Καλά μην τρελαίνεσαι κιόλας ότι στην επαρχία έχουν λεφτά...Τώρα που υπάρχει ιντερνετ κάτι γίνεται παλιότερα πληρώναμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Δράπανο που αγόρασα με μεταφορικά 65 ευρώ μου το έδιναν σε μαγαζί 80 φιλική τιμή από 100.Υπάρχουν πράγματα που είναι είδη πρώτης ανάγκης και μπορεί να είναι πιο φτηνά γιατί δεν τα αγοράζεις από το σουπερμαρκετ όπως πχ φρούτα το καλοκαίρι, κρασί από τον παραγωγό.Σου λέω 2 παραδείγματα που εγώ για να πάω να πάρω την ποιότητα των προιόντων αυτών που έχω τώρα στο σούπερμαρκετ θα πλήρωνα αμέσως αμέσως 20 ευρώ τουλάχιστον ενώ τώρα τα έχω τζάμπα.Από την άλλη για να πάω να πάρω καινούργιο υπολογιστή πχ μέχρι το 2006-7 πλήρωνα 100 ευρώ παραπάνω.Για ενα τζιν κινέζικο λίγο καλύτερης ποιότητας που Αθήνα το παίρνεις με 15 ευρώ πλήρωνα 40-50.Απλά επειδή ο κόσμος στην επαρχία γνωρίζεται και έχει σχέσεις μεταξύ του με τους συγγενείς αν σε δούν να μαλακίζεσαι υπερ του δέοντος θα σου βάλουν χέρι τι είναι αυτά που κάνεις.
Επίσης επειδή ο κόσμος συνήθως είναι οικογενειάρχες έχει στο μυαλό του τη βασική αρχή της αποταμίευσης κάτι που εσείς οι Αθηναίοι το έχετε λίγο χεσμένο, για να τα λέμε όλα.