Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
και ενα δωρακι για τις εορτες :grin: :grin: :grin:                                                                           

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καλη χρονια με υγεια συναγωνιστες ναχετε................                                                         

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
και σεσενα χρονια πολλα!!!

Constan

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Θα προτιμουσα ρουμανα ή ρωσίδα....

κανω λάθος καπου ???? :think: :think: :think:

Dooman

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παντως για την ιστορια , οι σερβες εχουν ελληνικη συμπεριφορα... απο προσωπικη εμπειρια μιλαω...
Και παλι απο προσωπικη εμπειρια (ισως να ημουν εγω τυχερος) οι ρουμανες μου εχουν βγει πολυ καλες...ισως συντομα να κανω ενα θεμα με την ιστορια μου..Τα καλυτερα συμβαινουν παντα οταν δε τα περιμενεις!
Χρονια πολλα καλη χρονια, και οτι δε σας εφερε το 2010 να σας το φερει το 2011!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Ετυχε προσφατα, να βρεθω κοντα σε ενα νεαρο ζευγαρι ρουμανων.
Η ρουμανα μου φανηκε πραγματικα πολυ καλη, και δεν μιλω για ομορφια που ετσι κι αλλιως ηταν ομορφη, αλλα σαν χαρακτηρα.
Και ο ρουμανος μου φανηκε καλος.
Ημουνα καποιες ωρες μαζι τους, κυριως με τον ρουμανο συζητησα(ηξερε αρκετα καλα ελληνικα, ενω η κοπελα οχι), και μου εκανε η εντυπωση ποσο 'μαζεμενη' ηταν η κοπελα, ποσο απλη, ποσο γλυκια στη σχεση της κλπ.
Δεν ξερω, εδω στο φορουμ γενικα λενε οτι οι ρουμανες ειναι πονηρη ρατσα, σε σχεση με αλλες φυλες.
Αλλα παντα μαλλον ισχυει οτι ειναι και που θα πεσεις.
Γενικα μου εχει δημιουργηθει με οσα εχω διαβασει εδω, μια αρνητικη προκαταληψη για ρουμανες και ουκρανες, ενω αντιθετα εχω καλη εντυπωση για ρωσιδες και πολωνες.
Μου εκανε θετικη εντυπωση η ρουμανα ομως, δεν ειχα ξαναδει απο τοσο κοντα, και φαινεται οτι καποια πραγματα ειναι σχετικα.
Βεβαια, αν εδω οι 9 στους 10 εχουν κακες εμπειριες απο ρουμανες, σιγουρα αυτο λεει πολλα, και εγω προσωπικα δεν θα το αγνοουσα.
Καλυτερα να παιξω μπαλα σε πιο καθαρο γηπεδο(ρωσια/πολωνια), οπου οι θετικες γνωμες συμφορουμιτων ειναι σαφως περισσοτερες.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ετυχε προσφατα, να βρεθω κοντα σε ενα νεαρο ζευγαρι ρουμανων.
Η ρουμανα μου φανηκε πραγματικα πολυ καλη, και δεν μιλω για ομορφια που ετσι κι αλλιως ηταν ομορφη, αλλα σαν χαρακτηρα.
Και ο ρουμανος μου φανηκε καλος.
Ημουνα καποιες ωρες μαζι τους, κυριως με τον ρουμανο συζητησα(ηξερε αρκετα καλα ελληνικα, ενω η κοπελα οχι), και μου εκανε η εντυπωση ποσο 'μαζεμενη' ηταν η κοπελα, ποσο απλη, ποσο γλυκια στη σχεση της κλπ.
Δεν ξερω, εδω στο φορουμ γενικα λενε οτι οι ρουμανες ειναι πονηρη ρατσα, σε σχεση με αλλες φυλες.
Αλλα παντα μαλλον ισχυει οτι ειναι και που θα πεσεις.
Γενικα μου εχει δημιουργηθει με οσα εχω διαβασει εδω, μια αρνητικη προκαταληψη για ρουμανες και ουκρανες, ενω αντιθετα εχω καλη εντυπωση για ρωσιδες και πολωνες.
Μου εκανε θετικη εντυπωση η ρουμανα ομως, δεν ειχα ξαναδει απο τοσο κοντα, και φαινεται οτι καποια πραγματα ειναι σχετικα.
Βεβαια, αν εδω οι 9 στους 10 εχουν κακες εμπειριες απο ρουμανες, σιγουρα αυτο λεει πολλα, και εγω προσωπικα δεν θα το αγνοουσα.
Καλυτερα να παιξω μπαλα σε πιο καθαρο γηπεδο(ρωσια/πολωνια), οπου οι θετικες γνωμες συμφορουμιτων ειναι σαφως περισσοτερες.
κακες εμπειριες απο τι ρουμανες?στριπτιζουδες η μπαροβιες?εγω δεν λαμβανω πολλα πραγματα εδω υποψιν μου γιατι η προσωπικη εμπειρια μετραη,με απλες κοπελες ομως και το εχω ξαναπη,απλες κοπελες ειναι αυτες που δουλευουν στα σουπερ μαρκετ,καθαριστριες,λαντζερισες κλπ.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ο τελικος στοχος...............                                                              

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
παρτε και κλαψτε :grin: :grin: :grin:                                                                                    

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ακομα εδω ειστε? :grin: :grin: :grin:                                                                                 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom