Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

enorasi

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Στερεισαι παντελως πρωτοτυπιας
Οτι ατακες σου εχω γραψει ως enorasi,αλλο κλωνο σου,(διεφραφη και αυτος..)σε αλλο ιστοτοπο,τις επαναλαμβανεις τωρα σε μενα
Kαμια πρωτοτυπια..κλωνοποιημενες ακομη και οι ατακες σου

(ξεκλείδωσα τον enorasi για τις ανάγκες του νήματος αφού τον είχα σοφά κλειδώσει)

Τώρα βλέπω ξέρεις ποιος είναι ο enorasi ε; τότε δεν ήξερες και έλεγες άλλον ε;
περίεργο ομως που σε αυτόν τον άλλον ιστοτόπο ούτε ο αντμίν δεν ήξερε τι και πως.
μάλιστα...

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Κανονίστε να μού φορτώσετε τον enorasi. :knuppel:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
(ξεκλείδωσα τον enorasi για τις ανάγκες του νήματος αφού τον είχα σοφά κλειδώσει)

περίεργο ομως που σε αυτόν τον άλλον ιστοτόπο ούτε ο αντμίν δεν ήξερε τι και πως.
μάλιστα...
Kαταρχην δεν ειμαι υποχρεωμενος να εξερευνω κλωνους
Κατα δευτερον,αν εισαι εσυ scooby,προφανως εχεις ξεχασει σε μια κατ ιδιαν συζητηση στη μπαλα,οτι ανεφερες οτι εσυ τον ανοιξες και τον διαχειριζοταν αλλος
Κατα τριτον,επειδη μου μετεφεραν ενα ποστ σου, οτι θεωρεισαι μαγκας,Μαγκας στη δικη μου γλωσσα,σημαινει ξηγημενο παιδι
Το ξηγημενο παιδι ουτε κλωνους κανει,ουτε μπαναρεται,ειναι Κυριος
Κατα τα λοιπα,καλη χρονια και θα σε παρακαλεσω να μην μπλεξεις παλι τ ονομα μου σε μια διαμαχη με ατομα που ουτε τα γνωριζω ουτε θελω να τα μαθω

enorasi

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Κανονίστε να μού φορτώσετε τον enorasi. :knuppel:

Έλα ρε τύπε κι εσύ,αφού όλοι έχουν καταλάβει τι γίνεται.
Στα σάιτ όλως περιέργως οι i.p δεν φαίνονται ποτέ αν είναι για δούλεμα ούτε κι από τους αντμίν.
Αυτό όμως συμβάινει πάντα η επιλεκτικά; το δεύτερο φυσικά.
Δεν βαριέσαι;στα δύσκολα όλοι λένε μην τα παίρνουμε σοβαρά αλλά όταν είναι γι'αυτούς αλλάζει.

enorasi

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
1)Kαταρχην δεν ειμαι υποχρεωμενος να εξερευνω κλωνους
2)Κατα δευτερον,αν εισαι εσυ scooby,προφανως εχεις ξεχασει σε μια κατ ιδιαν συζητηση στη μπαλα,οτι ανεφερες οτι εσυ τον ανοιξες και τον διαχειριζοταν αλλος
3)Κατα τριτον,επειδη μου μετεφεραν ενα ποστ σου, οτι θεωρεισαι μαγκας,Μαγκας στη δικη μου γλωσσα,σημαινει ξηγημενο παιδι
Το ξηγημενο παιδι ουτε κλωνους κανει,ουτε μπαναρεται,ειναι Κυριος
4)Κατα τα λοιπα,καλη χρονια και θα σε παρακαλεσω να μην μπλεξεις παλι τ ονομα μου σε μια διαμαχη με ατομα που ουτε τα γνωριζω ουτε θελω να τα μαθω

1)σε ενοχλεί όμως και τους δίνεις ζωή,εσύ τους δίνεις ζωή.Δεν χρειάζεται όμως να εξερευνήσεις.
Το κάνουν εκατέρωθεν φιλαράκια σου για'σένα επειδή ενημερώνεις 50 χρόνια τώρα
και προσφέρεις θέαμα.Άπειρες οι απειλές σου φυσικά πως θα σταματήσεις να γράφεις.
Σιγά ρε τύπε,όλοι μπορούν να δώσουν λεφτά για να γαμήσουν.
2)αν είμαι ρωτάς;να ρωτήσεις τους φίλους σου,εγώ ότι κι αν πω είναι μάπα.
3)εδώ όμως λες ότι είμαι τελικά,αν βολεύει τότε οκ.
4)δεν σε ξέρω μύστη μου,η i.p σου μου βγάζει Καρπενήσι μπλα μπλα μπλα.
αλλά τώρα που το σκέφτομαι,δεν είπες τίποτα για την ταμπακιέρα εδώ κάτω.

