Επισκέπτης
Άμα γουστά ο καρδιοσπάστης τις κάνει εδάφους εδάφους.Καλά, αμυντικοί δεν είναι οι πύραυλοι;
Τετοια εντύπωση είχα. Ότι είναι μόνο εδάφους αέρος για αποτροπή εναέριας απειλής...
Που ζορίζεσαι εσύ??
Άμα γουστά ο καρδιοσπάστης τις κάνει εδάφους εδάφους.Καλά, αμυντικοί δεν είναι οι πύραυλοι;
Τετοια εντύπωση είχα. Ότι είναι μόνο εδάφους αέρος για αποτροπή εναέριας απειλής...
Eγω δεν θα την επεφτα στον Εβρο...Θα βαραγα με τους s300 απο Κρητη κατευθειαν αγκυρα
Σε ενδεχομενο πολεμου (λεμε τωρα), απορω ποιος θα ακολουθουσε ζωα που ολοι απορουν πως στο διαολο εμαθαν να δενουν τα κορδονια τους... Νομιζω οτι αν γινοταν πολεμος θα σπαγαμε ρεκορ fragging......μιλάμε για επίπεδο.
άσε που νομίζω ότι αρκετοί από αυτούς εκεί μέσα είναι και μέλη στο bou
,Ποιος εισαι ρε πστ, ο Ρομελ?
Eγω δεν θα την επεφτα στον Εβρο...Θα βαραγα με τους s300 απο Κρητη κατευθειαν αγκυρα
Αχαχαχαχ,τι λες ρε?Καλά εννοείται αυτό.
Όποιος προλάβει θα το κάνει ΜΠΑΜ-ΜΠΑΜ.
Είτε εμείς είτε αυτοί...
Σιγά την ειδηση,αν θυμαμαι καλά πριν 2 χρονια ενας εθνοφρουρος μας, εκανε τα ιδια και αντι να τον τιμησουν,ο Χριστοφιας τον έριξε φυλακή...Δεν ειναι πολυ μακρια η μερα που η Τουρκία θα εχει μπουκαρει σε κανα 2 νησια,ενω θα βομβαρδιζει μερικα αλλα,ο Βενιζέλος θα ανακοινωνει 100.000 απολυσεις δημοσίων υπαλλήλων,οι αναρχοαριστεροι φοιτητες θα σπανε το κεντρο της αθηνας για το νομοσχεδιο της Παιδειας,οι εθνικιστες θα κυνηγανε τους μαυρους στον Αγιο Παντελεημονα,γιατι θα εχουν σοδομισει κ κανιβαλισει κανα κοριτσακι,ο Γιωργακης θα λεει στη μητρικη του γλωσσα ''Bankruptcy'' απο το Τexas που θα την εχει κοπανησει ενώ απο τα περισσότερα ελληνικα μπαλκονια θα ακουγεται στη διαπασών ο Αλέξης Σπυροπουλος να φωναζει "γκολαραααα ο Μιραλάς"...Μην το γελατε καθολου ετσι που μας εχουν καταντησει!!!
Γιωτας δεν ήσουν στο Στρατό?μαλακιες λετε ο περσονακος θα τα φαει μονος του τα τουρκακια
εγω παντως ειμαι ετοιμος εξοπλισμενος
η στολη μου πλυμενη η γαλοτσες γυαλισμενες
ενα τηλφωνο περιμενω και εφυγα
εγω ρε μαλακαΓιωτας δεν ήσουν στο Στρατό?
εγω ρε μαλακα
μηπως ησουν εσυ που την εβγαζες με θαλαμοφυλικη και μονο
μαχιμος εως μαχιμοτατος ημουν
και θα ειμαι παλι προσεχως
Και εγώ μάχιμος ήμουν υλικού πόλεμουεγω ρε μαλακα
μηπως ησουν εσυ που την εβγαζες με θαλαμοφυλικη και μονο
μαχιμος εως μαχιμοτατος ημουν
και θα ειμαι παλι προσεχως
No comment.μαλακιες λετε ο περσονακος θα τα φαει μονος του τα τουρκακια
εγω παντως ειμαι ετοιμος εξοπλισμενος
η στολη μου πλυμενη η γαλοτσες γυαλισμενες
ενα τηλφωνο περιμενω και εφυγα