Νέα

Σχετικά με τη Δημοσίευση Φωτογραφιών των Ιερόδουλων με AIDS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 377
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Γιατί κ ο παραβάτης του νόμου πρέπει να έχει κάποια δικαιώματα,όχι να υπάρχει δημόσια διαπόμπεψη.

Κυρίως αν παίζει ανάμεσα σε θύτης κ θύμα....
Αρχισαμε τις κομμουνιστικες λεξεις...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Αν παω και εγω στην συγγρου να βρω πουτανα μαλλον εχει/ειχε μαλαπερδα.
Πηγαν ντου σε στεκι με ζακια και ηταν οροθετικες ω εκπληξη.
Οι κοινωνια και το κρατος εχει αρχισει ενα νεο κυνηγι μαγισων.
Δηλαδη επρεπε και σημερα αυτες οι 11 να ειναι στο πεζοδρομιο?
Οταν μιλας για "κυνηγι μαγισσων", δηλαδη ανωφελο κυνηγι του ανυπαρκτου, αυτο λες.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αν παω και εγω στην συγγρου να βρω πουτανα μαλλον εχει/ειχε μαλαπερδα.
Πηγαν ντου σε στεκι με ζακια και ηταν οροθετικες ω εκπληξη.
Οι κοινωνια και το κρατος εχει αρχισει ενα νεο κυνηγι μαγισων.

μα αν σκεφτόταν όλοι με την τετράγωνη λογική σου, πιθανώς δεν θα είχαμε ανάγκη κανένα νόμο. ο νόμος έρχεται να προστατεύσει ΚΥΡΙΩΣ το μαλάκα που δεν σκέφτηκε όπως εσύ όταν έπρεπε και την πάτησε. δεν άκουσες στις ειδήσεις που είπαν ότι μεταξύ των υποψήφιων θυμάτων ήταν και πολλοί ανήλικοι; τα 18χρονα που πήραν το αμάξι του μπαμπά και βγήκαν τσάρκα, λες να σκέφτονται με το ίδιο τρόπο με εσένα;

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
446
Πόντοι
166
Το θέμα των φωτογραφιών είναι λεπτό θέμα. Θεωρώ ότι όπου είναι εφικτό καλό είναι να δημοσιοποιούνται.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση - και ένιωσα μαλακας όταν τις είδα - αλλά πως θα ενημερωθει ο κόσμος (αν αποσκοπούσε σε αυτή την κίνηση).
Οι συγκεκριμένες γυνείκες δεν γνωρίζω αν ήταν σε κάποιο "σπίτι", απ όσο τις κόβω τις συμμάζεψαν απ τους δρόμους anyway, αν εγω μία απ αυτές την "πηρα" στον δρόμο και όχι στο "σπίτι", πως θα ξέρω σε ποια αναφέρεται εφόσον δεν ξέρω στοιχεία.  :think:

Ρε με κάνατε βραδιάτικο και ανοιγω συζητήσεις.  :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το θέμα των φωτογραφιών είναι λεπτό θέμα. Θεωρώ ότι όπου είναι εφικτό καλό είναι να δημοσιοποιούνται.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση - και ένιωσα μαλακας όταν τις είδα - αλλά πως θα ενημερωθει ο κόσμος (αν αποσκοπούσε σε αυτή την κίνηση).
Οι συγκεκριμένες γυνείκες δεν γνωρίζω αν ήταν σε κάποιο "σπίτι", απ όσο τις κόβω τις συμμάζεψαν απ τους δρόμους anyway, αν εγω μία απ αυτές την "πηρα" στον δρόμο και όχι στο "σπίτι", πως θα ξέρω σε ποια αναφέρεται εφόσον δεν ξέρω στοιχεία.  :think:

Ρε με κάνατε βραδιάτικο και ανοιγω συζητήσεις.  :grin:
Ναι λες και αυτές του δρόμου κ όχι από σπίτι που έχουν AIDS είναι μόνο αυτές οι 11 που βρήκανε....τα 2/3 είναι....και το 100% όλο κ κάτι θα κουβαλάει.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Οταν μιλας για "κυνηγι μαγισσων", δηλαδη ανωφελο κυνηγι του ανυπαρκτου, αυτο λες.
Οχι φυσικα, αλλα δεν επρεπε να δοθουν φωτο. Ενας προεκλογικος κανιβαλισμος εκτος οριων.  

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Οχι φυσικα, αλλα δεν επρεπε να δοθουν φωτο. Ενας προεκλογικος κανιβαλισμος εκτος οριων.  
δηλαδη οι βλακες που τις πηδηξαν ακαποτα πως θα το μαθαιναν;; η μηπως πριν τις πηδηξουν ζητησαν φωτοτυπια ταυτοτητας;; μην λεμε μαλακιες βραδυατικα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ηταν μια πολυ σωστη κινηση που πιθανον να σωσει ζωες.
Οσο για το αν ηταν προεκλογικη κινηση, χεστηκαμε.
Οταν γινεται κατι σωστο, ειναι σωστο.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

χέσε μας ρε άλεξ, δεν είπε κανείς να μην τς μαζέψουν, στις φωτός κ τα προσωπικά τους στοιχεία είναι το θέμα .

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πώς θα γίνει αυτό το εξηγείς-αναλύεις λίγο;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
δηλαδη οι βλακες που τις πηδηξαν ακαποτα πως θα το μαθαιναν;; η μηπως πριν τις πηδηξουν ζητησαν φωτοτυπια ταυτοτητας;; μην λεμε μαλακιες βραδυατικα
Βλεπεις ποσο βαθια ριζωμενες ειναι στο μυαλο του νεοελληνα οι ψευτοπροοδευτικες αριστερίστικες ανοησιες?
Ανωτερη η...προστασια της φατσας των επιδοξων δολοφονων, απο τη ζωη εκατονταδων ανθρωπων. Εστω ανοητων.
Για πειτε μου ρε μαγκες.
Εχετε την ιδια αποψη και για τους παιδεραστες?
Πρεπει να βγαινουν οι φωτογραφιες τους στη φορα? ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ.
Ναι ή οχι? Αν ναι, ΓΙΑΤΙ εκει πρεπει κι εδω οχι?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
μα αν σκεφτόταν όλοι με την τετράγωνη λογική σου, πιθανώς δεν θα είχαμε ανάγκη κανένα νόμο. ο νόμος έρχεται να προστατεύσει ΚΥΡΙΩΣ το μαλάκα που δεν σκέφτηκε όπως εσύ όταν έπρεπε και την πάτησε. δεν άκουσες στις ειδήσεις που είπαν ότι μεταξύ των υποψήφιων θυμάτων ήταν και πολλοί ανήλικοι; τα 18χρονα που πήραν το αμάξι του μπαμπά και βγήκαν τσάρκα, λες να σκέφτονται με το ίδιο τρόπο με εσένα;
Ας γαμηθουν περισσοτερο μερικες ζωες αφου ειναι για το γενικο καλο.
Πρεζακια και ξενες ειναι αλλωστε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
χέσε μας ρε άλεξ, δεν είπε κανείς να μην τς μαζέψουν, στις φωτός κ τα προσωπικά τους στοιχεία είναι το θέμα .
Επαναλαμβανω.
Ψευτοπροοδευτικες αριστερίστικες αηδιες.
Η προστασια της ζωης ειναι ανωτερη απο οποιοδηποτε προσωπικο δεδομενο.
Τελος. Αδιαπραγματευτο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Βλεπεις ποσο βαθια ριζωμενες ειναι στο μυαλο του νεοελληνα οι ψευτοπροοδευτικες αριστερίστικες ανοησιες?
Ανωτερη η...προστασια της φατσας των επιδοξων δολοφονων, απο τη ζωη εκατονταδων ανθρωπων. Εστω ανοητων.
Για πειτε μου ρε μαγκες.
Εχετε την ιδια αποψη και για τους παιδεραστες?
Πρεπει να βγαινουν οι φωτογραφιες τους στη φορα? ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ.
Ναι ή οχι? Αν ναι, ΓΙΑΤΙ εκει πρεπει κι εδω οχι?
Ο παιδαραστής τα βάζει με παιδάκια...οι πόρνες πάνε με ενηλίκους....ο ενήλικος έχει την ευθύνη των πραξεών του,δεν είναι παιδάκι....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

δεν είναι πιθανόν. είναι σίγουρο. ο 18χρονος που τα τελευταία 6-7 χρόνια άκουγε στο σχολείο να του μιλάνε για το aids, από το ένα αυτί του έμπαιναν κι από το άλλο του έβγαιναν. τώρα που κάποιοι από αυτούς είδαν τον κίνδυνο να τους χτυπάει την πόρτα είμαι 100% σίγουρος ότι θα αναθεωρησουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom