lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
Σκέφτομαι να πιρφοριάσω εντελώς και να της στείλω λουλούδια θα πιάσει ή θα πιαστεί η τσέπη μου ?
Σκέφτομαι να πιρφοριάσω εντελώς και να της στείλω λουλούδια θα πιάσει ή θα πιαστεί η τσέπη μου ?
τυπε θα την εχει δασκαλεψει καμια βρωμερη ελλεεινιδαΛές να με κλάνει λίγο ?
τυπε δεν της στελνεις καμια τσιπουρα γιατι πρεπει να πεφτει πεινα στην πολσκαΣκέφτομαι να πιρφοριάσω εντελώς και να της στείλω λουλούδια θα πιάσει ή θα πιαστεί η τσέπη μου ?
Τύπε είσαι μέσα ή όχι ?τυπε δεν της στελνεις καμια τσιπουρα γιατι πρεπει να πεφτει πεινα στην πολσκα
χωρις φωτο της γιαγιας της οχι τυπεΤύπε είσαι μέσα ή όχι ?
Δεν ξέρω για την γιαγιά αλλα και η μάνα καλή milfara.ψήσου.χωρις φωτο της γιαγιας της οχι τυπε
για κοροιδα ψαχνεις δικε μου?
Reggae23 της εκανες καθολου κουβεντα, αν μπορεις και θελεις κι εσυ βεβαια, αν θα της αρεσε να ερθει ελλαδα, να μεινει εδω καποιο καιρο, και μετα βλεπεις πως παει το πραγμα?
Εκτος αν δεν θες, ή αν αυτη δεν θελει ή εχει υποχρεωσεις εκει στην πολωνια και δεν μπορει να ερθει.
Aκομα ενας αγανακτησμενος ελληνας .Απαρετητως σχεση με γυναικα αλλης χωρας. Στην ελλαδα δεν γαμας χωρις λεφτα ητε εμεσα ητε αμεσα.. ανταλαγη γυναικων απο εδω ακομα και με γυναικες απο την παπουα.. ζουμε στο χειροτερο κωλοκρατος μαγκες σε αφηνουνε να ζεις μαζι με 3.000.000 κωλοπακιστανους και κατα τα αλλα σου λενε δεν μπορεις να φερεις εδω γυναικα για οσο θες.. μαληστα και τα κωλοπακιστανα τα ελληνοπιουνε μεσα στο πιτσ φιτιλι.. δηλαδη να ζουμε με ελεινιδες και πακιστανους αυτο θελει δηλαδη το κωλοκρατος???? πως μπορουμε να αφανησουμε αυτη την συχαμενη φαρα ανθρωπον ελεινιδες+πακια ρε παιδια????
δεν αντεχουμε αλλο στο ελλαντο-φεμηνιστο-πιρφορισταν
Aκομα ενας αγανακτησμενος ελληνας .
Ζω στο εξωτερικό, παντρεμένος με Ρωσίδα. Έριξα μια ματιά στην ψηφοφορία: Μακριά από Ιταλίδες, Ισπανίδες και Ιρλανδέζες - για σχέση μιλάμε όχι για πήδο.Με τον εαυτο του ηταν αγανακτισμενος αυτος
που γεννηθηκε τοσο μαλακας.
Για πολωνεζες δεν μας ειπες πολλα!
Ζω στο εξωτερικό... Ιρλανδός παντρεμένος με πανέμορφη Κερκυραία η πρώτη λε΄ξη που έμαθε ήταν ΓΚΡΙΝΙΑ, και η πρώτη φράση ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ) - καμμιά σχέση με τις κούκλες γειτόνισσες όμως...
Κατι θα ξερεις, αλλα δεν πινουν μονο οι πολωνες γενικα και αναλογα οι περισσοτερες του μπλοκ κατεβαζουν!! ;)είναι πού θα πέσεις..Πάντως στην πλειονότητά τους είναι καλές,αλλά πίνουν τον πάτο τους!!!!!!!
και οι μολδαβες πινουν πολυ τυπεΚατι θα ξερεις, αλλα δεν πινουν μονο οι πολωνες γενικα και αναλογα οι περισσοτερες του μπλοκ κατεβαζουν!! ;)
Κατι θα ξερεις, αλλα δεν πινουν μονο οι πολωνες γενικα και αναλογα οι περισσοτερες του μπλοκ κατεβαζουν!! ;)