sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
καλησπερα εκτορα τι να κανω δεν εχω αυτοματη διορθωση,βλεπεις 4 θρεντ,πμ.κλπ.να μην κανω λαθοι?σωτηρη θα σε χτυπησω με λεξικο μεχρι να βγαλεις αιμα
καλησπερα εκτορα τι να κανω δεν εχω αυτοματη διορθωση,βλεπεις 4 θρεντ,πμ.κλπ.να μην κανω λαθοι?σωτηρη θα σε χτυπησω με λεξικο μεχρι να βγαλεις αιμα
σωτηρη θα σε χτυπησω με λεξικο μεχρι να βγαλεις αιμα
εγω το θελω να κραταει λιγο αιματάκι..δεν υπαρχει [size=16pt]φιλετικο[/size] επιπεδο
νταξ,καλησπερα πατερ!!εγω το θελω να κραταει λιγο αιματάκι..
καλυσπαίρρα σότω..νταξ,καλησπερα πατερ!!
ετελείωσε την Σχολήν Μποστ!!!
http://[URL unfurl="true"]www.sarantakos.com/asteia/mpost/diaxeiros.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
κακιες? ;D ;D ;D
οπως βλεπεις στο ιδιο εργο θεατες!!δεν σου δινω βουτυρο μπρεκαλυσπαίρρα σότω..
το ξερω,να περνατε καλα!!πλακίτσες απλώς!![]()
το ξερω,να περνατε καλα!!
εζητηθη απο τον λαο!!!στην ψηφοφορια γιατι ειναι διαφορετικες επιλογες τα"γιαπωνεζα"και"ασιατισσα"?![]()
ΠΙΠΕΡΙ!εγώ έκανα μια κοινωνιολογικού τύπου παρατήρηση.
ότι εδώ στο φόρουμ καλλιεργείται μια "λατρεία μιας εξιδανικευμένης ρωσίδας" σε συνάρτηση με την υποτίμηση / απόρριψη της "ελεεινίδας".
θεωρώ αυτή την αντίληψη "μύθο" και το είπα, ευκαιρίας δοθείσης.
κοσμίως και φιλικώς.
ο ταιβανος στην αρχη του θρεντ ειπε οτι εχει παντρευτη με ταιβανεζα και ζη ταιβαν,ριξε μια ματια γιατι λεει και πως ζουν εκει!!Mιας και ηρθε ο λογος για ασιατισες/γιαπωνεζες κλπ
Ρε παιδια, επειδη μιλαμε για σχεση σε αυτο το θεμα, και οχι για απλο πηδημα, πειτε μου , δεν ειναι τεραστια η διαφορα μας σαν κοσμοθεωρια, νοοτροπια, σταση ζωης κλπ?
Ενω με ανατολικοευρωπαιες και ρωσιδες, νομιζω ειμαστε αρκετα κοντα σε νοοτροπια.
καλος τον!!!Καλησπερα!