sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
καλησπερα εκτορα τι να κανω δεν εχω αυτοματη διορθωση,βλεπεις 4 θρεντ,πμ.κλπ.να μην κανω λαθοι?σωτηρη θα σε χτυπησω με λεξικο μεχρι να βγαλεις αιμα
καλησπερα εκτορα τι να κανω δεν εχω αυτοματη διορθωση,βλεπεις 4 θρεντ,πμ.κλπ.να μην κανω λαθοι?σωτηρη θα σε χτυπησω με λεξικο μεχρι να βγαλεις αιμα
σωτηρη θα σε χτυπησω με λεξικο μεχρι να βγαλεις αιμα
εγω το θελω να κραταει λιγο αιματάκι..δεν υπαρχει [size=16pt]φιλετικο[/size] επιπεδο
να τον φερω ναι ,κλαμπ ειναι αυτο...και συνεχιζεται...
νταξ,καλησπερα πατερ!!εγω το θελω να κραταει λιγο αιματάκι..
καλυσπαίρρα σότω..νταξ,καλησπερα πατερ!!
ετελείωσε την Σχολήν Μποστ!!!
http://[URL unfurl="true"]www.sarantakos.com/asteia/mpost/diaxeiros.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
κακιες? ;D ;D ;D
οπως βλεπεις στο ιδιο εργο θεατες!!δεν σου δινω βουτυρο μπρεκαλυσπαίρρα σότω..
κακιες?
το ξερω,να περνατε καλα!!πλακίτσες απλώς!
το ξερω,να περνατε καλα!!
εζητηθη απο τον λαο!!!στην ψηφοφορια γιατι ειναι διαφορετικες επιλογες τα"γιαπωνεζα"και"ασιατισσα"?
ΠΙΠΕΡΙ!εγώ έκανα μια κοινωνιολογικού τύπου παρατήρηση.
ότι εδώ στο φόρουμ καλλιεργείται μια "λατρεία μιας εξιδανικευμένης ρωσίδας" σε συνάρτηση με την υποτίμηση / απόρριψη της "ελεεινίδας".
θεωρώ αυτή την αντίληψη "μύθο" και το είπα, ευκαιρίας δοθείσης.
κοσμίως και φιλικώς.
ο ταιβανος στην αρχη του θρεντ ειπε οτι εχει παντρευτη με ταιβανεζα και ζη ταιβαν,ριξε μια ματια γιατι λεει και πως ζουν εκει!!Mιας και ηρθε ο λογος για ασιατισες/γιαπωνεζες κλπ
Ρε παιδια, επειδη μιλαμε για σχεση σε αυτο το θεμα, και οχι για απλο πηδημα, πειτε μου , δεν ειναι τεραστια η διαφορα μας σαν κοσμοθεωρια, νοοτροπια, σταση ζωης κλπ?
Ενω με ανατολικοευρωπαιες και ρωσιδες, νομιζω ειμαστε αρκετα κοντα σε νοοτροπια.
καλος τον!!!Καλησπερα!