den mε πειραξε κανενας μπι κουλ :-*
ουφφφφ φοβηθηκα για λιγο
den mε πειραξε κανενας μπι κουλ :-*
Περσονακο ,πως φαινεται οτι μιλας για πραγματα που δεν ξερεις.Στην Οντεσσα ,οπως και γενικα στο Ανατολικο τμημα της Ουκρανιας ,ο κοσμος μιλαει σχεδον μονο Ρωσσικα.Τωρα αν πας στην Οντεσσα ,ολες οι γκομενες ,και οι δεκαεξαχρονες ,μιλανε Ρωσσικα.Σημειωτεον οτι συμφωνα με το δικο τους νομο ,το σεξ επιτρεπεται απο τα δεκατεσσερα.θανασάκη πάλι με μιλφ ασχολείσαι;
οι πιτσιρίκες στην Ουκρανία πλέον δε μιλάνε γρι ρώσσικα.
πάλι με κωλόγριες της σοβιετίας τραβιέσαι θανασάκη;
Μαγκες ,μουνοθυελλα στην ντισκο ΙΤΑΚΑ ,δλδ Ιθακη ,στην Οντεσσα.
Αυγουστος 2009
οι βάρδιες οι βραδυνές φταίνε....Περσονακο ,πως φαινεται οτι μιλας για πραγματα που δεν ξερεις.Στην Οντεσσα ,οπως και γενικα στο Ανατολικο τμημα της Ουκρανιας ,ο κοσμος μιλαει σχεδον μονο Ρωσσικα.Τωρα αν πας στην Οντεσσα ,ολες οι γκομενες ,και οι δεκαεξαχρονες ,μιλανε Ρωσσικα.Σημειωτεον οτι συμφωνα με το δικο τους νομο ,το σεξ επιτρεπεται απο τα δεκατεσσερα.
Οι επιγραφες ατα μαγαζια ειναι διγλωσσες ,στα Ουκρανικα (που ειναι 70% περιπου ιδια με τα ρωσσικα) και στα Ρωσσικα.Ο κοσμος στην Ουκρανια μιλαει ΡΩΣΣΙΚΑ,μικρε Περσονακο .Πηγαινε τωρα να μιλησεις κυπριακα με την Τζυμπρια ,που θα κουκουλωθεις τον Ιουλιο ,Περσονακο και μην πας στην Οντεσσα ,γιατι βλεπω να χωριζεις την Τζυμπρια.Επειδη υπαρχουν και πολλες Τουριστριες Ουκρανεζες αυτη τη στιγμη στην Κυπρο ,εισαι αδικαιολογητος αν λες οτι δεν μιλανε οι ουκρανεζες γκομενες ρωσσικα στην Οντεσσα.Και στο Κιεβο,την πρωτευουσα ,μιλανε ολοι Ρωσσικα.Περσονακο ,την Οντεσσα μπορει να τη δεις μονο απο καρτες ,γιατι η Τζυμπρια σου εχει απαγορευσει να ταξιδευεις μονος σου .Αλλωστε σε αυτο που ποσταρα απο το Youtube πριν ,του 2009 ,στην ντισκο ΙΤΑΚΑ στην Οντεσσα ,ο παρουσιαστης του σοου στην ντισκο μιλαει ΡΩΣΣΙΚΑ ,Περσονακο τζυμπριοκαψουρακο.
Για να καταλάβω, οι Ρωσίδες θεωρούν άλλον λαό πουτάνες?Υ.Γ. 1
όλες οι ουκρανές κρύβουν την καταγωγή γιατί για τους ρώσσους θεωρούνται οι απόλυτες πουτάνες όπως εμείς έχουμε τις ρουμάνες.
οι ρώσσοι ρε.Για να καταλάβω, οι Ρωσίδες θεωρούν άλλον λαό πουτάνες?
Got it.
Ξέρω τι λες...
Πρόσφατα άκουσα κάτι ρουμάνες να λένε για μία μολδαβή ότι είναι πουτάνες (οι μολδαβές).
Και πετάγεται και μία από τις ρουμάνες και λέει το θεικό...."είναι και μισή ουκρανή, φαντάσου για πόσο πουτάνα μιλάμε".
Ακόμη απορώ.
τώρα κατάλαβες;
ααααααααααααααααααχαχχαχααχχαχαχαχαχαχααχα
οι μολδαβές είναι οι πουτάνες για τις ρουμάνες και οι ουκρανές για τις ρωσσίδες.
φονικός συνδυασμός.
μολδαβοουκρανή. θέλω να μου τη γνωρίσεις.
ααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
Οποιος ξερει Ρωσσικα ,καταλαβαινει οτι ο παρουσιαστης στην Ουκρανικη ντισκο στην Οντεσσα μιλαει ΡΩΣΣΙΚΑ !
Δεν χρειαζεται να μαθετε Ουκρανικα ,αρκουν τα Ρωσσικα.
Ο Περσονακος ομως θα πρεπει να μαθει Κυπριακα ,για να καταλαβαινει τι θα του λεει η πεθερα και ο πεθερος του !
Εχει και προικουλα...
Ξέρω τι λες...
Πρόσφατα άκουσα κάτι ρουμάνες να λένε για μία μολδαβή ότι είναι πουτάνες (οι μολδαβές).
Και πετάγεται και μία από τις ρουμάνες και λέει το θεικό...."είναι και μισή ουκρανή, φαντάσου για πόσο πουτάνα μιλάμε".
Ακόμη απορώ.
Εγώ αγαπάω όλες τις κόρες μου ίσα πάντως.
Μακριά από εμάς οι ρατσισμοί.
Είμαι σίγουρος ότι την ξέρεις.
Είναι εντυπωσιακή, φοράει το ίδιο σορτσάκι συνέχεια, κυκλοφορούσε με τύπο που έχει CLS και κάνει σάπιο γαμήσι (αυτό μεταξύ μας).
Ρε Περσονακο ,ξερεις μερικες φρασεις στα Ρωσσικα και νομιζεις οτι τα μιλας κιολας?φαντάσου. εχω ακούσει παραπάνω από 3 να λένε ....
"καλά με αυτή ρε; αυτή είναι ουκρανη. έλεος"....
αααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχα
Μαγκες ,μουνοθυελλα στην ντισκο ΙΤΑΚΑ ,δλδ Ιθακη ,στην Οντεσσα.
Αυγουστος 2009
Πηγαινε τωρα στην Τζυμπρια σου και ασε τις Ρωσσιδες για αλλους ,που δεν εχουν την φαλακρα σου.