και εγω μέσαalex1967 σε κόβω λάτρη της παρτούζας επειδή είμαι και εγώ λάτρης,ψήνεσαι να πάμε να παρτουζόσουμε καμιά αλλοδαπή?????????????
φιλική πρόταση όχι τίποτα άλλο μην νομίζεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 500K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Να δω αν τα βγαλετε περα με αυτεσ τισ 5
όχι μόνο θα τα έβγαζα πέρα αλλά αθ τις ξεκώλιαζα όσο με κρατάγανε οι δυνάμεις μου
αν είναι λυσσάρες και έχουν καιρό να γαμηθούν εκεί θα είχα πρόβλημα
Επισκέπτης
Πήγα για καφεδάκι και όλες μα όλες οι κοπέλες ήταν πολύ πιο εμφανίσημες απο τις ξεχασμένες απο τον θεό που ποστάρετε εδώ.
και εγω μέσα
φίλε είσαι μέσα ειλικρινά????????????
γιατί όσες φορές έχω πάει φυλής με φίλους και μας λένε οι πόρνες(είναι 2 στο μπορντελάκι)κάνουμε και παρτούζα,κανένας φίλος δεν θέλει να ακολουθήσει
Αν προσεξες τα βιντεακια εχουν παντα ενα αρσενικοalex1967 σε κόβω λάτρη της παρτούζας επειδή είμαι και εγώ λάτρης,ψήνεσαι να πάμε να παρτουζόσουμε καμιά αλλοδαπή?????????????
φιλική πρόταση όχι τίποτα άλλο μην νομίζεις
Για δες αυτο το ρωσιδακι
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.646
- Πόντοι
- 2.637
που εγινε αυτο το συμβαν βρε αλιντισσα ?Πήγα για καφεδάκι και όλες μα όλες οι κοπέλες ήταν πολύ πιο εμφανίσημες απο τις ξεχασμένες απο τον θεό που ποστάρετε εδώ.
νταφίλε είσαι μέσα ειλικρινά????????????
γιατί όσες φορές έχω πάει φυλής με φίλους και μας λένε οι πόρνες(είναι 2 στο μπορντελάκι)κάνουμε και παρτούζα,κανένας φίλος δεν θέλει να ακολουθήσει
Αν προσεξες τα βιντεακια εχουν παντα ενα αρσενικο
Για δες αυτο το ρωσιδακι
μπα βαριέμαι να το δω και αυτό
γιατί ρε άλεξ δεν σου γεμίζω το μάτι ότι μπορώ να τις ικανοποιήσω τις λυσσασμένες
αυτοί οι ρωσικοί καναπέδες ειναι τρομεροι μόνο καμιά περιέργη ταπετσαρία λείπειΑν προσεξες τα βιντεακια εχουν παντα ενα αρσενικο
Για δες αυτο το ρωσιδακι
Με τη Λουκ έχετε κανονίσει παρτούζα ρε παλιόπαιδα?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
σιγουρα δεν την βγαζεις!όχι μόνο θα τα έβγαζα πέρα αλλά αθ τις ξεκώλιαζα όσο με κρατάγανε οι δυνάμεις μου
αν είναι λυσσάρες και έχουν καιρό να γαμηθούν εκεί θα είχα πρόβλημα
Εαν πας για καφεδακι σε οποιδηποτε ρωσικη πολη τοτε να κανεις συγκρισεις,οχι με αυτες στα σαιτ.Γιατι αν συγκρινεις τις αντιστοιχες ελληνιδες που ειναι σε αυτα τα σαιτ με τις αντιστοιχες αλλοδαπες μαλλον θα χασεις.Ηπραγματικοτητα απο το internet απεχει πολυ.ΦιλικαΠήγα για καφεδάκι και όλες μα όλες οι κοπέλες ήταν πολύ πιο εμφανίσημες απο τις ξεχασμένες απο τον θεό που ποστάρετε εδώ.
που εγινε αυτο το συμβαν βρε αλιντισσα ?
καλά και εγώ που είχα βγει για καφέ το απόγευμα οι μόνες αξιόλογες παρουσίες ήτανε η μια σερβιτόρα από τις 4 που διαθέτει το μαγαζί..............................
μπα αυτη δεν παρτουζώνεταιΜε τη Λουκ έχετε κανονίσει παρτούζα ρε παλιόπαιδα?
Με τη Λουκ έχετε κανονίσει παρτούζα ρε παλιόπαιδα?
όχι δεν κάνει τέτοια πράγματα είναι κοπέλα με αρχές
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
την αλλη φορα παρεμε μαζι σου πλιιζ!!!!Πήγα για καφεδάκι και όλες μα όλες οι κοπέλες ήταν πολύ πιο εμφανίσημες απο τις ξεχασμένες απο τον θεό που ποστάρετε εδώ.
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.646
- Πόντοι
- 2.637
γκουχου γκουχου μην τα πετας ετσι αποτομα αυτα ....Με τη Λουκ έχετε κανονίσει παρτούζα ρε παλιόπαιδα?
κοντεψα να πνιγγω
σιγουρα δεν την βγαζεις!
το λες εκ πείρας Σωτήρη
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
θα σε τεσταρουμε στην πραξη!γιατί ρε άλεξ δεν σου γεμίζω το μάτι ότι μπορώ να τις ικανοποιήσω τις λυσσασμένες
Οχι δεν εννοω αυτο αλλα οτι εγω δεν πολυγουσταρω τις παρτουζες με πανω απο 3 ατομα και οι 2 θυληκα.Χωρις παρεξηγησημπα βαριέμαι να το δω και αυτό
γιατί ρε άλεξ δεν σου γεμίζω το μάτι ότι μπορώ να τις ικανοποιήσω τις λυσσασμένες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187