μάλιστα...

:think:

enorasi

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά λοιπόν,πάω να ξαναμπώ στο φέρετρό μου.  :badair:

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Ενημέρωση από την τρίτη βάρδια στην Φωκαίας...

▪Φωκαίας 27 ισόγειο:
Η αδύνατη, σκουρόδερμη Αλέσια-με τα παΐδια της σε κοινή θέα και ευκολομέτρητα!!!
Ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα και σε ερώτηση υποψήφιου πελάτη για 69, η κοπέλα ήταν αρνητικότατη!

Δυστυχώς οι μαρτυρίες για τις επιδόσεις της δεν είναι ενθαρρυντικές προερχόμενες μάλιστα(συν τοις άλλοις) από την υπηρεσία που την δουλεύει..

Δεν είσαι καθόλου σοβαρός, αφού με αυτά που γράφεις φέρνεις σε δύσκολη θέση τις εργαζόμενες που σου εμπιστεύονται απόψεΙς και κρίσεις τους. Λίγη διακριτικότητα απαιτείται όταν γράφεις σε δημόσια πλατφόρμα κα γνωρίζεις ότι κάποιοι διαβάζουν και πράτουν στη συνέχεια αναλόγως.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δεν είσαι καθόλου σοβαρός, αφού με αυτά που γράφεις φέρνεις σε δύσκολη θέση τις εργαζόμενες που σου εμπιστεύονται απόψεΙς και κρίσεις τους. Λίγη διακριτικότητα απαιτείται όταν γράφεις σε δημόσια πλατφόρμα κα γνωρίζεις ότι κάποιοι διαβάζουν και πράτουν στη συνέχεια αναλόγως.

Μεγάλε πάρτο αλλιώς για να μη βρεις και τράβα κάνε καμμιά ενημέρωση.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δεν κατάλαβες ΤΙΠΟΤΑ από αυτά που διάβασες στο σχόλιο μου. Σπίτι της και βέβαια να πάει και αυτή και όποια άλλη δεν κάνει για αυτή τη δουλειά! Αλλού είναι το θέμα...

Επειδή λοιπόν σε βλέπω που ανησυχείς περισσότερο για την θέση της όποιας εργαζόμενης μού εμπιστεύεται κάτι και λιγότερο για κάποιο χαμένο 20ρικο οποιουδήποτε από εμάς,να διευκρινήσω τα εξής:

Αν πω ότι η κοπέλα δεν είναι καλή θα πεταχτεί κάποιος παπάρας όπως εσύ και θα πει:
"Κι εσύ που το ξέρεις;Την πήρες;"

Εφόσον δεν την πήρα,πάμε παρακάτω.

Αν η υπηρεσία μού πεί ότι "ξέρεις,βγήκαν τρεις απ'το δωμάτιο και μού είπαν τα ίδια πράγματα",εγώ προκειμένου να είμαι σοβαρός(όπως το θέτεις εσύ...)ή για να μη φέρω σε δύσκολη θέση το πρόσωπο που μού το είπε,δεν θα πρέπει να αναφέρω οτιδήποτε.

Τί σημασία έχει που,εν τω μεταξύ,κάποιος από εμάς θα έχει κλάψει το 20ρικό του;

Ας κλάψει λοιπόν ο καθένας το 20ρικό του-αρκεί να μη θίξουμε και να μη φέρουμε σε δύσκολη θέση τον εργαζόμενο του οποιουδήποτε καταστήματος.

Και σε τελική ανάλυση:

Αυτός που ενδεχομένως εκτεθεί μεταφέροντας πληροφορίες που (κατά την άποψή σου...)δεν θα έπρεπε να μεταφερθούν ή δημοσιοποιηθούν είμαι εγώ και όχι εσύ ή όποιοσδήποτε άλλος...

Ο καθένας λοιπόν αναλαμβάνει τις ευθύνες του έναντι τρίτων και υφίσταται τις συνέπειες των λόγων και των πράξεών του...

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Επειδή λοιπόν σε βλέπω που ανησυχείς περισσότερο για την θέση της όποιας εργαζόμενης μού εμπιστεύεται κάτι και λιγότερο για κάποιο χαμένο 20ρικο οποιουδήποτε από εμάς,να διευκρινήσω τα εξής:

Αν πω ότι η κοπέλα δεν είναι καλή θα πεταχτεί κάποιος παπάρας όπως εσύ και θα πει:
"Κι εσύ που το ξέρεις;Την πήρες;"

Εφόσον δεν την πήρα,πάμε παρακάτω.

Αν η υπηρεσία μού πεί ότι "ξέρεις,βγήκαν τρεις απ'το δωμάτιο και μού είπαν τα ίδια πράγματα",εγώ προκειμένου να είμαι σοβαρός(όπως το θέτεις εσύ...)ή για να μη φέρω σε δύσκολη θέση το πρόσωπο που μού το είπε,δεν θα πρέπει να αναφέρω οτιδήποτε.

Τί σημασία έχει που,εν τω μεταξύ,κάποιος από εμάς θα έχει κλάψει το 20ρικό του;

Ας κλάψει λοιπόν ο καθένας το 20ρικό του-αρκεί να μη θίξουμε και να μη φέρουμε σε δύσκολη θέση τον εργαζόμενο του οποιουδήποτε καταστήματος.

Και σε τελική ανάλυση:

Αυτός που ενδεχομένως εκτεθεί μεταφέροντας πληροφορίες που (κατά την άποψή σου...)δεν θα έπρεπε να μεταφερθούν ή δημοσιοποιηθούν είμαι εγώ και όχι εσύ ή όποιοσδήποτε άλλος...

Ο καθένας λοιπόν αναλαμβάνει τις ευθύνες του έναντι τρίτων και υφίσταται τις συνέπειες των λόγων και των πράξεών του...
Πάλι άρχισες να χανεις τον έλεγχο και σε λίγο σε βλέπω να ψάχνεις για nickname σε νέο profile. Δε θα ασχοληθώ μαζί σου περισσότερο και μια συμβουλή. Μη σβηνεις τα σχόλια σου τόσο εύκολα. (τα γράφεις το απόγευμα και λίγο αργοτερα τα τροποποιεις ) διότι δίνεις την εικόνα  του πραγματικού "παπαρα " που ανέφερες πρώτος εσύ παραπάνω.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πάλι άρχισες να χανεις τον έλεγχο και σε λίγο σε βλέπω να ψάχνεις για nickname σε νέο profile. Δε θα ασχοληθώ μαζί σου περισσότερο και μια συμβουλή. Μη σβηνεις τα σχόλια σου τόσο εύκολα. (τα γράφεις το απόγευμα και λίγο αργοτερα τα τροποποιεις ) διότι δίνεις την εικόνα  του πραγματικού "παπαρα " που ανέφερες πρώτος εσύ παραπάνω.

Επειδή βλέπω τα παλιά σου ποστ που σε κάτι σε είχα ενημερώσει ( ως Βeverlys) γλυτώνοντας σε (προφανώς) από κόπο και χρόνο,ίσως και από χρήμα, και δηλώνεις ότι επιφυλάσσεσαι για ανταπόδοση, τι ανταπέδωσες σε ενημερώσεις ρε ανύπαρκτο νούμερο;

Ποια η συνεισφορά σου ρε παράσιτο που όλο ερωτήσεις είσαι και απορίες  του στυλ "πού είναι η Εμμανουέλα;" και "πως είναι τόσο γρήγορος ο Καστέλ;"

Ρε σάλτα γαμήσου λοιπόν μαλάκα και πάρε φορά να μου κλάσεις τα αρχίδια.

Επισκέπτης
αντι να κανεται καμια ενημερωση κάθεστε και τρολαρετε  :tickedoff: :uglystupid: :idiot: :headbang: :jerking: :birdman:

Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Ρε dude πως τα καταφέρνετε  και κάνετε τόσο ωραίες ενημερώσεις? (Εσύ και κάποιοι άλλοι μύστες )
Ok σίγουρα είναι η γνώση της πιάτσας αλλά τόσα ονόματα τόσα χαρακτηρίσεικα! ! Μνήμη ελέφαντα, μπλοκάκι, τι φάση? Respect :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ρε dude πως τα καταφέρνετε  και κάνετε τόσο ωραίες ενημερώσεις? (Εσύ και κάποιοι άλλοι μύστες )
Ok σίγουρα είναι η γνώση της πιάτσας αλλά τόσα ονόματα τόσα χαρακτηρίσεικα! ! Μνήμη ελέφαντα, μπλοκάκι, τι φάση? Respect :rockon:

εσυ και ο αλλος ο κλαουντιο-κλωνος  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) μας εχετε ζαλισει

τι πως τα καταφερνει... :headbang:

έχει πάπυρο και τα γράφει,όπως όλοι... :S

images

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

:grin: :grin: :grin:

Μη μού τον αποπαίρνεις τον kou tsou ρε billy!   :rockon:

Είναι καλό παιδί και μάχιμος πορνομάγειρας!!!  ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom