Αυτο ομως ειναι για ευαισθητους ανδρες.Μπιμπελο
η κορυφαία σύμφωνα με τη ταπεινή μου γνώμη είναι αυτό το αγγελούδι
Αυτο ομως ειναι για ευαισθητους ανδρες.Μπιμπελο
ολα αγγελουδια ειναι απλα καθις με τα γουστα του!!!!!!η κορυφαία σύμφωνα με τη ταπεινή μου γνώμη είναι αυτό το αγγελούδι
Εχεις δικιο.Το ειπα αλλωστεη κορυφαία σύμφωνα με τη ταπεινή μου γνώμη είναι αυτό το αγγελούδι
απίστευτη συμμετρία οπισθίων, λες και είναι σμιλευμένα από γλύπτη με λίγα λόγια απίστευτη κωλάραΕχεις δικιο.Το ειπα αλλωστε
Παντως και αυτο εχει τα χαρισματα του
Και αυτο το κουκλι για δες πως κοιταει την πιπεριααπίστευτη συμμετρία οπισθίων, λες και είναι σμιλευμένα από γλύπτη με λίγα λόγια απίστευτη κωλάρα
Θα καληνυχτισω και εγω.Αυριο παλι για περισοτερα κουκλια.Καλο βραδυπαιδια θα καληνυχτησω και θα ετχηθω καλη ξεκουραση!!!!
θαχη συνελθη και ο μακης αυριοΘα καληνυχτισω και εγω.Αυριο παλι για περισοτερα κουκλια.Καλο βραδυ
Μπα του φιλαω την κουνιαδα και θα τον ξεκανω.θαχη συνελθη και ομακης αυριο
καλησπερα μορη βρωμιαρα . καλα εισαι θυληκε κοπροκανθαρε ? ελπιζω να μη σε διακοπτω απο την αναζητηση αργυπαλαμου χειρακτη εξολκεα ελληνα με "προσωπικοτητα" . σταματα λιγο να ψαχνεισ γκομενο εδω μεσα για να σου πελεκησει το αφιλοξενο αραχνιασμενο βρωμομουνο .
αν ετριβες που και που την κλειτοριδα σου θα συνειδητοποιουσες οτι η Ρωσσια δεν ειναι ακομα στη σταλινικη εποχη μικρο μου γαιδουραγκαθο . φαινεται οτι εχεισ αι κιου χαρτοπετσετασ ενω η αμαθεια σου και τα επιχειρηματα σου επιπεδου.. αλιντισσασ φανερωνουν ατομο που κανουν τους θαμωνες του Δαφνιου να μοιαζουν με αποφοιτουσ πολυτεχνειου . δε σου χει πει κανεισ να σταματασ οταν η μπατονετα βρισκει αντισταση ?
ακου εδω αναρριχομενο φυτο της κακιασ ωρασ . αν ειχεσ οντωσ προσωπικοτητα και ολα αυτα που μασ διατυμπανιζεισ σαν κλασσικη μετριοφρων ελληνιδα δε θα βγαινεσ και θα σκουζεσ σα πουτανα για την αποδειξη του αντιθετου . αυτο που καταφερνεισ με αυτα που λεσ. ανεραστη και αιμασσουσα. στο σφαγειο τησ αγαμιασ. τσουλα. ειναι να ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΕΞΙΕΣ ΣΟΥ . εισαι σαν αυτον που κλεβει και βγαινει αμεσωσ μετα και λεει "δεν εκλεψα" γιατι αισθανεται ενοχοσ . μια ωραια και καθωσ πρεπει κοπελα δε χρειαζεται να μπει εδω για να επιβεβαιωθει . οποτε εσυ για να μπαινεισ εδω και να 'ενοχλεισαι' απο τα σχολια των αλλων παει να πει οτι κατι δεν παει καλα με σενα . και το ξερεισ κι εσυ η ιδια πωσ πισω απο το 'λαμπερο' προφιλ σου βρισκεται ενα καταπιεσμενο και ψυχικα αναπηρο κοριτσακι που εχασε το δρομο για τη πλατεια βαθησ .
Τους έχω γραμμένους στην κωλάρα μου χρυσό μου.Άστους να λένε...Πρόκειται αναμφισβήτητα για ισχυρότατο κάλεσμα μαύρης μαγείας , προκειμένου να επανεμφανισθεί ο δαίμων με την ονομασία Αλίντισσα . Φαντάζομαι ότι κατέχεις τους μαγικούς παπύρους του Κυπριανού (του μετέπειτα αγίου εννοώ) ...
γιατι ρωτας φιλε μου?Μιλάς με βεβαιότητα..... Της τον έχεις ακουμπήσει....?
λυπαμαι ειναι μυστικοΓια να ξέρω αν η υπόθεση σηκώνει.....καυλάντισμα!
ντα!!!εσύ τις πείραζες τις φώτο?????????
I LOVE YOU MEMOOOOOOOO;) ειμεθα κυριοι δεσποινις
Τώρα που καλοκοιτάω τον κώλο μου Μεμάκο..μοιάζει με τα βυζιά μου.για ενα κουτελο ζουμε λεμεεεεε
ελα τσατ να σε κανω να λατρεψεις τις ρωσσιδες τωρα
καπως ετσι ξεκινησε και η ανναμαρια ξερεις, ποσταροντας φωτο της για απαντηση και ειδες που κατεληξε το καημενο....Τώρα που καλοκοιτάω τον κώλο μου Μεμάκο..μοιάζει με τα βυζιά μου.
Αυριο να θυμηθείς να με κράξεις για τις πλαστικές πάλι.
Εαν ειναι αυτος ο κωλος σου Αλιντισσα ειναι ωραιος κ αξιοπρεπης . Τιμα το γενος .
Τωρα σχετικα με το στηθος, τις μεγαλες καταστασεις δεν τις γουσταρω, εγω θελω μονο η ρωγα να κοιταει το θεο. Ζηταω πολλα ?