Νέα

Σχετικά με τη Δημοσίευση Φωτογραφιών των Ιερόδουλων με AIDS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 377
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Σοβαρα? Αυτο δεν στεκει. Κανεις δεν θα πηγαινε στο τμημα γιατι θα ντρεποταν.

Σοβαρά? Τι δεν στέκει? Ότι θα έβγαινε μια ανακοίνωση ότι 12-13 πόσες έχουν φτάσει πια ιερόδουλες βρεθήκανε οροθετικές, και θα έπρεπε να δεις την μια για να να πας να κάνεις εξετάσεις? Και θα ντρεπόσουν να πας στο τμήμα για ποιον λόγο ακριβώς? Μην σε κακοχαρακτηρίσει ποιος? Ας μην πήγαινες λοιπόν στο τμήμα. Ας πήγαινες στο ΚΕΕΛΠΝΟ κατευθείαν. Kαι εκεί ντροπές?
Ωραία και αφού τα πράγματα είναι λοιπόν επείγοντα και επείγοντα μέτρα πρέπει να ληφθούν να βγάλουμε και τις φάτσες των πελατών που κολλήσαν, γιατί ξέρεις ότι και αυτό το υποστηρίζουν διάφοροι.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Το καλυτερο θα ηταν να μην σου πουν ουτε Φωκαιας,ουτε τιποτε.

1,2,3,113 ιεροδουλες ειναι καρατσεκαρισμενα φορεις.Τσιμπα και τα χαρτια απο ΚΕΕΛΠΝΟ και τις επισημες ανακοινωσεις.

Τρεχατε ποδαρακια μου μετα.
Τοτε θα πηγαινε για ελεγχο ολη η Αθηνα! Θα τρομοκρατουνταν ολοι και θα εφτανε η ουρα απο το Συγγρος μεχρι τους θρακομακεδωνες. Μονο απο αυτη την ανακατωσουρα τα νοσοκομεια λοιμωδων επηξαν! Συμφωνω οτι θα επρεπε να υπηρχε ενας διακριτικος τροπος προσεγγισης. Επαναλαμβανω πως εαν τηρουνταν καποιοι κανονες και ενημερωση δεν θα συνεβαιναν ολα αυτα. Ας γινει μαθημα για το μελλον.

nobody

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι από τα πρώτα μέλη του site (δεν έχω αλλάξει nick ποτέ), από το παλαιό forum όπου για διάφορους λόγους αποφάσισα να απέχω από τις συζητήσεις και από τις κριτικές (έτυχε να γράψω μία τώρα πρόσφατα). Λόγο της σοβαρότητας του θέματος είπα να γράψω μία γνώμη μιας και δεν κάνω τίποτα τώρα. Λίγο με αφορά η δημοσιοποίηση των στοιχείων και της Ρωσίδας και των υπολοίπων (που δούλευαν σε μπουρδέλο, δεν μιλάω για τα πρεζάκια που είναι άρρωστα και δεν θα μπορούν αύριο να βγουν οι γονείς τους στον δρόμο). Δικαίωμα στην προστασία προσωπικών δεδομένων δεν έχουν όσοι βάζουν σε κίνδυνο όλους τους υπόλοιπους με τόσο ανεύθυνο τρόπο και δεν μιλάω μόνο για τις κοπέλες αλλά και για τα ίδια τα μπουρδέλα - studio που εργαζόντουσαν. Πάντα ξέραμε ότι με πρεζάκια και μαύρες από τον δρόμο δεν πάμε καθόλου (αυτοί που πάνε καλό θα ήταν να βγει η η δική τους φάτσα στην φόρα και όχι των κοριτσιών), ότι τα call girls τα citytour και τα μασαζ έχουν μεγάλο ρίσκο και μεγαλύτερη απόλαυση και ότι τα μπουρδέλα και τα studio παρά το ότι τα περισσότερα είναι παράνομα λόγω αντικειμενικών δυσκολιών (αποστάσεις από σχολεία, εκκλησίες κτλ) είναι πιο safe επειδή γίνονται ελέγχοι και προσέχουν τι βάζουν μέσα να δουλεύει. Βλέπω τώρα όχι μόνο ότι είναι μπάτε σκύλοι αλέστε, αλλά και κανένας σχεδόν από εμάς να μην ασχολείται με την ουσία του προβλήματος.
Εδώ αυτή η Τατιάνα δούλευε σε μπουρδέλο των 20€, σε studio των 50€ και freelancer και εκτός του ότι είχε aids ήταν στην χώρα χωρίς χαρτιά και στο tread που έχει ανοιχτεί για αυτήν (300 σελίδες) αντί να ασχολούμαστε με αυτό εντέχνως έχει γυρίσει η κουβέντα στο αν και κατα πόσο κολλάει εύκολα το aids. H Βούρβαχη έχει τοποθετηθεί πουθενα??? Η διαφήμησή της έχει κατεβεί??? Ότι η αλυσίδα αυτή ανεύθυνα παίζει με την υγεία μας υπάρχει? Ποιές άλλες αλυσίδες είναι εξίσου μπάχαλα έχουμε μάθει???    

Επισκέπτης
Τοτε θα πηγαινε για ελεγχο ολη η Αθηνα! Θα τρομοκρατουνταν ολοι και θα εφτανε η ουρα απο το Συγγρος μεχρι τους θρακομακεδωνες. Μονο απο αυτη την ανακατωσουρα τα νοσοκομεια λομωδων επηξαν!
Θα παιρναν χαρτακι για 1,2,3  βδομαδες μετα και μεχρι τοτε χερογλυκανο.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Σοβαρά? Τι δεν στέκει? Ότι θα έβγαινε μια ανακοίνωση ότι 12-13 πόσες έχουν φτάσει πια ιερόδουλες βρεθήκανε οροθετικές, και θα έπρεπε να δεις την μια για να να πας να κάνεις εξετάσεις? Και θα ντρεπόσουν να πας στο τμήμα για ποιον λόγο ακριβώς? Μην σε κακοχαρακτηρίσει ποιος? Ας μην πήγαινες λοιπόν στο τμήμα. Ας πήγαινες στο ΚΕΕΛΠΝΟ κατευθείαν. Kαι εκεί ντροπές?
Ωραία και αφού τα πράγματα είναι λοιπόν επείγοντα και επείγοντα μέτρα πρέπει να ληφθούν να βγάλουμε και τις φάτσες των πελατών που κολλήσαν, γιατί ξέρεις ότι και αυτό το υποστηρίζουν διάφοροι.
Ειπα στην αρχη οτι δεν συμφωνω με τη δημοσιοποιηση κανενος. Απλως υποστηριζω οτι η δημοσιευση της φωτογραφιας εκανε ολους να τρεξουν και ηταν η τελικη αναγκαια λυση που θα μπορουσε να αποφευχθει. Μακαρι να μην ξανασυμβει στο μελλον. Οι πελατες δεν εχουν επιλεξει να εκτιθεται στο κοινο σε αντιθεση με τις ιεροδουλες. Συνεπως αυτο λειτουργει σαν μια υστατη "τιμωρια" για τους κακους πελατες που δεν καθονται φρονιμοι σπιτι τους. Μου ακουγεται πολυ εκδικητικο και αστοχο.

Θα παιρναν χαρτακι για 1,2,3  βδομαδες μετα και μεχρι τοτε χερογλυκανο.
Το θεμα ειναι να αποφευχθει ο πανικος...
Ο οποιος ειναι κακος συμβουλος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το καλυτερο θα ηταν να μην σου πουν ουτε Φωκαιας,ουτε τιποτε.

1,2,3,113 ιεροδουλες ειναι καρατσεκαρισμενα φορεις.Τσιμπα και τα χαρτια απο ΚΕΕΛΠΝΟ και τις επισημες ανακοινωσεις.

Τρεχατε ποδαρακια μου μετα.

δηλαδή από τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω ότι δεν σε ενδιαφέρει αν θα προφυλαχθεί ο κόσμος αλλά επιθυμεις διακαώς να κάνεις καψόνι σε όσους εκτονώνονται σε πουτάνες...

ωραία λογική...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Θα παιρναν χαρτακι για 1,2,3  βδομαδες μετα και μεχρι τοτε χερογλυκανο.

και δεν με λες ρε παλληκάρι μου.. τα έξοδα για τις μερικές εκατοντάδες χιλιάδες τεστ που θα γίνουν ποιός θα τα πλερώσει?

Επισκέπτης
δηλαδή από τα γραφόμενα σου καταλαβαίνω ότι δεν σε ενδιαφέρει αν θα προφυλαχθεί ο κόσμος αλλά επιθυμεις διακαώς να κάνεις καψόνι σε όσους εκτονώνονται σε πουτάνες...

ωραία λογική...
Κανενα καψονι.
Ο Λοβερδος το ειπε,και εσυ,η δημοσια υγεια πανω απ'ολα.
Ιδου λοιπον φουλ αποτελεσμα για την δημοσια υγεια και ταυτοχρονως προστασια προσωπικων δεδομενων.
Στην πραγματικοτητα οχι δεν υπαρχει αντιφαση αλλα το αντιθετο ακριβως.
και δεν με λες ρε παλληκάρι μου.. τα έξοδα για τις μερικές εκατοντάδες χιλιάδες τεστ που θα γίνουν ποιός θα τα πλερώσει?
Α,τωρα γιναμε και σφιχτοχερηδες?Χεστηνα την δημοσια υγεια κι ετσι?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Λογικά θα επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό. Δεν νομίζω να υπάρχει χρέωση σε αυτό...  :think:

Δεν μου φαίνεται λογικό

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Τo timing είναι ουσιώδες πάντα.

Μάλιστα ο κ.Λοβέρδος είπε πως η επιθυμία του θα ήταν «να δημοσιοποιηθούν και οι φωτογραφίες των πελατών που πήγαν στους οίκους ανοχής χωρίς προφυλάξεις. Διότι η ευθύνη είναι μισή μισή».

www.newsbeast.gr/society/arthro/344268/pede-akomi-*****-vrethikan-me-aids/]Πηγή εδώ[/url]

Έτσι λοιπόν επειδή οι πελάτες ψηφίζουν και είναι πολλοί περισσότεροι από τις 17 ιερόδουλες, τότε μιας και είμαστε λίγο δύσπιστοι και λόγω εκλογών μπορούμε να πούμε ότι καλά όλα αυτά που συζητάμε και φιλοσοφούμε αλλά επι της ουσίας δεν γίνεται τπτ περισσότερο από ένα πολυ κακής εμπνεύσεως προεκλογικό σόου, και απλά την πληρώσαν την νύφη οι συνήθεις αδύναμοι κρίκοι της κοινωνίας ...

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
μια ιερόδουλη με Aids  είναι ακριβώς το ίδιο με ένα ψυχοπαθή με όπλο στα χέρια.ένεκεν δημόσιου συμφέροντος ακόμα και η εκτέλεση του ψυχοπαθή προβλέπεται με συνοπτικές διαδικασίες.!!!
:think: :think: :think: :think: :think: :think:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Είμαι από τα πρώτα μέλη του site (δεν έχω αλλάξει nick ποτέ), από το παλαιό forum όπου για διάφορους λόγους αποφάσισα να απέχω από τις συζητήσεις και από τις κριτικές (έτυχε να γράψω μία τώρα πρόσφατα). Λόγο της σοβαρότητας του θέματος είπα να γράψω μία γνώμη μιας και δεν κάνω τίποτα τώρα. Λίγο με αφορά η δημοσιοποίηση των στοιχείων και της Ρωσίδας και των υπολοίπων (που δούλευαν σε μπουρδέλο, δεν μιλάω για τα πρεζάκια που είναι άρρωστα και δεν θα μπορούν αύριο να βγουν οι γονείς τους στον δρόμο). Δικαίωμα στην προστασία προσωπικών δεδομένων δεν έχουν όσοι βάζουν σε κίνδυνο όλους τους υπόλοιπους με τόσο ανεύθυνο τρόπο και δεν μιλάω μόνο για τις κοπέλες αλλά και για τα ίδια τα μπουρδέλα - studio που εργαζόντουσαν. Πάντα ξέραμε ότι με πρεζάκια και μαύρες από τον δρόμο δεν πάμε καθόλου (αυτοί που πάνε καλό θα ήταν να βγει η η δική τους φάτσα στην φόρα και όχι των κοριτσιών), ότι τα call girls τα citytour και τα μασαζ έχουν μεγάλο ρίσκο και μεγαλύτερη απόλαυση και ότι τα μπουρδέλα και τα studio παρά το ότι τα περισσότερα είναι παράνομα λόγω αντικειμενικών δυσκολιών (αποστάσεις από σχολεία, εκκλησίες κτλ) είναι πιο safe επειδή γίνονται ελέγχοι και προσέχουν τι βάζουν μέσα να δουλεύει. Βλέπω τώρα όχι μόνο ότι είναι μπάτε σκύλοι αλέστε, αλλά και κανένας σχεδόν από εμάς να μην ασχολείται με την ουσία του προβλήματος.
Εδώ αυτή η Τατιάνα δούλευε σε μπουρδέλο των 20€, σε studio των 50€ και freelancer και εκτός του ότι είχε aids ήταν στην χώρα χωρίς χαρτιά και στο tread που έχει ανοιχτεί για αυτήν (300 σελίδες) αντί να ασχολούμαστε με αυτό εντέχνως έχει γυρίσει η κουβέντα στο αν και κατα πόσο κολλάει εύκολα το aids. H Βούρβαχη έχει τοποθετηθεί πουθενα??? Η διαφήμησή της έχει κατεβεί??? Ότι η αλυσίδα αυτή ανεύθυνα παίζει με την υγεία μας υπάρχει? Ποιές άλλες αλυσίδες είναι εξίσου μπάχαλα έχουμε μάθει???    
Εσυ τα λες... Ποιος σε ακουει ειναι το θεμα!

Επισκέπτης
μια ιερόδουλη με Aids  είναι ακριβώς το ίδιο με ένα ψυχοπαθή με όπλο στα χέρια.ένεκεν δημόσιου συμφέροντος ακόμα και η εκτέλεση του ψυχοπαθή προβλέπεται με συνοπτικές διαδικασίες.!!!
:think: :think: :think: :think: :think: :think:
O πελατης με AIDS?

Ο φορεας του AIDS γενικως?

Αφου την αρχισαμε αυτη τη λογικη να δουμε που βγαζει δηλαδη.

nobody

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εσυ τα λες... Ποιος σε ακουει ειναι το θεμα!
Δυστυχώς όπως έχεις καταλάβει κάνεις. Αρχίζουν αμέσως αποπροσανατολιστικά posts για να μην δοθεί έκταση σε αυτό που λέω. Η είδηση δεν είναι ότι μία πουτάνα έχει aids, υπατήτιδα, κονδηλώματα, σύφυλι και ότι άλλα σκατά μπορεί να κουβαλάει. Η ΕΙΔΗΣΗ η οποία αφορά όλους εμάς, που έχουμε αυτό το άθλημα, είναι ότι μία παράνομη μετανάστρια χωρίς χαρτιά και χωρίς κανένα έλεγχο εργαζόνταν σε μπουρδέλα η studio με φωτεινές επιγραφές, διαφημήσεις και ανοιχτές για όλους πόρτες και μοίραζε παράσημα (δεν μιλάω μονο για το aids που έχει και μια δυσκολία στην μετάδοση ειδικά με προφυλακτικό αλλά για πιο εύκολα μεταδιδόμενα νοσήματα).  

