You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 494K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
επίσηςΧρονια πολλα σε ολους παιδια!
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Xronia πολλα φιλαρακι και καλη χρονια!!! ευχομαι υγεια ευτηχεια και πολλα αλλοδαπα μουνια στο πουτσο μαςκαι σεσενα χρονια πολλα!!!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
επισης μητσαρρααα,οτι επιθυμης να παθηςXronia πολλα φιλαρακι και καλη χρονια!!! ευχομαι υγεια ευτηχεια και πολλα αλλοδαπα μουνια στο πουτσο μας
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
οχι,το ιδιο λεοφωρειο περναηΘα προτιμουσα ρουμανα ή ρωσίδα....
κανω λάθος καπου ????
Παντως για την ιστορια , οι σερβες εχουν ελληνικη συμπεριφορα... απο προσωπικη εμπειρια μιλαω...
Και παλι απο προσωπικη εμπειρια (ισως να ημουν εγω τυχερος) οι ρουμανες μου εχουν βγει πολυ καλες...ισως συντομα να κανω ενα θεμα με την ιστορια μου..Τα καλυτερα συμβαινουν παντα οταν δε τα περιμενεις!
Χρονια πολλα καλη χρονια, και οτι δε σας εφερε το 2010 να σας το φερει το 2011!
Και παλι απο προσωπικη εμπειρια (ισως να ημουν εγω τυχερος) οι ρουμανες μου εχουν βγει πολυ καλες...ισως συντομα να κανω ενα θεμα με την ιστορια μου..Τα καλυτερα συμβαινουν παντα οταν δε τα περιμενεις!
Χρονια πολλα καλη χρονια, και οτι δε σας εφερε το 2010 να σας το φερει το 2011!
Ετυχε προσφατα, να βρεθω κοντα σε ενα νεαρο ζευγαρι ρουμανων.
Η ρουμανα μου φανηκε πραγματικα πολυ καλη, και δεν μιλω για ομορφια που ετσι κι αλλιως ηταν ομορφη, αλλα σαν χαρακτηρα.
Και ο ρουμανος μου φανηκε καλος.
Ημουνα καποιες ωρες μαζι τους, κυριως με τον ρουμανο συζητησα(ηξερε αρκετα καλα ελληνικα, ενω η κοπελα οχι), και μου εκανε η εντυπωση ποσο 'μαζεμενη' ηταν η κοπελα, ποσο απλη, ποσο γλυκια στη σχεση της κλπ.
Δεν ξερω, εδω στο φορουμ γενικα λενε οτι οι ρουμανες ειναι πονηρη ρατσα, σε σχεση με αλλες φυλες.
Αλλα παντα μαλλον ισχυει οτι ειναι και που θα πεσεις.
Γενικα μου εχει δημιουργηθει με οσα εχω διαβασει εδω, μια αρνητικη προκαταληψη για ρουμανες και ουκρανες, ενω αντιθετα εχω καλη εντυπωση για ρωσιδες και πολωνες.
Μου εκανε θετικη εντυπωση η ρουμανα ομως, δεν ειχα ξαναδει απο τοσο κοντα, και φαινεται οτι καποια πραγματα ειναι σχετικα.
Βεβαια, αν εδω οι 9 στους 10 εχουν κακες εμπειριες απο ρουμανες, σιγουρα αυτο λεει πολλα, και εγω προσωπικα δεν θα το αγνοουσα.
Καλυτερα να παιξω μπαλα σε πιο καθαρο γηπεδο(ρωσια/πολωνια), οπου οι θετικες γνωμες συμφορουμιτων ειναι σαφως περισσοτερες.
Η ρουμανα μου φανηκε πραγματικα πολυ καλη, και δεν μιλω για ομορφια που ετσι κι αλλιως ηταν ομορφη, αλλα σαν χαρακτηρα.
Ημουνα καποιες ωρες μαζι τους, κυριως με τον ρουμανο συζητησα(ηξερε αρκετα καλα ελληνικα, ενω η κοπελα οχι), και μου εκανε η εντυπωση ποσο 'μαζεμενη' ηταν η κοπελα, ποσο απλη, ποσο γλυκια στη σχεση της κλπ.
Δεν ξερω, εδω στο φορουμ γενικα λενε οτι οι ρουμανες ειναι πονηρη ρατσα, σε σχεση με αλλες φυλες.
Γενικα μου εχει δημιουργηθει με οσα εχω διαβασει εδω, μια αρνητικη προκαταληψη για ρουμανες και ουκρανες, ενω αντιθετα εχω καλη εντυπωση για ρωσιδες και πολωνες.
Μου εκανε θετικη εντυπωση η ρουμανα ομως, δεν ειχα ξαναδει απο τοσο κοντα, και φαινεται οτι καποια πραγματα ειναι σχετικα.
Βεβαια, αν εδω οι 9 στους 10 εχουν κακες εμπειριες απο ρουμανες, σιγουρα αυτο λεει πολλα, και εγω προσωπικα δεν θα το αγνοουσα.
Καλυτερα να παιξω μπαλα σε πιο καθαρο γηπεδο(ρωσια/πολωνια), οπου οι θετικες γνωμες συμφορουμιτων ειναι σαφως περισσοτερες.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
κακες εμπειριες απο τι ρουμανες?στριπτιζουδες η μπαροβιες?εγω δεν λαμβανω πολλα πραγματα εδω υποψιν μου γιατι η προσωπικη εμπειρια μετραη,με απλες κοπελες ομως και το εχω ξαναπη,απλες κοπελες ειναι αυτες που δουλευουν στα σουπερ μαρκετ,καθαριστριες,λαντζερισες κλπ.Ετυχε προσφατα, να βρεθω κοντα σε ενα νεαρο ζευγαρι ρουμανων.
gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
Θα προτιμουσα ρουμανα ή ρωσίδα....
κανω λάθος καπου ????
μακρια απο ρουμανες!
ειναι μεγαλα λιγουρια
ισως μετα απο μια γενια να χει λιγδωσει τ αντερο τους ...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.193
- Πόντοι
- 506
ο τελικος στοχος...............
...Μας ΚΑΤΑΚΑΥΛΩΣΕΣ ρε σύντροφε sotirof με το Ρωσάκι...Αχ, τυχερός ο γαμπρός...
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
και στα δικα σου συντροφε εγω ειμαι...Μας ΚΑΤΑΚΑΥΛΩΣΕΣ ρε σύντροφε sotirof με το Ρωσάκι...Αχ, τυχερός ο γαμπρός...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187