Την κατσαρομαλλα από Ιασωνος 32;Επίσης δοκιμαστικε η Μπελα που ειναι απο τα τιρανα της Ιταλιας ειναι καινούρια κόλπα αυτά δεν τα ξέρετε με πολύ καλές εντυπώσεις τρελό πιπινη υπόψιν ομως στα 15!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 540
- Like
- 83.061
- Πόντοι
- 47.129
Κατόπιν ενημέρωσης του Δημήτρη XXXL πήγα για Μαργκό. Κάθισα στο σαλόνι γιατί είχε δωμάτιο το κορίτσι και απέναντι μου ήταν ένας τύπος που χαϊδευε το πουλί του.
- Κάνεις προθέρμανση;
-Ναι, δε θέλω να με βρει στο δωμάτιο η κοπέλα απροετοίμαστο, χάνω πολύτιμο χρόνο.
-Ετοιμοπόλεμος, μπράβο.
-Διαβάζεις μπουρδέλα κομ τύπε;
-Ναι, αλλά δε γράφω
-Έτοιμη τροφή ε; δεν συνεισφέρεις, να γράφεις.
-Ε γράφω καμιά τρολιά που και που.
-Ποιός είσαι;
-Ο Καβλαριναμάν
-Δε σε ξέρω μεγάλε
- Εσυ ποιός είσαι;
-Εγω είμαι ο Δημήτρης ΧΧΧL
-Καλή φάση, πορνορεπόρτερ, πάντα ήθελα να σε γνωρίσω απο κοντά.
-Θα περάσεις;
-Ναι
-Πέρνα πρώτος γιατί εγω θα τη κάνω να μη μπορεί να παει με άλλον πελάτη μετα.
-Μα προηγήστε Δήμητρη μου, άλλωστε και εγω τον ίδιο σκοπό έχω.
Είπαμε και άλλα στο λίγο χρόνο της αναμονής. Τελικά περάσαμε και οι δυο παρτούζα κατόπιν στοιχήματος. Ενημερωτικά Μαργκό τέλος για σήμερα. Δε σας λεω ποιος κέρδισε το στοίχημα. Να σκάσετε.
ΥΓ Δημήτρη χάρηκα για τη γνωριμία, παρτούζα μαζί σου δε ξανακάνω, ακόμα πονάει ο κώλος μου.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Πρωταπριλιά σήμερα!
Να μην αμελήσουν οι εκλεκτοί συνάδελφοι ξεκλειδωτές να μας γράψουν καμιά καλή ανεβαστική περιγραφή για ανελέητα "πιστονιάσματα" και "ξεμουνιάσματα" μέχρι πτώσεως, για ποτάμια από κολπικά υγρά να ρέουν μέχρι το σαλόνι του οίκου έπειτα από επαναλαμβανόμενους οργασμούς των κοριτσιών μετά σπασμών κ.λπ. παρελκομένων και τα συναφή.
Ξέρετε εσείς
Να μην αμελήσουν οι εκλεκτοί συνάδελφοι ξεκλειδωτές να μας γράψουν καμιά καλή ανεβαστική περιγραφή για ανελέητα "πιστονιάσματα" και "ξεμουνιάσματα" μέχρι πτώσεως, για ποτάμια από κολπικά υγρά να ρέουν μέχρι το σαλόνι του οίκου έπειτα από επαναλαμβανόμενους οργασμούς των κοριτσιών μετά σπασμών κ.λπ. παρελκομένων και τα συναφή.
Ξέρετε εσείς
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 540
- Like
- 83.061
- Πόντοι
- 47.129
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Πρωταπριλιά σήμερα!
Ξέρετε εσείς![]()
τυπε οι ερωτευμενοι και οι ψευτες γιορταζουν καθες μερα !
Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 4.089
- Πόντοι
- 1.436
Παρέλειψες και τα ακά που δέχονται όλες οι κοπέλες σχεδόν από κάποιους συγκεκριμένους, ως και χύσιμο στο στόμα ή δόσιμο πίσω πόρτας κλπΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: Πρωταπριλιά σήμερα!
Ξέρετε εσείς![]()

Ερωτα πειρατη..με ξεκλειδωνεις και σβηνω...ερωτα πειρατη..με σενα γελαω πολυ..Παρέλειψες και τα ακά που δέχονται όλες οι κοπέλες σχεδόν από κάποιους συγκεκριμένους, ως και χύσιμο στο στόμα ή δόσιμο πίσω πόρτας κλπ![]()
Θα ήθελα να αναφερω τη μαρτυρία μιας κορασίδας για αρχη.
Ι***α ***** (αναφέρεται όνομα κοπέλας και οίκος)
"wow ! Εχυσα 3 φορές! Δεν το εχει καταφέρει κανένας αλλος αυτο ! Ήσουν τέλειος! "
Κάποιοι θα μπορούσαν να βγάλουν και κα'να χαρτζιλίκι επισκεπτόμενοι εργαζόμενες - διότι δεν είμαστε όλοι ίσα κι όμοια, εντάξει παιχταράδες μου;

Ι***α ***** (αναφέρεται όνομα κοπέλας και οίκος)
"wow ! Εχυσα 3 φορές! Δεν το εχει καταφέρει κανένας αλλος αυτο ! Ήσουν τέλειος! "
Κάποιοι θα μπορούσαν να βγάλουν και κα'να χαρτζιλίκι επισκεπτόμενοι εργαζόμενες - διότι δεν είμαστε όλοι ίσα κι όμοια, εντάξει παιχταράδες μου;
Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 4.089
- Πόντοι
- 1.436
Χωρίς να τον ξέρω ιδιαίτερα (για την ακρίβεια καθόλου) ο τύπος είναι μεγάλος, και όσα γράφει φαίνονται πάντα ειλικρινή (με εξαίρεση φυσικά όταν τρολάρει κάποιους), βγάζουν πάντα εμπιστοσύνη, και σε συνδυασμό διπλοτσεκαρίσματος πχ σε βόλτες - έρευνες πέφτει πάντα μέσα 100% σε ό,τι λέει και το βλέπουμε!Στον φίλο AnaLogistis που έγραψε:
Καλά σε πολλά που λέει ο Σμύρνης είναι παπατζιλικια κραχτης είναι να κατέβει κόσμος κάτω.
Ήθελα να προσθέσω ότι ο Σμύρνης είναι από τους καλύτερους ρεπορτερ που έχουν περάσει στο sait κ μέσα από την δράση του κ την καθημερινή του έρευνα, αλλα κ από τις κριτικές του μας έχει προτείνει ποιες κοπελιές αξίζουν κ μας έχει σώσει από πολλές φόλες κ γενικά ξέρουμε ποιες παίζουν μπάλα στα σπίτια.
Ακόμα αν μπορεί να βοηθήσει κάπου θα το κάνει,ειναι μεγάλη δουλεια να ειναι κάποιος κάλος ανθρώπος.
Δεν είναι κ εύκολο όλο αυτό που κάνει, έχει λιώσει πολλά παπούτσια στους πορνοδρομους είναι κ επικυνδινο, πρεζόνια, νταβαδες, κλεφτρονια ο τραμπουκισμος από τις τσατσαδες.
Μέτα από τόσα χρόνια δεν μπορεί να αμφισβητηθεί η φερεγγυότητα του λόγου του.
Κάνουν μπαμ οι άνθρωποι όταν είναι σωστοί, κι ο Σμύρνης γαμεί (μεταφορικά και κυριολεκτικά)
Επίσης κάνει ίσως το καλύτερο και αναλυτικότερο πορνορεπορτάζ

Τελευταία τροποποίηση:
Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 4.089
- Πόντοι
- 1.436
Κάτι τέτοιες 100% on point περιγραφές τις λατρεύω..Είχα όρεξη χθές και γύρισα όλα τα μαγαζιά της περιοχής, πέρασα και από εκεί, και στα 2 δεν παλεύονται οι τύπισσες, αλήθεια, μαλάκες πέρα από το παθολογικό πάχος, κάνει μπάμ πως είναι βρωμιάρες, η άλλη στο ισόγειο μου λέει "μου αρέσεις, πάμε χωρίς καπότα" ... ναι πάμε να κάνουμε απογόνους του Jabba the hut.
Άλλο νέο, η υπόγα στο Κ32, το απόγευμα, το πήγε στο 15€, μιλάμε για οίκο που είναι εύκολα στο τοπ 3 σαπίλας και θέλουν και 15€, ακόμα και ο τσάτσος συμφώνησε πώς είναι μαλακία
Κόζαρα και έναν τύπο με σετ πράσινη φόρμα adidas, λές και βγήκε από ταινία του Guy Richie, που συνόδευε έναν Λατινοτράβελο αλλά δεν είδα που μπήκαν, άλλος τύπος πιθανώς Έλληνας με καπέλο τους είχε πάρει από πίσω σαν Ντεντέκτιβ.
Αυτή η cultίλα, Πάκια, γυφτάκια, τσατσάδες, πούστηδες, πρεζάκια και ενδιάμεσα να κόβουν βόλτες άφραγκα αλλοδαπά φοιτητοτουριστάκια, hipsterογκομενάκια ελλεηνιδικα με φλωρογκόμενους της καλών τεχνών, αλβανοαιγύπτιοι και ρωσσόφωνοι νταβάδες/τσιλιαδόροι, που και πού στρίβουν και τίποτα φραγκάτοι του Wyndham καταλάθος στην Ιάσονος, αν το σκεφτέιτε, παίζει να είναι μοναδικό στην Ευρώπη η και τον κόσμο το μέρος.
Υ.Γ.: Επειδή ξέρω πώς αρκετοί την ψάχνετε, η Ντανιέλα Πετίτ από Πορνοmall, Ι44, Ι46 κλπ. είναι στο Κ11 στο απόγευμα.

