Νέα

Σε επιφυλακή η εθνική φρουρά στην Κύπρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα forest
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
μιλάμε για επίπεδο.

άσε που νομίζω ότι αρκετοί από αυτούς εκεί μέσα είναι και μέλη στο bou
Σε ενδεχομενο πολεμου (λεμε τωρα), απορω ποιος θα ακολουθουσε ζωα που ολοι απορουν πως στο διαολο εμαθαν να δενουν τα κορδονια τους... Νομιζω οτι αν γινοταν πολεμος θα σπαγαμε ρεκορ fragging...... :rolleyes:

Επισκέπτης
Eγω δεν θα την επεφτα στον Εβρο...Θα βαραγα με τους s300 απο Κρητη κατευθειαν αγκυρα :rockon:

Εκτός ότι είναι αντιαεροπορικοί πύραυλοι και δεν μπορούν να πλήξουν επίγειους στόχους,είναι ήδη απαξιωμένοι τεχνολογικά και χρήζουν εκσυγχρονισμού,άλλωστε από την Κρήτη ούτε στη Σάμο δε φτάνουν...Τα δε Mirage 2000-5 με τον scalp που μπορούν να κάνουν τη δουλειά,θα έχουν μεινει από καύσιμα προτού φτάσουν σε σημείο να εκτοξεύσουν τον πύραυλο,αφού τα τζιμάνια πολιτικοί και στρατιωτικοί τόσα χρόνια δεν αγόρασαν α/φη εναερίου ανεφοδιασμού.Εκτός αν στείλουν τα Α-7 με τα ατρακτίδια να τους δώσουν καύσιμα σε ένα κορεσμένο από Τουρκικά F-16 εναέριο χώρο του Αιγαίου...

cleitone13

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τι να μας κλάσουν οι Τούρκοι ρε μάγκες?Εδώ σκοτώνοντε μεταξύ τους σε ασκήσεις που κάνουν εν καιρό ειρήνης..που να πολεμήσουνε κιόλας!Αν ο δικός μας ο στρατός ειναι μια φορά μπουρδέλο ο δικός τους είναι 10!Τις σημαίες λένε τις πήρανε απο φυλάκιο ΜΗ επανδρωμένο..Μου αρέσει που στείλανε και commados σε αφύλαχτο στρατόπεδο!! :2funny:;Ένα μηδενικό είναι οι μπάσταρδοι.Γαμώ τις φάρες των πολιτικών που βάζουμε κοσμάκη να σκοτώνετε και αυτoi βρίσκοντε στη Χονολουλού με pinacolada :headbang:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
..όπα λιγο ρε παιδιά ξεκινησαμε τη σύρραξη μόνοι μας ..... μην μασάτε , ό τουρκος είναι μαέστρος στη μπλόφα :rockon: ;)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
[size=20pt]Εισαστε ολες ενα ματσο βιολες.[/size]

Παιξ'τε κανα σκακι, τραβηξτε και καμια παχια :cum:,
και αφηστε τον Αμερικανο να διαιτητευσει.

So long suckers...

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Σιγά την ειδηση,αν θυμαμαι καλά πριν 2 χρονια ενας εθνοφρουρος μας, εκανε τα ιδια και αντι να τον τιμησουν,ο Χριστοφιας τον έριξε φυλακή...Δεν ειναι πολυ μακρια η μερα που η Τουρκία θα εχει μπουκαρει σε κανα 2 νησια,ενω θα βομβαρδιζει μερικα αλλα,ο Βενιζέλος θα ανακοινωνει 100.000 απολυσεις δημοσίων υπαλλήλων,οι αναρχοαριστεροι φοιτητες θα σπανε το κεντρο της αθηνας για το νομοσχεδιο της Παιδειας,οι εθνικιστες θα κυνηγανε τους μαυρους στον Αγιο Παντελεημονα,γιατι θα εχουν σοδομισει κ κανιβαλισει κανα κοριτσακι,ο Γιωργακης θα λεει στη μητρικη του γλωσσα ''Bankruptcy'' απο το Τexas που θα την εχει κοπανησει ενώ απο τα περισσότερα ελληνικα μπαλκονια θα ακουγεται στη διαπασών ο Αλέξης Σπυροπουλος να φωναζει "γκολαραααα ο Μιραλάς"...Μην το γελατε καθολου ετσι που μας εχουν καταντησει!!!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Σιγά την ειδηση,αν θυμαμαι καλά πριν 2 χρονια ενας εθνοφρουρος μας, εκανε τα ιδια και αντι να τον τιμησουν,ο Χριστοφιας τον έριξε φυλακή...Δεν ειναι πολυ μακρια η μερα που η Τουρκία θα εχει μπουκαρει σε κανα 2 νησια,ενω θα βομβαρδιζει μερικα αλλα,ο Βενιζέλος θα ανακοινωνει 100.000 απολυσεις δημοσίων υπαλλήλων,οι αναρχοαριστεροι φοιτητες θα σπανε το κεντρο της αθηνας για το νομοσχεδιο της Παιδειας,οι εθνικιστες θα κυνηγανε τους μαυρους στον Αγιο Παντελεημονα,γιατι θα εχουν σοδομισει κ κανιβαλισει κανα κοριτσακι,ο Γιωργακης θα λεει στη μητρικη του γλωσσα ''Bankruptcy'' απο το Τexas που θα την εχει κοπανησει ενώ απο τα περισσότερα ελληνικα μπαλκονια θα ακουγεται στη διαπασών ο Αλέξης Σπυροπουλος να φωναζει "γκολαραααα ο Μιραλάς"...Μην το γελατε καθολου ετσι που μας εχουν καταντησει!!!

Τυπε, εισαι πεσιμιστης.
Εγω βλεπω Λαζοπουλο καθε Τριτη και τις επαναληψεις, και γεμιζω ελπιδα για το μελλον.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.373
Πόντοι
5.097
μαλακιες λετε ο περσονακος θα τα φαει μονος του τα τουρκακια
εγω παντως ειμαι ετοιμος εξοπλισμενος :sunglasses:
η στολη μου πλυμενη η γαλοτσες γυαλισμενες
ενα τηλφωνο περιμενω και εφυγα :birdman:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
μαλακιες λετε ο περσονακος θα τα φαει μονος του τα τουρκακια
εγω παντως ειμαι ετοιμος εξοπλισμενος :sunglasses:
η στολη μου πλυμενη η γαλοτσες γυαλισμενες
ενα τηλφωνο περιμενω και εφυγα :birdman:
Γιωτας δεν ήσουν  στο Στρατό?  :birdman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.373
Πόντοι
5.097
Γιωτας δεν ήσουν  στο Στρατό?  :birdman:
εγω ρε μαλακα :jerking:
μηπως ησουν εσυ που την εβγαζες με θαλαμοφυλικη και μονο :birdman:
μαχιμος εως μαχιμοτατος ημουν :sunglasses:
και θα ειμαι παλι προσεχως :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

έτσι όπως το γράφεις σαν ασθένεια μοιάζει :huh:

* αν πας φόρα αρβύλες, οι γαλότσες κάνουν για τον κήπο :2on1:

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ανεύθυνη προβοκάτσια η "εισβολή" Τούρκων σε φυλάκιο της Κύπρου!
Από χθες κυπριακά ΜΜΕ μεταδίδουν είδηση περί εισβολής Τούρκων κομμάντος σε μη επανδρωμένο φυλάκιο της Κύπρου,από το οποίο αφαίρεσαν σημαίες και έγραψαν συνθήματα. Η είδηση αμέσως άρχισε να μεταδίδεται και από πλήθος ιστοσελίδων στο ιντερνέτ.
Μόνο η πραγματικότητα φαίνεται ότι είναι τελείως διαφορετική και απίστευτη για την ανευθυνότητα κάποιων. Όπως μεταδίδουν αστυνομικές πηγές από τη Κύπρο οι ...υποτιθέμενοι κομμάντος ήταν δύο πολίτες οι οποίοι έστησαν...την επιδρομή!
Τα αίτια της ανεύθυνης πράξης τους εξετάζονται,αν και φαίνεται ότι ήθελαν να τονίσουν την ανάγκη επάνδρωσης του φυλακίου!!!

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Και εγώ μάχιμος ήμουν υλικού πόλεμου  :grin:
Τι  :huh:  έπεσε πεινά ορκίζεσαι πάλι? :birdman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.373
Πόντοι
5.097
έτσι όπως το γράφεις σαν ασθένεια μοιάζει :huh:

* αν πας φόρα αρβύλες, οι γαλότσες κάνουν για τον κήπο :2on1:
δεν ειχα αρβυλες δικε μου
με τα ναικι εβγαλα την θητεια μου :birdman:
καταλαβες κοτοπουλο :birdman:
πηγα πρακτικερ ρε και πηρα νιτσεραδα και γαλοτσες
που ξες μπορει να μας πιασει καμια βροχη :birdman:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Κομμάτακι δυσκολο να βρέξει στην Κύπρο :fuck2: :fuck2: :fuck2: εκτος αν ειναι τιποτα τουρκικα ψωλοχυματα απο τα γκαμισια που θα μας κανουν οι γειτωνες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom