oh yesμεμο η καλη μας φιλη?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 501K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
μας διασκεδαζουνε τυπε μου...έχω μία απορία, οι καλοί κανόνες φιλοξενίας απαιτούν να προσφέρεται φιλοξενία στις κυρίες του φορουμ αλλά μα την παναγια δεν μπορώ να καταλαβω τι ρόλο βαράνε? τι δουλεια έχουν σε αυτό το σαιτ?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
καντα λιανα!!!έχω μία απορία, οι καλοί κανόνες φιλοξενίας απαιτούν να προσφέρεται φιλοξενία στις κυρίες του φορουμ αλλά μα την παναγια δεν μπορώ να καταλαβω τι ρόλο βαράνε? τι δουλεια έχουν σε αυτό το σαιτ?
ρε πούστη δεν ξέρω αλλά βγάζουν όλες τα ελαττώματα από τα οποία θέλω να ξεφύγω όταν θέλω να χαλαρώσω μπροστά στον υπολογιστή μία απίστευτη εγωπάθεια και ένας εγωκεντρισμός λες και όλος ο κόσμος περίφερεται γύρω από αυτές συν μία έλλειψη γενικής αισθητικής η δικία σου ρε φίλε θα ποσταρε σε ενα σαιτ το κώλο κια το μούνι ??της όχι βέβαια θα το κρατούσε για σένα . δεν ξερω έγώ μπορεί να είμαι ιδιότροπος
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
[size=15pt]Λευκορωσσιδα στην Ελλαδα...[/size]
![]()
![]()
![]()
ΚΛΑΑΑΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Εγώ δεν την είδα Μέμο
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 56
- Πόντοι
- 4.095
οταν βγαινουμε μαζι ομως συμβαινει το αντιθετο. σε κανουν μεγαλυτερο.
Φταιει ομως που συνηθιζουν να μας χουφτωνουν χαμηλα αντι για χειραψια. Κουφαλα, θα κοπει αυτο εκτιθεμαι![]()
Εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.654
- Πόντοι
- 3.575
εκτυφλωθηκα !!!!!! μετραει ?Λευκορωσσιδα στην Ελλαδα...
![]()
![]()
![]()
ΚΛΑΑΑΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ρε πούστη δεν ξέρω αλλά βγάζουν όλες τα ελαττώματα από τα οποία θέλω να ξεφύγω όταν θέλω να χαλαρώσω μπροστά στον υπολογιστή μία απίστευτη εγωπάθεια και ένας εγωκεντρισμός λες και όλος ο κόσμος περίφερεται γύρω από αυτές συν μία έλλειψη γενικής αισθητικής η δικία σου ρε φίλε θα ποσταρε σε ενα σαιτ το κώλο κια το μούνι ??της όχι βέβαια θα το κρατούσε για σένα . δεν ξερω έγώ μπορεί να είμαι ιδιότροπος
εσύ μάλλον εξαιρείσαι... είσαι αξιοπρεπής ,παιχνιδιάρα και ερωτεύσιμη
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
καλα μην τρελενεσε κιολας δεν ειναι ολες δικες μας την πλακα μας κανουμε χαλαρα η ζωη ειναι ωραια!!!!!ρε πούστη δεν ξέρω αλλά βγάζουν όλες τα ελαττώματα από τα οποία θέλω να ξεφύγω όταν θέλω να χαλαρώσω μπροστά στον υπολογιστή μία απίστευτη εγωπάθεια και ένας εγωκεντρισμός λες και όλος ο κόσμος περίφερεται γύρω από αυτές συν μία έλλειψη γενικής αισθητικής η δικία σου ρε φίλε θα ποσταρε σε ενα σαιτ το κώλο κια το μούνι ??της όχι βέβαια θα το κρατούσε για σένα . δεν ξερω έγώ μπορεί να είμαι ιδιότροπος
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 74.484
- Πόντοι
- 12.056
'Εχω την κοπέλα εδώ και μου κάνει pedicure και σας διαβάζουμε παρέα.Τις έδειχνα τις φωτογραφίες σας και γέλαγε η κοπέλα.
Με σφυροκαλεμο στο κανει??
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Συνημμένα
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oεσύ μάλλον εξαιρείσαι... είσαι αξιοπρεπής ,παιχνιδιάρα και ερωτεύσιμη
το "μαλλον"ηταν σωστο..να εισαι καλυμενος καποια στιγμη που καπου θα στην σπασω....
απλα δε καταλαβα τι εννοεις?
ενα σαιτ ρε συ...με τεραστια ποικιλια θεματων και ανθρωπων...
σαφως θα υπηρχαν γυναικες.
καθε ειδους.
οπως κ αντρες καθε ειδους...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εσύ μάλλον εξαιρείσαι... είσαι αξιοπρεπής ,παιχνιδιάρα και ερωτεύσιμη
που τα ξες ολα αυτα;
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
το "μαλλον"ηταν σωστο..να εισαι καλυμενος καποια στιγμη που καπου θα στην σπασω....
καθε ειδους.
μ'αρεσει που σε δουλευει και του απαντας σοβαρα!
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
ψιλοδιαφωνώ από μια γυναίκα πάντα πειμένεις υψηλότερο επίπεδο αισθητικής και μερικές αν και όχι του επαγγελματος είναι πολύ φθηνέ:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
καθε ειδους.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εδω απανταω σοβαρα σε αλλους κ αλλους που δεν ειναι αξιοι ουτε καν να με δουλεψουν ρε...μ'αρεσει που σε δουλευει και του απαντας σοβαρα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14