Νέα

ΣΧΟΛΗ γυναικων....!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loukritia!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 742
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
υπαρχει ομως αυτο ετσι?
δεν ειπα μαλακια?
δεν ειναι θεμα αν υπαρχει αλλα σιγουρα το gfe(girlfriend experience)εκτιμαται θετικα στον αγοραιο ερωτα γιατι δινει την ψευδαισθηση οτι πας με την γκομενα σου...αλλα ειναι θεμα και κοπελας οχι χρηματων που δινεις απαραιτητα...

OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
GirlFriendExperience ρε λουκ, μετά από τόσο καιρό εδώ απαράδεκτο...  :2funny: :2funny: :2funny:

Καθαρά προσωπικές απόψεις εδώ:
Γιατί έχουν μπερδέψει την πούτσα με τη βούρτσα.
Αυτοί πάνε για να γαμήσουν, όχι για να χύσουν, ούτε όμως και για να κάνουν έρωτα. Σύμφωνα με κάποιους αυτό είναι υγιές, σύμφωνα με κάποιους άλλους όχι. Προτιμούν το gfe γιατί ουσιαστικά γαμάνε πουτάνα, αλλά αυτή τους φιλάει και τους αγκαλιάζει (ίσως) και γενικά νιώθουν μεγαλύτερη ζεστασιά. Πιστεύω πως αυτοί που έχουν συναίσθηση του τι κάνουν ξέρουν πως το επιλέγουν για να γαμήσουν, αυτοί που έχουν χάσει λίγο την μπάλα νομίζουν ότι κάνουν έρωτα.

Πάντως εγώ προσωπικά βρίσκω πιο συνειδητοποιημένη την άποψη ότι στις πουτάνες πας για να χύσεις. Το να πηγαίνεις στις πουτάνες -για μένα πάντα- δε σημαίνει ότι γαμάς, σημαίνει ότι ξεφορτώνεις. Καθόλου κακό και απαξιωτικό, απλώς εγώ έτσι το έχω στο μυαλό μου.
Είναι λίγο άσχετο με τα προηγούμενα βέβαια, αλλά μια και πήρα φόρα...  :2funny:
θενξ σουιτυ!!!!!!!! :-* :-* :-*

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
GirlFriendExperience ρε λουκ, μετά από τόσο καιρό εδώ απαράδεκτο...  :2funny: :2funny: :2funny:

Καθαρά προσωπικές απόψεις εδώ:
Γιατί έχουν μπερδέψει την πούτσα με τη βούρτσα.
Αυτοί πάνε για να γαμήσουν, όχι για να χύσουν, ούτε όμως και για να κάνουν έρωτα. Σύμφωνα με κάποιους αυτό είναι υγιές, σύμφωνα με κάποιους άλλους όχι. Προτιμούν το gfe γιατί ουσιαστικά γαμάνε πουτάνα, αλλά αυτή τους φιλάει και τους αγκαλιάζει (ίσως) και γενικά νιώθουν μεγαλύτερη ζεστασιά. Πιστεύω πως αυτοί που έχουν συναίσθηση του τι κάνουν ξέρουν πως το επιλέγουν για να γαμήσουν, αυτοί που έχουν χάσει λίγο την μπάλα νομίζουν ότι κάνουν έρωτα.

Πάντως εγώ προσωπικά βρίσκω πιο συνειδητοποιημένη την άποψη ότι στις πουτάνες πας για να χύσεις. Το να πηγαίνεις στις πουτάνες -για μένα πάντα- δε σημαίνει ότι γαμάς, σημαίνει ότι ξεφορτώνεις. Καθόλου κακό και απαξιωτικό, απλώς εγώ έτσι το έχω στο μυαλό μου.
Είναι λίγο άσχετο με τα προηγούμενα βέβαια, αλλά μια και πήρα φόρα...  :2funny:
εσυ ξερεις επικινδυνα πολλα εκτος απο συνθηματα για γηπεδα... :rockon: :rockon: :rockon: :-*

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
συγγνωμη ρε αβα μου...
αν η γκομενα ειναι κομπλεξω δε θελει κ πολυ γ να βγαλει τις κατινιες της ον αιρ..
αργα η γρηγορα θα το κανει...
αυτος την βοηθησε να το κανει ταχυτατα!
εχω αρκετες γνωστες αυτου του ειδους κ ομολογω πως με κοιτανε με οικτο τυπου"αμα δε μαζευει τα λουρια θα την κερατωσει!αν δε το κανει ηδη..ενω εμεις!!!χαλιναρι...."πολυ αστειο μου φαινεται...

καλα κανω και βριζω.

το θεωρω ξεδιαντρωπο να το πω απλα.

OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καλα κανω και βριζω.

το θεωρω ξεδιαντρωπο να το πω απλα.
αυτες τις γυναικες και τους αντρες(γτ εχει κ τετοιους ετσι?)
κ μεις τους βριζουμε..
δε σου ριξε αδικο κανεις...

georgios58

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
από όλους έχω να πάρω κάτι, δεν κάνω διακρίσεις εγώ  :sunglasses:

απο δω μεσα παντως δε προκειται να μαθεις τπτ,μη το ψαχνεις :2funny:

αντε να μαθεις τπτ χαζορολογιες που τις εβγαλαν μερικοι μαλακες.

π.χ. κουλουρι....με τυρι ή χωρις; φραπε...γλυκο με γαλα; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

χαζομαρες των μπουρδελιαριδων :headbang:

OP
OP
loukritia!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
να διαβάζω τα θρεντ για να μάθω "τι γίνεται ρε παιδιά?  :think::2funny: :2funny: :2funny:

επίσης μου αρέσουν οι υπογραφές σου  :-* :-* :-*
skata..tipotα δε σου διδαξα...
στραφη πηγαν ολα..
ακομα λαικα ακους.

georgios58

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πειτε μου εναν ανθρωπο που μορφωθηκε απο δω μεσα.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom