Ο μαλλιάς που πήγε;;;
εχει δουλεια ;)
Ο μαλλιάς που πήγε;;;
Δεκτόν αλλά μήπως η κουρτίνα είναι c through;; Λέω εγώ τώρα :o :o :o
Να κάνω μια ερώτηση ας πούμε αφού το σοβαρέψαμε;
Για ποιο λόγο είναι τόσο σημαντικές οι ενημερώσεις για αυτούς που τις κάνουν;Και γιατί εσύ τσατίζεσαι τόσο πολύ όταν κάποιος σου λέει ότι δεν κατεβαίνεις στην πιάτσα αλλά σου έδωσε κάποιος άλλος την ενημέρωση;;
Να κάνω μια ερώτηση ας πούμε αφού το σοβαρέψαμε;
Για ποιο λόγο είναι τόσο σημαντικές οι ενημερώσεις για αυτούς που τις κάνουν;Και γιατί εσύ τσατίζεσαι τόσο πολύ όταν κάποιος σου λέει ότι δεν κατεβαίνεις στην πιάτσα αλλά σου έδωσε κάποιος άλλος την ενημέρωση;;
Είναι όσο θέλουμε εμείς να είναι...
Αν δεν θέλαμε,θα ήταν κατάμαυρη....
Το πρώτο πράγμα που σου μαθαίνουν στις τακτικές άνάκρισης είναι ότι πρέπει να κάνεις τον κρατούμενο να αρχίσει να μιλάει ακόμα και για άσχετα θέματα.Αν αρχίσει και μιλάει θα του ξεφύγουν και πράγματα που δε θέλει να πει.... ;) ;) ;) ;)
στην περιπτωση μας δεν πιανει αυτη η τακτική...
εμεις θελουμε και γραφουμε,οτι γραφουμε
ασε σου λεω πρεπει να γραφουμε μεχρι το πρωι και δεν ειναι το θεμα οι ενημερωσεις - κριτικες κτλ
καλο βραδυ
Το πρώτο πράγμα που σου μαθαίνουν στις τακτικές άνάκρισης είναι ότι πρέπει να κάνεις τον κρατούμενο να αρχίσει να μιλάει ακόμα και για άσχετα θέματα.Αν αρχίσει και μιλάει θα του ξεφύγουν και πράγματα που δε θέλει να πει.... ;) ;) ;) ;)
Αυτήν ακριβώς τη μέθοδο ακολουθούμε στην υπηρεσία...
Αυτήν ακριβώς τη μέθοδο ακολουθούμε στην υπηρεσία...
Αυτό θα έλεγα τώρα
Θα μου βγεί το όνομα και άντε να το μαζέψω μετά
Αυτό θα έλεγα τώρα
Θα μου βγεί το όνομα και άντε να το μαζέψω μετά
Δεν είναι κακό να είσαι αστυφύλακας ρε μαν...πολλοί είναι εδώ μέσα....
Δεν είναι κακό να είσαι αστυφύλακας ρε μαν...πολλοί είναι εδώ μέσα....
συμφωνω...επισης προτεινω να μπαναρουν τον μπιλυ13 γιατι μας εχει ζαλισει τα μεζεαΜυστες μου ηρεμια
Γνωμη μου ειναι να κατεβειτε πιατσα, να ριξετε ενα ακα πρωκτικο να χαλαρωσετε λιγο και υστερα να συναντηθειτε να τσαρκαρετε παρεα και να λυσετε ηρεμα και πολιτισμενα τα θεματα σας.
συμφωνω...επισης προτεινω να μπαναρουν τον μπιλυ13 γιατι μας εχει ζαλισει τα μεζεα