Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 497K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Tα εγχώρια τεμάχια πουρούλη μου δεν είναι για τα δόντια τους. :-*
Δεν εξηγης τους λογους αλλα θα στους πω εγω,συνηθης μεσος ορος βαρους για μια ελληνιδα 90 κιλα,διπλες,κυταριτιδα,κολαρες,παμε στα ποιο σημαντικα,η γλωσσα προτρεχει γενικος του μυαλου αφου μυαλο δεν υπαρχει,τεραστιο μπλα μπλα,συνεχωμενο σπασιμο @@,γενικη επαρση στην γκρινια,σνομπαρισμα,και επαρση τις μυτης ψιλα λες και ειστε θεογκομενες,και το καλυτερο εχετε ξεπεραση σε ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ τις αλλοδαπες,τεραστιο μειονεκτημα δεν ξερετε ποτε πρεπει να ανοιγετε το στομα και ποτε να το κλεινετε,ακομα και στο πηδημα δεν το κλεινετε μονο σε καμια πιπα,επισης με τα 700-800Ε που περνετε νομιζετε πως γαμησατε τον κοσμοαλλα σε λιγο που ολοι θα περνουν 540ε να δουμε τι θα κανετε,ακριβως για αυτους τους λογους δεν περνουμε μεζε,και προτιμουμε την ηρεμια μας και καλυτερες μουναρες βρισκουμε,τωρα εσυ απο μονη σου δεχομε οτι αποτελης συγκεκριμενη εξαιρεση,οτι ειχες και δεν ειχες τα ριξες στις πλαστικες και τουμπανιαστηκες,αλλα οι περιπτωσεις ειναι λιγες,ταδε εφη ΠΡΟΕΔΡΟΣ!! :rockon: :rockon: :rockon:

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ελα μωρη προεδραρα, την καρφωσες λεμε!

Αν κι αυτο δεν το καταλαβα......

τωρα εσυ απο μονη σου δεχομε οτι αποτελης συγκεκριμενη εξαιρεση,οτι ειχες και δεν ειχες τα ριξες στις πλαστικες και τουμπανιαστηκες,αλλα οι περιπτωσεις ειναι λιγες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Επισκέπτης
'Ετσι που λες Πουρούλη μου..δεν είναι τυχαίο πως οι σοβαροί άντρες  του φόρουμ σαν κι εσενα και 2-3 άλλους,δεν ξεχωρίζουν το μουνί ανάλογα την σημαία γιατί πολύ απλά ξέρουν απο μουνί..Οι υπόλοιποι πάνε για ραπανάκια :grin:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
'Ετσι που λες Πουρούλη μου..δεν είναι τυχαίο πως οι σοβαροί άντρες  του φόρουμ σαν κι εσενα και 2-3 άλλους,δεν ξεχωρίζουν το μουνί ανάλογα την σημαία γιατί πολύ απλά ξέρουν απο μουνί..Οι υπόλοιποι πάνε για ραπανάκια :grin:
οι σοβαροι αντρες, που ξερουν απο μουνι, ξερουν να αναγνωριζουν και το καλυτερο ;)

φιλακια

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ελα μωρη προεδραρα, την καρφωσες λεμε!

Αν κι αυτο δεν το καταλαβα......
τι δεν καταλαβες λεμε?οτι η αλιντι ειναι καλη ειναι, αλλα εγινε με πλαστικη, δεκτο ομως αυτο γιατι γινετε σε ολο τον κοσμο για αυτο λεω οτι αποτελη εξαιρεση απο τις απλες γυναικες και επειδη ειμαι δικαιος στην κριση μου οτι αναφερω εχει βιωθη απο πολλοι κοσμο εγω δεν κατηγωρο τις ελληνιδες ουτε ειμαι καθετος απλως πρεπει να αλλαξουν νοοτροπια για το καλο ολων,αλλωστε οι γυναικες ολου του πλανητη ιδιες ειναι με τα ελλατωματα τους και τις χαρες τους αλλα γμτ.γυριστε λιγο την ζυγαρια στις χαρες παναθεμα σας :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Βαρέθηκα να σας παίζω ρε καύλες..δεν με διασκεδάζετε πλέον..θα ψάξω να βρω καινούριο παιχνιδάκι :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:

63629005.png

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
Tι θεοχοντρες ειναι αυτες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
οι σοβαροι αντρες, που ξερουν απο μουνι, ξερουν να αναγνωριζουν και το καλυτερο ;)

φιλακια
σορυ μεμο αλλα εδω σε ταπωσε η αλιντισσα.εχει  δικιο σε οτι λεει,το μουνι ειναι μουνι,δεν εχει εθνικοτητητα.ωραια και ασχημα μουνια υπαρχουν παντου,ανεξαρτητος σημαιας.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
σορυ μεμο αλλα εδω σε ταπωσε η αλιντισσα.εχει  δικιο σε οτι λεει,το μουνι ειναι μουνι,δεν εχει εθνικοτητητα.ωραια και ασχημα μουνια υπαρχουν παντου,ανεξαρτητος σημαιας.
εισαι πολυ μικρος για να εκφερεις αποψη ενω δεν εχεις καταλαβει καν τι λεω...

sex expert μονος σου αυτοανακυρρηχθηκες? δε τσιμπανε τα κοριτσακια με fake τιτλους μικρε...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εισαι πολυ μικρος για να εκφερεις αποψη ενω δεν εχεις καταλαβει καν τι λεω...

sex expert μονος σου αυτοανακυρρηχθηκες? δε τσιμπανε τα κοριτσακια με fake τιτλους μικρε...
ουτε εσυ ο ιδιος καταλαβαινεις τι λες ρε μεμο..εχεις πλασει μια εικονικη πραγματικοτητα,οτι οι μοναδικες γυναικες που υπαρχουν ειναι οι ρωσσιδες.δικαιωμα σου.σου ανοιγω τα ματια και σου λεω : μουναρες υπαρχουν παντου.ακομα και στο ουζπεκισταν που παιζει ο ριμπο.ξεκωλα με την μαλακια περι ρωσσιδων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom