sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Ναι αλλα οχι παντα!!φυσικό δεν είναι;(είμαι Ρωσσόφιλος)
Ναι αλλα οχι παντα!!φυσικό δεν είναι;(είμαι Ρωσσόφιλος)
εννοείτε ότι υπάρχου πάντοτε εξαιρέσεις.Ναι αλλα οχι παντα!!
μία γνωστή μου, ξένη αφότου έχασε τον έλληνα άνδρα της έκανε αρκετά χρόνια να ψάξει για άνδρα. μετά από 2 χρόνια δράσης είπε:Παντως κατι το οποιο δεν εχει συζητηθει, ειναι η σταση της Αθανατης Ελληνιδας Μανας, οταν εχουμε σχεση με μια αλλοδαπη.... :o
Δεν χρειαζετε το θεμα εχει συζητηθη στο θρεντ αρκετα παλια,απλα μπορειτε να προσθεσεται καποια πραγματα η παραδειγματα που ξερετε!!μία γνωστή μου, ξένη αφότου έχασε τον έλληνα άνδρα της έκανε αρκετά χρόνια να ψάξει για άνδρα. μετά από 2 χρόνια δράσης είπε:
"δεν μπορώ τους Έλληνες! ότι πει η μητέρα τους, αυτό κάνουν"
για να σοβαρευτούμε παραπάνω, πρέπει να αναληθεί η στάση της Ελλεεινίδας μάνας ως προς γυναίκες που αυτή δεν θέλει. ανοιγώ ειδικό θρέντ.
Mε οτι και να πας ακομα και γκομενα απο ζιμπαμπουε καληρερη θα ειναι απο ΕΛΕΗΝΙΔΑ ΓΑΜΙΟΛΑ ΦΕΜΗΝΙΣΤΡΙΑ... Που δηλωνει ανεξαρτιτη και αυτονομη αλλα γαμιεται για λευτα και κερασματα... αρκει να μην την γνωρισεις σε αυτο το γαμημενο μερος που λεγετε ΕΛΛΑΝΤΟ-ΦΕΜΗΝΙΣΤΟ-ΠΥΡΦΟΡΗΣΤΑΝ.. Γιατι αν ειναι εδω πανω απο ενα μικρο χρονικο διαστημα η γκομενα θα εχει μετατραπει στο πιτσ φυτιλι σε πουτανα πολυτελειας... αφου τα πυρφοριλικια δεινουνε και περνουνε! Οποτε η φερνουμε μωρο απ εξω η πορνομεταναστευουμε η γινομαστε αφρικη(που θα το ηθελα πολυ) να πεταμε οξυ στο προσωπο και να κοβουμε κλητοριδες.. και μετα να δεις τα τσολια πως θα βαρανε προσοχη... αντε γαμω το φεμηνισμο τους και τα σκατα που κουβαλανε στο γαμω κεφαλο τους....
τυπε σημερα δινει ρεσιταλ ο κορονακηςEσυ φιλε πρεπει να μην βλεπεσαι καθολου
παντως για να εχεις λυσσαξει τοσο πολυ
Οι διαχειριστες τι
τον εχετε εδω μεσα να γραφει οτι θα πεταξει οξυ στο προσωπο κτλπ
ο τυπος ειναι επικυνδινος. Ετσι εγραφαν και αλλοι δεν τα σπουδαιολογουσε κανεις
και στο τελος ανατιναζανε τετραγωνα με γειτονιες ολοκληρα.
οι τυποι σαν τον κορονακη ειναι μορφες δικε μουΑρρωστος εντελως.
ΣΥμφωνει και ο απολυτος . Συγχαρητηρια :S
τυπε σημερα δινει ρεσιταλ ο κορονακης
τυπε οι αποψεις μου για το θεμα ειναι γνωστες εδω και χρονιαΡεσιταλ μαλακιας δινει φιλε... κανας κτυπημενος θα ειναι.
Για μενα κακως τον εχουν αφησει τοσο καιρο εδω μεσα με τετοιες υπογραφες.
Μηπως εισαι και εσυ των ιδιων αποψεων ?
Αρρωστος εντελως.
ΣΥμφωνει και ο απολυτος . Συγχαρητηρια :S
να τετοια γραφετε και νευριαζει :SΟ Κορονάκης έχει καταντήσει κουραστικός.. Όλο τα ίδια και τα ίδια προσωπικά ποτέ δεν τον βρήκα αστείο με τα άρρωστα σχόλια μισογυνισμού..
να τετοια γραφετε και νευριαζει :S
οι τυποι σαν τον κορονακη ειναι μορφες δικε μου
τυπε ερωτευτηκε ελλεηνιδα ο μπολντης. λες να του περασει συντομα?