- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
σε ρωτησε ποια εισαι εσυ
οχι ποια ειμαι εγω εκει μεσα...
ξεμαλλιαστείτε κορίτσια για τον τίτλο και ας κερδίσει η καλύτερη
Λετ δε γκεημ μπιγκιν
σε ρωτησε ποια εισαι εσυ
οχι ποια ειμαι εγω εκει μεσα...
ξεμαλλιαστείτε κορίτσια για τον τίτλο και ας κερδίσει η καλύτερη
Λετ δε γκεημ μπιγκιν
η καλυτερη...
δε παρακολουθουσα καλο μου..τι παρουσιαση να κανω???loukritia, κάνε μας και εσύ μια παρουσίαση όπως έκαναν η Bite & η dark_eyes πριν.
που το καταλαβες?Έπειτα απο διασταυρωμένες πληροφορίες σας λέω ότι η Λουκρητία είναι η lianaSO, η σωσίας της Αλεξανδράτου. Αλλά προσωπικότητα δε βλέπω και απογοητεύομαι...
δε παρακολουθουσα καλο μου..τι παρουσιαση να κανω???
dark_eyes & BiteMeIaMfresH, κάντε μας πρόβα την παρουσίασή σας.
Ξέρετε, σαν αυτά τα videos που παίζουν με τις υποψήφιες όταν πρωτοεμφανίζονται.
Κάτι του στυλ:
"Ονομάζεται Bite, δεν είναι ελλεεινίδα, είναι παλαιό μέλος του bourdela και της αρέσει το South Park"
"Λέγεται dark_eyes, είναι φοιτήτρια και έχει πολλές γνώσεις γύρω από τους υπολογιστές"
[youtube=560,340]N_Xbja4cR3U[/youtube]
Την έλλειψη προσωπικότητας εννοείς?που το καταλαβες?
με λενε λουκριτια...προσφατως εγινα"παλια" στο μπου.δεν υποσχομαι δωρα γτ εχω τα φοντα να κερδισω με το σπαθι μου! δεν ανεχομαι την βλακεια κ τον μισογυνισμο.ειμαι εξυπνη ομορφη κ ευστοχη!!!
εκδοχη2
με λενε λουκ.ειναι 23 ετων.φοιτητρια νομικης.μιλαει αγγλικα,γαλλικα,ισπανικα ,κινεζικα ιερογλυφικα κ σανσκριτικα.λατρευει τον χορο κ της πολεμικες τεχνες.
ευχεται παγκοσμια ειρηνη.αν ειχε πολλα λεφτα θα εσωζε τα παιδακια στην αφρικη.
ελλατωματα:ειλικρινης κ εμπιστευομαι ευκολα.
οχι βρε...οτι ειμαι αυτη.... :oΤην έλλειψη προσωπικότητας εννοείς?
θυμησε μου να σε βρισω στις 23:15....Εγώ λέω να πεις το 2ο γιατί όταν λες ψέματα, καρφώνεσαι.
Ετσι και βγει η Λουκρι στην πασαρέλλα , αποχωρήσαν οι άλλες!! Δεν ξέρεις τι κορμάρα και τι κομματος είναι? Τα σπάει!!!με δουλευεις κιολας....ποια ειναι ρε παιδες ??
Εγώ λέω να πεις το 2ο γιατί όταν λες ψέματα, καρφώνεσαι.
με κανεις κ κοκκινιζω...Ετσι και βγει η Λουκρι στην πασαρέλλα , αποχωρήσαν οι άλλες!! Δεν ξέρεις τι κορμάρα και τι κομματος είναι? Τα σπάει!!!
Ε είπαμε διασταυρωμένες πληροφορίες. Γιατί δέν είσαι αυτή? Ή μήπως είσαι ΚΑΛΥΤΕΡΗ?οχι βρε...οτι ειμαι αυτη.... :o
ε γενικα ναι...λιγο καλυτερη ειμαι...Ε είπαμε διασταυρωμένες πληροφορίες. Γιατί δέν είσαι αυτή? Ή μήπως είσαι ΚΑΛΥΤΕΡΗ?
Ε εντάξει τότε απο προσωπικότητα εγκρίνεσαι...ε γενικα ναι...λιγο καλυτερη ειμαι...
θυμησε μου να σε βρισω στις 23:15....
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ έφτυσα τον καφέεεεεεεεεεε
PWNED!!!!!!!!!111
νταξει μωρε...δεν αγχωνομαι...
Αχαχαχα.
Είδες ότι δεν σου απάντησε και αυτό δείχνει ανωτερότητα.
Λοιπόν loukritia εγώ σε βρίσκω εντάξει.
Άκου και τα σχόλια των άλλων κριτών του thread για να εμφανιστείς όσο το δυνατόν καλύτερη.
Τελικά από 1 που είχε δηλώσει συμμετοχή, τώρα φτάσαμε στις 4 και συνεχίζουμε.