Ρομαντικο θρεντ
Ρε μλκ...ο εγκεφαλικά νεκρός...ακόμα βρίζει...ένα χρόνο μετά...
Ξέρεις ποιος...αυτός που ρούφαγε τα χύσια...
Μιλάμε για ΑΜΕΑ.....
Ρομαντικο θρεντ
Τι λεει παλι;
ενώ εσύ του φύλαγες κάτι καλύτερο για τα Χριστούγεννα σαν καλός Άγιος Βασίλης που είσαι... Θες να σου θυμίσω περί μανάδων και πατεράδων?, περί νόμων?, περί τσιμεντωμάτων?Σιγά ρεεέ,απλά είχαν σχεδιάσει να γιαουρτώσουν τον λαγό...αλλά εγώ ξέρναγα και με την ιδέα μόνο...
Έτσι για να δείξω την απέχθεια μου...πόσταρα μέσω FourSuare...ότι είμαι πλατεία Βικτωρίας...
Ήξερα ότι θα το δουν στο Facebook...
Aυτός ήταν και ο λόγος που πέταξα έξω από το Facebook μου,όσους είχαν σχέση με το σάιτ και ρουφιάνεψαν τις κινήσεις μου...
Σε αυτούς έριξα και μπλοκ...με τους υπόλοιπους μιλάω ακόμα με π.μ....
ενώ εσύ του φύλαγες κάτι καλύτερο για τα Χριστούγεννα σαν καλός Άγιος Βασίλης που είσαι... Θες να σου θυμίσω περί μανάδων και πατεράδων?, περί νόμων?, περί τσιμεντωμάτων?
αν συναντηθείτε με τον μπουζό, πες του να με πάρει και εμένα τηλέφωνο να έρθω να στα πω και από κοντά και να πιούμε και καμιά μπύρα... κερνάω μιας και σε λίγες μέρες έχω την γιορτή μου
Ας βγει ο Λαγός να μας πει αν είναι αλήθειαΣυνεχίστε εσείς,το βιολί σας....
Πηγαίνετε να παίξετε μπαλίτσα κτλ...την Κυριακή βρίζοντας τους πάντες...
Καλημέρα και να χαίρεσαι την εορτή σου....
Ας βγει ο Λαγός να μας πει αν είναι αλήθεια
χρόνια πολλά και για την δική σου...
το κέρασμα ισχύει καφές μπύρατυρόπιττατυρόπιτα γλυκό
όσο έχθρα θα μπορούσα να είχα με ένα παιδάκι 5 χρονών, αλλό τόσο θα είχα και με εσένα.Είναι μακρυά η δική μου γιορτή...αλλά ευχαριστώ...
Κέρνα τα παιδιά για την γιορτή σου...
Αφού τα πάτε τόσο καλά,κέρνα τους...με εμένα έχεις έχθρα...κρίμα είναι...
Καλές γιορτές σε εσένα και την οικογένεια σου και προπάντων καλά μυαλά
μαθε μπαλιτσα μπιλυ...Κλασικά "πράματα"...ξεκατινιαζόμαστε...μέσω ίντερνετ....μετά τα ρίχνουμε όλα στον "billy13"...πάμε για μπάλα....βρίζουμε όποιον μιλάει Ελληνικά...πλακωνόμαστε στο ματς για τον οποιοδήποτε λόγο.....πέφτουνε χριστοπαναγίες......μερικοί αποχωρούν....οι υπόλοιποι πάμε για σουβλάκι κτλ....ξαναβρίζουμε τους πάντες....παίρνουμε τηλέφωνα τον "billy13" και του λέμε σε έβριζε αυτός...αυτός και αυτός....μετά γράφουμε 11άδες...ποιοι σκόραραν....γράφουμε ότι δεν είναι σωστό να μαλώνουμε....μετά ξαναβρίζουμε τους πάντες.....τα γράφουμε...τα σβήνουμε....μαλώνουμε γιατί σβήστηκαν τα μηνύματα...απειλούμε με αποχωρήσεις...ξαναβρίζουμε τον "billy13" και μερικούς άλλους...
Πέρασε ήδη η εβδομάδα....έχουμε πάει τσάρκες....και ξαναρχίζουμε πάλι το ίδιο.....
Κλασικά "πράματα"...ξεκατινιαζόμαστε...μέσω ίντερνετ....μετά τα ρίχνουμε όλα στον "billy13"...πάμε για μπάλα....βρίζουμε όποιον μιλάει Ελληνικά...πλακωνόμαστε στο ματς για τον οποιοδήποτε λόγο.....πέφτουνε χριστοπαναγίες......μερικοί αποχωρούν....οι υπόλοιποι πάμε για σουβλάκι κτλ....ξαναβρίζουμε τους πάντες....παίρνουμε τηλέφωνα τον "billy13" και του λέμε σε έβριζε αυτός...αυτός και αυτός....μετά γράφουμε 11άδες...ποιοι σκόραραν....γράφουμε ότι δεν είναι σωστό να μαλώνουμε....μετά ξαναβρίζουμε τους πάντες.....τα γράφουμε...τα σβήνουμε....μαλώνουμε γιατί σβήστηκαν τα μηνύματα...απειλούμε με αποχωρήσεις...ξαναβρίζουμε τον "billy13" και μερικούς άλλους...
Πέρασε ήδη η εβδομάδα....έχουμε πάει τσάρκες....και ξαναρχίζουμε πάλι το ίδιο.....
Κλασικά "πράματα"...ξεκατινιαζόμαστε...μέσω ίντερνετ....μετά τα ρίχνουμε όλα στον "billy13"...πάμε για μπάλα....βρίζουμε όποιον μιλάει Ελληνικά...πλακωνόμαστε στο ματς για τον οποιοδήποτε λόγο.....πέφτουνε χριστοπαναγίες......μερικοί αποχωρούν....οι υπόλοιποι πάμε για σουβλάκι κτλ....ξαναβρίζουμε τους πάντες....παίρνουμε τηλέφωνα τον "billy13" και του λέμε σε έβριζε αυτός...αυτός και αυτός....μετά γράφουμε 11άδες...ποιοι σκόραραν....γράφουμε ότι δεν είναι σωστό να μαλώνουμε....μετά ξαναβρίζουμε τους πάντες.....τα γράφουμε...τα σβήνουμε....μαλώνουμε γιατί σβήστηκαν τα μηνύματα...απειλούμε με αποχωρήσεις...ξαναβρίζουμε τον "billy13" και μερικούς άλλους...
μαθε μπαλιτσα μπιλυ...
επισης καλα κρασα.
chest flights θα παιξει?
Στην πούτσα μου φίλε....πάω για gym σε λίγο......
[move][/move[/URL]]
κουμπωσες τιποτα?Τέλος το...πάω[/URL] για διπλό