φυσικα κ πιανεται..
ολοι ειναι ευπροσδεκτοι. ;)
ειναι γυναικα αλλου τυπου ομως
φυσικα κ πιανεται..
ολοι ειναι ευπροσδεκτοι. ;)
κοιτα...στο φορουμ αυτο καλως η κακως εχουν ανοιχτει ενα καρο μ@λακιες...αραχτος ειμαι λουκριτια.κατανοω πως πρεπει να υποστηριξεις αυτο που ξεκινισες αλλα μαλλον το ξεκινισες σε λα8ος site.γενικα ι παρουσια σου στο φορουμ την κρινω ως αξιολογη αλλα το συγκεκριμενο θεμα καπου δεν με αρεσει.δεν εχει 8εση εδω.
και?γυναικα ειναι κ ανθρωπος οπως ολοι μας..δε με αφορα το επαγγελμα της.ειναι γυναικα αλλου τυπου ομως
και?γυναικα ειναι κ ανθρωπος οπως ολοι μας..δε με αφορα το επαγγελμα της.
κ μη βριζεις...θα σε ξαναμπαναρουν.
ε αφου ειναι ετσι δεν μπορω να μπω αναμεσα σε εσενα και τον arcans,δεν μου το επιτρεπει η αντροφη μου,γαλλικα πιανο κατηχητικο προσκοποι μπουρδελοτσαρκες....
ελα μωρε..εισαι ανηλικος γ αυτο...εχεις δικιο σε αυτο...αλλα κολλαει πιο πολυ στο σαιτ πως να το πουμε
παντως βριζω δε βριζω θα φαω το μπαν...εδω με εχουν κανει μπαν χωρις να κανω ποστ...εδω θα κωλωσουν;
βρε παιδια παμε καλα????? σε αντρικο site 8α κανουνε οι γκομενες συζητηση για εμας και 8α μασ κουτσομπολευουνε και εμεις θα καμαρωνουμε κιολας??????????? οεο???που βαδιζουμε επιτελους???ντροπη να κλεισει αμεσως το thread!!
δεν παρεβαινω ΚΑΝΕΝΑΝ απο τους κανονισμους.θα πεσει τρελο σβησιμο.........!
ελα μωρε..εισαι ανηλικος γ αυτο...
μη σεναχωριεσαι...
η νταρια οπως κ ολες οι γυναικες ασχετως επαγγελματος πανω κατω εχουν τις ιδιες ανησυχιες...
αχετο ΒΑΛΤΕ ΑΝΤ1 ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΡΩΣΣΙΔΑ ΜΙΑ ΜΑΥΡΟΥΛΑ Κ.Α
αν λεγατε και κατι σοβαρο (καπως μες στο θεμα) σ αυτες τις 4 σελιδες......αντε παει και ερχεται!!!!αλλα 4 σελιδες λεγονται ενα καρο παπατζες!δεν παρεβαινω ΚΑΝΕΝΑΝ απο τους κανονισμους.
αν το σβησουν θελω μια δικαιολογια που να στεκει κ οχι αηδιες.
δεν παρεβαινω ΚΑΝΕΝΑΝ απο τους κανονισμους.
αν το σβησουν θελω μια δικαιολογια που να στεκει κ οχι αηδιες.
τωρα ανοιξαμε κυριε!αν λεγατε και κατι σοβαρο (καπως μες στο θεμα) σ αυτες τις 4 σελιδες......αντε παει και ερχεται!!!!αλλα 4 σελιδες λεγονται ενα καρο παπατζες!
ποια νομιζεις οτι θα ναι η καταληξη του?
εγω παω στην τουαλετα με φιλη μου γ 2 κ μονο λογους!και να μάθουμε επιτέλους τι λένε όταν πάνε δύο-δύο στην τουαλέτα.......
μα καλα δεν ξερεις τι λενε στην τουαλετα???? ρωταει ι μιλα την αλλη,τι αμαξι εχουμε,τι δουλεια κανουμε,αν μενουμε με τουσ γονεις μας,και αν την εχουμε μεγαλη!!
οΚ!!!!!τωρα ανοιξαμε κυριε!
δε μαζευτηκε κοσμος!
στο κατω κατω δικο μου ειναι το θρεντ..δε σπαμαρω αλλου..
αστο να τρεξει μια δυο μερες κ βλεπουμε...
φυσικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οΚ!!!!!
οτι πεις!
εμενα με θες στο κλαμπ σου???
Danke!!!! :-*φυσικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
οριστε 2 αντρικες ερωτησεις λυσαμε αμεσως αμεσως.
Τι να τρέξει ρε Λουκριτία;αστο να τρεξει μια δυο μερες κ βλεπουμε...
τα παντα........και τι θα διδασκεις ακριβως???
μα ηδη δυο αντρες εξεφρασαν αποριες κ εσπευσα να τις λυσω σοβαροτατα.Τι να τρέξει ρε Λουκριτία;
Τα καλύτερα νήματα είναι αυτά με λίγες σελίδες και περισσότερες πληροφορίες, όπως παλιά.
Αν είναι να τα γεμίζετε με μαλακίες τουλάχιστον να είναι μαλακίες με άποψη