You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
σε φουαγιε θεατρου εχει κοπελες μονες...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 60
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μονο σε τσοντοσινεμα κ μονο αν εχεις whats up
Επισκέπτης
και ανταλαξαμε κινητα.
Εγώ δεν πρόκειται ν'ανταλλάξω κινητό μα καμία.
Το έχω συνηθίσει..
πας στο θεατρο μισι ωρα περιπου πριν αεχισει η παρασταση,εκει ειπαρχουν κανα 2,3 κοπελες μονες τους,πας κοντα τους κ μπορεις να μιλησις αρχικα για την παρασταση ,αν της αρεσει το θεατρο,κ παρεμφερι... κ καταλαβενεις με το πος θα σου μιλησει αν θελει σιζυτιση.
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αρχιδια μυδια
Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
παιδια στο φουαγιε σε θεατρο ειναι ευκολο να γνωρισης κοπελα,θα παω σημερα καποιες μονες τους θα ειπαρχουν.... και παλια εχω γνωριση κοπελες σε φουαγιε θεατρου,και πιασαμε κουβεντουλα... και ανταλαξαμε κινητα.
Ρε τύπε εσύ μιλάς για καμάκι, γιατί άνοιξες thread στην κατηγορία "Αγοραίος Έρωτας" ??
Έχει σχετικά θέματα ρίξε καμιά ματιά!!
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μάλιστα...θέατρο λοιπόν. Είσαι και κουλτουριάρης τρομάρα σου. Το σίγουρο είναι ότι με τα ελληνικά που γράφεις, θαχεις σίγουρα επιτυχίεςπας στο θεατρο μισι ωρα περιπου πριν αεχισει η παρασταση,εκει ειπαρχουν κανα 2,3 κοπελες μονες τους,πας κοντα τους κ μπορεις να μιλησις αρχικα για την παρασταση ,αν της αρεσει το θεατρο,κ παρεμφερι... κ καταλαβενεις με το πος θα σου μιλησει αν θελει σιζυτιση.
παιδια στο φουαγιε σε θεατρο ειναι ευκολο να γνωρισης κοπελα,θα παω σημερα καποιες μονες τους θα ειπαρχουν.... και παλια εχω γνωριση κοπελες σε φουαγιε θεατρου,και πιασαμε κουβεντουλα... και ανταλαξαμε κινητα.
Η δουλειά είναι αν "λένε" οι θεατρόφιλες, αν μπορούν να σε κάνουν κάνει ........
Φυσικά πότε δεν χάνεις, μπορεί- όσο σπάνιο και να είναι- να πετύχεις κάτι αξιόλογο
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 46.884
- Πόντοι
- 26.141
φιλε ωραια τα θρεντακια που ανοιγεις συνεχεια αλλα ζητα απο τον αντισθ να γρεφεις στα γκρικλις καλυτερα μεχρι να μαθεις ορθογραφια με τον καιρο αφου οπως καταλαβα μαλλον εισαι αλλοδαπος!παιδια στο φουαγιε σε θεατρο ειναι ευκολο να γνωρισης κοπελα,θα παω σημερα καποιες μονες τους θα ειπαρχουν.... και παλια εχω γνωριση κοπελες σε φουαγιε θεατρου,και πιασαμε κουβεντουλα... και ανταλαξαμε κινητα.
διοτι κουραζονται τα ματια απο τα λαθη και πολλες φορες δεν βγαινει και νοημα!!!
και δεν στο λεω ειρωνικα αφου και εγω στη χωρα που εργαζομαι μεχρι να μαθω ορθογραφια εγραφα bulgarenglish!!!
Εγώ στην μία και μόνη εμπειρία που είχα "στο θέατρο", η κοπέλα ήταν όμορφη,
αλλά τόσο κουλτουριάρα που δεν καθόταν με τπτ να ,
μονο φιλιά, αγκαλιές και ακριβές εξόδους ήθελε, τρομάρα της...
Υ.Γ.
Μετά από δύο μήνες δεσμού, αφού δεν , φυσικά την ....
Υ.Γ.
treflejack δεν προσεχω την ορθογραφια μου εδω μεσα παταω πλικτρα στην τυχη, ε ναι γιατι να το κριψουμε? ειμαι κουλτουριαρις και διαβαζω και λογοτεχνια ξερετε ποσες εχω βγει την επομενη μερα? με 4,5 πιανι το κολπο,ε αφνταστιτε και να μην ημουν και ντροπαλος...
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.280
- Πόντοι
- 8.645
Και μετά; Στέλνετε ευχές την πρωτοχρονιά και "Χριστός Ανέστη" κάθε πάσχα;
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
sex volkano ποσα κιλα μαλακας εισαι??? κακος που σου απανταω αλα τελος παντον αντε στον αγυριστο> τι γραφις στο θεμα που ΕΓΩ ανοιξα????????????????????????????
εμενα δεν θα με βρισεις?
δεν μαρεσει να περναω απαρατηρητος μεγαλε
Εγώ στην μία και μόνη εμπειρία που είχα "στο θέατρο", η κοπέλα ήταν όμορφη,
Υ.Γ.
Δεν ήταν κουλτουριάρα, παρθένα ήταν.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αναλογα ποια παρασταση θα δεις τυπεπαιδια στο φουαγιε σε θεατρο ειναι ευκολο να γνωρισης κοπελα,θα παω σημερα καποιες μονες τους θα ειπαρχουν.... και παλια εχω γνωριση κοπελες σε φουαγιε θεατρου,και πιασαμε κουβεντουλα... και ανταλαξαμε κινητα.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.199
- Πόντοι
- 17.085
Ποιά προτείνεις δικέ μου; Πωλίνα Γκιωνάκη παίζει κάπου αυτή τη σεζόν;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε στις παραστασεις της καλουτα γινοταν χαμος απο μουνιαΠοιά προτείνεις δικέ μου; Πωλίνα Γκιωνάκη παίζει κάπου αυτή τη σεζόν;
Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
φιλε ωραια τα θρεντακια που ανοιγεις συνεχεια αλλα ζητα απο τον αντισθ να γρεφεις στα γκρικλις καλυτερα μεχρι να μαθεις ορθογραφια με τον καιρο αφου οπως καταλαβα μαλλον εισαι αλλοδαπος!
διοτι κουραζονται τα ματια απο τα λαθη και πολλες φορες δεν βγαινει και νοημα!!!
και δεν στο λεω ειρωνικα αφου και εγω στη χωρα που εργαζομαι μεχρι να μαθω ορθογραφια εγραφα bulgarenglish!!!
Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις τύπε!
Γιατί νομίζεις απέκτησε το πράσινο παράσημο!
opoios psinete ayrio brady na pame gia partouza fylis,opoios thelei as mou stili prive.
στο[/URL] εχω πει με πμ, με ποστ.εσυ τπτ.ελληνικούς χαρακτήρες μονο!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις