Αδερφέ την ειπεσ Την εξυπνάδα σου, αν είχα χρόνο θα έκανα βόλτες. Οταν κάποιος ζητάει μια βοήθεια πρόταση δεν απαντάμε πάνε ψάξε. Καλύτερα μην γράψεις σχολιο. Ημερήσια ενημέρωση πάντα γράφω όταν πάω και βλέπω και κοπέλες που ρωτάνε στο τσατ αν είναι στην βάρδια για να βοηθάω να πηγαίνουν. Οπότε τέτοια σχόλια αλλού κατανοητό;
Υστερόγραφο βλέποντας το προφίλ σου βλέπω τι γράφεις στην ημερήσια ενημέρωση, δεν βλέπω να γράφεις για κοπέλες αλλά συνέχεια λες άσχετα πράγματα ή ρωτάς.. οπότε ξεκίνα εσύ πρώτα ενημέρωση και να μην γράφεις άσχετα εδώ μέσα και μετά τα λέμε
Να σου απαντήσω εδώ για να μην γαμαμε το άλλο νήμα.
Καταρχήν δεν σου πουλάω εξυπνάδα όπως λες αλλά ζητάς κάτι που είναι αντικείμενο δηλ εμένα μπορεί η τέλεια μουναρα να είναι μια άνω των 100κιλων και άνω των 60 χρόνων, για κάποιο άλλο να είναι μαύρη άσπρη κτλ.
Οπότε τι ζητάς να σου πει κάποιος, άσε που με λίγο ψάξιμο βλέπεις συνέχεια να μιλάνε για κοπέλες εμφάνιση, πρόγραμμα, τρόπους κτλ.
Τώρα όσο αφορά το προφίλ μου ή βλέπεις άλλο προφίλ ή βλέπεις αλλά νήματα, δεν νομίζω να ζητάω συνέχεια να μου πούνε που να πάω συστημένος για να μην χαλάσω λίγο χρόνο.
Είναι κουραστικό συνέχεια να γράφετε (όχι από εσένα) που να πάω, πείτε καμιά πρόταση, ποια αξίζει κ.α.
Σταματάω εδώ γιατί δεν έχω καμία διάθεση ούτε να σου την πω (όπως νομίζεις), ούτε να ανοίξω διάλογο.