παιδια στο φουαγιε σε θεατρο ειναι ευκολο να γνωρισης κοπελα,θα παω σημερα καποιες μονες τους θα ειπαρχουν.... και παλια εχω γνωριση κοπελες σε φουαγιε θεατρου,και πιασαμε κουβεντουλα... και ανταλαξαμε κινητα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
σε φουαγιε θεατρου εχει κοπελες μονες...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 60
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Εγώ δεν πρόκειται ν'ανταλλάξω κινητό μα καμία.
Το έχω συνηθίσει..
εννοείτε ρε τύπε, πια θα σου δώσει το iphone5 της για το Νοκια75 σου;
Επισκέπτης
Καλα ρε γαιδουρια τετοιο εξαιρετικο θρεντ και το θαψατε;
είσαι θεατρόφιλη;
πας μόνη σου στο φουαγιέ ποτέ;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
είσαι θεατρόφιλη;
πας μόνη σου στο φουαγιέ ποτέ;
ειμαι θεατροφιλη παω μονη θεατρο και μιλαω με αγνωστους σχετικα με το εργο. Μετα αλλαζουμε κινητα και ενιοτε γαμιομεθα που και που
Επισκέπτης
ειμαι θεατροφιλη παω μονη θεατρο και μιλαω με αγνωστους σχετικα με το εργο. Μετα αλλαζουμε κινητα και ενιοτε γαμιομεθα που και που
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
Μήπως έχεις το καινούργιο iphone; To ανταλλάσσω με παλαιότερο μοντέλο.
Επισκέπτης
και να χεις και τους μπαχαλάκηδες να σου χαλάνε τέτοιο θρεντ-κομψοτέχνημα
Επισκέπτης
αναλογα ποια παρασταση θα δεις τυπε
Εμενα μου αρεσει ο Σεφερλης. Τον ειχα δει μια φορα στην Πατρα και οταν τον βαζουν στην τηλεοραση καθομε και τον βλεπω. Ειναι γαματος. Επισης στην Πατρα ειχα δει μια παρασταση που ηταν ενας τυπος μονος του και για μιαμιση ωρα ελεγε μαλακιες κι απο κατω οι αλλοι μαλακες γελαγαν. Εγω δεν εβλεπα την ωρα να τελειωσει να παω για καμια μπυρα. Παντως σ΄αυτη την παρασταση ειχε γκομενακια.
Μια φορα πηγα και στην Επιδαυρο να δω την Καραμπετη και κατι αλλους που δεν τους ηξερα, αλλα κι εκει βαρετα ηταν. Ασε που δε θυμομουν που ειχα παρκαρει το nissan μετα και ξενερωσα ακομα περισοτερο. Ευτυχως ειχε κατι ταβερνες λιγο μετα την Επιδαυρο εριξα μια μασα και κουμπωσα κατι μπυρες και ηρθα στα ισια μου.
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
και να χεις και τους μπαχαλάκηδες να σου χαλάνε τέτοιο θρεντ-κομψοτέχνημα
Προσπαθώ να καταλαβω γιατι τετοια σοβαρα θέματα τα αφηνουν και γραφουν με ενα σωρο μαλακιες ενω ψαχνουμε να βρουμε λυσεις ουσιαστικές ειδικα εμεις οι θεατροφιλοι δεν ξερω αν βλεπεις και συ θεατρο..
Επισκέπτης
Α μωρή κάργια.
Γι' αυτό όποτε πας θέατρο έρχεσαι πίσω με άλλο κινητό..
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Α μωρή κάργια.
Γι' αυτό όποτε πας θέατρο έρχεσαι πίσω με άλλο κινητό..
Και με αλλο βρακι..
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Και χωρις βρακι..
Επισκέπτης
Και με αλλο βρακι..
Και τι με νοιάζει το βρακί μωρή κάργια?? Σου είπα εγώ να μη γαμιέσαι?
Είναι ανάγκη ν' αλλάζεις και κινητό? Να ψάχνω κάθε τόσο γι' άλλο φορτιστή??
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
εσυ δεν μου ειχες στειλει να παμε για παρτουζα καμια δεκαρια φορες σε πμ?καλα σου λενε ρε νουμερο...Τωρα το γυρισες στο θεατρο?Επισης το γεγονος οτι πας ΄η θα πας στο θεατρο δεν μας απασχολει καθολου,στα φρυδια μας...Χθες τα θρεντ που ανοιξες ηταν επικα-τραγικα..Ενας μοντ να σε στειλει για μπανακι δεν βρεθηκε..Ολο μαλακιες θεματα ανοιγονται...παιδια στο φουαγιε σε θεατρο ειναι ευκολο να γνωρισης κοπελα,θα παω σημερα καποιες μονες τους θα ειπαρχουν.... και παλια εχω γνωριση κοπελες σε φουαγιε θεατρου,και πιασαμε κουβεντουλα... και ανταλαξαμε κινητα.
Επισκέπτης
Προσπαθώ να καταλαβω γιατι τετοια σοβαρα θέματα τα αφηνουν και γραφουν με ενα σωρο μαλακιες ενω ψαχνουμε να βρουμε λυσεις ουσιαστικές ειδικα εμεις οι θεατροφιλοι δεν ξερω αν βλεπεις και συ θεατρο..
πάω αλλά δεν πολυβλέπω
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
παιδια στο φουαγιε σε θεατρο ειναι ευκολο να γνωρισης κοπελα,θα παω σημερα καποιες μονες τους θα ειπαρχουν.... και παλια εχω γνωριση κοπελες σε φουαγιε θεατρου,και πιασαμε κουβεντουλα... και ανταλαξαμε κινητα.
γενικά οι κουλτουριάρες κάνουν τρελλό γαμήσι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις