θα παιρνει κι αλλα ψυχοτροπα αλλα δεν μας τα λεει
Έλα να μου πάρεις αίμα...να το αναλύσεις...
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
θα παιρνει κι αλλα ψυχοτροπα αλλα δεν μας τα λεει
θα μας εβαζες και φωτο την πουτσα σου και θα λεγες φταιν τα νιτρικα;Ευτυχώς κρατήθηκα και δεν πόσταρα...![]()
κουμπωσα 4 μανταρινια σαπια με ζουμι.Έλα να μου πάρεις αίμα...να το αναλύσεις...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Και εγώ σε πάω (όπως και πολλά άλλα γνωστά μέλη) για τη συνολική σας προσφορά. Ωστόσο, για να είμαι ειλικρινής, δε θυμάμαι να είχε γίνει τέτοιου είδους αναφορά στο προφίλ μου και προσωπικά ούτε και με απασχολεί, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι είμαι ειλικρινής, αυθεντικός και μπορώ να το αποδυκνείω όποτε χρειάζεται παιχταρά μου!Είχα ετοιμάσει ένα "σεντόνι"...αλλά δεν το ποστάρω,γιατί θα γινόταν της πόρνης...
Θυμάσαι κατά λάθος σε είχε πάρει και εσένα η μπόρα,όταν μου είχαν πει ότι είσαι και καλά κλώνος... ;)
Από τότε,σε πάω γιατί είσαι σωστός...![]()
θα μας εβαζες και φωτο την πουτσα σου και θα λεγες φταιν τα νιτρικα;![]()
κουμπωσα 4 μανταρινια σαπια με ζουμι.
αν ζησω, θα γραψω αυριο στο Ημερ.χεσιμο.
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Και εγώ σε πάω (όπως και πολλά άλλα γνωστά μέλη) για τη συνολική σας προσφορά. Ωστόσο, για να είμαι ειλικρινής, δε θυμάμαι να είχε γίνει τέτοιου είδους αναφορά στο προφίλ μου και προσωπικά ούτε και με απασχολεί, γιατί ξέρω πολύ καλά ότι είμαι ειλικρινής, αυθεντικός και μπορώ να το αποδυκνείω όποτε χρειάζεται παιχταρά μου!![]()
Θα περιμένω με μεγάλη αγωνία το post σου! Βγάλε μας ασπροπρόσωπους!κουμπωσα 4 μανταρινια σαπια με ζουμι.
αν ζησω, θα γραψω αυριο στο Ημερ.χεσιμο.
Θα περιμένω με μεγάλη αγωνία το post σου! Βγάλε μας ασπροπρόσωπους!
ε τι?να πανε χαμενα?
Θες να αγιάσεις και δεν μπορείς....
παντως ρε μπαγασα λαγε χαρας το κουραγιο σου..να κανεις διαλογο με καθυστερημενους..![]()
![]()
![]()
ο τυπος ειναι απιστευτος απλα..εγω απλα![]()
![]()
![]()
δεν θυμαται τι εχει πει που τα εχει πει και σε ποιον....μιλαμε εισαι ηρωας....
ρε εισαι μαλακας η θες να τα ακουσεις...για τον καθυστερημενο μιλαω...
καλα κρασια μπιλυ
Παρά το σαματά που έγινε στην αρένα, τελικά δεν είδαμε θανάτωση, καίτοι προθυμοποιήθηκε να θυσιαστεί ο κ. lagonisian.
Τζάμπα η φασαρία των μονομάχων, οι κλαγγές των όπλων και οι βρυχηθμοί των θηρίων.
Καλώ τους ιθύνοντες να διαγράψουν κάποιον, οποιονδήποτε.
Ας διαγράψουν τον κ. dude007.
Αυτός έτσι κι αλλιώς έχει φάει μέχρι στιγμής δύο αποβολές και απ΄ότι φαίνεται, είναι ψυχολογικά προετοιμασμένος και για τρίτη.
Μαθημένα τα βουνά απ΄τα χιόνια.
"Μαύρη είν'η νύχτα στα βουνά/στο σάιτ πέφτει χιόνι.
Τον Dude 007 / το μπαν τον εκαυλώνει" - Δημώδες ιντερνετικό.
Φτιάξε και ένα στιχάκι που να εμπεριέχει την "αιθαλομίχλη"...![]()
ποιος σε βρίζει μαν;Ελπίζω ο άλλος να μαζέψει το πουσταριό που με βρίζει...αλλιώς θα έχουμε μεγάλα ιντερνετικά γέλια...![]()
βριστον κι εσυΟ γνωστός μαλάκας...![]()
βριστον κι εσυ