Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 498K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
θα σου απαντησω προσεχως ! ;)

ρε Μακη θενξ για το πμ αλλα αγορι μου το ονομα του βιντεο θελω..οχι που ειναι...χαχα

τίποτα απλά δεν το βρίσκω γιατί δεν με αφήνει να κάνω search  :tickedoff: :tickedoff:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΜΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΜΙΑ
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ....... απο εδω !!!!
(ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΟΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΙΔΕΑ...)
και αυτο το λεω πολυ σοβαρα.......

Φίλε Δημήτρη , να σου πω , αν μου επιτρέπεις , ένα λάθος που κάνεις . Στο παραπάνω κομμάτι σου έχεις ένα σωρό απολογίες - 4 για την ακρίβεια . Γιατί να έχεις απολογητική διάθεση και απέναντι σε ποιόν ; Δεν υπάρχει καμμία τέτοια ανάγκη . Το αποκορύφωμα είναι εκεί που αποκηρύσσεις με τον πιο έντονο τρόπο τη ΄περίπτωση της ομοφυλοφιλίας . Δηλ. αν ήσουνα gay ποιό το πρόβλημα ; Γενικά απολογούμενος , είναι σαν να καλείς τους καρχαρίες γύρω σου ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
link=topic=82527.msg1909919#msg1909919 date=1274881779]
βρε δεν σου είπα να μην μου πειράζεις τον Δημήτρη;
Καλησπερα στους μοντ....
Ο χρηστης giorgospapa εξακολουθει να προσβαλει την νοημοσυνη των χρηστων εδω και πιο πολυ την δικη μου .....

εισαι ηλιθιος? μη πεις οχι.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Πουτσες βλου και δαμασκινι...... σας την ειπε η αλι για τα καλά και χτυπιεστε ως συνήθως ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν σας κάτσει ελληνίδα μετα μοκο.. το έχουμε δει το έργακι. ;) ;) ;)

Σε καθε ειδους και εθνικοτητας μαλακισμενη:  :shit: :shit: :shit:

Για  :bigdick: και  :knuppel: ειστε μονο.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.640
Πόντοι
2.637
Φίλε Δημήτρη , να σου πω , αν μου επιτρέπεις , ένα λάθος που κάνεις . Στο παραπάνω κομμάτι σου έχεις ένα σωρό απολογίες - 4 για την ακρίβεια . Γιατί να έχεις απολογητική διάθεση και απέναντι σε ποιόν ; Δεν υπάρχει καμμία τέτοια ανάγκη . Το αποκορύφωμα είναι εκεί που αποκηρύσσεις με τον πιο έντονο τρόπο τη ΄περίπτωση της ομοφυλοφιλίας . Δηλ. αν ήσουνα gay ποιό το πρόβλημα ; Γενικά απολογούμενος , είναι σαν να καλείς τους καρχαρίες γύρω σου ...

Εχεις δικιο..... καλα που το διεγραψαν !
Απλα εχω απηυδησει με ολα αυτα
δεν εχω τιποτα με κανεναν και πολυ περισσοτερο δεν μειωσα ποτε κανεναν
και γαμωτο μου δεν ξερω γιατι απολογουμαι τωρα εγω ...... ?
τεσπα ας συνεχισει το θρεντ ....

βαλτε ρε σεις καμια κουκλαρα με τα ολα της
επαθα και σοκ σημερα απο το φιλαρακι μου ....
(θελει λεει να τα φτιαξει μαζι μου μια απο αυτες που βγηκαμε την κυριακη)
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:
απο μακρια και αγαπημενοι του ειπα !!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κι ελεγα οτι τον γλυτωσα ...... παει το παλικαριιιιιιιιιιιιιιιιιι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.640
Πόντοι
2.637
βαλτε καμια κουκλαρα να δουμε
σωτηρωφ μεμοσαν  .... που εισαστε να βαλετε τιποτα  ?????

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
παρε την ιστορια της Αλιντισσας σε τηλεοπτικη σειρα ναουμε....

αμαρτησε για το βυζι της η κοπελα.....

:2funny: :2funny: :2funny:

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 44V42.jpg
    44V42.jpg
    22,5 KB · Εμφανίσεις: 17

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
παρε την ιστορια της Αλιντισσας σε τηλεοπτικη σειρα ναουμε....

αμαρτησε για το βυζι της η κοπελα.....

:2funny: :2funny: :2funny:

χωρίς Αλίντισσα δεν έχεις τις ίδιες εμπνεύσεις ... Σου λείπει εκείνη η θεική μανία που είναι απαραίτητη για να γράφεις τα memosian έπη . Αλίντισσα για χάρη της επικής τέχνης επανεμφανίσου ...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.640
Πόντοι
2.637
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Συνημμένα

• B4822.jpg
    B4822.jpg
    23,3 KB · Εμφανίσεις: 15

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.640
Πόντοι
2.637
Καλα ασ ξεκωλησει απο το μπασκετ και βλεπουμε.Για την ωρα ας του δωσουμε μερικα δειγματα
Μου εκοψες την ανασα βρε αθεοφοβε !!!
πρωτα θα κανεις ανακοινωση και μετα θα ποσταρεις τετοια μωρα ....... :2funny: :2funny: :2funny:
μην παθουμε τιποτα ξαφνικα.... :priest: :priest: :priest:

Pedro Kavlares

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Βρε μωράκι μου μην στενοχωριέσαι.Δεν είναι κακό να παραδεχείς οτι οι μουνάρες Ελληνίδες με προσωπικότητα δεν σου κάθονται και ξέπεσες στις πεινασμένες που είναι εύκολος στόχος.Απλά το κακό με σένα είναι οτι τις έχεις πάρει στα σοβαρά..Αυτό ειναι πραγματικά αστείο.Αν ήσουν μάγκας και γνώριζες το μουνί θα τις είχες για έναν πούτσο και μόνο όπως κάνουν οι γνώστες και δεν θα επένδυες συναισθηματικά επάνω τους.
Α ρε καυμένοι μπουρδελιάρηδες μου κάνατε και θεωρίες για το πως θα τις πλησιάσετε ,πως θα τους την πέσετε, πως θα βρείτε άκρη για βίζα..αχαχα δηλαδή πραγματικά αξιολύπητοι!Όχι τίποτε άλλο αλλά θα σας διαβάζουν κι αυτές οι ψόφιες και θα γελάνε με τις μαλακίες σας εδώ μέσα.Φυσικά και παρουσιάζουν τον καλό τους εαυτό 24 ώρες το 24ωρο γιατί νιώθουν ευγνωμοσύνη που δεν κατέλειξαν να παρακαλάνε για πουτό ή χουρό και βρέθηκε ο ανεκδιήγητος Ελληναράς αγκαλίτσας-θύμα που επένδυσε επάνω τους συναισθηματικά .Γιατί θεωρείτε οτι κάνετε μεγάλο κατόρθωμα?Πόσο  μεγάλο κατόρθωμα μπορεί να  είναι να ποτίζεις  μια γλάστρα?Αυτό κάνεις κι εσύ.Τις μεμοθεωρίες τι τις θέλεις?Βέβαια δεν αντιλέγω μεγάλη επιστήμη η γεωπονική αλλά μιλάμε για απλά γλαστράκια βρε Μέμο.Δεν έχουν απαιτήσεις οι γλάστρες.Λίγο νεράκι και ανθίζουν.Αρχίδια βέβαια γιατί ποτέ δεν θα τα καταφέρουν να γίνουν αναρριχώμενα φυτά όπως είναι μια έξυπνη και δραστήρια προσωπικότητα.Μου αρέσει που μιλάτε για τις απαιτησεις της Ελληνίδας λες και είναι εντελώς υγειές αυτό που παριστάνουν αυτές οι χαζοβιόλες.Κενά πλάσματα χωρίς προσωπικόητα ,χωρίς απαιτήσεις,δέχονται τα πάντα γιατί πολύ απλά ως εκεί τις παίρνει.Το ίδιο και σένα.Ως εκεί σε παίρνει.Όταν σε ρώτησα γιατί καλό μου μια μουνάρα με φοβερό χαρακτήρα και προσωπικότητα φτάνει σε σημείο να ξενιτευεται για μια πούτσα,μου απάντησες γιατί οι Ρωσσοι είναι ζώα.Α ρε Μεμάκο ξύπνιοι είναι και μάλιστα πολύ ξύπνιοι.Τις υποτιμάνε γιατί δεν μπορούν να τους δώσουν τίποτα.Σας τις χαρίζουν αβέρτα γιατί  έχουν βαρεθεί τις γλάστρες και την ψάχνουν για αναρριχώμενες τριανταφυλλιές.Τράβα να ποτίσεις τις πεινασμένες Μέμο θύμα.Εκεί που εκατομμύρια άντρες φτύνουν ..πας εσύ και ο καθένας Ελληνας πειναλαίος και γλύφει τα σκατά τους.

Δεν υπάρχει πια mute.Σε προ(σ)καλώ να μου απαντήσεις "δεόντως".Διασκέδασε με μωρό μου.

καλησπερα μορη βρωμιαρα . καλα εισαι θυληκε κοπροκανθαρε ? ελπιζω να μη σε διακοπτω απο την αναζητηση αργυπαλαμου χειρακτη εξολκεα ελληνα με "προσωπικοτητα" . σταματα λιγο να ψαχνεισ γκομενο εδω μεσα για να σου πελεκησει το αφιλοξενο αραχνιασμενο βρωμομουνο .

αν ετριβες που και που την κλειτοριδα σου θα συνειδητοποιουσες οτι η Ρωσσια δεν ειναι ακομα στη σταλινικη εποχη μικρο μου γαιδουραγκαθο . φαινεται οτι εχεισ αι κιου χαρτοπετσετασ ενω η αμαθεια σου και τα επιχειρηματα σου επιπεδου.. αλιντισσασ φανερωνουν ατομο που κανουν τους θαμωνες του Δαφνιου να μοιαζουν με αποφοιτουσ πολυτεχνειου . δε σου χει πει κανεισ να σταματασ οταν η μπατονετα βρισκει αντισταση ?

ακου εδω αναρριχομενο φυτο της κακιασ ωρασ . αν ειχεσ οντωσ προσωπικοτητα και ολα αυτα που μασ διατυμπανιζεισ σαν κλασσικη μετριοφρων ελληνιδα δε θα βγαινεσ και θα σκουζεσ σα πουτανα για την αποδειξη του αντιθετου . αυτο που καταφερνεισ με αυτα που λεσ. ανεραστη και αιμασσουσα. στο σφαγειο τησ αγαμιασ. τσουλα. ειναι να ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΕΞΙΕΣ ΣΟΥ . εισαι σαν αυτον που κλεβει και βγαινει αμεσωσ μετα και λεει "δεν εκλεψα" γιατι αισθανεται ενοχοσ . μια ωραια και καθωσ πρεπει κοπελα δε χρειαζεται να μπει εδω για να επιβεβαιωθει . οποτε εσυ για να μπαινεισ εδω και να 'ενοχλεισαι' απο τα σχολια των αλλων παει να πει οτι κατι δεν παει καλα με σενα . και το ξερεισ κι εσυ η ιδια πωσ πισω απο το 'λαμπερο' προφιλ σου βρισκεται ενα καταπιεσμενο και ψυχικα αναπηρο κοριτσακι που εχασε το δρομο για τη πλατεια βαθησ .

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 7A922.jpg