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δυστυχώς όπως έχεις καταλάβει κάνεις. Αρχίζουν αμέσως αποπροσανατολιστικά posts για να μην δοθεί έκταση σε αυτό που λέω. Η είδηση δεν είναι ότι μία πουτάνα έχει aids, υπατήτιδα, κονδηλώματα, σύφυλι και ότι άλλα σκατά μπορεί να κουβαλάει. Η ΕΙΔΗΣΗ η οποία αφορά όλους εμάς, που έχουμε αυτό το άθλημα, είναι ότι μία παράνομη μετανάστρια χωρίς χαρτιά και χωρίς κανένα έλεγχο εργαζόνταν σε μπουρδέλα η studio με φωτεινές επιγραφές, διαφημήσεις και ανοιχτές για όλους πόρτες και μοίραζε παράσημα (δεν μιλάω μονο για το aids που έχει και μια δυσκολία στην μετάδοση ειδικά με προφυλακτικό αλλά για πιο εύκολα μεταδιδόμενα νοσήματα). 
Πες τα ρε χρυσοστομε γιατι εδω ειναι τοσο καμμενοι που συνεχιζουν ακομη...... το χαβα τους

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Τοτε ειναι πολυ απλο το θεμα. Κοβεις αυτο το επικινδυνο αθλημα και ξενοιαζεις. Και εγω επεσα απο τα συννεφα. Δεν το παιζω ειδημων η ανετος κι ας εχω γραψει τοσες κριτικες. Το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να απεχω γενικως γιατι με εκνευρισε η ανευθυνοτητα που υπαρχει. Για να εχω το κεφαλι μου ησυχο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κανενα καψονι.
Ο Λοβερδος το ειπε,και εσυ,η δημοσια υγεια πανω απ'ολα.
Ιδου λοιπον φουλ αποτελεσμα για την δημοσια υγεια και ταυτοχρονως προστασια προσωπικων δεδομενων.

Στην πραγματικοτητα οχι δεν υπαρχει αντιφαση αλλα το αντιθετο ακριβως.

ας κάνει πρώτα τέστ σε όλους όσους εκδίδονται και μετά το συζητάμε..

Α,τωρα γιναμε και σφιχτοχερηδες?Χεστηνα την δημοσια υγεια κι ετσι?

ποιός είπε ότι είμαι σφιχτοχέρης.. σπάταλος δεν είμαι .. και θεωρώ σπατάλη να γίνει τέστ στον μισό πληθυσμό της Αθήνας ενώ μπορεί να γίνει σε 2000-3000 άτομα που πιθανολογείται ότι μπορεί να έχουν πρόβλημα για να μην δήθεν θιγούν τα προσωπικά δεδομένα ...

Sibelius

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αυτοι που υποστηριζουν με παθος τη δημοσιευση των φωτογραφιων και των στοιχειων των εργατριων του σεξ (για "λογους δημοσιας υγειας" ταχα μου), πρεπει να σκεφτουν οτι, για τους ιδιους ακριβως λογους, σε μια αλλη κατασταση πραγματων (παρανομη πορνεια) 0α "επιβαλλεται" η δημοσιευση των φωτογραφιων και των στοιχειων τους οταν αυτοι πληρωνουν για σεξ. Αυτο γίνεται σε καποια μερη των ΗΠΑ...

Επισκέπτης
Την Τατιανα-Νατασα την ειδαμε στις φωτογραφιες και μαθαμε την ηλικα της, τα ονοματα των γονιων της και που εμενε. Τα ιδια και με τα πρεζονια που επιασαν. Τους ιδιοκτητες των μπουρδελων, studio που δουλευε η Τατιανα και οποια απο τις αλλες, γιατι δεν μας τους βγαζουν στη σεντρα ? Για αυτους που τις "προστατευαν" τις μετεφεραν και ισως τις εξαναγκαζαν γιατι δεν μαθενουμε κατι ?
Γιατι μεχρι στιγμης οι ελεγχοι περιοριζονται σε μπουρδελα και πιατσες ? Οι τραβελοι ελεγχοντε ? Τα call girls ανεξαρτητες ή απο γραφεια ?
Βαζω στοιχημα οτι μετα τις εκλογες οι ελεγχοι θα σταματησουν, το θεμα θα ξεχαστει και θα μεινουν αυτοι που πηγαν με τις συγκεκριμενες να αγωνιουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom