Επισκέπτης
φιλε ειναι δικια σου η πουτσα στο αβαταρ?Τι εννοεις;;;;;; Για το αβαταρ μου;;;;![]()
![]()
![]()
φιλε ειναι δικια σου η πουτσα στο αβαταρ?Τι εννοεις;;;;;; Για το αβαταρ μου;;;;![]()
![]()
![]()
Mπα ειχα παει με κατι γκομενακια,οποτε δεν μπορουσα να κανω τιποτα.Παντως ειχε πολυ κοσμο,αλλα και πολυ μετριοτητα απο γκομενακια,πολυ κυταριτιδα εχει πεσει στις ελεινιδες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι εννοεις;;;;;; Για το αβαταρ μου;;;;![]()
![]()
![]()
φιλε ειναι δικια σου η πουτσα στο αβαταρ?
δεν τρεχει κατι μπρε θα αγοραζες δαχτυλιδιαAμα ηταν δικη μου δεν θα με βαζαν στα μπουρδελα![]()
![]()
![]()
ωωωω
με φιαχνεις![]()
ωωωω
με φιαχνεις![]()
Παράθεση από: Αλιντισσα στις 26/06/10, 04:04
και Ιταλία που ζούσα χρόνια...
http://[URL unfurl="true"]www.petweb.gr/Portals/0/atrticles/Dog_Lease1.jpg[/img[/URL]] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
Ωχ....Παλι λυθηκε το σκυλι....Ασπασιααααααααααα ;D ;D ;D ;D
σε καιει να μαθεις;φιλε ειναι δικια σου η πουτσα στο αβαταρ?
παιδια μην εκφραζεστε ετσι για τον νωντα!σε καιει να μαθεις;
δικια μου ειναι και του την εκανα πασα....![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε πλακα του κανω...ο νωντας δεν ειναι τοιουτος.....τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι....παιδια μην εκφραζεστε ετσι για τον νωντα!![]()
![]()
![]()
εμμ!!οχι ρε πλακα του κανω...ο νωντας δεν ειναι τοιουτος.....τα σιγανα ποταμακια να φοβασαι....![]()
sotirof διαβασα τις προηγουμενες σελιδες, ειπες μεγαλες αληθειες!
εχω περαση,ζηση,χαλαση,αποκτηση,χαση,πολλα στην ζωη μου,αλλα τιποτα δεν με εμποδιζη να ξαναζησω,να αποκτησω,να γνωρισω,να ξανακερδισω,μονο ο θεος!!!οχι μπρικια κολλαει η προεδραρα, τι το περασες?
καλησπερα,παντα γιατι εισαι αληθινος και ετσι μου αρεση,οτι θες μπορουμε να το συζητησουμε!!!sotirof διαβασα τις προηγουμενες σελιδες, ειπες μεγαλες αληθειες!