Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.807
- Πόντοι
- 726
να την αρπάξεις οταν μπει με τα ρούχα και να τη βάλεις στο δωμάτιοΊσως λίγο άσχετο (σόρρυ για το σπαμ, κλασικά)
Αλλά κάποιοι έτσι προτιμάμε...
![]()
![]()
να την αρπάξεις οταν μπει με τα ρούχα και να τη βάλεις στο δωμάτιοΊσως λίγο άσχετο (σόρρυ για το σπαμ, κλασικά)
![]()
![]()
Μια φορά με το που άναψαν οι λύχνοι του Φ65 ανέβηκα και πέτυχα τη Μπέκυ με άσπρο ροζ πιτζαμάκια, ήθελα να τη φάωνα την αρπάξεις οταν μπει με τα ρούχα και να τη βάλεις στο δωμάτιο
αμα πετύχω καμία που μου αρέσει έτσι, θα της πω να έρθει με τα ρούχαΜια φορά με το που άναψαν οι λύχνοι του Φ65 ανέβηκα και πέτυχα τη Μπέκυ με άσπρο ροζ πιτζαμάκια, ήθελα να τη φάω
Φυσικά πέρασα πρώτος χωρίς σκέψη
Και εγώ που νόμιζα ότι έφυγε για 3ημερο το κορίτσι διότι Παρασκευή ήταν θεοκλειστο...αλλά βλέπεις τα καινούργια τατού έχουν κόστος. Τετάρτη ολοι Νεα Σμύρνη για συμπαράσταση στην εκπεσούσα.Και μια βόλτα από Βέργας 7, με φουλ δωματια όπου δούλευε η φόλα Σαμπινα.
Δούλευε κανονικά η πριγκίπισσαΚαι εγώ που νόμιζα ότι έφυγε για 3ημερο το κορίτσι διότι Παρασκευή ήταν θεοκλειστο...αλλά βλέπεις τα καινούργια τατού έχουν κόστος. Τετάρτη ολοι Νεα Σμύρνη για συμπαράσταση στην εκπεσούσα.
Δεν νομίζω, είναι αρκετά διαχυτικη αλλά μέχρι εκεί.κάνει και αυτή παιχνίδι;![]()
Ναι για καμια πίπα με βρωμόλογα. Έχει και βυζάρες. Φεύγοντας μετά το σαλονάρισμα της είπα ότι θέλω να μπω μαζί της και μου λέει άντε πάμε, αλλά απ'ό,τι έχω καταλάβει δε το εννοεί.Δεν νομίζω, είναι αρκετά διαχυτικη αλλά μέχρι εκεί.
Τώρα τι έκανε μέσα με τον άλλον δεν ξέρω.
Και να έκανε όμως, θα το σκεφτόσουν?
Είναι αυτή εδώ η κλαψομούναΗ Κάντι είναι κάτι αξιόλογο ή απλά άλλη μια λατίνα?
Xa xa καλοοΊσως λίγο άσχετο (σόρρυ για το σπαμ, κλασικά)
![]()
![]()
Ειναι τωρα αυτο ονομα για πορνη σε μπουρδελο ?Στην ώρα της αλλαγής βάρδιας από 1η σε 2η
Ιάσονος 1α Βάσω στο δωμάτιο
Καθαρίστρια πουτάναΕιναι τωρα αυτο ονομα για πορνη σε μπουρδελο ?![]()
Τι συμβαινει με τα καταστηματα της αλυσιδας πειραιως, αθηνων, θησεως;
Παλι καλα που δεν την λενε και Φρόσω...Ειναι τωρα αυτο ονομα για πορνη σε μπουρδελο ?![]()
Φίλε smirni πέρασα προχθές από το Μ.Αλεξανδρου 22 για τη Βουλγάρα την Άντζελα η τσατσά ανακοίνωσε νορμάλ πρόγραμμα. Είσαι σίγουρος ότι ανακοίνωσε κωλο καί πόσα περνει για κωλο. Πέρασα μία φορά καί τής έδωσα 20 ευρώ για κωλο. Όταν λες ελεύθερο στοματικό τελειωτικό εννοείς ότι τη χύνεις στο στόμα τα καταπίνει. Όποιος άλλος συναγωνιστής την έχει πάρει καί κάνει όντως ελεύθερο στοματικό τελειωτικό καί τά περνει στο στόμα σε δώσει τα φώτα του νά μήν πάω τσαμπα
Φίλε smirni πέρασα προχθές από το Μ.Αλεξανδρου 22 για τη Βουλγάρα την Άντζελα η τσατσά ανακοίνωσε νορμάλ πρόγραμμα. Είσαι σίγουρος ότι ανακοίνωσε κωλο καί πόσα περνει για κωλο. Πέρασα μία φορά καί τής έδωσα 20 ευρώ για κωλο. Όταν λες ελεύθερο στοματικό τελειωτικό εννοείς ότι τη χύνεις στο στόμα τα καταπίνει. Όποιος άλλος συναγωνιστής την έχει πάρει καί κάνει όντως ελεύθερο στοματικό τελειωτικό καί τά περνει στο στόμα σε δώσει τα φώτα του νά μήν πάω τσαμπα
Είναι η ίδια αδύνατη σχετικά ψηλή που έβλεπα κάθε φορά πέρσι μέχρι Δεκέμβριο; (διότι φέτος έκοψα σχεδόν εντελώς το Μετάξι)![]()
H «ευγενικιά» Χριστίνα (7.6) | Ιάσονος 39 (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Κριτική για το Ιάσονος 39 (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο από Dsar263 με βαθμολογία 7.6www.bourdela.com
Η γλυκιά και σεξυ Χριστινα αμα δει μεγαλο και σκληρό καυλί δεν ξεκαβαλαει απο πανω σου.. της αρσ6ει να γαμιέται απο πάνω και ναι εννοείται χύνει. @Dsar263
![]()
Φωτό από το σαλόνι του Μέγα Αλέκου 23...
Δυστυχώς σήμερα κλειστό..
Η Ελένη ρωσίδα μεταφέρθηκε στο Πορνομόλ...![]()
Τη σοκολατίνα την έχω πετύχει άπειρες φορές σε εικόνες, υπάρχει κάθε πλευρά, και κοντινά
Η Μπάρμπαρα είναι τίμιο για όταν θες να το κατευθύνεις εσύ..Εγαμευθει η λατινα πιτσιρικα Μπαρμπαρα με το ωραιο κορμι και το ωραιο μουτρακι.Αματσουρι τελειως αλλα προσπαθει να ευχαριστησει τον πελατη.Ωραιο κορμι,ωραιο κωλι,ομορφο μουτρακι,σχετικα ψηλη κατσαρομαλλα μελαχρινη με εντονα φρυδια και λιγο προτεταμενη οδοντοστοιχια γιατι μαλλον δεν εβαλε σιδερακια ποτε της.Τατουαζ μανικι στο αριστερο με την προσωπογραφεια του Χριστουλη και κατι αλλα.ομορφο στησιμο στα 4 και το ζει το γαμησακι.Αποστειεωμενο προγραμμα τελειως,ουτε φιλια,ουτε γλειφομουνια ,τιποτα απολυτως.Δςν φευγεις αχυστος αλλα δεν το ευχαριστιεσαι θα ελεγα απο μια τετοια κοπελα.Μουνακι σκουροχρωμο ασε αντιθεση με εκεινη και ωραιο τριμαρισμα περιφερειακα του.Μαζι της η κοντογεματουλα Αννα με γυαλια η οποια επισης προσεφερε αποστειρωμενο προγραμμα.Αυτα στο 71 οροφος.Κατω ηταν η Στελλα απο διδυμου και η Νταϊανα η λατινα.Εφυγα στα καπακια για Φιλιππιδου 11 οπου στο ισογειο ηταν η Σαρα -Αντελ απο διδυμου και η Ναταλι με απολα εκτος πρωκτικου στο προγραμμα.Επανω η Καριολινα και η βυζαρου μπαμπατσικη Κορινα.Εγαμευθει η Καριολινα γιατι ηθελα ενα καλο μπουκιτσι.Σεξακι στα 4 και χυσιμο στις βυζουκλες της.Αυτα για πρωινη βαρδια.