Νέα

Σχετικά με τη Δημοσίευση Φωτογραφιών των Ιερόδουλων με AIDS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 377
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
για να τελειωνουμε, η ρωσιδα που βρεθηκε πρωτη ηταν 18 μηνες στην ελλαδα, αν δουλευε 20 μερες τον μηνα και επαιρνε 10 ατομα την μερα μας κανουν 3600 ατομα που μπορει να ειχαν γαμηθει μαζι της, αντε γα σενα να τους κανουμε 3000, φανταζεσαι ολοι αυτοι να πηγαιναν στα αστυνομικα τμηματα η στο κεελπο να δουν την φωτο της;;

Πάντως, πλάκα πλάκα, φαντάζεσαι tragic να κυκλοφορούσαν οι φωτός από τους 3600 που πήγαν μαζί της?

Και μετά και οι φωτός από τις πουτάνες που επισκέφτηκαν μετά οι 3600 (προφανώς δεν γαμούσαν μόνο την συγκεκριμένη).

Και μετά και οι φωτός από όσους πήγαν με όσες πουτάνες επισκέφτηκαν οι 3600 που γάμησαν την άρρωστη?

Μιλάμε για κανονικό φατσοβιβλίο!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πρώτος στόχος πρέπει να είναι η βελτιώση της κοινωνίας κ μετά οι ποινές....κανείς δεν είπε να χαριστείς σε κάποιες ειδικές κατηγορίες όπως π.χ. τα πρεζάκια...απλά το πρεζάκι που θα λέψει να πάει σε ειδικό ίδρυμα,ο επαγγελματίας φυλακή.
Το κακο αστικο κρατος που κατηγορείς, το εχει ΗΔΗ θεσμοθετησει αυτό.
Αληθεια, γιατι πρεπει να ειναι "δευτερος" στοχος οι ποινες?
Τι πειραζει δηλαδη να γινουν ταυτοχρονα?
Και γιατι απλα δεν κατηγορεις το κρατος που ΔΕΝ κανει το πρώτο σκελος της βελτιωσης, αλλά το κατηγορεις επειδη ΚΑΝΕΙ το δευτερο?
Πάλι η προτασή σου ειναι δηλαδη να μην αλλαξει τιποτα?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το κακο αστικο κρατος που κατηγορείς, το εχει ΗΔΗ θεσμοθετησει αυτό.
Αληθεια, γιατι πρεπει να ειναι "δευτερος" στοχος οι ποινες?
Τι πειραζει δηλαδη να γινουν ταυτοχρονα?
Και γιατι απλα δεν κατηγορεις το κρατος που ΔΕΝ κανει το πρώτο σκελος της βελτιωσης, αλλά το κατηγορεις επειδη ΚΑΝΕΙ το δευτερο?
Πάλι η προτασή σου ειναι δηλαδη να μην αλλαξει τιποτα?
Αυτό που δεν κατάλαβες είναι ότι κατηγορώ το κράτος επειδή δεν κάνει το πρώτο κ ταυτόχρονα ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ότι κάνει το δεύτερο.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Πάντως, πλάκα πλάκα, φαντάζεσαι tragic να κυκλοφορούσαν οι φωτός από τους 3600 που πήγαν μαζί της?

Και μετά και οι φωτός από τις πουτάνες που επισκέφτηκαν μετά οι 3600 (προφανώς δεν γαμούσαν μόνο την συγκεκριμένη).

Και μετά και οι φωτός από όσους πήγαν με όσες πουτάνες επισκέφτηκαν οι 3600 που γάμησαν την άρρωστη?

Μιλάμε για κανονικό φατσοβιβλίο!
αν κανουν οσοι πρπει εξετασεις θα εχουμε δραματα

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Ωχ ναι, ξεχασα οτι για το θεμα των παιδεραστων εχεις μια καπως ιδιαιτερη αποψη, το ειχαμε συζητησει και παλιοτερα.
Το θεμα της διαπομπευσης το αντιλαμβανομαι.
Αλλά οταν μπαινουν καποια πραγματα στη ζυγαρια, πρεπει να επιλεξεις. Εσυ επιλεγεις την προστασια των συγκεκριμενων γυναικων. Εγω οχι.

Δεν έχω κανένα θέμα με τους παιδεραστές, ούτε με τις πουτάνες ούτε τπτ...έχω θέμα όμως να προστατεύεται ο οποιοσδήποτε άνθρωπος, κάθε δικαίωμα του όπως κ κάθε υποχρέωση του.
αν εσύ επιμένεις να πιστεύεις ότι σώθηκαν ζωές πρόβλημα σου, όλοι έχουμε δικαίωμα στν ρομαντισμό  :)

για να τελειωνουμε, η ρωσιδα που βρεθηκε πρωτη ηταν 18 μηνες στην ελλαδα, αν δουλευε 20 μερες τον μηνα και επαιρνε 10 ατομα την μερα μας κανουν 3600 ατομα που μπορει να ειχαν γαμηθει μαζι της, αντε γα σενα να τους κανουμε 3000, φανταζεσαι ολοι αυτοι να πηγαιναν στα αστυνομικα τμηματα η στο κεελπο να δουν την φωτο της;;

κολλάς εκεί, στην ουσία τν όσων είπα δεν μένεις.

αρχικά την άλλη επειδή ήταν σε σπίτι μόνο μια λίστα με τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούσε κ τα σπίτια που δούλεψε αρκούσε, όσοι φοβόντουσαν ας πήγαιναν για εξετάσεις.

έστω όμως ότι δεν γίνεται αυτό.
σου είπα αν δεν λειτουργούσε με τ αστ. τμηματα κ τ κεελπνο ας έβρισκαν κάποιον άλλο μηχανισμό, δεν είναι τόσο δύσκολο, αλήθεια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν έχω κανένα θέμα με τους παιδεραστές, ούτε με τις πουτάνες ούτε τπτ...έχω θέμα όμως να προστατεύεται ο οποιοσδήποτε άνθρωπος, κάθε δικαίωμα του όπως κ κάθε υποχρέωση του.
αν εσύ επιμένεις να πιστεύεις ότι σώθηκαν ζωές πρόβλημα σου, όλοι έχουμε δικαίωμα στν ρομαντισμό  :)
Καλο μου, δεν θελω να σε τρομαξω, αλλά η ρομαντικη εισαι μαλλον εσυ...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

κολλάς εκεί, στην ουσία τν όσων είπα δεν μένεις.

αρχικά την άλλη επειδή ήταν σε σπίτι μόνο μια λίστα με τα ψευδώνυμα που χρησιμοποιούσε κ τα σπίτια που δούλεψε αρκούσε, όσοι φοβόντουσαν ας πήγαιναν για εξετάσεις.

έστω όμως ότι δεν γίνεται αυτό.
σου είπα αν δεν λειτουργούσε με τ αστ. τμηματα κ τ κεελπνο ας έβρισκαν κάποιον άλλο μηχανισμό, δεν είναι τόσο δύσκολο, αλήθεια.
με την ιδια λογικη δεν θα επρεπε να δινονται και οι φωτο των παιδεραστων, ουτε των καταζητουμενων για εγκληματα,ουτε γαι βιαστες, εχουν και αυτοι δικαιωματα, η μηπως οχι;; ξερεις οταν πας σε ντελο παιζει η τσατσα να πει 20 διαφορετικα ονοματα για την ιδια κοπελα, ασε που τις περισσσοτερες δεν λεει καθολου ονομα! αρα σωστα το εδωσαν!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Για να το κλεισω και να παω για υπνο.
Εγω λεω πλεον οι οροθετικοι να κυκλοφορουν με ενα αστερι για να τους ξεχωριζουμε. Να μας ενημερωνουν επισης αμα καποιος ερθει στην γειτονια μας. Αλλωστε το κοινο καλο ειναι υπερανω απο τα παντα, ακομα και την δημοκρατια μας.
Οποιος παει ακαποτα με πουτανα τοτε πρεπει να ξερει οτι μαλλον κατι θα κολλησε. Δεν χρειαζεται το κρατος σε ρολο μαμας να του το πει..
Γαμησα ενα πρεζακι ακαποτε χθες και σημερα που ειδα οτι ηταν οροθετικη εχασα τον υπνο μου. Μπραβο μαλακα ελληνα.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
τραβα για υπνο

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Για να το κλεισω και να παω για υπνο.
Εγω λεω πλεον οι οροθετικοι να κυκλοφορουν με ενα αστερι για να τους ξεχωριζουμε. Να μας ενημερωνουν επισης αμα καποιος ερθει στην γειτονια μας. Αλλωστε το κοινο καλο ειναι υπερανω απο τα παντα, ακομα και την δημοκρατια μας.
Οποιος παει ακαποτα με πουτανα τοτε πρεπει να ξερει οτι μαλλον κατι θα κολλησε. Δεν χρειαζεται το κρατος σε ρολο μαμας να του το πει..
Γαμησα ενα πρεζακι ακαποτε χθες και σημερα που ειδα οτι ηταν οροθετικη εχασα τον υπνο μου. Μπραβο μαλακα ελληνα.
:thumbsup:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Γλυκιέ μου εσύ είσαι αυτός που νομίζει ότι όλη αυτή η πίπα έσωσε ζωές, όχι εγώ  :)
Λουλουδι μου, οι ζωες που σωνονται, δεν ακουγονται...
Μονο αυτες που χανονται κανουν θορυβο...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
με την ιδια λογικη δεν θα επρεπε να δινονται και οι φωτο των παιδεραστων, ουτε των καταζητουμενων για εγκληματα,ουτε γαι βιαστες, εχουν και αυτοι δικαιωματα, η μηπως οχι;; ξερεις οταν πας σε ντελο παιζει η τσατσα να πει 20 διαφορετικα ονοματα για την ιδια κοπελα, ασε που τις περισσσοτερες δεν λεει καθολου ονομα! αρα σωστα το εδωσαν!

φωτό καταζητούμενων φυσικά κ να δίνονται αλλά εφόσον έχει συλληφθεί κάποιος όχι.

κ δε πα να σου πει 100 διαφορετικά ονόματα η οδός κ ο αριθμός δεν αλλάζει .

Λουλουδι μου, οι ζωες που σωνονται, δεν ακουγονται...
Μονο αυτες που χανονται κανουν θορυβο...

μιλάς όμορφα κ με συγκινείς πρέπει να ομολογήσω.
στην προκειμένη όμως όσες σωθούν σίγουρα δεν θα σωθούν επειδή βγήκαν φωτός κ προσωπικά στοιχεία από 12 οροθετικές, αν αδυνατείς ή δεν θες να το καταλάβεις είναι δικό σου θέμα ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
μιλάς όμορφα κ με συγκινείς πρέπει να ομολογήσω.
στην προκειμένη όμως όσες σωθούν σίγουρα δεν θα σωθούν επειδή βγήκαν φωτός κ προσωπικά στοιχεία από 12 οροθετικές, αν αδυνατείς ή δεν θες να το καταλάβεις είναι δικό σου θέμα ...
Εισαι κοινωνικα ευαισθητη και με συγκινεις πρεπει να ομολογησω.
Στην προκειμενη ομως η ευαισθησια αποτελεί ρισκο για πολλους εστω ανοητους ανωνυμους...
Αν αδυνατεις ή δεν θελεις να το καταλαβεις ειναι δικο σου θεμα...

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
γεννηθηκε ενας ακομη μεγαλος ερωτας αποψε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom