Νέα

σε φουαγιε θεατρου εχει κοπελες μονες...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
παιδια στο φουαγιε σε θεατρο ειναι ευκολο να γνωρισης κοπελα,θα παω σημερα καποιες μονες τους θα ειπαρχουν.... και παλια εχω γνωριση κοπελες σε φουαγιε θεατρου,και πιασαμε κουβεντουλα... και ανταλαξαμε κινητα.

OP
OP
K

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
πας στο θεατρο μισι ωρα περιπου πριν αεχισει η παρασταση,εκει ειπαρχουν κανα 2,3 κοπελες μονες τους,πας κοντα τους κ μπορεις να μιλησις αρχικα για την παρασταση ,αν της αρεσει το θεατρο,κ παρεμφερι...  κ καταλαβενεις με το πος θα σου μιλησει αν θελει σιζυτιση.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
παιδια στο φουαγιε σε θεατρο ειναι ευκολο να γνωρισης κοπελα,θα παω σημερα καποιες μονες τους θα ειπαρχουν.... και παλια εχω γνωριση κοπελες σε φουαγιε θεατρου,και πιασαμε κουβεντουλα... και ανταλαξαμε κινητα.

Ρε τύπε εσύ μιλάς για καμάκι, γιατί άνοιξες thread στην κατηγορία "Αγοραίος Έρωτας" ??  :think:
Έχει σχετικά θέματα ρίξε καμιά ματιά!!  :grin:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
πας στο θεατρο μισι ωρα περιπου πριν αεχισει η παρασταση,εκει ειπαρχουν κανα 2,3 κοπελες μονες τους,πας κοντα τους κ μπορεις να μιλησις αρχικα για την παρασταση ,αν της αρεσει το θεατρο,κ παρεμφερι...  κ καταλαβενεις με το πος θα σου μιλησει αν θελει σιζυτιση.
Μάλιστα...θέατρο λοιπόν. Είσαι και κουλτουριάρης τρομάρα σου. Το σίγουρο είναι ότι με τα ελληνικά που γράφεις, θαχεις σίγουρα επιτυχίες :headbang: :headbang: :headbang: :jerking:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Η δουλειά είναι αν "λένε" οι θεατρόφιλες, αν μπορούν να σε κάνουν  :bigdick: κάνει ........

Φυσικά πότε δεν χάνεις, μπορεί- όσο σπάνιο και να είναι- να πετύχεις κάτι αξιόλογο  :think:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.884
Πόντοι
26.141
φιλε ωραια τα θρεντακια που ανοιγεις συνεχεια αλλα ζητα απο τον αντισθ να γρεφεις στα γκρικλις καλυτερα μεχρι να μαθεις ορθογραφια με τον καιρο αφου οπως καταλαβα μαλλον εισαι αλλοδαπος!
διοτι κουραζονται τα ματια απο τα λαθη και πολλες φορες δεν βγαινει και νοημα!!!
και δεν στο λεω ειρωνικα αφου και εγω στη χωρα που εργαζομαι μεχρι να μαθω ορθογραφια εγραφα bulgarenglish!!!

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Εγώ στην μία και μόνη εμπειρία που είχα "στο θέατρο", η κοπέλα ήταν όμορφη,
αλλά τόσο κουλτουριάρα που δεν καθόταν με τπτ να  :knockinb:,
μονο φιλιά, αγκαλιές και ακριβές εξόδους ήθελε, τρομάρα της...

Υ.Γ.
Μετά από  δύο μήνες δεσμού, αφού δεν  :knockinb:, φυσικά την .... :sperm:

OP
OP
K

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
treflejack δεν προσεχω την ορθογραφια μου εδω μεσα παταω πλικτρα στην τυχη, ε ναι γιατι να το κριψουμε? ειμαι κουλτουριαρις και διαβαζω και λογοτεχνια ξερετε ποσες εχω βγει την επομενη μερα? με 4,5 πιανι το κολπο,ε αφνταστιτε και να μην ημουν και ντροπαλος...

OP
OP
K

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
μαθετε τουτομοι κοπελες που πανε μονες τους θεατρο η ειναι σε καποια δραματικη σχολη η εχουν τελιωσει την δραματικη,η εχουν ψιχοση με το θεατρο.

OP
OP
K

kostas27

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
sex volkano ποσα κιλα μαλακας εισαι??? κακος που σου απανταω αλα τελος παντον αντε στον αγυριστο> τι γραφις  στο θεμα που ΕΓΩ ανοιξα????????????????????????????

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

Και μετά; Στέλνετε ευχές την πρωτοχρονιά και "Χριστός Ανέστη" κάθε πάσχα;

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
sex volkano ποσα κιλα μαλακας εισαι??? κακος που σου απανταω αλα τελος παντον αντε στον αγυριστο> τι γραφις  στο θεμα που ΕΓΩ ανοιξα????????????????????????????

εμενα δεν θα με βρισεις?

δεν μαρεσει να περναω απαρατηρητος μεγαλε

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Εγώ στην μία και μόνη εμπειρία που είχα "στο θέατρο", η κοπέλα ήταν όμορφη,
αλλά τόσο κουλτουριάρα που δεν καθόταν με τπτ να  :knockinb:,
μονο φιλιά, αγκαλιές και ακριβές εξόδους ήθελε, τρομάρα της...

Υ.Γ.
Μετά από  δύο μήνες δεσμού, αφού δεν  :knockinb:, φυσικά την .... :sperm:

Δεν ήταν κουλτουριάρα, παρθένα ήταν.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αναλογα ποια παρασταση θα δεις τυπε

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
Ποιά προτείνεις δικέ μου; Πωλίνα Γκιωνάκη παίζει κάπου αυτή τη σεζόν;  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ποιά προτείνεις δικέ μου; Πωλίνα Γκιωνάκη παίζει κάπου αυτή τη σεζόν;  :grin:
τυπε στις παραστασεις της καλουτα γινοταν χαμος απο μουνια :cum: :cum:
URL]]

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
φιλε ωραια τα θρεντακια που ανοιγεις συνεχεια αλλα ζητα απο τον αντισθ να γρεφεις στα γκρικλις καλυτερα μεχρι να μαθεις ορθογραφια με τον καιρο αφου οπως καταλαβα μαλλον εισαι αλλοδαπος!
διοτι κουραζονται τα ματια απο τα λαθη και πολλες φορες δεν βγαινει και νοημα!!!
και δεν στο λεω ειρωνικα αφου και εγω στη χωρα που εργαζομαι μεχρι να μαθω ορθογραφια εγραφα bulgarenglish!!!

Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις τύπε!
Γιατί νομίζεις απέκτησε το πράσινο παράσημο! :grin:

opoios psinete ayrio brady na pame gia partouza fylis,opoios thelei as mou stili prive.
warnwarn.gif
 στο[/URL] εχω πει με πμ, με ποστ.εσυ τπτ.ελληνικούς χαρακτήρες μονο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom