Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 498K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Και για να επανερθουμε στο θεμα, περιμενω τα σχόλιά σας (οχι απλα ενα επιφώνημα), για ανατολικοευρωπαιες, λιθουανες, εσθονες, λετονες, καθως και πολωνες. Για ρουμανες...μου ειπατε!

Δυστυχως προσωπικα δεν γνωριζω κατι αλλο για να σου πω. Μονο μια αλλοδαπη εχω γνωρισει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
cool...
έχοντας γνωρίσει αρκετές του πρώην ανατολικού μπλοκ σουμαρισμένα σου λέω τα εξής.
1.
έχουν άλλη κουλτούρα.
2.
είναι απίστευτες νοικοκυρές.
3.
δε γουστάρουν ξεκατινιάσματα μπροστά σε κόσμο.
4.
τους έλληνες τους θεωρούν μαλακοπίτουρες και χαζοβιόληδες αλλά τους προτιμάνε στο πήδημα.
5.
η στέρηση τις εχει κάνει παραδόπιστες.

αυτά σε γενικές γραμμές με τις εξαιρέσεις να επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
η κάθε ράτσα έχει τα επιμέρους χαρακτηριστικά της ανάλογα με τη θέση που κατείχε στο πρώην ανατολικό μπλοκ.

Υ.Γ.
όσες έχουν μείνει σεβαστό διάστημα στην ελλάδα έχουν αποκτήσει σε πολλά νεοελληνική νοοτροπία και σε πολλά συμπεριφέρονται σαν νεοελληνίδες. Οσο πιο λίγο στην Ελλάδα τοσο πιο πολύ ισχύουν τα 1-5.
βεβαίως πολλές φορές βλέποντας την εξέλιξή τους δεν πίστευα στα μάτια μου τι μπορεί να κάνει η νεοελληνική υποκουλτούρα σε κορίτσια που μεγάλωσαν σε άλλα κοινωνικά συστήματα.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εμ στην ελλάδα ελλεεινίδα θα γίνεις, λογικό.
Γι'αυτο λέμε να σηκωθούμε να φύγουμε να σας αδειάζουμε και τη γωνιά.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Δυστυχως προσωπικα δεν γνωριζω κατι αλλο για να σου πω. Μονο μια αλλοδαπη εχω γνωρισει.
ε τοτε τι μας το παιζεις ειδημων ρε.και δινεις και συμβουλες.εχω γαμησει τσεχες σλοβακες πολωνες ουγγαρεζες και κρυορωσσιδες.καλυτερες ολων ειναι οι σλοβακες.μακραν.οι ρωσσιδες ειναι ομορφες μεν αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι σαν να γαμας LG ψυγειο.τα σαμσουνγκ ειναι καλυτερα.οι ρωσσιδες δεν ειναι πιστες.ειναι ανοργασμικες και νομιζουν οτι φταιει ο αντρας.θα σε παρατησουν με κανα δυο κουτσουβελα και θα τις ψαχνεις.οι σλοβακες ειναι για σπιτι.απο πιτσιρικες εχουν μαθει να  ειναι οι στυλοβατες της οικογενειας.τσεχες δεν ειναι τοσο.ουγγαρεζες ειναι αντε γεια,απιστευες καυλετες αλλα μεχρι εκει.πολλωνες ειναι τρελαμενες.με τιποτα για σπιτι.
αντε να μαθετε και τιποτα δεν υπαρχουν μονο οι ρωσσιδες ρε ροκαβλοντιοι.πολυ ομορφες μεν αλλα εσωτερικα το καρπουζι ειναι μαπα.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ε τοτε τι μας το παιζεις ειδημων ρε.και δινεις και συμβουλες.εχω γαμησει τσεχες σλοβακες πολωνες ουγγαρεζες και κρυορωσσιδες.καλυτερες ολων ειναι οι σλοβακες.μακραν.οι ρωσσιδες ειναι ομορφες μεν αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια ειναι σαν να γαμας LG ψυγειο.τα σαμσουνγκ ειναι καλυτερα.οι ρωσσιδες δεν ειναι πιστες.ειναι ανοργασμικες και νομιζουν οτι φταιει ο αντρας.θα σε παρατησουν με κανα δυο κουτσουβελα και θα τις ψαχνεις.οι σλοβακες ειναι για σπιτι.απο πιτσιρικες εχουν μαθει να  ειναι οι στυλοβατες της οικογενειας.τσεχες δεν ειναι τοσο.ουγγαρεζες ειναι αντε γεια,απιστευες καυλετες αλλα μεχρι εκει.πολλωνες ειναι τρελαμενες.με τιποτα για σπιτι.
αντε να μαθετε και τιποτα δεν υπαρχουν μονο οι ρωσσιδες ρε ροκαβλοντιοι.πολυ ομορφες μεν αλλα εσωτερικα το καρπουζι ειναι μαπα.

Με τι δειγμα μιλας? Ποσες γυναικες γνωρισες απο καθε εθνικοτητα? Το παιζεις ειδικος κιολας καραγκιοζη. Εγω μιλησα μονο για την δικη μου εμπειρια με μια ξενη. Δεν γενικευσα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εσυ εμαθα χυστη μου χθες οτι σου επαιξε η κατερινα η ακομα? :think: :think:

καλα εσυ μαθαινεις απο τα αυτοκολλητα στα γαριδακια και τα πακοτινια γενικοτερα χαχαχαχα.

πες ποσο αγαπας τον περσον θελω να σε ακουω να το λες  :boobies:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
δεν θελεις να ξερεις γιατι θα μελαγχολησεις.

Ρε νομιζεις ζηλευω τον καθε homo sapiens που χωνει το πουλακι του οπου βρει και ασχολειται μονο με το γαμησι και τιποτα αλλο στην ζωη του? Αληθεια εσυ δεν ειπες γαμας 1,55 75 κιλα γκομενες?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ρε νομιζεις ζηλευω τον καθε homo sapiens που χωνει το πουλακι του οπου βρει και ασχολειται μονο με το γαμησι και τιποτα αλλο στην ζωη του? Αληθεια εσυ δεν ειπες γαμας 1,55 75 κιλα γκομενες?
ειπα εγω κατι τετοιο?για δειξε μου ποστ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom