Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
dimmits επαρχια επισης δουλευετε λιγοτερες ωρες ...

μετα το φαγητο σας ειναι πολυ φθηνοτερο απο οτι εδω πρωτευουσα ....

νυχτα για να χαλασετε λεφτα δεν εχετε που να πατε .... σε κανα καφενε πιειτε και 5 ποτακια πανω απο 20αρικο δεν θα χαλασετε

Αμα πιεις ρετσίνες στο καφενείο του παππού σου...Οτιδίποτε άλλο έχει όσο και σε μια νορμαλ περιοχή στην αθήνα.

Στην επαρχία έχεις πολύ μεγάλη ιδιοκατοικηση, περιορισμένες επιλογές για ξόδεμα παρόλο που έχεις μικρότερο εισόδημα, και το κυριότερο πολλά πράγματα που είναι είτε φτηνά είτε δωρεάν πχ τρόφιμα, ξύλα για το λέβητα αντί για πετρέλαιο, λίγες μετακινήσεις κτλ.Στην Αθήνα και ο αέρας που αναπνέεις κοστίζει...

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ε ναι ρε μαν...τζαμπα κουραζομαι να γραφω ναπυμε...
σωστος και κονομα απο επιδοτησεις
παψε εσυ,μιλαμε σοβαρα εδω... :grin:

καλα βρε ντιμμιτς τι να σε πω ... εσυ επαρχια ναουμε .. βολεψου εκει .. εμεις εδω εχουμε αλλα ζητηματα

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Αμα πιεις ρετσίνες στο καφενείο του παππού σου...Οτιδίποτε άλλο έχει όσο και σε μια νορμαλ περιοχή στην αθήνα.

Στην επαρχία έχεις πολύ μεγάλη ιδιοκατοικηση, περιορισμένες επιλογές για ξόδεμα παρόλο που έχεις μικρότερο εισόδημα, και το κυριότερο πολλά πράγματα που είναι είτε φτηνά είτε δωρεάν πχ τρόφιμα, ξύλα για το λέβητα αντί για πετρέλαιο, λίγες μετακινήσεις κτλ.Στην Αθήνα και ο αέρας που αναπνέεις κοστίζει...

ναι ναουμε ας ερθει μεινει αθηνα γαμα με 10 ευρω μεταξι και χαλαει και 500 ευρω για διαβιωση ....

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
τελικα να παει 5 ευρω το μεταξι ? τα 3 ευρω που προτεινα φαινονται λιγα ?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ο δημητρακης29 ο πορνομεταναστης που ειναι κοσμογυρισμενος και εχει χεσει και γαμησει σε καθε πιατσα του κοσμου λεει οτι ειναι τσαμπα το 10ρικο στο μεταξι, οι υπολοιποι απλα να το δεχτουν. :sunglasses:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
ο δημητρακης29 ο πορνομεταναστης που ειναι κοσμογυρισμενος και εχει χεσει και γαμησει σε καθε πιατσα του κοσμου λεει οτι ειναι τσαμπα το 10ρικο στο μεταξι, οι υπολοιποι απλα να το δεχτουν. :sunglasses:

νομιζεις οτι ειναι τσαμπα με 10αρικο στην ταυλανδη παιρνεις βιζιτα για 2 με 3 ωρες !

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

αμερικη δεν εχεσε/γαμησε  ;)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
εγω λεω να βαλουνε το μεταξι στα 2 ευρω !!!!

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
και ο τσιωπος το πιτογυρο στο 0.5 ευρω !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
οπως επισης θα πρεπει να μας παρεχουν και δωρεαν πορνολεωφορειο για να πηγαινουμε και ερχομαστε στην πιατσα!!!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
ναι ναουμε ας ερθει μεινει αθηνα γαμα με 10 ευρω μεταξι και χαλαει και 500 ευρω για διαβιωση ....

Καλά μην τρελαίνεσαι κιόλας ότι στην επαρχία έχουν λεφτά...Τώρα που υπάρχει ιντερνετ κάτι γίνεται παλιότερα πληρώναμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Δράπανο που αγόρασα με μεταφορικά 65 ευρώ μου το έδιναν σε μαγαζί 80 φιλική τιμή από 100.Υπάρχουν πράγματα που είναι είδη πρώτης ανάγκης και μπορεί να είναι πιο φτηνά γιατί δεν τα αγοράζεις από το σουπερμαρκετ όπως πχ φρούτα το καλοκαίρι, κρασί από τον παραγωγό.Σου λέω 2 παραδείγματα που εγώ για να πάω να πάρω την ποιότητα των προιόντων αυτών που έχω τώρα στο σούπερμαρκετ θα πλήρωνα αμέσως αμέσως 20 ευρώ τουλάχιστον ενώ τώρα τα έχω τζάμπα.Από την άλλη για να πάω να πάρω καινούργιο υπολογιστή πχ μέχρι το 2006-7 πλήρωνα 100 ευρώ παραπάνω.Για ενα τζιν κινέζικο λίγο καλύτερης ποιότητας που Αθήνα το παίρνεις με 15 ευρώ πλήρωνα 40-50.Απλά επειδή ο κόσμος στην επαρχία γνωρίζεται και έχει σχέσεις μεταξύ του με  τους συγγενείς αν σε δούν να μαλακίζεσαι υπερ του δέοντος θα σου βάλουν χέρι τι είναι αυτά που κάνεις.

Επίσης επειδή ο κόσμος συνήθως είναι οικογενειάρχες έχει στο μυαλό του τη βασική αρχή της αποταμίευσης κάτι που εσείς οι Αθηναίοι το έχετε λίγο χεσμένο, για να τα λέμε όλα.

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Καλά μην τρελαίνεσαι κιόλας ότι στην επαρχία έχουν λεφτά...Τώρα που υπάρχει ιντερνετ κάτι γίνεται παλιότερα πληρώναμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Δράπανο που αγόρασα με μεταφορικά 65 ευρώ μου το έδιναν σε μαγαζί 80 φιλική τιμή από 100.Υπάρχουν πράγματα που είναι είδη πρώτης ανάγκης και μπορεί να είναι πιο φτηνά γιατί δεν τα αγοράζεις από το σουπερμαρκετ όπως πχ φρούτα το καλοκαίρι, κρασί από τον παραγωγό.Σου λέω 2 παραδείγματα που εγώ για να πάω να πάρω την ποιότητα των προιόντων αυτών που έχω τώρα στο σούπερμαρκετ θα πλήρωνα αμέσως αμέσως 20 ευρώ τουλάχιστον ενώ τώρα τα έχω τζάμπα.Από την άλλη για να πάω να πάρω καινούργιο υπολογιστή πχ μέχρι το 2006-7 πλήρωνα 100 ευρώ παραπάνω.Για ενα τζιν κινέζικο λίγο καλύτερης ποιότητας που Αθήνα το παίρνεις με 15 ευρώ πλήρωνα 40-50.Απλά επειδή ο κόσμος στην επαρχία γνωρίζεται και έχει σχέσεις μεταξύ του με  τους συγγενείς αν σε δούν να μαλακίζεσαι υπερ του δέοντος θα σου βάλουν χέρι τι είναι αυτά που κάνεις.

Επίσης επειδή ο κόσμος συνήθως είναι οικογενειάρχες έχει στο μυαλό του τη βασική αρχή της αποταμίευσης κάτι που εσείς οι Αθηναίοι το έχετε λίγο χεσμένο, για να τα λέμε όλα.

τι να πω ....

εμενα με νοιαζει παει το μεταξι στα 7 ευρω ωστε μετα ρεστα βαραω δυο πιτογυρα τσιωπο και μια σοδα !!!!

οπως επισης να εχουμε και πορνολεωφορειο δωρεαν μετακινησεων απο και προς την πιατσα :P

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τι να πω ....

εμενα με νοιαζει παει το μεταξι στα 7 ευρω ωστε μετα ρεστα βαραω δυο πιτογυρα τσιωπο και μια σοδα !!!!

οπως επισης να εχουμε και πορνολεωφορειο δωρεαν μετακινησεων απο και προς την πιατσα :P
Ναι σε λιγό θα ζητήσεις και καθαρά δωμάτια με τζακούζι με τα λεφτά αυτά  :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom