Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
θανασάκη πάλι με μιλφ ασχολείσαι;
οι πιτσιρίκες στην Ουκρανία πλέον δε μιλάνε γρι ρώσσικα.
πάλι με κωλόγριες της σοβιετίας τραβιέσαι θανασάκη;
Περσονακο ,πως φαινεται οτι μιλας για πραγματα που δεν ξερεις.Στην Οντεσσα ,οπως και γενικα στο Ανατολικο τμημα της Ουκρανιας ,ο κοσμος μιλαει σχεδον μονο Ρωσσικα.Τωρα αν πας στην Οντεσσα ,ολες οι γκομενες ,και οι δεκαεξαχρονες ,μιλανε Ρωσσικα.Σημειωτεον οτι συμφωνα με το δικο τους νομο ,το  σεξ επιτρεπεται απο τα δεκατεσσερα.
Οι επιγραφες ατα μαγαζια ειναι διγλωσσες ,στα Ουκρανικα (που ειναι 70% περιπου ιδια με τα ρωσσικα) και στα Ρωσσικα.Ο κοσμος στην Ουκρανια μιλαει ΡΩΣΣΙΚΑ,μικρε Περσονακο .Πηγαινε τωρα να μιλησεις κυπριακα με την Τζυμπρια ,που θα κουκουλωθεις τον Ιουλιο ,Περσονακο και μην πας στην Οντεσσα ,γιατι βλεπω να χωριζεις την Τζυμπρια.Επειδη υπαρχουν και πολλες Τουριστριες Ουκρανεζες αυτη τη στιγμη στην Κυπρο ,εισαι αδικαιολογητος αν λες οτι δεν μιλανε οι ουκρανεζες γκομενες ρωσσικα στην Οντεσσα.Και στο Κιεβο,την πρωτευουσα ,μιλανε ολοι Ρωσσικα.Περσονακο ,την Οντεσσα μπορει να τη δεις μονο απο καρτες ,γιατι η Τζυμπρια σου εχει απαγορευσει να ταξιδευεις μονος σου .Αλλωστε σε αυτο που ποσταρα απο το Youtube πριν ,του 2009 ,στην ντισκο ΙΤΑΚΑ στην Οντεσσα ,ο παρουσιαστης του σοου στην ντισκο μιλαει ΡΩΣΣΙΚΑ  ,Περσονακο τζυμπριοκαψουρακο.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οποιος ξερει Ρωσσικα ,καταλαβαινει οτι ο παρουσιαστης στην Ουκρανικη ντισκο στην Οντεσσα μιλαει ΡΩΣΣΙΚΑ !
Δεν χρειαζεται να μαθετε Ουκρανικα ,αρκουν τα Ρωσσικα.
Ο Περσονακος ομως  θα πρεπει να μαθει Κυπριακα ,για να καταλαβαινει τι θα του λεει η πεθερα και ο πεθερος του !
Εχει και προικουλα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περσονακο ,πως φαινεται οτι μιλας για πραγματα που δεν ξερεις.Στην Οντεσσα ,οπως και γενικα στο Ανατολικο τμημα της Ουκρανιας ,ο κοσμος μιλαει σχεδον μονο Ρωσσικα.Τωρα αν πας στην Οντεσσα ,ολες οι γκομενες ,και οι δεκαεξαχρονες ,μιλανε Ρωσσικα.Σημειωτεον οτι συμφωνα με το δικο τους νομο ,το  σεξ επιτρεπεται απο τα δεκατεσσερα.
Οι επιγραφες ατα μαγαζια ειναι διγλωσσες ,στα Ουκρανικα (που ειναι 70% περιπου ιδια με τα ρωσσικα) και στα Ρωσσικα.Ο κοσμος στην Ουκρανια μιλαει ΡΩΣΣΙΚΑ,μικρε Περσονακο .Πηγαινε τωρα να μιλησεις κυπριακα με την Τζυμπρια ,που θα κουκουλωθεις τον Ιουλιο ,Περσονακο και μην πας στην Οντεσσα ,γιατι βλεπω να χωριζεις την Τζυμπρια.Επειδη υπαρχουν και πολλες Τουριστριες Ουκρανεζες αυτη τη στιγμη στην Κυπρο ,εισαι αδικαιολογητος αν λες οτι δεν μιλανε οι ουκρανεζες γκομενες ρωσσικα στην Οντεσσα.Και στο Κιεβο,την πρωτευουσα ,μιλανε ολοι Ρωσσικα.Περσονακο ,την Οντεσσα μπορει να τη δεις μονο απο καρτες ,γιατι η Τζυμπρια σου εχει απαγορευσει να ταξιδευεις μονος σου .Αλλωστε σε αυτο που ποσταρα απο το Youtube πριν ,του 2009 ,στην ντισκο ΙΤΑΚΑ στην Οντεσσα ,ο παρουσιαστης του σοου στην ντισκο μιλαει ΡΩΣΣΙΚΑ  ,Περσονακο τζυμπριοκαψουρακο.
οι βάρδιες οι βραδυνές φταίνε....

Επίσημη γλώσσα: Ουκρανική.(Διαφέρει αρκετά από την Ρωσική γλώσσα).

Το 75% όμως των κατοίκων μιλούν μεταξύ τους Ρωσικά.

όταν βλέπουν μαλακοπιτούρια σαν και σένα για να πιάσουν κότσο τους το παίζουν ρωσσάκια για να βγάλουν κάνα φράγκο.
αμα δε θέλουν δεν καταλαβαίνεις μία.

Υ.Γ. 1
όλες οι ουκρανές κρύβουν την καταγωγή γιατί για τους ρώσσους θεωρούνται οι απόλυτες πουτάνες όπως εμείς έχουμε τις ρουμάνες.

Υ.Γ. 2
ρώσσικα δεν ξέρεις ούτε κατ επέκταση μπορείς να διακρίνεις τις διαλέκτους. απλά είσαι πεινάλας για μουνί και τ ακούς όλα ρώσσικα.
γι αυτό.....αφιερωμένο

Сытый голодного не разумеет

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Υ.Γ. 1
όλες οι ουκρανές κρύβουν την καταγωγή γιατί για τους ρώσσους θεωρούνται οι απόλυτες πουτάνες όπως εμείς έχουμε τις ρουμάνες.
Για να καταλάβω, οι Ρωσίδες θεωρούν άλλον λαό πουτάνες?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για να καταλάβω, οι Ρωσίδες θεωρούν άλλον λαό πουτάνες?
οι ρώσσοι ρε.
δε διαβάζεις;
αλλά και οι ρωσσίδες οι εδώ δεν τα πάνε καλά με τις ουκρανές.
τις θεωρούν κάτι όπως οι δικές μας τις αλβανίδες.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ξέρω τι λες...

Πρόσφατα άκουσα κάτι ρουμάνες να λένε για μία μολδαβή ότι είναι πουτάνες (οι μολδαβές).

Και πετάγεται και μία από τις ρουμάνες και λέει το θεικό...."είναι και μισή ουκρανή, φαντάσου για πόσο πουτάνα μιλάμε".

Ακόμη απορώ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ξέρω τι λες...

Πρόσφατα άκουσα κάτι ρουμάνες να λένε για μία μολδαβή ότι είναι πουτάνες (οι μολδαβές).

Και πετάγεται και μία από τις ρουμάνες και λέει το θεικό...."είναι και μισή ουκρανή, φαντάσου για πόσο πουτάνα μιλάμε".

Ακόμη απορώ.

τώρα κατάλαβες;
ααααααααααααααααααχαχχαχααχχαχαχαχαχαχααχα

οι μολδαβές είναι οι πουτάνες για τις ρουμάνες και οι ουκρανές για τις ρωσσίδες.
φονικός συνδυασμός.
μολδαβοουκρανή. θέλω να μου τη γνωρίσεις.
ααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
τώρα κατάλαβες;
ααααααααααααααααααχαχχαχααχχαχαχαχαχαχααχα

οι μολδαβές είναι οι πουτάνες για τις ρουμάνες και οι ουκρανές για τις ρωσσίδες.
φονικός συνδυασμός.
μολδαβοουκρανή. θέλω να μου τη γνωρίσεις.
ααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

Είμαι σίγουρος ότι την ξέρεις.

Είναι εντυπωσιακή, φοράει το ίδιο σορτσάκι συνέχεια, κυκλοφορούσε με τύπο που έχει CLS και κάνει σάπιο γαμήσι (αυτό μεταξύ μας).

:grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οποιος ξερει Ρωσσικα ,καταλαβαινει οτι ο παρουσιαστης στην Ουκρανικη ντισκο στην Οντεσσα μιλαει ΡΩΣΣΙΚΑ !
Δεν χρειαζεται να μαθετε Ουκρανικα ,αρκουν τα Ρωσσικα.
Ο Περσονακος ομως  θα πρεπει να μαθει Κυπριακα ,για να καταλαβαινει τι θα του λεει η πεθερα και ο πεθερος του !
Εχει και προικουλα...

YOUWANTMETODOWHAT.jpg

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ξέρω τι λες...

Ακόμη απορώ.

εγω ξερω οτι οι μολδαβες δε χωνευουν ουτε ρωσσιδες ουτε ουκρανες ουτε τα αντερα τους  :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ αγαπάω όλες τις κόρες μου ίσα πάντως.

Μακριά από εμάς οι ρατσισμοί.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είμαι σίγουρος ότι την ξέρεις.

Είναι εντυπωσιακή, φοράει το ίδιο σορτσάκι συνέχεια, κυκλοφορούσε με τύπο που έχει CLS και κάνει σάπιο γαμήσι (αυτό μεταξύ μας).

τον ιδιοκτήτη γνωστού ευαγούς ιδρύματος εννοάς;

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
φαντάσου. εχω ακούσει παραπάνω από 3 να λένε ....
"καλά με αυτή ρε; αυτή είναι ουκρανη. έλεος"....

αααααααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχα
Ρε Περσονακο ,ξερεις μερικες φρασεις στα Ρωσσικα και νομιζεις οτι τα μιλας κιολας?
Ο παρουσιαστης στην ντισκο ΙΤΑΚΑ μιλαει Ρωσσικα και οποιοσδηποτε ξερει την γλωσσα μπορει να το επιβεβαιωσει.Δεν εχεις παει στην Οντεσσα και μιλας χωρις να ξερεις.Αλλα και για πολλα μιλας χωρις να ξερεις.Τωρα ομως που λες οτι στο πιο πανω βιντεο ΔΕΝ μιλαει Ρωσσικα ο παρουσιαστης ,φανερωθηκες οτι εισαι ασχετος.
Πηγαινε τωρα στην Τζυμπρια σου και ασε τις Ρωσσιδες για αλλους ,που δεν εχουν την φαλακρα σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom