Πονάει χέρι κόβει χερι δηλαδή.Τοτε ειναι πολυ απλο το θεμα. Κοβεις αυτο το επικινδυνο αθλημα και ξενοιαζεις. Και εγω επεσα απο τα συννεφα. Δεν το παιζω ειδημων η ανετος κι ας εχω γραψει τοσες κριτικες. Το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να απεχω γενικως γιατι με εκνευρισε η ανευθυνοτητα που υπαρχει. Για να εχω το κεφαλι μου ησυχο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Αυτοι που υποστηριζουν με παθος τη δημοσιευση των φωτογραφιων και των στοιχειων των εργατριων του σεξ (για "λογους δημοσιας υγειας" ταχα μου), πρεπει να σκεφτουν οτι, για τους ιδιους ακριβως λογους, σε μια αλλη κατασταση πραγματων (παρανομη πορνεια) 0α "επιβαλλεται" η δημοσιευση των φωτογραφιων και των στοιχειων τους οταν αυτοι πληρωνουν για σεξ. Αυτο γίνεται σε καποια μερη των ΗΠΑ...
το είπες και μόνος σου... σε περίπτωση παρανομίας...
και στην Ελλάδα η πορνεία ειναι νόμιμη όπως και η χρηση υπηρεσιων ειναι νομιμη...
νόμιμη δεν ειναι η πορνεια χωρις αδεια
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Ναι! Εφοσον δεν υπαρχει τιποτα της προκοπης.Πονάει χέρι κόβει χερι δηλαδή.
Εκτος κι αν κανεις σεξ χωρις να ακουμπας καθολου τη κοπελλα.
Κι αν σπασει το προφυλακτικο?
Γνωριζω κοπελλα που στη βαρδια της εσπασε 3 φορες η καποτα.
Κορωνα γραμματα δηλαδη παιζουμε τη ζωη μας?
Αυτα δεν τα ξερεις για τις καποτες?
Ναι! Εφοσον δεν υπαρχει τιποτα της προκοπης.
Εκτος κι αν κανεις σεξ χωρις να ακουμπας καθολου τη κοπελλα.
Κι αν σπασει το προφυλακτικο?
Γνωριζω κοπελλα που στη βαρδια της εσπασε 3 φορες η καποτα.
Κορωνα γραμματα δηλαδη παιζουμε τη ζωη μας?
Αυτα δεν τα ξερεις για τις καποτες?
Πάω σε μπουρδέλα-studio-masaz-callgirls κλπ από 15 χρονών και είμαι 40. Καπότα μου έσπασε πριν από πολλά χρόνια σε μπουρδέλο 1 φορά.
Σαφώς και κίνδυνοι υπάρχουν, αλλά σε κάποιο πλαίσιο όπως το νομίζαμε από αφέλεια ίσως, ήταν πιο ασφαλές το sex με ελεγχόμενη ιερόδουλη (όπου δεν πας να βγάλεις όλο το πάθος σου, ούτε να της αποδείξεις πόσο καλά γαμάς) από το πήδημα με γκόμενα που γνώρισες πριν από μία-δύο μέρες και θα είσαι πιο διαχυτικός. Οπότε η τιμωρούμε και ξεφτυλίζουμε σπίτια που δεν πληρούν βασικούς κανόνες εμείς οι γνήσιοι πελάτες (όχι οι προμότορες η οι νταβάδες που έχει γεμίσει το σαιτ) η διαφορετικά αφού αυτό δεν είναι εφικτό η άλλη λύση είναι να το κόψουμε εντελώς. Διαλέγουμε και παίρνουμε τι θέλουμε και εμείς και τα μαγαζιά που θέλουν να δουλέψουν σωστά.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Την Τατιανα-Νατασα την ειδαμε στις φωτογραφιες και μαθαμε την ηλικα της, τα ονοματα των γονιων της και που εμενε. Τα ιδια και με τα πρεζονια που επιασαν. Τους ιδιοκτητες των μπουρδελων, studio που δουλευε η Τατιανα και οποια απο τις αλλες, γιατι δεν μας τους βγαζουν στη σεντρα ? Για αυτους που τις "προστατευαν" τις μετεφεραν και ισως τις εξαναγκαζαν γιατι δεν μαθενουμε κατι ?
Γιατι μεχρι στιγμης οι ελεγχοι περιοριζονται σε μπουρδελα και πιατσες ? Οι τραβελοι ελεγχοντε ? Τα call girls ανεξαρτητες ή απο γραφεια ?
Βαζω στοιχημα οτι μετα τις εκλογες οι ελεγχοι θα σταματησουν, το θεμα θα ξεχαστει και θα μεινουν αυτοι που πηγαν με τις συγκεκριμενες να αγωνιουν.
Γιατι σεξ με αυτες εκανες. Οι παραπανω που αναφερεις να χωθουν μεσα, και για ισοβια, αλλα δεν εχει νοημα να δοθουν στη δημοσιοτητα.
Οι κοπελες ας μη πανε καν μεσα, αλλα ωφελει να δοθουν ονοματα. Εστω οτι υστερα απο 3-4 χρονια συνεχιζουν το σπορ πχ.
Επισκέπτης
Γιατι σεξ με αυτες εκανες. Οι παραπανω που αναφερεις να χωθουν μεσα, και για ισοβια, αλλα δεν εχει νοημα να δοθουν στη δημοσιοτητα.
Οι κοπελες ας μη πανε καν μεσα, αλλα ωφελει να δοθουν ονοματα. Εστω οτι υστερα απο 3-4 χρονια συνεχιζουν το σπορ πχ.
Ακουσες εσυ να πιασανε καποιον απο αυτους ? Εγω μονο τις κοπελες ειδα να τραβανε.
karolinaaa...
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2011
- Like
- 0
paidia na sas po tin alithia den pistevo tipota ida tis kopeles se foto kai oles gia prezonia mou kanoun teties kopeles den pistevo kan pos tha mporouse na paei pelatis edo fovosaste apo ta sentonia siga min pigenate me aftes pou eida apla tis mazepsane apo tin omonia kai tora mas tis pasarane kai lene pos einai poutanes ti poutanes na einai aftes tis ide kanis ego tis ida extes alla simera tis vgalane kai pragmatika itan prezonia adinates me to zori stekontousan orthies fenontousan apo ti foto ma den exoun dei tis kopeles pou ergazomaste sta studio ti kathares, eigies ,peripimenes ,
den simfono kai den pistevo tipota apla ekloges perimenoume na min to peksoume pos endiaferomaste gia to kosmo filakia kai kalo apogevma kai min iste toso efkolopisti
den simfono kai den pistevo tipota apla ekloges perimenoume na min to peksoume pos endiaferomaste gia to kosmo filakia kai kalo apogevma kai min iste toso efkolopisti
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Ακουσες εσυ να πιασανε καποιον απο αυτους ? Εγω μονο τις κοπελες ειδα να τραβανε.
Aλλο αυτο και αλλο οι φωτογραφιες παντως. Δεν συνδεονται τα δυο ζητηματα. Οι φωτογραφιες δεν ειναι τιμωρητικο μεσο...
Επισκέπτης
Αυτοι που υποστηριζουν με παθος τη δημοσιευση των φωτογραφιων και των στοιχειων των εργατριων του σεξ (για "λογους δημοσιας υγειας" ταχα μου), πρεπει να σκεφτουν οτι, για τους ιδιους ακριβως λογους, σε μια αλλη κατασταση πραγματων (παρανομη πορνεια) 0α "επιβαλλεται" η δημοσιευση των φωτογραφιων και των στοιχειων τους οταν αυτοι πληρωνουν για σεξ. Αυτο γίνεται σε καποια μερη των ΗΠΑ...
Ποιά είναι αυτά ;;
Μήπως τα ξέρουν μόνο έλληνες θαμώνες μίας πλατείας της αθήνας ;;;;;
Graigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
ΟΛΕΣΠόσες από τις πουτάνες με aids ήταν τζάνκια ;;;;;;
Graigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
Η δημοσίευση των φωτογραφιών όχι μόνο είναι άθλια διαπόμπευση, αλλά δεν έχει και κανένα νόημα. Δεν προστατεύει και δεν ενημερώνει για τίποτα που δεν είναι ήδη πασίγνωστο.
Θρασύβουλας.
Τελείως ακυρο αυτο που είπες..Ακόμα πιο άκυρο ειπωμένο απο την θέση σου...
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 444
- Πόντοι
- 166
Μερικές πάντως ποστάρουν στο φατσοβιβλίο σε φώτο τα αποτελέσματα των εξετάσεων απο νοσοκομείο.
Dead_Man_Walking
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ!!!Μερικές πάντως ποστάρουν στο φατσοβιβλίο σε φώτο τα αποτελέσματα των εξετάσεων απο νοσοκομείο.
Ποιο υπουργείο και μαλακίες... Ποιοι έλεγχοι... αφου ποστάρισαν τις εξετάσεις τους στο facebook... δε μπορεί, όλες καθαρές είναι.
Για να το σοβαρέψουμε και λίγο όμως, κορίτσια, όσες διαβάζετε αυτό το thread και έχετε ποστάρει τις εξετάσεις σας στο facebook...
Μπορεί να γράφουμε μαλακίες εμείς οι άντρες, όταν κάνουμε κριτική για το πώς γαμήσαμε, επι πληρωμή η όχι, αλλά κατα βάθος σας σεβόμαστε περισσότερο απ'οτι δείχνουμε. Μας αρκεί να προσέχετε εσείς, ειδικά εσείς οι επαγγελματίες του χώρου... οι εξετάσεις είναι για να επιβεβαιώσουν οτι προσέχετε, εάν ποτέ χρειαστεί να τις δείξετε. Μην γίνεστε κουρέλι στο facebook, δεν σας αξίζει να πέφτετε τόσο χαμηλά.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Ok.Τελείως ακυρο αυτο που είπες..Ακόμα πιο άκυρο ειπωμένο απο την θέση σου...
Graigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
Είμαι από τα πρώτα μέλη του site (δεν έχω αλλάξει nick ποτέ), από το παλαιό forum όπου για διάφορους λόγους αποφάσισα να απέχω από τις συζητήσεις και από τις κριτικές (έτυχε να γράψω μία τώρα πρόσφατα). Λόγο της σοβαρότητας του θέματος είπα να γράψω μία γνώμη μιας και δεν κάνω τίποτα τώρα. Λίγο με αφορά η δημοσιοποίηση των στοιχείων και της Ρωσίδας και των υπολοίπων (που δούλευαν σε μπουρδέλο, δεν μιλάω για τα πρεζάκια που είναι άρρωστα και δεν θα μπορούν αύριο να βγουν οι γονείς τους στον δρόμο). Δικαίωμα στην προστασία προσωπικών δεδομένων δεν έχουν όσοι βάζουν σε κίνδυνο όλους τους υπόλοιπους με τόσο ανεύθυνο τρόπο και δεν μιλάω μόνο για τις κοπέλες αλλά και για τα ίδια τα μπουρδέλα - studio που εργαζόντουσαν. Πάντα ξέραμε ότι με πρεζάκια και μαύρες από τον δρόμο δεν πάμε καθόλου (αυτοί που πάνε καλό θα ήταν να βγει η η δική τους φάτσα στην φόρα και όχι των κοριτσιών), ότι τα call girls τα citytour και τα μασαζ έχουν μεγάλο ρίσκο και μεγαλύτερη απόλαυση και ότι τα μπουρδέλα και τα studio παρά το ότι τα περισσότερα είναι παράνομα λόγω αντικειμενικών δυσκολιών (αποστάσεις από σχολεία, εκκλησίες κτλ) είναι πιο safe επειδή γίνονται ελέγχοι και προσέχουν τι βάζουν μέσα να δουλεύει. Βλέπω τώρα όχι μόνο ότι είναι μπάτε σκύλοι αλέστε, αλλά και κανένας σχεδόν από εμάς να μην ασχολείται με την ουσία του προβλήματος.
Εδώ αυτή η Τατιάνα δούλευε σε μπουρδέλο των 20€, σε studio των 50€ και freelancer και εκτός του ότι είχε aids ήταν στην χώρα χωρίς χαρτιά και στο tread που έχει ανοιχτεί για αυτήν (300 σελίδες) αντί να ασχολούμαστε με αυτό εντέχνως έχει γυρίσει η κουβέντα στο αν και κατα πόσο κολλάει εύκολα το aids. H Τριγγέτα έχει τοποθετηθεί πουθενα??? Η διαφήμησή της έχει κατεβεί??? Ότι η αλυσίδα αυτή ανεύθυνα παίζει με την υγεία μας υπάρχει? Ποιές άλλες αλυσίδες είναι εξίσου μπάχαλα έχουμε μάθει???
Σωστος, παίχτη μου, +1000000000
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Έχεις μπερδέψει τις οδούς και τα μαγαζιά μάλλον και επίσης παρόμοιο προβληματισμό διατύπωσαν κι άλλοι συνάδελφοι αρκετές φορές.H Βούρβαχη έχει τοποθετηθεί πουθενα??? Η διαφήμησή της έχει κατεβεί??? Ότι η αλυσίδα αυτή ανεύθυνα παίζει με την υγεία μας υπάρχει?
Graigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
Και το λέω φυσικα, καλοπροαίρετα. Δεν είναι όλοι "περπατημένοι", ούτε ψαγμένοι. Υπάρχουν παιδια που αυτο που θεωρούμε εμεις αδιανόητο, αυτοι απλά το θεωρούν μια καινουρια "εμπειρία".Ολοι οσοι έχουν πραγματικά πειραματιστει, εχουν στιγμες στις οποίες έχουν φρικάρει. Το να λέμε μετα "ας πρόσεχε" στην πραγματικότητα μεταφραζεται "εγω τη γλιτωσα και το είδα αλλιως τωρα στα @@ για σας, ή ακόμα χειροτερα εγώ δεν έχω εμπλακει ποτέ σε τέτοια,ας προσέχατε".Δεν ειναι πραγματικά μεγαλο το ποσοστο αυτων που πέφτουν σε αυτη την κατηγορια γυναικών αλλά τιθεται οντως θέμα ποσοτήτων σε αυτα; Για μενα και ένας στο εκατομυριο να την γλυτώσει, είναι θετικη και δικαιολογημένη η "αφυπνιση" και η "απομυθοποίηση".Απο την άλλη, δεν θεωρω οτι εξ'αυτου διακυβέυεται κάτι σοβαρό (κανείς δεν πρόκειτε να ασχοληθει με προσωπικα δεδομενα κτλ)
Ποιά είναι αυτά ;;
Μήπως τα ξέρουν μόνο έλληνες θαμώνες μίας πλατείας της αθήνας ;;;;;
Δεν ξερω ποιους θαμώνες εννοείς ποιάς πλατείας αλλά πάρε την απάντησή σου:
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Θαυμάσιο παράδειγμα.Αυτοι που υποστηριζουν με παθος τη δημοσιευση των φωτογραφιων και των στοιχειων των εργατριων του σεξ (για "λογους δημοσιας υγειας" ταχα μου), πρεπει να σκεφτουν οτι, για τους ιδιους ακριβως λογους, σε μια αλλη κατασταση πραγματων (παρανομη πορνεια) 0α "επιβαλλεται" η δημοσιευση των φωτογραφιων και των στοιχειων τους οταν αυτοι πληρωνουν για σεξ. Αυτο γίνεται σε καποια μερη των ΗΠΑ...
Άλλο: www.skai.gr/news/greece/article/201986/gg-isotitas-i-dimosiopoiisi-stoiheion-stigmatizei-tis-*****]ΓΓ Ισότητας: Η δημοσιοποίηση στοιχείων στιγματίζει τις ιερόδουλες[/url].
Σωστό, αλλά και πάλι γιατί μόνο αναφορά σε θύματα της σωματεμπορίας ρε γμτ; Υπάρχει και η εκούσια πορνεία. Ήμαρτον με τις φεμινιστικές μαλακίες.
Graigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1
Δεν νομιζω οτι μιλάμε για τα ιδια πράγματα. Μιλάμε για δημοσιευση στοιχείων αποδεδειγμένα οροθετικών που στις ΗΠΑ θα ελεγχονταν προτού καν χρειαστεί να δημοσιευτούν.Στις ΗΠΑ δείχνει να τους ενδιαφέρει ή ηθική της πορνείας με τους εν λογω νομους. Δεν μιλάμε για ποινικοποίηση του σεξ απο αποιαδήποτε πλευρά και ουτε για νόμους που στοχευουν στην οποιαδήποτε ηθική προδιάθεση. Θα έπρεπε να μιλάμε καθαρά για την ΥΓΕΙΑ.Θαυμάσιο παράδειγμα.