Αφού είπαμε..
Το Εμετουργείο πλέον είναι περιοχή επενδυτική και μόνο..

Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 4.089
- Πόντοι
- 1.436
Για όσους δεν ξέρουν ή δε θυμούνται, το τελευταίο Tour ήταν το 2019...Με επιβεβαίωση των ανωτέρω, προσθέτω ναυάγια του τύπου παλιός μεταλλάς (πλέον χοντρός) που έχει να γαμήσει ίσως από την εποχή της τελευταίας περιοδείας των Slayer..

Είχαν έρθει και Ελλάδα αλλά δε μπόρεσα να πάω!

papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 149
- Like
- 54.000
- Πόντοι
- 27.261
όχι δε γνωρίζω από τότε κάτι επιπλέον.Η Μπιούτι από Φ66Δ πριν λίγα χρόνια έχει εμφανιστεί ξανά πουθενά από τότε;;
Όχι η γνωστή του Φ65, η άλλη που λέτε ότι ήταν καλύτερη!
@papaphilips ίσως ξέρεις μύσταρε
Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 4.089
- Πόντοι
- 1.436
Ίσως είναι ακόμα στο ψάξιμο, δεν το έχουν βρει τα παιδιά..Το έχουν ξεφτιλίσει εκεί πέρα...
Κάθε μέρα ανακοινώνουν κ άλλο πρόγραμμα.

Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 4.089
- Πόντοι
- 1.436
Ισχύει ρε φίλε.. Με μια σύντομη αναζήτηση εικόνων, μοιάζει σε Guarani, ωραίο πράμα..Η Τζούλια είναι μεν στην κατηγορία σκουρόχρωμη λατίνα αλλά τα χαρακτηριστικά της φέρνουν σε ινδιανόφατσα πιθανόν Βραζιλίας όπως Τουπί Γκουαρανί ή κάτι τέτοιο σαν εντύπωση τουλάχιστον εικάζω χωρίς να είμαι εθνολόγος εννοείται![]()

Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 4.089
- Πόντοι
- 1.436
Το "ένα φεγγάρι" προδίδει ηλικία μύστηΔεν το έχω εγώ με τα νούμερα οδών γενικά. Με διορθώνει πάντα ο smirni. Ειδικά ένα φεγγάρι παλιά έκανα ντελιβερι και είχα τρελαθεί. Κάτι πολυκατοικίες γαϊδούρια α/β/γ , νούμερα άλλου, μαγαζιά να έχουν βγάλει τις πλακέτες των οδών στις γωνιές. Είχα ρίξει φρίκη

Παλι καλα που καποιοι ενημερωνουν σωστα, γιατι οκ σε μπουρδελο και να χασεις ενα 10αρι η εστω 20αρι, παει στα κομματια( ακομη κι αυτο ομως γιατι να το χασεις??) Φαντασου να σκασεις ομως σε στουντιο η μασαζ κανα 80αρι...για τη πλακα..και να τα πεταξεις? μ αυτα τα χρηματα κατι καλυτερο θα εκανες...αγοραζες εστω ενα καλο ρουχο μαρκας και το χεις....Χωρίς να τον ξέρω ιδιαίτερα (για την ακρίβεια καθόλου) ο τύπος είναι μεγάλος, και όσα γράφει φαίνονται πάντα ειλικρινή (με εξαίρεση φυσικά όταν τρολάρει κάποιους), βγάζουν πάντα εμπιστοσύνη, και σε συνδυασμό διπλοτσεκαρίσματος πχ σε βόλτες - έρευνες πέφτει πάντα μέσα 100% σε ό,τι λέει και το βλέπουμε!
Κάνουν μπαμ οι άνθρωποι όταν είναι σωστοί, κι ο Σμύρνης γαμεί (μεταφορικά και κυριολεκτικά)
Επίσης κάνει ίσως το καλύτερο και αναλυτικότερο πορνορεπορτάζ
![]()
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 149
- Like
- 54.000
- Πόντοι
- 27.261
όσο μεγαλώνει το αντίτιμο, μεγαλώνει και η αγαπουλίαση.Παλι καλα που καποιοι ενημερωνουν σωστα, γιατι οκ σε μπουρδελο και να χασεις ενα 10αρι η εστω 20αρι, παει στα κομματια( ακομη κι αυτο ομως γιατι να το χασεις??) Φαντασου να σκασεις ομως σε στουντιο η μασαζ κανα 80αρι...για τη πλακα..και να τα πεταξεις? μ αυτα τα χρηματα κατι καλυτερο θα εκανες...αγοραζες εστω ενα καλο ρουχο μαρκας και το χεις....
αν δε είναι και μέλος μπου η λεγάμενη, τότε μιλάμε για εκτόξευση πορνικών αστέρων.
Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.914
- Πόντοι
- 726
Καυλιάρα Κορίναη πριξαρχιδο Κορίνα που έβριζε όσους έφευγαν και ότι καυλώνει να βλέπει να αποχωρούν!!!
Σιγουρα πολλες κοπελες ειδικα οι ωραιας εμφανισης δε θελουν αυτο που κανουν...ποιος ξερει ποια αναγκη τις σπρωχνει σε αυτη τη δουλεια...( ορφανες? Μη ξεχναμε και ποσοι πολεμοι εχουν γινει στις χωρες αυτες...) απ τη μια τις καταλαβαινω..απ την αλλη ομως δε φταιει κι ο πελατης που θελει να παει να εκτονωθει...εχει κι αυτος τους δικους του λογους...ειναι αδικο και για τον πελατη που παει να χαλαρωσει...και να βλεπει τετοια σταση...Ας βρουν να κανουν κατι αλλο εν τελει...δουλειες...υπαρχουν! Οποιος θελει...κατι βρισκει...Καυλιάρα Κορίνα![]()
Περπάτημα κάνει καλό
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 17
- Like
- 4.089
- Πόντοι
- 1.436
Ισχύει.. Αλλά το πράγμα αλλάζει αν σκεφτούμε επίσης ότι πολλές δεν έχουν ούτε χαρτιά ούτε τίποτα.. Στην ουσία γίνονται φαντάσματα σε μια ξένη χώραΣιγουρα πολλες κοπελες ειδικα οι ωραιας εμφανισης δε θελουν αυτο που κανουν...ποιος ξερει ποια αναγκη τις σπρωχνει σε αυτη τη δουλεια...( ορφανες? Μη ξεχναμε και ποσοι πολεμοι εχουν γινει στις χωρες αυτες...) απ τη μια τις καταλαβαινω..απ την αλλη ομως δε φταιει κι ο πελατης που θελει να παει να εκτονωθει...εχει κι αυτος τους δικους του λογους...ειναι αδικο και για τον πελατη που παει να χαλαρωσει...και να βλεπει τετοια σταση...Ας βρουν να κανουν κατι αλλο εν τελει...δουλειες...υπαρχουν! Οποιος θελει...κατι βρισκει...

εμ, αυτό είναι που λέμε όλοι δίκιο έχουμε.Σιγουρα πολλες κοπελες ειδικα οι ωραιας εμφανισης δε θελουν αυτο που κανουν...ποιος ξερει ποια αναγκη τις σπρωχνει σε αυτη τη δουλεια..
..απ την αλλη ομως δε φταιει κι ο πελατης που θελει να παει να εκτονωθει...εχει κι αυτος τους δικους του λογους...ειναι αδικο και για τον πελατη που παει να χαλαρωσει...και να βλεπει τετοια σταση...
Ούτε και θα μπορούσε να λειτουργήσει η πιάτσα μόνο με τις ακριβές κατηγορίες, αν σκεφτούμε την αγοραστική δύναμη του ελληνικού μισθού.