Και εγω αυτο πιστευω,αν η γκομενα εχη φταλε σε κανη ξευτηλε,ενταξη καλα ειναι τα φραγκα αλλα και ο αντρας πρεπη να εχη το δικο του πορτοφολι,για να μην ειναι στο σιμοκλα συνεχεια!Ταπες δεν μπορης να τρως συνεχεια!
πρόεδρε που είσαι λέμε
Και εγω αυτο πιστευω,αν η γκομενα εχη φταλε σε κανη ξευτηλε,ενταξη καλα ειναι τα φραγκα αλλα και ο αντρας πρεπη να εχη το δικο του πορτοφολι,για να μην ειναι στο σιμοκλα συνεχεια!Ταπες δεν μπορης να τρως συνεχεια!
Ναι ξερω,αλλα στην προκημενη περιπτωση το ποιστοποιουν και αλλοι!
πρόεδρε τι μου θυμίζει αυτό ξέρεις φαντάζομαι????
Ναι ξερω,αλλα στην προκημενη περιπτωση το ποιστοποιουν και αλλοι!
Θα δης φωτο στο προφιλ,αν ειναι ολα οκ!δεν το ξέρω αυτό και μέχρι να το διαπιστώσω θα κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι ;)
Θα δης φωτο στο προφιλ,αν ειναι ολα οκ!
Γιατι δεν ηταν εξυπνη πηρε εναν δουλο τον εκανε οτι ηθελε και θα παρει και Ευρωπα'ι'κο διαβατηριο.Αυτος ηταν ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑς!Του ειπα πες στους γονεις σου ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ 300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ για να μην την εχεις τελειως αναγκη.Μου απαντησε δεν εχουνε !ε, του λεω τοτε κατσε εκει και μη μιλας!Ε τοτε την τον πηρε δημητρη,για την τσαπου?μηπως δεν ηταν εξυπνη!
Καλα δεν εχεις διαβασει οτι ειμαι παντρεμενος οχι μια φορα.Αλλα εγω ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Εχω 3 διαμερισματα στην Αγια Πετρουπολη στο ενα μενω μονος μου.Εννοειται οτι ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟς Γιατι ολες θελω να της παντρευτω !Δεν ειναι τυχαιο που ειχε πει καποτε ο Μακαριτης πια αντιπροξενος:ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΩΜΟΥΝΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!τραβα παντρεψου ρε δημητρακη να πουλαει μουρη με καμαρι η γυναικα σου στις φιλες της για το κελεπουρι. να της δωσουμε και μεις τα μπραβο της
Βαλε καμια φωτο απο γκομενες μητσαρα,γιατι δεν τα θυμουνταιΓιατι δεν ηταν εξυπνη πηρε εναν δουλο τον εκανε οτι ηθελε και θα παρει και Ευρωπα'ι'κο διαβατηριο.Αυτος ηταν ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑς!Του ειπα πες στους γονεις σου ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ 300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ για να μην την εχεις τελειως αναγκη.Μου απαντησε δεν εχουνε !ε, του λεω τοτε κατσε εκει και μη μιλας! Καλα δεν εχεις διαβασει οτι ειμαι παντρεμενος οχι μια φορα.Αλλα εγω ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Εχω 3 διαμερισματα στην Αγια Πετρουπολη στο ενα μενω μονος μου.Εννοειται οτι ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟς Γιατι ολες θελω να της παντρευτω !Δεν ειναι τυχαιο που ειχε πει καποτε ο Μακαριτης πια αντιπροξενος:ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΩΜΟΥΝΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!
κρυβε λογια !τι φώτο με λεφτά ή με κοσμήματα
κρυβε λογια !
Μα η προικα ειναι συνηθως διαμερισμα που η γυναικα το παιρνει πισω αν χωρισεται !Κ'εγω μιλαω για μια ωριτσα Ελευθερης ζωης:ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΜΙΑς ΩΡΑς ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΝΙ ΠΑΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΛΗς!
Καλησπέρα Συνάδελφοι!
Οντως η Ρωσίδες είναι πρώτες. Εχουν νοοτροπία δεκαετίας του 60. Και δεν παίζονται σαν γυναίκες.
Είναι απίστευτα πλάσματα.
οι φτωχες που κυνηγησαν την καλη, στην εκδικηση, βγαζουν ολα τα σκατα της ψυχης τους.
Αβυσσος η ψυχη της γυναικας .
Μακη μην κατηγορης για κατι που δεν ειναι υποχρεωμενη,συνηθως μιλαν γερμανικα,αυτες απο μοσχα προς αγια πετρουπολι σκαμπαζουν γιατι ειναι ποιο κοντα στην ευρωπη και απο φιλανδια περνουν βιζα εξαμηνη!δεν λες τίποτα πρόεδρε και αν δεν γνωρίζει λίγα Αγγλικά ακόμα χειρότερα
Μακη μην κατηγορης για κατι που δεν ειναι υποχρεωμενη,συνηθως μιλαν γερμανικα,αυτες απο μοσχα προς αγια πετρουπολι σκαμπαζουν γιατι ειναι ποιο κοντα στην ευρωπη και απο φιλανδια περνουν βιζα εξαμηνη!
Σου εξηγω την φιλοσοφια τους και ισως εισαι τυχερος που και αυτα θα τα ξερη λογω δουλειας!δεν κατηγορώ καμία πρόεδρε.....απλά θα ήτανε όλα πιο εύκολα και το ξέρεις ;)
Σου εξηγω την φιλοσοφια τους και ισως εισαι τυχερος που και αυτα θα τα ξερη λογω δουλειας!