sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Αρχοντας!Οχι γιατι κυκλοφωρο μ'αυτο
Αρχοντας!Οχι γιατι κυκλοφωρο μ'αυτο
Δημητράκη
κανένα τέτοιο δεν χρειάζεται ;;;;;;
http://[URL unfurl="true"]www.dwm-shop.com/media/catalog/product/cache/1/image/320x240/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/7/1776_tokarev_tt33_01.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Μου φενεται πολυ Kman διαβαζεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Ελα εδω να δεις οτι δεν χρειαζεται :)
Μου φενεται πολυ Kman διαβαζεις .Ελα εδω να δεις οτι δεν χρειαζεται
Ειλικρινά Δημητράκη.
Δεν κάνω πλάκα.
Κυκλοφορείς στην Αγία Πετρούπολη
και κυκλοφορείς και νύχτες
και πας σε στριπ , κωλόμπαρα , μασατζίδικα , πηδηχτρώνες κτλ
και δεν έχεις σίδερο επάνω σου ;;;;
Φαντάζομαι βέβαια ξέρεις τη γλώσσα έτσι ;;;
Αλλά αλήθεια
κυκλοφορείς "σκέτος" παντού και νύχτα ;;;;;;
Υ.Γ. Στη φωτο πάντως σου έβαλα ντόπιο σίφερο. Tokarev .
Μήπως είσαι σαν κι εμένα τύπος του κουστουμιού
και το το Tokarev σου πέφτει γκουμούτσα
οπότε προτιμάς το ... MAKAROV
να χωρά σε σακάκι , ακόμη και ... μεσάτο ;;;
http://[URL unfurl="true"]www.makarov.com/graphics/Russian_military_Makarov_small.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Συγγνωμη να φοβηθω ποιον?Μου φενεται οτι διαβαζεις πολυ Kman :2funny:.Τη γλωσσα ενοειται οτι την ξερω.Εδω δεν εχει ιδιεταιρη εγκληματικοτητα :)Οσο για τα σαλον ιδιοκτησια αστυνομικων ειναι οπως και τα παντα στην πολη.ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!Οσο για τα Στριπ αν εχεις διαβασει ΟΥΤΕ ΑΠ'ΕΞΩ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΩ!Αφου τα θεωρω απατη.Πετας λεφτα χωρις να :knockinb:Και Ουκρανια πηγα και Πολωνια εχω διαμερισμα και παλια ημουνα συχνα Βαρσοβια και επαρχια της Ρωσσιας παλια πηγαινα πολυ συχνα και ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑς,ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝΕ!
και ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑς,ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝΕ!
Ναι πρεπη να βγαλη καινουργιο ενημερωτικο βιντεο.Χτύπα ξύλο !
Σε χρειαζόμαστε να μας δίνεις πληροφορίες ,σε θέλουμε υγιή !
Θα ανεβάσεις κανένα βίντεο σύντομα ?
Ναι πρεπη να βγαλη καινουργιο ενημερωτικο βιντεο.
Δημητρακη δινε καθοδηγηση στους νεους που θελουν να αποφυγουν τις ελληνιδες και να σωθουν!Συγγνωμη να φοβηθω ποιον?Μου φενεται οτι διαβαζεις πολυ Kman .Τη γλωσσα ενοειται οτι την ξερω.Εδω δεν εχει ιδιεταιρη εγκληματικοτητα Οσο για τα σαλον ιδιοκτησια αστυνομικων ειναι οπως και τα παντα στην πολη.ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!Οσο για τα Στριπ αν εχεις διαβασει ΟΥΤΕ ΑΠ'ΕΞΩ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΩ!Αφου τα θεωρω απατη.Πετας λεφτα χωρις να Και Ουκρανια πηγα και Πολωνια εχω διαμερισμα και παλια ημουνα συχνα Βαρσοβια και επαρχια της Ρωσσιας παλια πηγαινα πολυ συχνα και ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑς,ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝΕ!
Σωτηρη αν διαβασες ειχα καποια προβληματα με το Facebook αλλα ολα λυθικαν ελαβα αυτο το e-mail: Hi Δημητρης,Που ειναι ο Δημητρακης29?
Καποιος καταγγηλε οτι εστηλα Link σε Πορνογραφικα αυτο ειναι το επιμαχο Link απο το BLOG μου.Βγαλτε μονοι σας τα συμπερασματα σας
Ωραιος δημητρακη,μην δινης σημασια,σε φθονουν!Καποιος καταγγηλε οτι εστηλα Link σε Πορνογραφικα αυτο ειναι το επιμαχο Link απο το BLOG μου.Βγαλτε μονοι σας τα συμπερασματα σας
Στον τοιχο μου στο Facebook ανεβασα αυτο: Καποιος Ελεεινος μου ΕΣΒΙΣΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ FACEBOOK πιστευω θα βρω ποιος ειναι καποιον υποψιαζομαι))). <ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑς ΑΠΟ ΤΟΥς ΦΙΛΟΥς ΜΟΥ ΣΤΟ facebook> συντομα θα ξερω ποιος το εκανε και θα ΚΡΑΧΤΕΙ ΑΣΧΗΜΑ))))) Το θεμα Σωτηρη ειναι πιο περιπλοκο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑς ΑΠΟ ΤΑ bourdela.com .Παντος αυτο που ηθελε να κανει αυτος ΑΠΕΤΥΧΕ!Ο λογαριασμος ξαναενεργοποιηθεικε!Ωραιος δημητρακη,μην δινης σημασια,σε φθονουν!
Καιρος να βαλης κανα νεο βιντεακι μητσο,να επαγρυπνισης τους χιστες,θα σε πολεμουν γιατι προσπαθης να ξυπνησης τον κοσμο!Στον τοιχο μου στο Facebook ανεβασα αυτο: Καποιος Ελεεινος μου ΕΣΒΙΣΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ FACEBOOK πιστευω θα βρω ποιος ειναι καποιον υποψιαζομαι))). <ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑς ΑΠΟ ΤΟΥς ΦΙΛΟΥς ΜΟΥ ΣΤΟ facebook> συντομα θα ξερω ποιος το εκανε και θα ΚΡΑΧΤΕΙ ΑΣΧΗΜΑ))))) Το θεμα Σωτηρη ειναι πιο περιπλοκο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑς ΑΠΟ ΤΑ bourdela.com .Παντος αυτο που ηθελε να κανει αυτος ΑΠΕΤΥΧΕ!Ο λογαριασμος ξαναενεργοποιηθεικε!