giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
να μαντέψου εγκώ ??μπραβο το βρηκες, μαντεψε ποιο ειναι ομως?
να μαντέψου εγκώ ??μπραβο το βρηκες, μαντεψε ποιο ειναι ομως?
μπραβο το βρηκες, μαντεψε ποιο ειναι ομως?
η στατιστικη ειναι σαν το μπικινι..Οι γενικεύσεις (πάντα?) εμπεριέχουν τον κίνδυνο του σφάλματος.
για μενα ρε τυπε το γαμησι ειναι εγκεφαλικη διαδικασια, αμα μου ζαλιζει τον ερωτα η αλλη με τις παπαριες της, δε πα ναναι η Σκλεναρικοβα, χεστηκα! Δε θα μου λειψει να ριξω ενα πουτσο παραπανω ξερεις, δοξα το θεο και χορτατος ειμαι, και με κοπελες ομορφες και καλα παιδια!ρε μεμα παιχτη ολο σε υπερβολες σε πιανω. Και γω μπινελικωνω διαφορες εδω μεσα μεταξυ αυτων και η αλιντισσα. Αν ομως δεν ειναι μουφα οι φωτο με το κορμι (και δεν εχει σκατοφατσα) το γαμεις μια χαρα μεχρι αφυδατωσης και του στελνεις και αφιερωση στο ραδιοφωνο στο τελος. Εσυ κανεις λες και σου λενε να παντρευτεις οποια ελληνιδα δεις μπροστα σου.
Δεν ειπαμε να βγεις ραντεβου απο δω μεσα, αλλα μη λεμε και μαλακιες. Στανταρ εχεις γαμησει και χειροτερες. Χωρια που η κοντρα ευνοει το ποιοτικοτερο γαμησι. Βοηθαει και στο ξυλο που λεμε στο αλλο θρεντ.
Πάντως μη ξεχνάς το εξής. Η Ρωσία είναι μια χώρα με τα δικά μας δεδομένα " παλαιών αρχών" και πολύ "φαλλοκρατικών" αντιλήψεων. Ο μέσος Ρώσος κάτοικος της επαρχίας, να μη πούμε και σε μικρά χωριά, είναι άξεστος , αγροίκος και αρκετά άγριος και φυσικά είναι στην κουλτούρα του να δέρνει τη γυναίκα , να τη σακατεύει για το παραμικρό. Τώρα αν αυτό συνδυαστεί και με τον αλκοολισμό, το οποίο είναι μάστιγα της ρωσικής κοινωνίας ( και άλλων ανατολικοευρωπαικών), τότε για μια μέση γυναίκα εκεί, η οποία μπορεί να είναι απίστευτης ομορφιάς για δυτικά- και ελληνικά- δεδομένα, το περιβάλλον είναι ασφυκτικό. Μπορεί να μας φαίνεται περίεργο αλλά για αυτές ακόμη και η παραμικρή ένδειξεη τρυφερότητας, ένας γλυκός λόγος, ένα λουλούδι, που μια ελληνίδα θα τα σνόμπαρε και θα κορόιδευε, για αυτές θα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο , κάτι που δεν έχουν συνηθίσει. Ακόμη και οι παραμικρές ενδείξεις τρυφερότητας. Συν τοις άλλος δημογραφικά τυχαίνει, ειδικά στη Ρωσσία, οι γυναίκες να υπερτερούν πλυθησμιακά των αντρών και ειδικά σε μικρές πόλεις αυτό είναι εμφανές. Επομένως όσο και να φαίνεται περίεργο σε αυτές τις χώρες ναι οι γυναίκες έχουν σοβαρό πρόβλημα " να βρουν άντρα".
Δεν ψωνίζω λουί βουιτόν από το μοναστηράκι, παρά μόνο εσπαντρίγιες. Μια άποψη είπα ότι δεν είναι όλες οι Ρωσσίδες πουτάνες - στατιστικά πιστεύω ότι την πουστιά έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να στην κάνει Ελλεεινίδα διπρόσωπη κάρια που θέλει να βλέπει τoν άντρα να φέρνει τα φράγκα και αυτή να βλέπει daytime και να ξύνει τη μούνα της.όταν ψωνίζεις λουί βουιτόν από το μοναστηράκι περιμένεις να είναι και οριτζινάλι;
περιμένεις σε έναν ιστοχώρο για πουτάνες να υπάρχουν διαφορετικές εμπειρίες;
η στατιστικη ειναι σαν το μπικινι..
κρυβει λιγα, αλλα ουσιώδη..
καλα, συγχωρεισαι επειδη εισαι νεος και δεν εχεις ακουσει ακομη για τις περιβοητες "μεμοθεωριες"...δε χρειάζεται να μαντέψω.
Много слов, да мало дел
καλα, συγχωρεισαι επειδη εισαι νεος και δεν εχεις ακουσει ακομη για τις περιβοητες "μεμοθεωριες"...
Ειστε που ειστε σε αυτο το σαϊτ, διαβαστε και λιγο τι εχει γραφτει στο παρελθον, ειναι κουραστικο να τα επναλαμβανουμε συνεχεια...
για μενα ρε τυπε το γαμησι ειναι εγκεφαλικη διαδικασια, αμα μου ζαλιζει τον ερωτα η αλλη με τις παπαριες της, δε πα ναναι η Σκλεναρικοβα, χεστηκα! Δε θα μου λειψει να ριξω ενα πουτσο παραπανω ξερεις, δοξα το θεο και χορτατος ειμαι, και με κοπελες ομορφες και καλα παιδια!
Εγω ειμαι σε φαση που με ενδιαφερει η ποιοτητα, οχι η ποσοτητα! Και σε καποια θεματα ξερεις καλα οτι ειμαι απολυτος!
τί λες ρε καρβουνιασμενε ?? ποιος νομιζεις οτι εισαι ????..επειδη εισαι νεος και δεν εχεις ακουσει ακομη για [size=30pt]τις περιβοητες "μεμοθεωριες"[/size]...
Ειστε που ειστε σε αυτο το σαϊτ, διαβαστε και λιγο τι εχει γραφτει στο παρελθον, ειναι κουραστικο να τα επναλαμβανουμε συνεχεια...
ειμαι ο δρ. ρωσσολογιας, ουκρανολογιας συμφωνα με τον ΠΠο,τί λες ρε καρβουνιασμενε ?? ποιος νομιζεις οτι εισαι ????
μια κωλοτριχα εισαι και δεν εχω καθρεφτάκι να σου ριξω μια ματιά..ειμαι ο δρ. ρωσσολογιας, ουκρανολογιας συμφωνα με τον ΠΠο,
εσυ ποιος εισαι ρε κακομοιρη?
ρε εκτορα, αμα ειναι να παιζω μπουνιες πρωτα για να πηδηξω, ευχαριστω αλλα δε θα παρω!εγω δεν ειπα οτι θα σου λειψει να ριξεις ενα πουτσο παραπανω. Εγω τονιζω το οτι λες οτι δε θα στον σηκωσει κιολας.
Για ολους το γαμησι ειναι εγκεφαλικη διαδικασια. Η διαφορα βρισκεται στο ποση ωρα θα θες να το γαμας και αν θα θελεις να επαναληφθει. Με τις υπερβολες δε κερδιζουμε τιποτα, μονο να μη μας παιρνουν στα σοβαρα οι πηδιολες
εσυ εισαι ο κωλος δηλαδη? η απλα μια σκατουλα?μια κωλοτριχα εισαι και δεν εχω καθρεφτάκι να σου ριξω μια ματιά..
у меня в холодильнике, мышь повесилась
να φυγετε, να πατε αλλου..Έλεος πια με τα εγγλέζικα
Μια άποψη είπα ότι δεν είναι όλες οι Ρωσσίδες πουτάνες - στατιστικά πιστεύω ότι την πουστιά έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να στην κάνει Ελλεεινίδα διπρόσωπη κάρια που θέλει να βλέπει τoν άντρα να φέρνει τα φράγκα και αυτή να βλέπει daytime και να ξύνει τη μούνα της.
Αν είναι εργαζόμενη μεγαλοστέλεχος PR Manager και η πούτσα μου κουνιέται, θα σου σπάσει τ' αρχίδια με τη γκρίνια της ότι φέρνει κι αυτή φράγκα και ότι είναι κυρία και ντου-ντου. Σάλτα γαμήσου κι εσύ και η δουλειά σου.
καλα, γλυψε τον πιτσι τωρα...υποκλίνομαι πιτσιλιάρη