sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Δεν διαφωνω!Αυτό δεν το κρίνεις από ένα κωλο-βιντεάκι.
Και μη μου πεις ότι δεν έχεις δει ρωσίδια κοντόχοντρες.
Δεν διαφωνω!Αυτό δεν το κρίνεις από ένα κωλο-βιντεάκι.
Και μη μου πεις ότι δεν έχεις δει ρωσίδια κοντόχοντρες.
χωριο ειναι.... αμας πας σε κεντρο συγχρονης πολης ειναι πολυ καλυτερα απο δω..ο περιβάλλοντας χώρος
προφανώς αντικατοπτρίζει τη χλίδα της ρωσσίας
μετά από 80 χρόνια κουμμουνισμού ...
χωριο ειναι....
Ότι θα υπερασπιζόσουν κ τον κομμουνισμόχωριο ειναι.... αμας πας σε κεντρο συγχρονης πολης ειναι πολυ καλυτερα απο δω..
νταξ τι να κανουμε τωρα? μια φορα παντως εχουν δωρεαν θερμανση και ζεστο νερο ακομη κι εκει....και χωριά τόσο ρημαδο-χαβουζέ
δεν έχω δει πολλά στην ελλάδα ...
Αυτές...μέχρι και μουστάκι θα τον βάλουν να ξυρίσει!Ότι θα υπερασπιζόσουν κ τον κομμουνισμό
νταξ τι να κανουμε τωρα? μια φορα παντως εχουν δωρεαν θερμανση και ζεστο νερο ακομη κι εκει....
εδω εισαι ε??? :-*Αυτές...μέχρι και μουστάκι θα τον βάλουν να ξυρίσει!
Ότι ας πούμε Ελλάδα την βγάζεις χωρίς θέρμανση τον χειμώνα....ε;αλλιώς θα έπρεπε να ειχαν δωρεάν κηδεία ...
εδω παντως δεν εχεις δωρεαν κλιματισμο το καλοκαιρι ;)αλλιώς θα έπρεπε να ειχαν δωρεάν κηδεία ...
Δεν ξέρω όνομα.Είναι μια καθημερινή ρωσίδα απο τις χιλιάδες που κυκλοφορούν εκεί στο Βλαχοβοδιβοστοκ.εδω εισαι ε??? :-*
ποια ρωσσιδα εχεις βαλει αβαταρ? ;)
για βαλτη σε κανονικο μεγεθος να δουμε ;)Δεν ξέρω όνομα.Είναι μια καθημερινή ρωσίδα απο τις χιλιάδες που κυκλοφορούν εκεί στο Βλαχοβοδιβοστοκ.
Τα βυζιά σου που μοιάζει με τον κώλο σου μην βάλεις μόνο κ ό,τι άλλο θες βάλε.Πανέμορφο είναι το αβατάρ μου..
Πάψτε γιατί θα βάλω την γριούλα πάλι.
Ότι ας πούμε Ελλάδα την βγάζεις χωρίς θέρμανση τον χειμώνα....ε;
όσο ήταν δικά της κ τα βυζιά-κώλος.afti einai i alintisa?
xaxa
Καταρχην η Σοβιετικη δοιηκιση ηταν ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ!Διοτι δεν μπορουσαν να τα ελενξουν !Δεν μπορεις να βαλεις σε καθε χωριουδακι 100-200 κατοικων αστυνομικο τμημα ποσο μαλλον τμημα της πρω'ι'ν КГБ !τι κανανε για να τα κλεισουν:Σταματαγανε της γραμμες των λεωφορειων.Κλεινανε το μαγαζι,το σχολειο αν υπηρχε κατι απ'αυτα και εννοειται οτι δεν στελνανε γιατρους.Δεν επισκευαζαν τα καλωδια του ρευματος (οπου υπηρχε).Ετσι τα χωρια ερημωσαν και τους Αγροτες σιγα σιγα τους πηγαν στις Κολεκτιβες.νταξ τι να κανουμε τωρα? μια φορα παντως εχουν δωρεαν θερμανση και ζεστο νερο ακομη κι εκει....
Ενδιαφερον!Καταρχην η Σοβιετικη δοιηκιση ηταν ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ!Διοτι δεν μπορουσαν να τα ελενξουν !Δεν μπορεις να βαλεις σε καθε χωριουδακι 100-200 κατοικων αστυνομικο τμημα ποσο μαλλον τμημα της πρω'ι'ν КГБ !τι κανανε για να τα κλεισουν:Σταματαγανε της γραμμες των λεωφορειων.Κλεινανε το μαγαζι,το σχολειο αν υπηρχε κατι απ'αυτα και εννοειται οτι δεν στελνανε γιατρους.Δεν επισκευαζαν τα καλωδια του ρευματος (οπου υπηρχε).Ετσι τα χωρια ερημωσαν και τους Αγροτες σιγα σιγα τους πηγαν στις Κολεκτιβες.