Νέα

Σχετικά με τη Δημοσίευση Φωτογραφιών των Ιερόδουλων με AIDS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 377
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
όχι δεν θα κάνω σούμα γιατί θα αρχίσεις πάλι τις γυροβολιές. διάβασε στις προηγούμενες σελίδες τα ποσταρίσματά μου, του άλεξ και του αιγέα. τι την θες τη σούμα; άδικα γράφαμε τόση ώρα; τίποτα δεν κατάλαβες;
Εγώ κατάλαβα...εσείς δεν καταλάβατε πως αυτό που έγινε ήταν μια τρύπα στο νερό.....

Ούτε ο επίδοξος γαμιάς χωρίς προφυλάξεις θα σταματήσει,ούτε διάφορες ιερόδουλες να εκδίδονται χωρίς προφυλάξεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
όχι δεν θα κάνω σούμα γιατί θα αρχίσεις πάλι τις γυροβολιές. διάβασε στις προηγούμενες σελίδες τα ποσταρίσματά μου, του άλεξ και του αιγέα. τι την θες τη σούμα; άδικα γράφαμε τόση ώρα; τίποτα δεν κατάλαβες;
Είναι προφανες τύπε οτι δεν διαβαζουν τιποτα. Εγω εχω απαντησει στον καθενα απο 5-6 φορες τα ιδια πραγματα, και μου απαντανε τα ιδια.
Επομενως ή δεν διαβαζουν καποιοι, ή ειναι ανοητοι. Επειδη ειμαι επιεικης, επιλεγω την πρωτη εκδοχη.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Είναι προφανες τύπε οτι δεν διαβαζουν τιποτα. Εγω εχω απαντησει στον καθενα απο 5-6 φορες τα ιδια πραγματα, και μου απαντανε τα ιδια.
Επομενως ή δεν διαβαζουν καποιοι, ή ειναι ανοητοι. Επειδη ειμαι επιεικης, επιλεγω την πρωτη εκδοχη.
Μάλλον εσείς είτε οι κολλημένοι ή πιο σωστά: ζείτε σε γυάλα.

Ο αντισθένης είδατε τί έγραψε;;;

Όπως είπαμε και πριν  :grin:, Η δημοσίευση των φωτογραφιών όχι μόνο είναι άθλια διαπόμπευση, αλλά δεν έχει και κανένα νόημα. Δεν προστατεύει και δεν ενημερώνει για τίποτα που δεν είναι ήδη πασίγνωστο. Απλά τη στροφή του κράτους και της κοινωνίας προς το λαϊκιστοεθνικοσυντηρητικότερο δείχνει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εγώ κατάλαβα...εσείς δεν καταλάβατε πως αυτό που έγινε ήταν μια τρύπα στο νερό.....

Ούτε ο επίδοξος γαμιάς χωρίς προφυλάξεις θα σταματήσει,ούτε διάφορες ιερόδουλες να εκδίδονται χωρίς προφυλάξεις.
Φυσικα θα σταματησουν.
Η τιμωρια, ο φοβος και ο θορυβος συνετιζουν.
Αρκει να συνεχισθεί αυτό μεχρι να παγιωθει η κατασταση.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.265
Πόντοι
17.085
Να βαλουν και φωτο απο τους πελατες τοτε για να τους γνωριζουμε και εμεις. Ε;
Απ' όλους τους οροθετικούς. Να βγει και app για το iPhone με τις φωτός τους να προστατευόμαστε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μάλλον εσείς είτε οι κολλημένοι ή πιο σωστά: ζείτε σε γυάλα.

Ο αντισθένης είδατε τί έγραψε;;;
Τωρα τι μου παριστανεις? Τη θεια μου τη Μεροπη, που οταν ηθελε να συνετισει τον μικρο γιο της, ελεγε "κοιτα τι ωραια το εκανε ο μεγαλος και παραδειγματισου?"

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Φυσικα θα σταματησουν.
Η τιμωρια, ο φοβος και ο θορυβος συνετιζουν.
Αρκει να συνεχισθεί αυτό μεχρι να παγιωθει η κατασταση.
Μάλιστα...γι'αυτό στις χώρες όπου ισχίει η θανατική ποινή μένει μόνο στα χαρτιά κ κανείς δεν εκτελείται μετά τους πρώτους 10.

Καλά...αν συνεχισθεί εγώ θα γραφτώ στον ΠΑΣΟΚ.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
[quote author=alex71 link=topic=
146867.msg3741503#msg3741503 date=1335919251]
Οταν καποτε ξεχωρισετε ποιος ειναι το θυμα και ποιος ο θυτης μιας εγκληματικης ενεργειας, τα λεμε...
[/quote]
Οταν ο πελατης παει και κανει ακαποτα με μια πουτανα δεν γνωριζει οτι υπαρχει κινδυνος να κολλησει κατι; Αμα δεν κανει εξετασεις και κολλησει καηοιον αλλο. Ποια η διαφορα του με την ρωσσιδα;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τωρα τι μου παριστανεις? Τη θεια μου τη Μεροπη, που οταν ηθελε να συνετισει τον μικρο γιο της, ελεγε "κοιτα τι ωραια το εκανε ο μεγαλος και παραδειγματισου?"
Είμαι απλά η φωνή που πρέπει να ακούσετε κ δεν ακούτε....τίποτα παραπάνω. :sunglasses:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ρε κοπελια πας καλα γαμω την αριστερα σας, δηλαδη οσοι πηγαν με αυτες θα εκαναν ουρες στα αστυνομικα τμηματα η στο κεελπνο να δουν τις φατσες τους;;

ποία αριστερά μας ρε ?
κ ποίες ουρές ακριβώς ?
btw παραδείγματα ήταν έστω κάπου αλλού .

Να βοηθηθούν ΕΚΑΤΟ φορες.
Ποιος ειπε να μην βοηθηθουν?
Ισα ισα, τωρα ειναι που θα παρουν μια φαρμακευτικη αγωγή, ενω πριν προφανως δεν επαιρναν.
Αυτο ειναι το θεμα?
Δεν μου απαντησες ομως.
Εναν καμμενο πρεζακια ειτζιαρη (οπως τους αποκαλεσες) ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ, να του δημοσιευουμε τη φωτογραφια, οταν ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΘΕΙ? Ή να μην του δωσουμε μια να τον παμε παρακατω?
ή υπαρχει ποιοτικη διαφορά στο ποιον προστατευουμε απο την διαπομπευση?
Τους βιαστες? Παρομοιως? Τους καθ' εξιν δολοφονους? Να μην τους δωσουμε κι αυτους να πανε μια παρακατω, αν εχουν ειτζ και ειναι πρεζακια?

Πως να βοηθηθεί άλεξ μετά από κάτι τέτοιο ? Με ποίον τρόπο θα γίνει η επανένταξη όταν για χ ψ συμφέροντα ή αν θες για χ ψ μαλακία κάποιων έχουν διαπομπευτεί με τόσο χυδαίο τρόπο ?

Για τους παιδεραστές σου έχω πει την γνώμη μ αλλά επαναλαμβάνω : νοσηλεία(κ δεν εννοώ τρελάδικα ζουρλομανδύες κ τα ρέστα) κ όταν φτάσει σε ένα επίπεδο που θα είναι ικανοποιητικό να βγαίνει χωρίς να σταματάει η παρακολούθηση. αλλά επειδή είναι σχεδόν ακατόρθωτο να γίνει αυτό να  συνεχιστεί η νοσηλεία.

*κ στις 2 περιπτώσεις φυσικά να διατηρείται η ανωνυμία .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μάλιστα...γι'αυτό στις χώρες όπου ισχίει η θανατική ποινή μένει μόνο στα χαρτιά κ κανείς δεν εκτελείται μετά τους πρώτους 10.

Καλά...αν συνεχισθεί εγώ θα γραφτώ στον ΠΑΣΟΚ.
Πάλι ασχετο.
Μπορω να επιχειρηματολογησω επι μακρον, για το οτι μια ποινη φυλακισης αποτρεπει πολυ περισσοτερο απο τη θανατικη ποινή.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πάλι ασχετο.
Μπορω να επιχειρηματολογησω επι μακρον, για το οτι μια ποινη φυλακισης αποτρεπει πολυ περισσοτερο απο τη θανατικη ποινή.
Εκμηδενίζει το πρόβλημα;;;

Κοινωνικοί παράγωντες όπως η φτώχεια δεν καθορίζουν ουσιαστικά την ποιότητα μιας κοινωνίας,οι ποινές την καθορίζουν;;;

Είτε εκτελείς,είτε φυλακίζεις τον πεινασμένο που θα κλέψει...θα κλέψει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ποία αριστερά μας ρε ?
κ ποίες ουρές ακριβώς ?

Πως να βοηθηθεί άλεξ μετά από κάτι τέτοιο ? Με ποίον τρόπο θα γίνει η επανένταξη όταν για χ ψ συμφέροντα ή αν θες για χ ψ μαλακία κάποιων έχουν διαπομπευτεί με τόσο χυδαίο τρόπο ?

Για τους παιδεραστές σου έχω πει την γνώμη μ αλλά επαναλαμβάνω : νοσηλεία(κ δεν εννοώ τρελάδικα ζουρλομανδύες κ τα ρέστα) κ όταν φτάσει σε ένα επίπεδο που θα είναι ικανοποιητικό να βγαίνει χωρίς να σταματάει η παρακολούθηση. αλλά επειδή είναι σχεδόν ακατόρθωτο να γίνει αυτό να  συνεχιστεί η νοσηλεία.

Ωχ ναι, ξεχασα οτι για το θεμα των παιδεραστων εχεις μια καπως ιδιαιτερη αποψη, το ειχαμε συζητησει και παλιοτερα.
Το θεμα της διαπομπευσης το αντιλαμβανομαι.
Αλλά οταν μπαινουν καποια πραγματα στη ζυγαρια, πρεπει να επιλεξεις. Εσυ επιλεγεις την προστασια των συγκεκριμενων γυναικων. Εγω οχι.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ποία αριστερά μας ρε ?
κ ποίες ουρές ακριβώς ?

για να τελειωνουμε, η ρωσιδα που βρεθηκε πρωτη ηταν 18 μηνες στην ελλαδα, αν δουλευε 20 μερες τον μηνα και επαιρνε 10 ατομα την μερα μας κανουν 3600 ατομα που μπορει να ειχαν γαμηθει μαζι της, αντε γα σενα να τους κανουμε 3000, φανταζεσαι ολοι αυτοι να πηγαιναν στα αστυνομικα τμηματα η στο κεελπο να δουν την φωτο της;;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αν τον παιρνεις και εχεις αμφιβολιες καλο θα ηταν να τις βαλουν
Και αμα γαμαγε την νυν γκομενα μου;
Ολες οι φωτο στο φως για δεις μετα ποσο αριστερος θα γινεις και εσυ.
Αμα γαμας ακαποτα πουτανες και μη πρεπει να ξερεις οτι μπορει να κολλησεις κατι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εκμηδενίζει το πρόβλημα;;;

Κοινωνικοί παράγωντες όπως η φτώχεια δεν καθορίζουν ουσιαστικά την ποιότητα μιας κοινωνίας,οι ποινές την καθορίζουν;;;

Είτε εκτελείς,είτε φυλακίζεις τον πεινασμένο που θα κλέψει...θα κλέψει.
Γνωριζω πολυ καλα την αποψη, οτι εγκληματικοτητα παραγεται απο τις κοινωνικες ανισοτητες.
Αυτα τα μαθαινουμε απο την κουνια μας.
Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι ο ληστης θα μεινει ατιμωρητος, επειδη τον βασανισε η κακουργα η κοινωνια.
Αλλιως οδηγουμαστε σε ζουγκλα. Εσυ προφανως θεωρεις οτι δεν πρεπει να τιμωρηθει το πρεζακι που κλεβει την τσαντα της γριας, επειδη ειναι αρρωστος. Εγω οχι. Θα τιμωρηθει. Ισως πιο επιεικως. Αλλά ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρηθει. Αλλιως αυριο θα αρχισουν ολοι να κλεβουν τις γριες και να λενε οτι ειναι αρρωστοι και πεινασμενοι.
Η τιμωρια εξαλλου δεν λειτουργει μονο προσωπικα για τον δραστη, αλλά και παραδειγματικα για τους υπολοιπους.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Γνωριζω πολυ καλα την αποψη, οτι εγκληματικοτητα παραγεται απο τις κοινωνικες ανισοτητες.
Αυτα τα μαθαινουμε απο την κουνια μας.
Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι ο ληστης θα μεινει ατιμωρητος, επειδη τον βασανισε η κακουργα η κοινωνια.
Αλλιως οδηγουμαστε σε ζουγκλα. Εσυ προφανως θεωρεις οτι δεν πρεπει να τιμωρηθει το πρεζακι που κλεβει την τσαντα της γριας, επειδη ειναι αρρωστος. Εγω οχι. Θα τιμωρηθει. Ισως πιο επιεικως. Αλλά ΠΡΕΠΕΙ να τιμωρηθει. Αλλιως αυριο θα αρχισουν ολοι να κλεβουν τις γριες και να λενε οτι ειναι αρρωστοι και πεινασμενοι.
Η τιμωρια εξαλλου δεν λειτουργει μονο προσωπικα για τον δραστη, αλλά και παραδειγματικα για τους υπολοιπους.
Πρώτος στόχος πρέπει να είναι η βελτιώση της κοινωνίας κ μετά οι ποινές....κανείς δεν είπε να χαριστείς σε κάποιες ειδικές κατηγορίες όπως π.χ. τα πρεζάκια...απλά το πρεζάκι που θα κλέψει να πάει σε ειδικό ίδρυμα,ο επαγγελματίας φυλακή.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Και αμα γαμαγε την νυν γκομενα μου;
Ολες οι φωτο στο φως για δεις μετα ποσο αριστερος θα γινεις και εσυ.
Αμα γαμας ακαποτα πουτανες και μη πρεπει να ξερεις οτι μπορει να κολλησεις κατι.
οταν πας στο σερβις στο αυτοκινητο και φευγοντας βγαλει ζημια ποιος φταει, εσυ η ο μαλακς που δεν το ειδε;; η ρωσιδα επαιρνε λεφτα, δουλευε σε ντελο, ηταν το επαγγελμα της, οφειλε να κανει εξετασεις απο μονη της και αν εβρισκε το οτιδηποτε να ενημερωση τις αρχες,  σ΄αρεσει η οχι ετσι ειναι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom