Νέα

Σχετικά με τη Δημοσίευση Φωτογραφιών των Ιερόδουλων με AIDS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 377
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ok, αντιλαμβάνομαι ότι απ την μία είναι μαλακία να δημοσιοποιούνται οι φωτογραφίες των γυναικών, αλλά απ την άλλη πως θα ενημερωθεί ο κοσμος?
Και οι δύο πλευρές φταίνε. Θύτης και θύμα. Η ενημέρωση με ποιον τρόπο μπορεί να οργανωθεί?
''Ιερόδουλες με AIDS εντοπίστηκαν στις τάδε οδούς...τάδε μπουρδέλα κτλ,όσοι συνευρεθήκατε σε αυτές τις περιοχές-οίκους ανοχής κάντε έναν προληπτικό έλεγχο''.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
αν δεν δείξουν τις φωτος τους δημοσίως, πώς θα καταλάβουν αυτοί που πήγαν μαζί τους για το ποιες είναι ώστε να ανησυχήσουν;;; να τις βάλουν σε ένα χώρο όπου να περνά ο όποιος ενδιαφερόμενος να τις βλέπει και να ξέρει αν πήγε μαζί τους ή όχι; αυτό εννοείς;
Δεν ξερει ο καθε μαλακας οτι αυτες ηταν χρηστες και οτι προφανως ηταν αρρωστες;
Δηλαδη ποιος μαλακας γαμησε ακαποτα χρηστη ιεροδουλη, και κοιμοταν ησυχος μεχρι να το πει η tv οτι τελικα ηταν αρρωστη.  :headbang:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ρε συ πλάκα μου κάνεις τώρα έτσι;;;

Αυτοί που έχουν πηδήξει καμιά 30-40 διαφορετικές ιερόδουλες το λιγότερο σε πιάτσες,μπουρδέλα,cg κτλ...θυμούνται λες πρόσωπα;;;

''Ιερόδουλες με AIDS εντοπίστηκαν στις τάδε περιοχές...όσοι συνευρέθηκαν με κάποια σε αυτές τις περιοχές κάντε έναν προληπτικό έλεγχο''.

Άσε που τζάμπα κόπος,όσοι πήγαν μαζί τους χωρίς προφυλάξεις είναι έτσι κ αλλιώς πεταμένα λεφτά...καμμένοι....τώρα που πιθανόν πιστέψανε πως είναι κ φορείς του AIDS...ακόμα χειρότερα...θα αρχίσουν να γαμάνε αβέρτα για να μεταδώσουν τον ιο...αφού την πάτησαν αυτοί....

Να σπάσε προφυλακτικό σε κάποιον κ να μολύνθηκε οκ...η μόνη περίπτωση που λες κρίμα.

χαχαχαχαχαχα. ρε γίγαντα, τι έγραψες τώρα;
μάλλον εσύ μου κάνεις πλάκα. έχεις πάει ποτέ με ιερόδουλη;;;;
ρώτα αυτούς που πάνε (γεμάτο είναι το φόρουμ) αν θυμούνται φάτσες, ονόματα, εθνικότητες κλ.π.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δηλαδη ποιος μαλακας γαμησε ακαποτα χρηστη ιεροδουλη, και κοιμοταν ησυχος μεχρι να το πει η tv οτι τελικα ηταν αρρωστη.  :headbang:
Αυτοί που γαμάνε σε πιάτσες μαύρες,πρεζάκια κτλ...χωρίς προφυλάξεις δεν τους πολύνοιαζει...θα ζητήσουν κ τα ρέστα;;;

Και από αυτές τις 11 να μην κόλλησαν το έχουν κάνει τόσες φορές που αν υπάρχει κάποιος που δεν είναι γαλονάς πρέπει να τον γράψει η ιστορία.

Ο μαλάκας που θα πληρώσει έξτρα για σεξ χωρίς προφυλάξεις ας μην ήταν μαλάκας....

Τώρα να σου σπάσει προφυλακτικό κ να κολλήσεις...τραβηγμένο κ είναι η μόνη περίπτωση που λες κρίμα.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ρώτα αυτούς που πάνε (γεμάτο είναι το φόρουμ) αν θυμούνται φάτσες, ονόματα, εθνικότητες κλ.π.
ειναι μικρος μην τον πειραζεις.
πηρε σκυλα τωρα και το παλευει.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν είμαι κ τακτικός πελάτης...και συνηθίζω να πάω με κάποιες συγκεκριμένες πλέον.

Αλλά όταν θα έχεις πηδήξει...30...40...100..κάπου καίγονται τα πρόσωπα...δεν γίνεται να τις θυμάσαι... :headbang:

Θα θυμάσαι τις καλύτερες ή τις χειρότερες....

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
446
Πόντοι
166
''Ιερόδουλες με AIDS εντοπίστηκαν στις τάδε οδούς...τάδε μπουρδέλα κτλ,όσοι συνευρεθήκατε σε αυτές τις περιοχές-οίκους ανοχής κάντε έναν προληπτικό έλεγχο''.

Ειναι και αυτός ενας τρόπος. Αλλά δεν νομίζω πως αποδίδει. Δεν ξέρω κιόλας.
Εγω  πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται τοσο ντόρος για το θέμα των φωτογραφιών. Δεν είναι ειρωνία, ερώτηση θέτω.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

είσαι σίγουρος ότι μπορεί ο καθένας να ξεχωρίσει μια χρήστρια; με το κατάλληλο μακιγιάζ της γκόμενας, 50 στους 100 δεν θα καταλάβαιναν τίποτα. εδώ πάνε με τραβέλι χωρίς να το καταλάβουν από πριν. μόνο όταν πετάξει έξω τη μαλαπέρδα το παίρνουν πρέφα ότι είναι άντρας  :2funny: :2funny: :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Η δημοσίευση των φωτογραφιών όχι μόνο είναι άθλια διαπόμπευση, αλλά δεν έχει και κανένα νόημα. Δεν προστατεύει και δεν ενημερώνει για τίποτα που δεν είναι ήδη πασίγνωστο.
Θρασύβουλας. :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ειναι και αυτός ενας τρόπος. Αλλά δεν νομίζω πως αποδίδει. Δεν ξέρω κιόλας.
Εγω  πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται τοσο ντόρος για το θέμα των φωτογραφιών. Δεν είναι ειρωνία, ερώτηση θέτω.
Γιατί κ ο παραβάτης του νόμου πρέπει να έχει κάποια δικαιώματα,όχι να υπάρχει δημόσια διαπόμπεψη.

Κυρίως αν παίζει ανάμεσα σε θύτης κ θύμα....

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Η δημοσίευση των φωτογραφιών όχι μόνο είναι άθλια διαπόμπευση, αλλά δεν έχει και κανένα νόημα. Δεν προστατεύει και δεν ενημερώνει για τίποτα που δεν είναι ήδη πασίγνωστο.
Θρασύβουλας. :grin:
εχει καμια σχεση με την Τατιανα δικε μου?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Πρώτα αδέλφια.  :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Δεν είμαι κ τακτικός πελάτης...και συνηθίζω να πάω με κάποιες συγκεκριμένες πλέον.

Αλλά όταν θα έχεις πηδήξει...30...40...100..κάπου καίγονται τα πρόσωπα...δεν γίνεται να τις θυμάσαι... :headbang:

Θα θυμάσαι τις καλύτερες ή τις χειρότερες....

και πού το ξέρεις ρε γίγαντα ότι αυτοί που πήδηξαν αυτές είχαν πηδήξει 30, 40, 100, ώστε να μη θυμούνται πρόσωπα;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
θες να κανουμε ενα τεστ?
Εξετάζοντας το ζήτημα απ'όλες τις πλευρές,διαπιστώνω πως υπάρχει ένα εκδεχόμενο ακόμα κ αν δεν είσαι εξουσία να έχεις σχέσεις με την εξουσία κ να τον πιω...λέω:

[size=30pt]ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!![/size]

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Εξετάζοντας το ζήτημα απ'όλες τις πλευρές,διαπιστώνω πως υπάρχει ένα εκδεχόμενο ακόμα κ αν δεν είσαι εξουσία να έχεις σχέσεις με την εξουσία κ να τον πιω...λέω:

[size=30pt]ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!![/size]
:2funny: :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
είσαι σίγουρος ότι μπορεί ο καθένας να ξεχωρίσει μια χρήστρια; με το κατάλληλο μακιγιάζ της γκόμενας, 50 στους 100 δεν θα καταλάβαιναν τίποτα. εδώ πάνε με τραβέλι χωρίς να το καταλάβουν από πριν. μόνο όταν πετάξει έξω τη μαλαπέρδα το παίρνουν πρέφα ότι είναι άντρας  :2funny: :2funny: :2funny:
Αν παω και εγω στην συγγρου να βρω πουτανα μαλλον εχει/ειχε μαλαπερδα.
Πηγαν ντου σε στεκι με ζακια και ηταν οροθετικες ω εκπληξη.
Οι κοινωνια και το κρατος εχει αρχισει ενα νεο κυνηγι μαγισων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom