Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Iρλανδια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  http://[URL unfurl="true"]www.superbwallpapers.com/wallpapers/celebrities/saoirse-ronan-4510-400x250.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αυτο δεν λεη κατι φιλε,παντου υπαρχουν ωραιες γυναικες,και εμενα μου αρεσουν οι βραζιλιανες οταν χορευουν σαμπα,ε και,δικαιολογησε την αποψη σου,και αφου δεν εχης σχεση τι μας λες,οτι ειδες ορισμενες καλες γκομενες και αυτο ειναι ολο?

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
Ποιος μιλησε για Μ. Βρετανια.... Ιρλανδια λεμεεε.  Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Αλλο Ισπανια αλλο Ιταλια και αλλο Τουρκια αλλο Ελλαδα. Μην τα κανεις αχταρμα ολα!
καλά το πας....ανέβασε και άλλες φωτογραφίες από την μαγευτική Ιρλανδία  :2funny:

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
Αυτο δεν λεη κατι φιλε,παντου υπαρχουν ωραιες γυναικες,και εμενα μου αρεσουν οι βραζιλιανες οταν χορευουν σαμπα,ε και,δικαιολογησε την αποψη σου,και αφου δεν εχης σχεση τι μας λες,οτι ειδες ορισμενες καλες γκομενες και αυτο ειναι ολο?
γεια σου πρόεδρε !!!!  :dancing: σάμπααααα

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6

Mιλαμε για γκομενες ωραιες τσαχπινες κτλ. Με αυτην μπορεις να κανεις σχεση..... Εγω την συγκεκριμενη την παντρευομουν με τη μια.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Mιλαμε για γκομενες ωραιες τσαχπινες κτλ. Με αυτην μπορεις να κανεις σχεση..... Εγω την συγκεκριμενη την παντρευομουν με τη μια.
Τυπε αν οποια βλεπης την παντρευεσε,τοτε εισαι αξιος τις τυχη σου,και ειναι και καθολικες!

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
Τυπε αν οποια βλεπης την παντρευεσε,τοτε εισαι αξιος τις τυχη σου,και ειναι και καθολικες!

Η θρησκεια της δε με ενδιαφερει.... Μονο την συγκεκριμενη την παντρευομουν με τη μια, καμια αλλη.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Η θρησκεια της δε με ενδιαφερει.... Μονο την συγκεκριμενη την παντρευομουν με τη μια, καμια αλλη.
φιλε εχεις παει ιρλανδια?εγω οχι παντως παρολο που εχω παει με ιρλανδεζα.δεν ξερω αν ειναι τοσο ομορφες εκει και ποσο ποσο παιζουν.αυτη που πηγα δεν ηταν ομορφη αλλα ηταν γαμευσιμη παντως.

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
μας άλλαξες την γνώμη με αυτά που έγραψες.... δεν θα ξαναπάμε στην Ρωσσία,όλοι Ιρλανδία για τσαχπίνες  :headbang:

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
φιλε εχεις παει ιρλανδια?εγω οχι παντως παρολο που εχω παει με ιρλανδεζα.δεν ξερω αν ειναι τοσο ομορφες εκει και ποσο ποσο παιζουν.αυτη που πηγα δεν ηταν ομορφη αλλα ηταν γαμευσιμη παντως.

4 χρονια εμενα Αγγλια και γνωρισα εκει Ιρλανδεζες. Ηταν τσαχπινες και σεξουλιαρες. Εσυ γνωρισες τουριστρια στην Ελλαδα Ιρλανδεζα;

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
4 χρονια εμενα Αγγλια και γνωρισα εκει Ιρλανδεζες. Ηταν τσαχπινες και σεξουλιαρες. Εσυ γνωρισες τουριστρια στην Ελλαδα Ιρλανδεζα;
αφου σου αρεσαν τοσο πολυ γιατι δεν βρηκες μια τοσα χρονια εκει να αραξεις να κανεις οικογενεια κ.τ.λ. η να την φερεις εδω.

Gotham

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
10
Πόντοι
6
αφου σου αρεσαν τοσο πολυ γιατι δεν βρηκες μια τοσα χρονια εκει να αραξεις να κανεις οικογενεια κ.τ.λ. η να την φερεις εδω.

Δεν ειναι και τοσο ευκολα αυτα..... Αλλιως θα το ειχα κανει κιολας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε οι ιρλανδεζες φημιζονται και για την ομορφια τους αλλα ιδιαιτερα για την σεξουαλικοτητα τους :grin:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δεν ειναι και τοσο ευκολα αυτα..... Αλλιως θα το ειχα κανει κιολας.
λογια...

τυπε οι ιρλανδεζες φημιζονται και για την ομορφια τους αλλα ιδιαιτερα για την σεξουαλικοτητα τους :grin:
ηταν γαμευσιμη οκ...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
μας άλλαξες την γνώμη με αυτά που έγραψες.... δεν θα ξαναπάμε στην Ρωσσία,όλοι Ιρλανδία για τσαχπίνες  :headbang:
Καλε μου φιλε μπακι εμεις ειμασται σταθερα ρωσσιδοφιλοι,αν ομως σε καποιον αρεση κατι αλλο δεκτο,εμεις δεν εχουμε προβλημα,γουστα ειναι αυτα,τωρα αν υπαρχη και αιτιολογια ακομα καλυτερα,και ναι σαμπα λεμε!!! :2funny:

tex.trail

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
1
Iρλανδια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε  http://[URL unfurl="true"]www.superbwallpapers.com/wallpapers/celebrities/saoirse-ronan-4510-400x250.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Έτσι!!!!! Και κοκκινομάλλες ακόμη καλύτερα.....Ωραίος!!!!!!
Irish Power!!!!!!

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
όσες αλλοδαπές κάνουν σχέσεις με Έλληνες πλην ελαχίστων περιπτώσων επιζητουν την νομιμοποιησή τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom