θα σου απαντησω προσεχως ! ;)
ρε Μακη θενξ για το πμ αλλα αγορι μου το ονομα του βιντεο θελω..οχι που ειναι...χαχα
τίποτα απλά δεν το βρίσκω γιατί δεν με αφήνει να κάνω search
θα σου απαντησω προσεχως ! ;)
ρε Μακη θενξ για το πμ αλλα αγορι μου το ονομα του βιντεο θελω..οχι που ειναι...χαχα
τίποτα απλά δεν το βρίσκω γιατί δεν με αφήνει να κάνω search
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΜΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΜΙΑ
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ....... απο εδω !!!!
(ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΦΥΛΛΟΦΙΛΟΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΙΔΕΑ...)
και αυτο το λεω πολυ σοβαρα.......
link=topic=82527.msg1909919#msg1909919 date=1274881779]
βρε δεν σου είπα να μην μου πειράζεις τον Δημήτρη;
Καλησπερα στους μοντ....
Ο χρηστης giorgospapa εξακολουθει να προσβαλει την νοημοσυνη των χρηστων εδω και πιο πολυ την δικη μου .....
Πουτσες βλου και δαμασκινι...... σας την ειπε η αλι για τα καλά και χτυπιεστε ως συνήθως ...
Αν σας κάτσει ελληνίδα μετα μοκο.. το έχουμε δει το έργακι. ;) ;) ;)
Φίλε Δημήτρη , να σου πω , αν μου επιτρέπεις , ένα λάθος που κάνεις . Στο παραπάνω κομμάτι σου έχεις ένα σωρό απολογίες - 4 για την ακρίβεια . Γιατί να έχεις απολογητική διάθεση και απέναντι σε ποιόν ; Δεν υπάρχει καμμία τέτοια ανάγκη . Το αποκορύφωμα είναι εκεί που αποκηρύσσεις με τον πιο έντονο τρόπο τη ΄περίπτωση της ομοφυλοφιλίας . Δηλ. αν ήσουνα gay ποιό το πρόβλημα ; Γενικά απολογούμενος , είναι σαν να καλείς τους καρχαρίες γύρω σου ...
εισαι ηλιθιος? μη πεις οχι.
αστον μωρε .....Παλι βριζεις τον κοσμο?
βαλτε καμια κουκλαρα να δουμε
σωτηρωφ μεμοσαν .... που εισαστε να βαλετε τιποτα ?????
Ναι πρεπει να τους ξυπνησουμε
παρε την ιστορια της Αλιντισσας σε τηλεοπτικη σειρα ναουμε....
αμαρτησε για το βυζι της η κοπελα.....
παρε την ιστορια της Αλιντισσας σε τηλεοπτικη σειρα ναουμε....
αμαρτησε για το βυζι της η κοπελα.....
αλεξ ο μακης θελη φωτο υης κουνιαδασ σουβαλτε καμια κουκλαρα να δουμε
σωτηρωφ μεμοσαν .... που εισαστε να βαλετε τιποτα ?????
Ναι πρεπει να τους ξυπνησουμε
Καλα ασ ξεκωλησει απο το μπασκετ και βλεπουμε.Για την ωρα ας του δωσουμε μερικα δειγματααλεξ ο μακης θελη φωτο υης κουνιαδασ σου
Μου εκοψες την ανασα βρε αθεοφοβε !!!Καλα ασ ξεκωλησει απο το μπασκετ και βλεπουμε.Για την ωρα ας του δωσουμε μερικα δειγματα
Βρε μωράκι μου μην στενοχωριέσαι.Δεν είναι κακό να παραδεχείς οτι οι μουνάρες Ελληνίδες με προσωπικότητα δεν σου κάθονται και ξέπεσες στις πεινασμένες που είναι εύκολος στόχος.Απλά το κακό με σένα είναι οτι τις έχεις πάρει στα σοβαρά..Αυτό ειναι πραγματικά αστείο.Αν ήσουν μάγκας και γνώριζες το μουνί θα τις είχες για έναν πούτσο και μόνο όπως κάνουν οι γνώστες και δεν θα επένδυες συναισθηματικά επάνω τους.
Α ρε καυμένοι μπουρδελιάρηδες μου κάνατε και θεωρίες για το πως θα τις πλησιάσετε ,πως θα τους την πέσετε, πως θα βρείτε άκρη για βίζα..αχαχα δηλαδή πραγματικά αξιολύπητοι!Όχι τίποτε άλλο αλλά θα σας διαβάζουν κι αυτές οι ψόφιες και θα γελάνε με τις μαλακίες σας εδώ μέσα.Φυσικά και παρουσιάζουν τον καλό τους εαυτό 24 ώρες το 24ωρο γιατί νιώθουν ευγνωμοσύνη που δεν κατέλειξαν να παρακαλάνε για πουτό ή χουρό και βρέθηκε ο ανεκδιήγητος Ελληναράς αγκαλίτσας-θύμα που επένδυσε επάνω τους συναισθηματικά .Γιατί θεωρείτε οτι κάνετε μεγάλο κατόρθωμα?Πόσο μεγάλο κατόρθωμα μπορεί να είναι να ποτίζεις μια γλάστρα?Αυτό κάνεις κι εσύ.Τις μεμοθεωρίες τι τις θέλεις?Βέβαια δεν αντιλέγω μεγάλη επιστήμη η γεωπονική αλλά μιλάμε για απλά γλαστράκια βρε Μέμο.Δεν έχουν απαιτήσεις οι γλάστρες.Λίγο νεράκι και ανθίζουν.Αρχίδια βέβαια γιατί ποτέ δεν θα τα καταφέρουν να γίνουν αναρριχώμενα φυτά όπως είναι μια έξυπνη και δραστήρια προσωπικότητα.Μου αρέσει που μιλάτε για τις απαιτησεις της Ελληνίδας λες και είναι εντελώς υγειές αυτό που παριστάνουν αυτές οι χαζοβιόλες.Κενά πλάσματα χωρίς προσωπικόητα ,χωρίς απαιτήσεις,δέχονται τα πάντα γιατί πολύ απλά ως εκεί τις παίρνει.Το ίδιο και σένα.Ως εκεί σε παίρνει.Όταν σε ρώτησα γιατί καλό μου μια μουνάρα με φοβερό χαρακτήρα και προσωπικότητα φτάνει σε σημείο να ξενιτευεται για μια πούτσα,μου απάντησες γιατί οι Ρωσσοι είναι ζώα.Α ρε Μεμάκο ξύπνιοι είναι και μάλιστα πολύ ξύπνιοι.Τις υποτιμάνε γιατί δεν μπορούν να τους δώσουν τίποτα.Σας τις χαρίζουν αβέρτα γιατί έχουν βαρεθεί τις γλάστρες και την ψάχνουν για αναρριχώμενες τριανταφυλλιές.Τράβα να ποτίσεις τις πεινασμένες Μέμο θύμα.Εκεί που εκατομμύρια άντρες φτύνουν ..πας εσύ και ο καθένας Ελληνας πειναλαίος και γλύφει τα σκατά τους.
Δεν υπάρχει πια mute.Σε προ(σ)καλώ να μου απαντήσεις "δεόντως".Διασκέδασε με μωρό μου.
Καλα αυτο το milf το ανακοινωνωΜου εκοψες την ανασα βρε αθεοφοβε !!!
πρωτα θα κανεις ανακοινωση και μετα θα ποσταρεις τετοια μωρα .......
μην παθουμε τιποτα ξαφνικα....
Καλα αυτο το milf το ανακοινωνω