Επισκέπτης
Tα εγχώρια τεμάχια πουρούλη μου δεν είναι για τα δόντια τους. :-*Ναι ρε μάνα μου αλλά γαμάτε και τα εγχώρια τεμμάχια που και που μήν είστε τόσο ξενομανείς , σαν τον εισαγόμενο , παφ και τάληρο !
Tα εγχώρια τεμάχια πουρούλη μου δεν είναι για τα δόντια τους. :-*Ναι ρε μάνα μου αλλά γαμάτε και τα εγχώρια τεμμάχια που και που μήν είστε τόσο ξενομανείς , σαν τον εισαγόμενο , παφ και τάληρο !
Tα εγχώρια τεμάχια πουρούλη μου δεν είναι για τα δόντια τους. :-*
Δεν εξηγης τους λογους αλλα θα στους πω εγω,συνηθης μεσος ορος βαρους για μια ελληνιδα 90 κιλα,διπλες,κυταριτιδα,κολαρες,παμε στα ποιο σημαντικα,η γλωσσα προτρεχει γενικος του μυαλου αφου μυαλο δεν υπαρχει,τεραστιο μπλα μπλα,συνεχωμενο σπασιμο @@,γενικη επαρση στην γκρινια,σνομπαρισμα,και επαρση τις μυτης ψιλα λες και ειστε θεογκομενες,και το καλυτερο εχετε ξεπεραση σε ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ τις αλλοδαπες,τεραστιο μειονεκτημα δεν ξερετε ποτε πρεπει να ανοιγετε το στομα και ποτε να το κλεινετε,ακομα και στο πηδημα δεν το κλεινετε μονο σε καμια πιπα,επισης με τα 700-800Ε που περνετε νομιζετε πως γαμησατε τον κοσμοαλλα σε λιγο που ολοι θα περνουν 540ε να δουμε τι θα κανετε,ακριβως για αυτους τους λογους δεν περνουμε μεζε,και προτιμουμε την ηρεμια μας και καλυτερες μουναρες βρισκουμε,τωρα εσυ απο μονη σου δεχομε οτι αποτελης συγκεκριμενη εξαιρεση,οτι ειχες και δεν ειχες τα ριξες στις πλαστικες και τουμπανιαστηκες,αλλα οι περιπτωσεις ειναι λιγες,ταδε εφη ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!Tα εγχώρια τεμάχια πουρούλη μου δεν είναι για τα δόντια τους. :-*
τωρα εσυ απο μονη σου δεχομε οτι αποτελης συγκεκριμενη εξαιρεση,οτι ειχες και δεν ειχες τα ριξες στις πλαστικες και τουμπανιαστηκες,αλλα οι περιπτωσεις ειναι λιγες
Είναι που ασχολούμαι πολλά χρόνια με το εμπόριο και μου έχει μείνει κουσούρι.Ώρες ώρες θυμίζεις λαικατζή που προσπαθεί να πλασάρει την πραμάτια στον πάγκο του
οι σοβαροι αντρες, που ξερουν απο μουνι, ξερουν να αναγνωριζουν και το καλυτερο ;)'Ετσι που λες Πουρούλη μου..δεν είναι τυχαίο πως οι σοβαροί άντρες του φόρουμ σαν κι εσενα και 2-3 άλλους,δεν ξεχωρίζουν το μουνί ανάλογα την σημαία γιατί πολύ απλά ξέρουν απο μουνί..Οι υπόλοιποι πάνε για ραπανάκια
τι δεν καταλαβες λεμε?οτι η αλιντι ειναι καλη ειναι, αλλα εγινε με πλαστικη, δεκτο ομως αυτο γιατι γινετε σε ολο τον κοσμο για αυτο λεω οτι αποτελη εξαιρεση απο τις απλες γυναικες και επειδη ειμαι δικαιος στην κριση μου οτι αναφερω εχει βιωθη απο πολλοι κοσμο εγω δεν κατηγωρο τις ελληνιδες ουτε ειμαι καθετος απλως πρεπει να αλλαξουν νοοτροπια για το καλο ολων,αλλωστε οι γυναικες ολου του πλανητη ιδιες ειναι με τα ελλατωματα τους και τις χαρες τους αλλα γμτ.γυριστε λιγο την ζυγαρια στις χαρες παναθεμα σαςΕλα μωρη προεδραρα, την καρφωσες λεμε!
Αν κι αυτο δεν το καταλαβα......
μηπως χαρα μου παντα ειχες κουσουρι?Είναι που ασχολούμαι πολλά χρόνια με το εμπόριο και μου έχει μείνει κουσούρι.
ναι καυλα παρε ενα ηλεκτρικο δονητη ο δευτερος οργασμος ειναι δωρεανΒαρέθηκα να σας παίζω ρε καύλες..δεν με διασκεδάζετε πλέον..θα ψάξω να βρω καινούριο παιχνιδάκι
Παντα ετσι ηταν συντροφε!!Ώρες ώρες θυμίζεις λαικατζή που προσπαθεί να πλασάρει την πραμάτια στον πάγκο του
σορυ μεμο αλλα εδω σε ταπωσε η αλιντισσα.εχει δικιο σε οτι λεει,το μουνι ειναι μουνι,δεν εχει εθνικοτητητα.ωραια και ασχημα μουνια υπαρχουν παντου,ανεξαρτητος σημαιας.οι σοβαροι αντρες, που ξερουν απο μουνι, ξερουν να αναγνωριζουν και το καλυτερο ;)
φιλακια
εισαι πολυ μικρος για να εκφερεις αποψη ενω δεν εχεις καταλαβει καν τι λεω...σορυ μεμο αλλα εδω σε ταπωσε η αλιντισσα.εχει δικιο σε οτι λεει,το μουνι ειναι μουνι,δεν εχει εθνικοτητητα.ωραια και ασχημα μουνια υπαρχουν παντου,ανεξαρτητος σημαιας.
ουτε εσυ ο ιδιος καταλαβαινεις τι λες ρε μεμο..εχεις πλασει μια εικονικη πραγματικοτητα,οτι οι μοναδικες γυναικες που υπαρχουν ειναι οι ρωσσιδες.δικαιωμα σου.σου ανοιγω τα ματια και σου λεω : μουναρες υπαρχουν παντου.ακομα και στο ουζπεκισταν που παιζει ο ριμπο.ξεκωλα με την μαλακια περι ρωσσιδων.εισαι πολυ μικρος για να εκφερεις αποψη ενω δεν εχεις καταλαβει καν τι λεω...
sex expert μονος σου αυτοανακυρρηχθηκες? δε τσιμπανε τα κοριτσακια με fake τιτλους μικρε...