redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Και ο gl σοβαρός τύπος είναι τύπε φοράει και κουστούμιπαψε εσυ,μιλαμε σοβαρα εδω...
Και ο gl σοβαρός τύπος είναι τύπε φοράει και κουστούμιπαψε εσυ,μιλαμε σοβαρα εδω...
dimmits επαρχια επισης δουλευετε λιγοτερες ωρες ...
μετα το φαγητο σας ειναι πολυ φθηνοτερο απο οτι εδω πρωτευουσα ....
νυχτα για να χαλασετε λεφτα δεν εχετε που να πατε .... σε κανα καφενε πιειτε και 5 ποτακια πανω απο 20αρικο δεν θα χαλασετε
ε ναι ρε μαν...τζαμπα κουραζομαι να γραφω ναπυμε...
σωστος και κονομα απο επιδοτησεις
παψε εσυ,μιλαμε σοβαρα εδω...
χαχααχαχχααχ
Αμα πιεις ρετσίνες στο καφενείο του παππού σου...Οτιδίποτε άλλο έχει όσο και σε μια νορμαλ περιοχή στην αθήνα.
Στην επαρχία έχεις πολύ μεγάλη ιδιοκατοικηση, περιορισμένες επιλογές για ξόδεμα παρόλο που έχεις μικρότερο εισόδημα, και το κυριότερο πολλά πράγματα που είναι είτε φτηνά είτε δωρεάν πχ τρόφιμα, ξύλα για το λέβητα αντί για πετρέλαιο, λίγες μετακινήσεις κτλ.Στην Αθήνα και ο αέρας που αναπνέεις κοστίζει...
ο δημητρακης29 ο πορνομεταναστης που ειναι κοσμογυρισμενος και εχει χεσει και γαμησει σε καθε πιατσα του κοσμου λεει οτι ειναι τσαμπα το 10ρικο στο μεταξι, οι υπολοιποι απλα να το δεχτουν.
εγω ουτε καφε...ολη μερα αρμεγμα στην στανηπαψε εσυ,μιλαμε σοβαρα εδω...
ο δημητρακης29 ο πορνομεταναστης που ειναι κοσμογυρισμενος και εχει χεσει και γαμησει σε καθε πιατσα του κοσμου λεει οτι ειναι τσαμπα το 10ρικο στο μεταξι, οι υπολοιποι απλα να το δεχτουν.
εχεσε στην παραλια τυπε και εδωσε και πληροφοριες γιατι στο αμερικα χεζεις φορωντας παλτο ;)αμερικη δεν εχεσε/γαμησε ;)
εχεσε στην παραλια τυπε και εδωσε και πληροφοριες γιατι στο αμερικα χεζεις φορωντας παλτο ;)
ναι ναουμε ας ερθει μεινει αθηνα γαμα με 10 ευρω μεταξι και χαλαει και 500 ευρω για διαβιωση ....
Καλά μην τρελαίνεσαι κιόλας ότι στην επαρχία έχουν λεφτά...Τώρα που υπάρχει ιντερνετ κάτι γίνεται παλιότερα πληρώναμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.Δράπανο που αγόρασα με μεταφορικά 65 ευρώ μου το έδιναν σε μαγαζί 80 φιλική τιμή από 100.Υπάρχουν πράγματα που είναι είδη πρώτης ανάγκης και μπορεί να είναι πιο φτηνά γιατί δεν τα αγοράζεις από το σουπερμαρκετ όπως πχ φρούτα το καλοκαίρι, κρασί από τον παραγωγό.Σου λέω 2 παραδείγματα που εγώ για να πάω να πάρω την ποιότητα των προιόντων αυτών που έχω τώρα στο σούπερμαρκετ θα πλήρωνα αμέσως αμέσως 20 ευρώ τουλάχιστον ενώ τώρα τα έχω τζάμπα.Από την άλλη για να πάω να πάρω καινούργιο υπολογιστή πχ μέχρι το 2006-7 πλήρωνα 100 ευρώ παραπάνω.Για ενα τζιν κινέζικο λίγο καλύτερης ποιότητας που Αθήνα το παίρνεις με 15 ευρώ πλήρωνα 40-50.Απλά επειδή ο κόσμος στην επαρχία γνωρίζεται και έχει σχέσεις μεταξύ του με τους συγγενείς αν σε δούν να μαλακίζεσαι υπερ του δέοντος θα σου βάλουν χέρι τι είναι αυτά που κάνεις.
Επίσης επειδή ο κόσμος συνήθως είναι οικογενειάρχες έχει στο μυαλό του τη βασική αρχή της αποταμίευσης κάτι που εσείς οι Αθηναίοι το έχετε λίγο χεσμένο, για να τα λέμε όλα.
Ναι σε λιγό θα ζητήσεις και καθαρά δωμάτια με τζακούζι με τα λεφτά αυτάτι να πω ....
εμενα με νοιαζει παει το μεταξι στα 7 ευρω ωστε μετα ρεστα βαραω δυο πιτογυρα τσιωπο και μια σοδα !!!!
οπως επισης να εχουμε και πορνολεωφορειο δωρεαν μετακινησεων απο και προς την πιατσα
Ναι σε λιγό θα ζητήσεις και καθαρά δωμάτια με τζακούζι με τα λεφτά αυτά