Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 298K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
106
Like
20.040
Πόντοι
26.376
Ποιες φανφάρες ρε φίλε;;;
Σε φυσιολογικά επίπεδα μιλάμε, για μπουρδέλα! Στο Μετάξι ποτέ δε βρήκα τίποτα το φοβερό, δεν ξέρω που τις είδες τις καλύτερες..
Σε υπηρεσίες κυρίως (και σε εμφάνιση, αναλόγως τα γούστα) απ τις πιο τίμιες είναι η Ναόμι, και η Μπέκυ, και η Λούνα. Έλεγες για 2η βάρδια, όχι για "βράδυ" (δηλαδή 3η). Πάντα η εμπειρία διαφέρει για τον καθένα φυσικά, αναλόγως τι θες, αλλά και το πόσο και αν υπάρχει χημεία ή σε γουστάρουν οι κοπέλες.. Υπάρχουν και άνθρωποι που με το ζόρι τους κάθονται..
Χώρια ότι το Εμετουργείο πλέον είναι μόνο για επενδυτές..
Σίγουρα η ποιότητα έχει πέσει...

Όταν όμως είχε πιο πολλές καλές ιερόδουλες, κάποιοι νοσταλγούσαν τις μουνάρες του '90

Όταν ήταν οι σοβιετικές μουνάρες του '90, κάποιοι τις έλεγαν βρωμιάρες και νοσταλγούσαν τις εγχώριες

Όταν ήταν οι εγχώριες λέγανε πως υποβαθμίζουν τις γειτονιές και νοσταλγούσαν τη Τρούμπα

Συμπέρασμα:
Κάποιοι είναι γεννημένοι ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗΔΕΣ και δεν είναι ευχαριστημένοι με ΤΙΠΟΤΑ

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.690
Πόντοι
1.431
Σίγουρα η ποιότητα έχει πέσει...

Όταν όμως είχε πιο πολλές καλές ιερόδουλες, κάποιοι νοσταλγούσαν τις μουνάρες του '90

Όταν ήταν οι σοβιετικές μουνάρες του '90, κάποιοι τις έλεγαν βρωμιάρες και νοσταλγούσαν τις εγχώριες

Όταν ήταν οι εγχώριες λέγανε πως υποβαθμίζουν τις γειτονιές και νοσταλγούσαν τη Τρούμπα

Συμπέρασμα:
Κάποιοι είναι γεννημένοι ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗΔΕΣ και δεν είναι ευχαριστημένοι με ΤΙΠΟΤΑ
Ακριβώς...
Το καλές βέβαια είναι σχετικό, διότι πάντα υπήρχαν και καλές φόλες (πχ όμορφες, σέξι, καλό σαλόνι κλπ).
Ο καθένας πρέπει να κάνει την έρευνά του (περνώντας δωμάτιο) και να αποφασίζει ποια στανταράκια τον ευχαριστούν, και σε ποιους τομείς. Διότι τέλειο δεν υπάρχει πουθενά.
Όπως πχ αν με ρωτήσουν ποια είναι καλή στην πίπα, στα 4, στο νορμάλ, σε φάτσα, σε σώμα κλπ, οι απαντήσεις μου θα είναι άλλη κοπέλα στο καθένα!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.802
Πόντοι
47.129
Κατά τις 3:00μμ διπλή κατάθεση με βροχή στην Ιρίνα Φώκαιας 27 σκαλάκια στο δωμάτιο του Μπόμπολα με ανοιχτό παράθυρο να ακούω την βροχουλα ενώ κάναμε έρωτα με την μικρή. Δυνατή στις υπηρεσίες της με λίγα γλωσσοφιλα, 69 και καλό πινέλο στις τρυπουλες της, εάν έκανε και ακα στοματικό θα ήταν από τα τοπ.
2η κατάθεση στην Κατερίνα από Φώκαιας 19 και αυτή με απλό πρόγραμμα μέτρια πιπουλα αλλά έφαγε καλό σφυροκόπημα στα 4. Με χάλασαν τα βυζάκια της, εάν και νέα έχουν κρεμάσει μάλλον από εγκυμοσύνη. Χώθηκα για να γλύψω μουνακι στο ιεραποστολικό αλλά μου αποθουσε το κεφάλι πήρα όμως δεύτερη γεύση όταν την είχα στα 4

Ολως τυχαιως περνουσα κατω απο το παραθυρο εκεινη τη στιγμη και ακουσα την Ιρινα μας να δινει μαχη στο κρεβατι, της εδωσες και καταλαβε της πουτανιτσας...με κάάάά΄υλωσεςςς ψηλεε..

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
106
Like
20.040
Πόντοι
26.376
Ολως τυχαιως περνουσα κατω απο το παραθυρο εκεινη τη στιγμη και ακουσα την Ιρινα μας να δινει μαχη στο κρεβατι, της εδωσες και καταλαβε της πουτανιτσας...με κάάάά΄υλωσεςςς ψηλεε..
Έκανα την αρχή με το ανοιχτό παράθυρο...
Προβλέπω να γίνεται τάση και να γαμάμε όλοι :alivedick:και ν' ακούει η γειτονιά :tn04:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.802
Πόντοι
47.129
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.690
Πόντοι
1.431
Έκανα την αρχή με το ανοιχτό παράθυρο...
Προβλέπω να γίνεται τάση και να γαμάμε όλοι :alivedick:και ν' ακούει η γειτονιά :tn04:
Κάπως έτσι ήταν και η παρτούζα μου! (πιο πρόσφατη κριτική μου)
Στο δωμάτιο στο βάθος του Φιλ11Α που η τσα ονόμασε παρτουζοδωμάτιο.. Ανοιχτό τέρμα παράθυρο, μισάνοιχτο ρολό, με "θέα" σε ακάλυπτο

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
106
Like
20.040
Πόντοι
26.376
Κάπως έτσι ήταν και η παρτούζα μου! (πιο πρόσφατη κριτική μου)
Στο δωμάτιο στο βάθος του Φιλ11Α που η τσα ονόμασε παρτουζοδωμάτιο.. Ανοιχτό τέρμα παράθυρο, μισάνοιχτο ρολό, με "θέα" σε ακάλυπτο
Εκεί όμως δεν έχει κανένα ν' ακούσει...
Στο Ιρινόσπιτο έχει πίσω νοικοκύρηδες που ακούνε τα γαμήσια και:bigdick:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.690
Πόντοι
1.431
Εκεί όμως δεν έχει κανένα ν' ακούσει...
Στο Ιρινόσπιτο έχει πίσω νοικοκύρηδες που ακούνε τα γαμήσια και:bigdick:
Εμάς μας άκουγε (και έβλεπε) η Λούνα.. Και συμβούλευε τη Ναόμι για harder και duro :2funny:
Την πίεζε αλλά το φχαριστήθηκα :smiling-face-with-heart-eyes::zfuck::rockon:
Βγήκαν ωραίες νότες απ' τις χειλάρες της :smitten:

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.690
Πόντοι
1.431
Εχεις δίκιο. Αλλα μου έκανε θετικό κλικ στο σαλόνι, αλλα ειχα παει για την Ειρήνη
Αν δεις την κριτική μου "15€ στα σκουπίδια" θα πάψει να σε επηρεάζει το σαλονάρισμα...
Πολλές ξεγελούν και είναι φολάρες.
Edit: Το ίδιο και η Bella..

Τελευταία τροποποίηση:

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.184
Πόντοι
441
Εχεις δίκιο. Αλλα μου έκανε θετικό κλικ στο σαλόνι, αλλα ειχα παει για την Ειρήνη

Αν δεις την κριτική μου "15€ στα σκουπίδια" θα πάψει να σε επηρεάζει το σαλονάρισμα...
Πολλές ξεγελούν και είναι φολάρες
Εν τω μεταξύ τι παίζει με το Αλκαμένους 113 ανακοινώνει σερί απόγευμα την Ειρηνη και 18:00 είναι θεοκλειστο...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.682
Πόντοι
2.676
εγω θα το κανω και με ανοιχτη πορτα :rockon::rockon:
Καποτε στη φυλης...μια τσατσα με παρακολουθουσε οταν γαμουσα ενα στανταρακι μου..συρομενη πορτα που δεν εκλεινε τελειως...ειχα δει τη τσατσα να κρυφοκοιταει την ωρα του πισωκολλητου...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.690
Πόντοι
1.431
Καποτε στη φυλης...μια τσατσα με παρακολουθουσε οταν γαμουσα ενα στανταρακι μου..συρομενη πορτα που δεν εκλεινε τελειως...ειχα δει τη τσατσα να κρυφοκοιταει την ωρα του πισωκολλητου...
Δεν άξιζε η τσα; Να της κάνεις νόημα να συμμετέχει

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.682
Πόντοι
2.676
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
17
Like
3.690
Πόντοι
1.431
  • Like
Αντιδράσεις: Hase

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.184
Πόντοι
441
Πέρασα σήμερα το πρωί με Έμμυ Σπύρου Πάτση 40
Εντομεταξη την έχω πάρει καμία πενινταρια φορές Λιοσίων 73 στο 20€ και πάντα ελεφθερο στοματικό και Σπύρου Πάτση και καλά στούντιο με προφυλακτικό.
Έλεος ρε κοπέλα μου αυτή η τιπηκοτιτα αφού με ξέρεις.
Έδειξε βέβαια υπερβάλλον ζήλο στο τσιμπούκι το αναγνωρίζω.

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο εχω παρει την Κιρα ενω με ξέρει μονο με προφυλαξη κανει φλογερα στην Σ.Πατση οπότε λογικά ειναι η τακτική του μαγαζιού που δουλεύει με αυτό τον τρόπο μην σου κάνει εντύπωση!
Μα το μαγαζί παίζει στο 30αρι το ελεύθερο...δεν δεχόταν με τίποτα η Κίρα χωρίς το εξτρα, νομίζω είναι μια ένδειξη και ότι υπάρχουν κάμερες εντός δωματίου..μ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
149
Like
53.852
Πόντοι
27.261
Μετα τη Σονια απο φυλης 65-84...ολες οι προαναφερθεισες μου φαινονται μετριοτατες...
μιλάμε για την τρέχουσα εποχή θέλω να πιστεύω.
η Σόνια ήταν/είναι μια πάρα πολύ όμορφη ανάμνηση.
καλά να είναι και να περνάει ακόμα καλύτερα εκεί που είναι.

επίσης ξέχασε Ντιάνα που και αυτή είναι σούπερ σαν εμφάνιση... ευτυχώς να λες.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.688
Πόντοι
2.836
Μετα τη Σονια απο φυλης 65-84...ολες οι προαναφερθεισες μου φαινονται μετριοτατες...
Σόνια Ρουμάνα φυλης 65-84
Ειρήνη Ρωσιδα Φωκαίας 19-17
Εβελινα Ουκρανη Περγάμου 1

Πιστεύω αυτες οι 3 ήταν ότι καλύτερο έχει περάσει από την περιοχή της φυλής κ πέριξ σε εμφάνιση κ ειδικά σε υπηρεσίες για ιερόδουλες γυναίκες . Ολοσωστες επαγγελματίες. Αποτελούν μεγάλη ανάμνηση σε πόλους συναγωνιστές....να είναι καλά οι κοπέλες σε οτι κάνουν στη ζωή τους.
Μακάρι να έρθουν ισάξιες τους κ να μείνουν στην δουλειά κ όχι περιστασιακά!

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
77
Like
4.682
Πόντοι
2.676

Πιστεύω αυτες οι 3 ήταν ότι καλύτερο έχει περάσει από την περιοχή της φυλής κ πέριξ σε εμφάνιση κ ειδικά σε υπηρεσίες για ιερόδουλες γυναίκες . Ολοσωστες επαγγελματίες. Αποτελούν μεγάλη ανάμνηση σε πόλους συναγωνιστές....να είναι καλά οι κοπέλες σε οτι κάνουν στη ζωή τους.
Τελειες ητσν αυτες, συμφωνω απολυτα!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.802
Πόντοι
47.129

Πρωτη απο όλες και με διαφορά ειναι η GOAT Ροδίκα :smitten::smitten::smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom