Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 495K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Και εγω αυτο πιστευω,αν η γκομενα εχη φταλε σε κανη ξευτηλε,ενταξη καλα ειναι τα φραγκα αλλα και ο αντρας πρεπη να εχη το δικο του πορτοφολι,για να μην ειναι στο σιμοκλα συνεχεια!Ταπες δεν μπορης να τρως συνεχεια!

πρόεδρε που είσαι λέμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ε τοτε την τον πηρε δημητρη,για την τσαπου?μηπως δεν ηταν εξυπνη!
Γιατι δεν ηταν εξυπνη πηρε εναν δουλο :s&m_3:τον εκανε οτι ηθελε και θα παρει και Ευρωπα'ι'κο διαβατηριο.Αυτος ηταν ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑς!Του ειπα πες στους γονεις σου ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ 300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ για να μην την εχεις τελειως αναγκη.Μου απαντησε δεν εχουνε :2funny:!ε, του λεω τοτε κατσε εκει και μη μιλας! :2funny:
τραβα παντρεψου ρε δημητρακη να πουλαει μουρη με καμαρι η γυναικα σου στις φιλες της για το κελεπουρι. να της δωσουμε και μεις τα μπραβο της  :rockon:
Καλα δεν εχεις διαβασει οτι ειμαι παντρεμενος οχι μια φορα.Αλλα εγω ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Εχω 3 διαμερισματα στην Αγια Πετρουπολη στο ενα μενω μονος μου.Εννοειται οτι ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟς :2funny:Γιατι ολες θελω να της παντρευτω :2funny:!Δεν ειναι τυχαιο που ειχε πει καποτε ο Μακαριτης πια αντιπροξενος:ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΩΜΟΥΝΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ! :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Γιατι δεν ηταν εξυπνη πηρε εναν δουλο :s&m_3:τον εκανε οτι ηθελε και θα παρει και Ευρωπα'ι'κο διαβατηριο.Αυτος ηταν ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑς!Του ειπα πες στους γονεις σου ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ 300 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ για να μην την εχεις τελειως αναγκη.Μου απαντησε δεν εχουνε :2funny:!ε, του λεω τοτε κατσε εκει και μη μιλας! :2funny:Καλα δεν εχεις διαβασει οτι ειμαι παντρεμενος οχι μια φορα.Αλλα εγω ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.Εχω 3 διαμερισματα στην Αγια Πετρουπολη στο ενα μενω μονος μου.Εννοειται οτι ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟς :2funny:Γιατι ολες θελω να της παντρευτω :2funny:!Δεν ειναι τυχαιο που ειχε πει καποτε ο Μακαριτης πια αντιπροξενος:ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΩΜΟΥΝΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ! :2funny:
Βαλε καμια φωτο απο γκομενες μητσαρα,γιατι δεν τα θυμουνται :grin:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Μα η προικα ειναι συνηθως διαμερισμα που η γυναικα το παιρνει πισω αν χωρισεται :2funny:!Κ'εγω μιλαω για μια ωριτσα Ελευθερης ζωης:ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΜΙΑς ΩΡΑς ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΝΙ ΠΑΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΛΗς!

δεν μιλαμε, συνφορουμιστα για ενα διαμερισματακι. Ουτε για ενα μισθουλακιο. Αυτα τα εχουν τα 70% των ελλεινιδων. τους το πηρε ο μπαμπας με το εφ'απαξ. εδω μιλαμε για σοβαρα νουμερα. εργοστασια, βιλλες και σπιτια σε νησια. αυτη ειναι προικα.

Η κατηγορια των γυναικων που περνουν μισθο 5.000 ειναι μορφωμενες, χειραφετημενες στελεχινες που εχουν πολλες απαιτησεις και αποδεχονται αντρα απο το επιπεδο τους και ΠΑΝΩ. καμια δεν θα κοιτταξει τον 1.400αρη. σπανε σαφως, αρχιδια, δεν ειναι για οικογενεια και εχουν λιγο χρονο, πολλα προβληματα και ψυχωσεις. keep away, guys.

κατι τελευταιο. η πλουσια γκιμενα θα ξεφτυλισει τον αντρα της μια και εξω. once off και μπροαστα σε κοσμο και τιμια. η φτωχη γυναικα τον ευκαταστατο θα τον ξερσκισει σιγα σιγα. μουλοχτα, υπουλα και εξεφτιλιστικα. και πισωω απο την πλατη τουτ. και θα  τον εγκαταλειψει οταν εχει βρει την διαδοχη κατασταση. σε αποσυνθεση, βερβαια, τον ανθρωπο. οι φτωχες που κυνηγησαν την καλη, στην εκδικηση, βγαζουν ολα τα σκατα της ψυχης τους. 

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Καλησπέρα Συνάδελφοι!

Οντως η Ρωσίδες είναι πρώτες. Εχουν νοοτροπία δεκαετίας του 60. Και δεν παίζονται σαν γυναίκες.
Είναι απίστευτα πλάσματα.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αβυσσος η ψυχη της γυναικας :grin:.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
δεν λες τίποτα πρόεδρε και αν δεν γνωρίζει λίγα Αγγλικά ακόμα χειρότερα :grin:
Μακη μην κατηγορης για κατι που δεν ειναι υποχρεωμενη,συνηθως μιλαν γερμανικα,αυτες απο μοσχα προς αγια πετρουπολι σκαμπαζουν γιατι ειναι ποιο κοντα στην ευρωπη και απο φιλανδια περνουν βιζα εξαμηνη!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μακη μην κατηγορης για κατι που δεν ειναι υποχρεωμενη,συνηθως μιλαν γερμανικα,αυτες απο μοσχα προς αγια πετρουπολι σκαμπαζουν γιατι ειναι ποιο κοντα στην ευρωπη και απο φιλανδια περνουν βιζα εξαμηνη!

δεν κατηγορώ καμία πρόεδρε.....απλά θα ήτανε όλα πιο εύκολα και το ξέρεις  ;)

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
δεν κατηγορώ καμία πρόεδρε.....απλά θα ήτανε όλα πιο εύκολα και το ξέρεις  ;)
Σου εξηγω την φιλοσοφια τους και ισως εισαι τυχερος που και αυτα θα τα ξερη λογω δουλειας!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Στα κοκκινα ειναι η φιλη σου!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Σου εξηγω την φιλοσοφια τους και ισως εισαι τυχερος που και αυτα θα τα ξερη λογω δουλειας!

λόγω δουλειάς θα μας παρεξηγήσουν πρέοδρε :2funny: :2funny: :2funny:

και άντε μετά να τους πείσεις για το αντίθετο :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom