gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μαν παρε ενα ταμπλετ να πηγαινεις και τουαλετα μ αυτο.....εγω ετσι κανωΥΓ: Και για να το τελειώνω γιατί θέλω να πάω να χέσω:
μαν παρε ενα ταμπλετ να πηγαινεις και τουαλετα μ αυτο.....εγω ετσι κανωΥΓ: Και για να το τελειώνω γιατί θέλω να πάω να χέσω:
ΥΓ: Και για να το τελειώνω γιατί θέλω να πάω να χέσω:
Όπως δεν ήταν σωστό όταν ο τρελλογιατρός αντέγραφε τις ενημερώσεις (και τις δικές μου) μεταφέροντάς τες εδώ από δίπλα έτσι και τώρα δεν είναι σώστό να αντιγράφει και να μεταφέρει τις ενημερώσεις του Προέδρου.
Ξεκάθαρα πράγματα.
Πέρυσι κάποιος κύριος, ρουφιάνος καλύτερα λέγεται,που δεν σέβεται τα αρχίδια του, σου έστειλε μέσω fb φωτό με το πρόσωπο της *****, που προφανώς είχε δώσει/στείλει η ίδια δείχνοντας του εμπιστοσύνη (εδώ λέμε, παθαίνεις και μαθαίνεις). Μου το έγραψες εσύ εδώ, σε αυτό το θρεντ με τις ανάλογες πρόσθετες παρατηρήσεις από σένα φυσικά, Εξακρίβωσα πως έλεγες αλήθεια, μου το είχες προτείνει και εσύ να το κάνω άλλωστε.
.......Πουστρο/χοντρέ....κανένας δεν έστειλε φωτό,της συγκεκριμένης.....καλά μαλάκας είσαι...
GET A LIFE,ρε μπεργελεδάκο..........
που εισαι συ ζεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;.......
.... Ως τρόπος???? θεσμικό μόρφωμα ό τύπος άδοκίμαστος......καί γιά τις δικές του άνάγκες, τους δικούς τους έθισμούς.........
....... σε παίρνω τηλ τώραπου εισαι συ ζεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
.......
.... Ως τρόπος???? θεσμικό μόρφωμα ό τύπος άδοκίμαστος......καί γιά τις δικές του άνάγκες, τους δικούς τους έθισμούς.........
Πουστρο/χοντρέ....κανένας δεν έστειλε φωτό,της συγκεκριμένης.....καλά μαλάκας είσαι...
Πουστρο/χοντρέ....κανένας δεν έστειλε φωτό,της συγκεκριμένης.....καλά μαλάκας είσαι...
Δεν έγραψα για καθυστερημένους ή γνωστούς.
Τέλος πάντων. Μη χαλιόμαστε, να επανέλθουμε στον χαβαλέ. :big_boss: :big_boss: :big_boss:
Επαναλαμβάνω πως δεν έχω γράψει περί καθυστέρησης. Αν ....δεν ήταν ένας; Ο ένας έδινε στον άλλο και ο άλλος στον Παιχτουρα. Και αυτός ο ένας, μετά μου έγραφε τα καθέκαστα σε πμ στο δίπλα σάιτ.
Επίσης καλημέρα.
Έχω γράψει επίσης και αυτά:
Γιατί πετάγεσαι μικρέ; Βλέπεις να σε αναφέρω;
Ποιος αναφέρει εσένα, εγώ ή εσύ; (αυτό το τελευταίο θα είναι δύσκολο).
Πάλι θα διασκεδάσω;
Πες ή δείξε μου που ΕΓΩ σε αναφέρω χαζούλη. Στο σχολείο δεν έμαθες όλα τα γράμματα;
Γιατί πετάγεσαι, ε;
Στο GET A LIFE, από σένα σε μένα...προσκυνώ.