι ρε γαμωτο
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Τα λυσσακά μου θα φάωωωωω
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
περίεργεεεεεεεεεεεε.....................κουτσομπόλαααααααα...............Τα λυσσακά μου θα φάωωωωω
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Δεν ξερω τι ιδεες μπορεις να κατεβαζει το μυαλο σου παντως σιγουρα δεν θα ανοιγα καποιο θεμα με κλωνο και με σκοπο να το παιξω εξυπνακιας!!Το θεμα το ανοιξε ο kostas34 που εχει 2 μυνηματα με τι ιδιο θεμα'
H o kostas34 ειναι ο Piatsas ή ειναι μουφα
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το θεμα το ανοιξε ο kostas34 που εχει 2 μυνηματα με τι ιδιο θεμα'
H o kostas34 ειναι ο Piatsas ή ειναι μουφα
Ελιωσα!!!!!!
Φιλε που το ηξερες οτι τον piatsa τον λενε Κωστα και εινα 34?