loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ειπωθηκε ηδη αυτο...επομενη ερωτηση...λοιπον loukritia πες μου ποια εισαι και θα σε ψηφισω οπως και να σε
ειπωθηκε ηδη αυτο...επομενη ερωτηση...λοιπον loukritia πες μου ποια εισαι και θα σε ψηφισω οπως και να σε
Ααα, όλα κι όλα, ό,τι κι αν έχω πει για τη Λουκ ποτέ δεν αμφισβήτησα ότι είναι Κιουρία (με κ κεφαλαίο)Είδες ότι δεν σου απάντησε και αυτό δείχνει ανωτερότητα.
μια σελ πισω.η επομενη ερωτηση ειναι που ειπωθηκε γιατι βαριεμαι να διαβαζω 14 σελιδες
ευχαριστω χρυση μου!!!Ααα, όλα κι όλα, ό,τι κι αν έχω πει για τη Λουκ ποτέ δεν αμφισβήτησα ότι είναι Κιουρία (με κ κεφαλαίο)
Αν ένα κιλό ψάρια κάνει 10 ευρώ και μισό κιλό ψάρια, πόσο κοστίζει τελικά ένα κιλό ψάρια?ειπωθηκε ηδη αυτο...επομενη ερωτηση...
εσυ εισαι κριτικη επιτροπη;;; πφφφ...Αν ένα κιλό ψάρια κάνει 10 ευρώ και μισό κιλό ψάρια, πόσο κοστίζει τελικά ένα κιλό ψάρια?
εσυ εισαι κριτικη επιτροπη;;; πφφφ...
Επίτιμο μέλος παρακαλώ! Και δεν μου αρέσει το απαξιωτικό υφάκι, θα μετρήσει εις βάρος σου. Τελικά είσαι όντως η σωσίας της Αλεξανδράτου...εσυ εισαι κριτικη επιτροπη;;; πφφφ...
θ'αυγο(ω)....Ε πάρε κάτι πιο εύκολο.
Πώς λέγεται το αυγό που φτιάχνεται και βάφεται για να βγει?
δεν ααπαξιωσα...αποψη εξεφρασα...επιτημο....Επίτιμο μέλος παρακαλώ! Και δεν μου αρέσει το απαξιωτικό υφάκι, θα μετρήσει εις βάρος σου. Τελικά είσαι όντως η σωσίας της Αλεξανδράτου...
Μετά την τρομερή άποψη πφφφφ που εξέφρασες, αυθόρμητα μου έρχεται να εκφράσω την ακόλουθή άποψη : χμμμμμμ....θ'αυγο(ω)....
δεν ααπαξιωσα...αποψη εξεφρασα...επιτημο....
τι γονιμος διαλογος....Μετά την τρομερή άποψη πφφφφ που εξέφρασες, αυθόρμητα μου έρχεται να εκφράσω την ακόλουθή άποψη : χμμμμμμ....
αναμενομενο....Εκπληκτικό, νιώθω περήφανος που πίστεψα σε 'σένα.
......................σοβαρα ρε loukritia αυτη εισαι? :o
ευχαριστω.ρε συ αυτη ειναι πολυ ωραια