Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 300K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.291
Πόντοι
441
Επίσης δοκιμαστικε η Μπελα που ειναι απο τα τιρανα της Ιταλιας ειναι καινούρια κόλπα αυτά δεν τα ξέρετε με πολύ καλές εντυπώσεις τρελό πιπινη υπόψιν ομως στα 15!
Την κατσαρομαλλα από Ιασωνος 32;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
83.061
Πόντοι
47.129
Κατόπιν ενημέρωσης του Δημήτρη XXXL πήγα για Μαργκό. Κάθισα στο σαλόνι γιατί είχε δωμάτιο το κορίτσι και απέναντι μου ήταν ένας τύπος που χαϊδευε το πουλί του.
- Κάνεις προθέρμανση;
-Ναι, δε θέλω να με βρει στο δωμάτιο η κοπέλα απροετοίμαστο, χάνω πολύτιμο χρόνο.
-Ετοιμοπόλεμος, μπράβο.
-Διαβάζεις μπουρδέλα κομ τύπε;
-Ναι, αλλά δε γράφω
-Έτοιμη τροφή ε; δεν συνεισφέρεις, να γράφεις.
-Ε γράφω καμιά τρολιά που και που.
-Ποιός είσαι;
-Ο Καβλαριναμάν
-Δε σε ξέρω μεγάλε
- Εσυ ποιός είσαι;
-Εγω είμαι ο Δημήτρης ΧΧΧL
-Καλή φάση, πορνορεπόρτερ, πάντα ήθελα να σε γνωρίσω απο κοντά.
-Θα περάσεις;
-Ναι
-Πέρνα πρώτος γιατί εγω θα τη κάνω να μη μπορεί να παει με άλλον πελάτη μετα.
-Μα προηγήστε Δήμητρη μου, άλλωστε και εγω τον ίδιο σκοπό έχω.

Είπαμε και άλλα στο λίγο χρόνο της αναμονής. Τελικά περάσαμε και οι δυο παρτούζα κατόπιν στοιχήματος. Ενημερωτικά Μαργκό τέλος για σήμερα. Δε σας λεω ποιος κέρδισε το στοίχημα. Να σκάσετε.

ΥΓ Δημήτρη χάρηκα για τη γνωριμία, παρτούζα μαζί σου δε ξανακάνω, ακόμα πονάει ο κώλος μου.

:rockon::rockon::rockon::hi:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.647
Πόντοι
2.846
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Πρωταπριλιά σήμερα!
Να μην αμελήσουν οι εκλεκτοί συνάδελφοι ξεκλειδωτές να μας γράψουν καμιά καλή ανεβαστική περιγραφή για ανελέητα "πιστονιάσματα" και "ξεμουνιάσματα" μέχρι πτώσεως, για ποτάμια από κολπικά υγρά να ρέουν μέχρι το σαλόνι του οίκου έπειτα από επαναλαμβανόμενους οργασμούς των κοριτσιών μετά σπασμών κ.λπ. παρελκομένων και τα συναφή.
Ξέρετε εσείς :sunglasses:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
83.061
Πόντοι
47.129
Να μην αμελήσουν οι εκλεκτοί συνάδελφοι ξεκλειδωτές να μας γράψουν καμιά καλή ανεβαστική περιγραφή για ανελέητα "πιστονιάσματα" και "ξεμουνιάσματα" μέχρι πτώσεως, για ποτάμια από κολπικά υγρά να ρέουν μέχρι το σαλόνι του οίκου έπειτα από επαναλαμβανόμενους οργασμούς των κοριτσιών μετά σπασμών κ.λπ. παρελκομένων και τα συναφή.

τυπε οι ερωτευμενοι και οι ψευτες γιορταζουν καθες μερα !

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.089
Πόντοι
1.436
Παρέλειψες και τα ακά που δέχονται όλες οι κοπέλες σχεδόν από κάποιους συγκεκριμένους, ως και χύσιμο στο στόμα ή δόσιμο πίσω πόρτας κλπ :2funny::2funny:

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.761
Πόντοι
2.676

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.647
Πόντοι
2.846
Θα ήθελα να αναφερω τη μαρτυρία μιας κορασίδας για αρχη.
Ι***α ***** (αναφέρεται όνομα κοπέλας και οίκος)
"wow ! Εχυσα 3 φορές! Δεν το εχει καταφέρει κανένας αλλος αυτο ! Ήσουν τέλειος! "

Κάποιοι θα μπορούσαν να βγάλουν και κα'να χαρτζιλίκι επισκεπτόμενοι εργαζόμενες - διότι δεν είμαστε όλοι ίσα κι όμοια, εντάξει παιχταράδες μου; :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.089
Πόντοι
1.436
Στον φίλο AnaLogistis που έγραψε:
Καλά σε πολλά που λέει ο Σμύρνης είναι παπατζιλικια κραχτης είναι να κατέβει κόσμος κάτω.
Ήθελα να προσθέσω ότι ο Σμύρνης είναι από τους καλύτερους ρεπορτερ που έχουν περάσει στο sait κ μέσα από την δράση του κ την καθημερινή του έρευνα, αλλα κ από τις κριτικές του μας έχει προτείνει ποιες κοπελιές αξίζουν κ μας έχει σώσει από πολλές φόλες κ γενικά ξέρουμε ποιες παίζουν μπάλα στα σπίτια.
Ακόμα αν μπορεί να βοηθήσει κάπου θα το κάνει,ειναι μεγάλη δουλεια να ειναι κάποιος κάλος ανθρώπος.
Δεν είναι κ εύκολο όλο αυτό που κάνει, έχει λιώσει πολλά παπούτσια στους πορνοδρομους είναι κ επικυνδινο, πρεζόνια, νταβαδες, κλεφτρονια ο τραμπουκισμος από τις τσατσαδες.
Μέτα από τόσα χρόνια δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η φερεγγυότητα του λόγου του.
Χωρίς να τον ξέρω ιδιαίτερα (για την ακρίβεια καθόλου) ο τύπος είναι μεγάλος, και όσα γράφει φαίνονται πάντα ειλικρινή (με εξαίρεση φυσικά όταν τρολάρει κάποιους), βγάζουν πάντα εμπιστοσύνη, και σε συνδυασμό διπλοτσεκαρίσματος πχ σε βόλτες - έρευνες πέφτει πάντα μέσα 100% σε ό,τι λέει και το βλέπουμε! :sunglasses:
Κάνουν μπαμ οι άνθρωποι όταν είναι σωστοί, κι ο Σμύρνης γαμεί (μεταφορικά και κυριολεκτικά)
Επίσης κάνει ίσως το καλύτερο και αναλυτικότερο πορνορεπορτάζ
:hi:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.089
Πόντοι
1.436
Είχα όρεξη χθές και γύρισα όλα τα μαγαζιά της περιοχής, πέρασα και από εκεί, και στα 2 δεν παλεύονται οι τύπισσες, αλήθεια, μαλάκες πέρα από το παθολογικό πάχος, κάνει μπάμ πως είναι βρωμιάρες, η άλλη στο ισόγειο μου λέει "μου αρέσεις, πάμε χωρίς καπότα" ... ναι πάμε να κάνουμε απογόνους του Jabba the hut.

Άλλο νέο, η υπόγα στο Κ32, το απόγευμα, το πήγε στο 15€, μιλάμε για οίκο που είναι εύκολα στο τοπ 3 σαπίλας και θέλουν και 15€, ακόμα και ο τσάτσος συμφώνησε πώς είναι μαλακία :cheesy:
Κόζαρα και έναν τύπο με σετ πράσινη φόρμα adidas, λές και βγήκε από ταινία του Guy Richie, που συνόδευε έναν Λατινοτράβελο αλλά δεν είδα που μπήκαν, άλλος τύπος πιθανώς Έλληνας με καπέλο τους είχε πάρει από πίσω σαν Ντεντέκτιβ.

Αυτή η cultίλα, Πάκια, γυφτάκια, τσατσάδες, πούστηδες, πρεζάκια και ενδιάμεσα να κόβουν βόλτες άφραγκα αλλοδαπά φοιτητοτουριστάκια, hipsterογκομενάκια ελλεηνιδικα με φλωρογκόμενους της καλών τεχνών, αλβανοαιγύπτιοι και ρωσσόφωνοι νταβάδες/τσιλιαδόροι, που και πού στρίβουν και τίποτα φραγκάτοι του Wyndham καταλάθος στην Ιάσονος, αν το σκεφτέιτε, παίζει να είναι μοναδικό στην Ευρώπη η και τον κόσμο το μέρος.

Υ.Γ.: Επειδή ξέρω πώς αρκετοί την ψάχνετε, η Ντανιέλα Πετίτ από Πορνοmall, Ι44, Ι46 κλπ. είναι στο Κ11 στο απόγευμα.
Κάτι τέτοιες 100% on point περιγραφές τις λατρεύω.. :2funny::rockon:
Αφού είπαμε..
Το Εμετουργείο πλέον είναι περιοχή επενδυτική και μόνο.. :jerking::coffee::vomit:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.089
Πόντοι
1.436
Με επιβεβαίωση των ανωτέρω, προσθέτω ναυάγια του τύπου παλιός μεταλλάς (πλέον χοντρός) που έχει να γαμήσει ίσως από την εποχή της τελευταίας περιοδείας των Slayer..
Για όσους δεν ξέρουν ή δε θυμούνται, το τελευταίο Tour ήταν το 2019... :2funny::2funny::rockon:
Είχαν έρθει και Ελλάδα αλλά δε μπόρεσα να πάω! :sad2:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
149
Like
54.000
Πόντοι
27.261
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.089
Πόντοι
1.436
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.089
Πόντοι
1.436
Η Τζούλια είναι μεν στην κατηγορία σκουρόχρωμη λατίνα αλλά τα χαρακτηριστικά της φέρνουν σε ινδιανόφατσα πιθανόν Βραζιλίας όπως Τουπί Γκουαρανί ή κάτι τέτοιο σαν εντύπωση τουλάχιστον εικάζω χωρίς να είμαι εθνολόγος εννοείται :think:
Ισχύει ρε φίλε.. Με μια σύντομη αναζήτηση εικόνων, μοιάζει σε Guarani, ωραίο πράμα.. :smitten::grin:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.089
Πόντοι
1.436
Δεν το έχω εγώ με τα νούμερα οδών γενικά. Με διορθώνει πάντα ο smirni. Ειδικά ένα φεγγάρι παλιά έκανα ντελιβερι και είχα τρελαθεί. Κάτι πολυκατοικίες γαϊδούρια α/β/γ , νούμερα άλλου, μαγαζιά να έχουν βγάλει τις πλακέτες των οδών στις γωνιές. Είχα ρίξει φρίκη
Το "ένα φεγγάρι" προδίδει ηλικία μύστη :2funny::2funny:

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.761
Πόντοι
2.676
Χωρίς να τον ξέρω ιδιαίτερα (για την ακρίβεια καθόλου) ο τύπος είναι μεγάλος, και όσα γράφει φαίνονται πάντα ειλικρινή (με εξαίρεση φυσικά όταν τρολάρει κάποιους), βγάζουν πάντα εμπιστοσύνη, και σε συνδυασμό διπλοτσεκαρίσματος πχ σε βόλτες - έρευνες πέφτει πάντα μέσα 100% σε ό,τι λέει και το βλέπουμε! :sunglasses:
Κάνουν μπαμ οι άνθρωποι όταν είναι σωστοί, κι ο Σμύρνης γαμεί (μεταφορικά και κυριολεκτικά)
Επίσης κάνει ίσως το καλύτερο και αναλυτικότερο πορνορεπορτάζ
:hi:
Παλι καλα που καποιοι ενημερωνουν σωστα, γιατι οκ σε μπουρδελο και να χασεις ενα 10αρι η εστω 20αρι, παει στα κομματια( ακομη κι αυτο ομως γιατι να το χασεις??) Φαντασου να σκασεις ομως σε στουντιο η μασαζ κανα 80αρι...για τη πλακα..και να τα πεταξεις? μ αυτα τα χρηματα κατι καλυτερο θα εκανες...αγοραζες εστω ενα καλο ρουχο μαρκας και το χεις....

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
149
Like
54.000
Πόντοι
27.261
Παλι καλα που καποιοι ενημερωνουν σωστα, γιατι οκ σε μπουρδελο και να χασεις ενα 10αρι η εστω 20αρι, παει στα κομματια( ακομη κι αυτο ομως γιατι να το χασεις??) Φαντασου να σκασεις ομως σε στουντιο η μασαζ κανα 80αρι...για τη πλακα..και να τα πεταξεις? μ αυτα τα χρηματα κατι καλυτερο θα εκανες...αγοραζες εστω ενα καλο ρουχο μαρκας και το χεις....
όσο μεγαλώνει το αντίτιμο, μεγαλώνει και η αγαπουλίαση.
αν δε είναι και μέλος μπου η λεγάμενη, τότε μιλάμε για εκτόξευση πορνικών αστέρων.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.761
Πόντοι
2.676
Σιγουρα πολλες κοπελες ειδικα οι ωραιας εμφανισης δε θελουν αυτο που κανουν...ποιος ξερει ποια αναγκη τις σπρωχνει σε αυτη τη δουλεια...( ορφανες? Μη ξεχναμε και ποσοι πολεμοι εχουν γινει στις χωρες αυτες...) απ τη μια τις καταλαβαινω..απ την αλλη ομως δε φταιει κι ο πελατης που θελει να παει να εκτονωθει...εχει κι αυτος τους δικους του λογους...ειναι αδικο και για τον πελατη που παει να χαλαρωσει...και να βλεπει τετοια σταση...Ας βρουν να κανουν κατι αλλο εν τελει...δουλειες...υπαρχουν! Οποιος θελει...κατι βρισκει...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
4.089
Πόντοι
1.436
Σιγουρα πολλες κοπελες ειδικα οι ωραιας εμφανισης δε θελουν αυτο που κανουν...ποιος ξερει ποια αναγκη τις σπρωχνει σε αυτη τη δουλεια...( ορφανες? Μη ξεχναμε και ποσοι πολεμοι εχουν γινει στις χωρες αυτες...) απ τη μια τις καταλαβαινω..απ την αλλη ομως δε φταιει κι ο πελατης που θελει να παει να εκτονωθει...εχει κι αυτος τους δικους του λογους...ειναι αδικο και για τον πελατη που παει να χαλαρωσει...και να βλεπει τετοια σταση...Ας βρουν να κανουν κατι αλλο εν τελει...δουλειες...υπαρχουν! Οποιος θελει...κατι βρισκει...
Ισχύει.. Αλλά το πράγμα αλλάζει αν σκεφτούμε επίσης ότι πολλές δεν έχουν ούτε χαρτιά ούτε τίποτα.. Στην ουσία γίνονται φαντάσματα σε μια ξένη χώρα :undecided:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.647
Πόντοι
2.846
Σιγουρα πολλες κοπελες ειδικα οι ωραιας εμφανισης δε θελουν αυτο που κανουν...ποιος ξερει ποια αναγκη τις σπρωχνει σε αυτη τη δουλεια..
..απ την αλλη ομως δε φταιει κι ο πελατης που θελει να παει να εκτονωθει...εχει κι αυτος τους δικους του λογους...ειναι αδικο και για τον πελατη που παει να χαλαρωσει...και να βλεπει τετοια σταση...
εμ, αυτό είναι που λέμε όλοι δίκιο έχουμε.
Ούτε και θα μπορούσε να λειτουργήσει η πιάτσα μόνο με τις ακριβές κατηγορίες, αν σκεφτούμε την αγοραστική δύναμη του ελληνικού μισθού.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom