Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 500K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ρε μεμα παιχτη ολο σε υπερβολες σε πιανω. Και γω μπινελικωνω διαφορες εδω μεσα μεταξυ αυτων και η αλιντισσα. Αν ομως δεν ειναι μουφα οι φωτο με το κορμι (και δεν εχει σκατοφατσα) το γαμεις μια χαρα μεχρι αφυδατωσης και του στελνεις και αφιερωση στο ραδιοφωνο στο τελος. Εσυ κανεις λες και σου λενε να παντρευτεις οποια ελληνιδα δεις μπροστα σου.
Δεν ειπαμε να βγεις ραντεβου απο δω μεσα, αλλα μη λεμε και μαλακιες. Στανταρ εχεις γαμησει και χειροτερες. Χωρια που η κοντρα ευνοει το ποιοτικοτερο γαμησι. Βοηθαει και στο ξυλο που λεμε στο αλλο θρεντ.
για μενα ρε τυπε το γαμησι ειναι εγκεφαλικη διαδικασια, αμα μου ζαλιζει τον ερωτα η αλλη με τις παπαριες της, δε πα ναναι η Σκλεναρικοβα, χεστηκα! Δε θα μου λειψει να ριξω ενα πουτσο παραπανω ξερεις, δοξα το θεο και χορτατος ειμαι, και με κοπελες ομορφες και καλα παιδια!

Εγω ειμαι σε φαση που με ενδιαφερει η ποιοτητα, οχι η ποσοτητα! Και σε καποια θεματα ξερεις καλα οτι ειμαι απολυτος!

Επισκέπτης
Πάντως μη ξεχνάς το εξής. Η Ρωσία είναι μια χώρα με τα δικά μας δεδομένα " παλαιών αρχών" και πολύ "φαλλοκρατικών" αντιλήψεων. Ο μέσος Ρώσος κάτοικος της επαρχίας, να μη πούμε και σε μικρά χωριά, είναι άξεστος , αγροίκος και αρκετά άγριος και φυσικά είναι στην κουλτούρα του να δέρνει τη γυναίκα , να τη σακατεύει για το παραμικρό. Τώρα αν αυτό συνδυαστεί και με τον αλκοολισμό, το οποίο είναι μάστιγα της ρωσικής κοινωνίας ( και άλλων ανατολικοευρωπαικών), τότε για μια μέση γυναίκα εκεί, η οποία μπορεί να είναι απίστευτης ομορφιάς για δυτικά- και ελληνικά- δεδομένα, το περιβάλλον είναι ασφυκτικό. Μπορεί να μας φαίνεται περίεργο αλλά για αυτές ακόμη και η παραμικρή ένδειξεη τρυφερότητας, ένας γλυκός λόγος, ένα λουλούδι, που μια ελληνίδα θα τα σνόμπαρε και θα κορόιδευε, για αυτές θα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο , κάτι που δεν έχουν συνηθίσει. Ακόμη και οι παραμικρές ενδείξεις τρυφερότητας. Συν τοις άλλος δημογραφικά τυχαίνει, ειδικά στη Ρωσσία, οι γυναίκες να υπερτερούν πλυθησμιακά των αντρών και ειδικά σε μικρές πόλεις αυτό είναι εμφανές. Επομένως όσο και να φαίνεται περίεργο σε αυτές τις χώρες ναι οι γυναίκες έχουν σοβαρό πρόβλημα " να βρουν άντρα".
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
εχισα πιστε ιποτι

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
όταν ψωνίζεις λουί βουιτόν από το μοναστηράκι περιμένεις να είναι και οριτζινάλι;
περιμένεις σε έναν ιστοχώρο για πουτάνες να υπάρχουν διαφορετικές εμπειρίες;
Δεν ψωνίζω λουί βουιτόν από το μοναστηράκι, παρά μόνο εσπαντρίγιες. :rolleyes: Μια άποψη είπα ότι δεν είναι όλες οι Ρωσσίδες πουτάνες - στατιστικά πιστεύω ότι την πουστιά έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να στην κάνει Ελλεεινίδα διπρόσωπη κάρια που θέλει να βλέπει τoν άντρα να φέρνει τα φράγκα και αυτή να βλέπει daytime και να ξύνει τη μούνα της.

Αν είναι εργαζόμενη μεγαλοστέλεχος PR Manager και η πούτσα μου κουνιέται, θα σου σπάσει τ' αρχίδια με τη γκρίνια της ότι φέρνει κι αυτή φράγκα και ότι είναι κυρία και ντου-ντου. Σάλτα γαμήσου κι εσύ και η δουλειά σου.

Μία μακροχρόνια σχέση με Ελλεηνίδα είχα ο καημένος και ευτυχώς που την έστειλα στο διάολο πριν έχουμε καν' ατύχημα με κανα λάστιχο. Δεν είχα την τύχη/ατυχία για κάτι ανάλογο με Σλάβα, αλλά αν είναι να μου τύχει - θα το προτιμούσα. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση ζοχάδα πρωΐ πρωΐ....

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
δε χρειάζεται να μαντέψω.

Много слов, да мало дел
καλα, συγχωρεισαι επειδη εισαι νεος και δεν εχεις ακουσει ακομη για τις περιβοητες "μεμοθεωριες"...

Ειστε που ειστε σε αυτο το σαϊτ, διαβαστε και λιγο τι εχει γραφτει στο παρελθον, ειναι κουραστικο να τα επναλαμβανουμε συνεχεια...

edmondDantes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλα, συγχωρεισαι επειδη εισαι νεος και δεν εχεις ακουσει ακομη για τις περιβοητες "μεμοθεωριες"...

Ειστε που ειστε σε αυτο το σαϊτ, διαβαστε και λιγο τι εχει γραφτει στο παρελθον, ειναι κουραστικο να τα επναλαμβανουμε συνεχεια...

у меня в холодильнике, мышь повесилась

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
για μενα ρε τυπε το γαμησι ειναι εγκεφαλικη διαδικασια, αμα μου ζαλιζει τον ερωτα η αλλη με τις παπαριες της, δε πα ναναι η Σκλεναρικοβα, χεστηκα! Δε θα μου λειψει να ριξω ενα πουτσο παραπανω ξερεις, δοξα το θεο και χορτατος ειμαι, και με κοπελες ομορφες και καλα παιδια!

Εγω ειμαι σε φαση που με ενδιαφερει η ποιοτητα, οχι η ποσοτητα! Και σε καποια θεματα ξερεις καλα οτι ειμαι απολυτος!

εγω δεν ειπα οτι θα σου λειψει να ριξεις ενα πουτσο παραπανω. Εγω τονιζω το οτι λες οτι δε θα στον σηκωσει κιολας.
Για ολους το γαμησι ειναι εγκεφαλικη διαδικασια. Η διαφορα βρισκεται στο ποση ωρα θα θες να το γαμας και αν θα θελεις να επαναληφθει. Με τις υπερβολες δε κερδιζουμε τιποτα, μονο να μη μας παιρνουν στα σοβαρα οι πηδιολες  :birdman:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
..επειδη εισαι νεος και δεν εχεις ακουσει ακομη για [size=30pt]τις περιβοητες "μεμοθεωριες"[/size]...

τί λες ρε καρβουνιασμενε ?? ποιος νομιζεις οτι εισαι ????

ντενεκέ..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
ειμαι ο δρ. ρωσσολογιας, ουκρανολογιας συμφωνα με τον ΠΠο,

εσυ ποιος εισαι ρε κακομοιρη?
μια κωλοτριχα εισαι και δεν εχω καθρεφτάκι να σου ριξω μια ματιά..  :P

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
εγω δεν ειπα οτι θα σου λειψει να ριξεις ενα πουτσο παραπανω. Εγω τονιζω το οτι λες οτι δε θα στον σηκωσει κιολας.
Για ολους το γαμησι ειναι εγκεφαλικη διαδικασια. Η διαφορα βρισκεται στο ποση ωρα θα θες να το γαμας και αν θα θελεις να επαναληφθει. Με τις υπερβολες δε κερδιζουμε τιποτα, μονο να μη μας παιρνουν στα σοβαρα οι πηδιολες  :birdman:
ρε εκτορα, αμα ειναι να παιζω μπουνιες πρωτα για να πηδηξω, ευχαριστω αλλα δε θα παρω!

ας με λενε απολυτο, υπερβολικο, ας με λενε οτι θελουνε! Ας ειναι η ομορφοτερη του κοσμου η αλλη! Θηλυκο θελω να πηδηξω, οχι το σουγκλακο με βυζια!

edmondDantes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μια άποψη είπα ότι δεν είναι όλες οι Ρωσσίδες πουτάνες - στατιστικά πιστεύω ότι την πουστιά έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να στην κάνει Ελλεεινίδα διπρόσωπη κάρια που θέλει να βλέπει τoν άντρα να φέρνει τα φράγκα και αυτή να βλέπει daytime και να ξύνει τη μούνα της.

Αν είναι εργαζόμενη μεγαλοστέλεχος PR Manager και η πούτσα μου κουνιέται, θα σου σπάσει τ' αρχίδια με τη γκρίνια της ότι φέρνει κι αυτή φράγκα και ότι είναι κυρία και ντου-ντου. Σάλτα γαμήσου κι εσύ και η δουλειά σου.

συνοπτικά.
α.
η Ρωσσίδα πουτάνα δε χρειάζεται να σου παίξει πουστιά. Σε γράφει κατευθείαν στις μουνότριχές της όταν σου τα φάει όλα.
β.
η Ρωσσίδα μεγαλοστέλεχος ΡR manager δε θα σου σπάσει τ αρχίδια. Απλά θα σε γράψει εξ αρχής στις  μουνότριχές της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom