aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παιζει να ειναι το πιο μπαζο απο οτι εχετε ποσταρει ποτε!!!!!!!!!!!
δεν πειράζει τις ξεπαστρεύουμε όλες εμείς
δεν κάνουμε διακρίσεις όλοι άνθρωποι του θεού είναι
aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παιζει να ειναι το πιο μπαζο απο οτι εχετε ποσταρει ποτε!!!!!!!!!!!
Ωχ,aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παιζει να ειναι το πιο μπαζο απο οτι εχετε ποσταρει ποτε!!!!!!!!!!!
αυτα ειναι πιασιματαααααααααααααααααααααααα
δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ελεος !!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παιζει να ειναι το πιο μπαζο απο οτι εχετε ποσταρει ποτε!!!!!!!!!!!
Ρε Μάκη,
με το συμπάθειο κιόλας, αλλά μήπως έχεις φάει σκάλωμα μ' αυτή την Εβραία?
μωρο οχι αυτα σε μενα μαλλον για καταθεση σε κοβω, ευχομε να ειναι αναληψη.....Τα μαρούλια απο σαλατικα και οι καρχαρίες απο ψαρικό είναι η κυρίως τροφή μου κούκλε.
:'(Ωχ,
μπήκε η Λουκ. Τώρα δέσαμε....
ελεος!!!!!!!!!!!!!!ελεος!!!!αυτη δεν ειναι αιθεριο...το μονο σχετικο ειναι οτι μετα θες αιθερα γ να συνελθεις...ελεος !!!!!!
λες μπαζο αυτο το αιθεριο πλασμα
εισαι καλυτερη απο αυτην
ΑΠΟΔΕΙΞΗ !!!!!!
δεν πειράζει τις [size=20pt]ξεπαστρεύουμε[/size] όλες εμείς
δεν κάνουμε διακρίσεις όλοι άνθρωποι του θεού είναι
μωρο οχι αυτα σε μενα μαλλον για καταθεση σε κοβω, ευχομε να ειναι αναληψη.....
Σωτήρη αμφισβητείς οτι έχω βάλει φωτογραφίες μου ?
θα στις έβαζα όλες μαζεμένες αλλά δεν έχω αρχείο πια.
Φυσικα και θες αιθερα για να συνελθεις απο το σοκ ...ελεος!!!!!!!!!!!!!!ελεος!!!!αυτη δεν ειναι αιθεριο...το μονο σχετικο ειναι οτι μετα θες αιθερα γ να συνελθεις...
ημασρτον!!!
Φιλε θα με κανεις να τρεχω φυλης βραδιατικαδεν τα λέω καλά ρε Δημήτρη
:'(
ελεος!!!!!!!!!!!!!!ελεος!!!!αυτη δεν ειναι αιθεριο...το μονο σχετικο ειναι οτι μετα θες αιθερα γ να συνελθεις...
ημασρτον!!!
ελεος!!!!!!!!!!!!!!ελεος!!!!αυτη δεν ειναι αιθεριο...το μονο σχετικο ειναι οτι μετα θες αιθερα γ να συνελθεις...
ημασρτον!!!
Φιλε θα με κανεις να τρεχω φυλης βραδιατικα
καλα πολυ που με νοιαζει...Φυσικα και θες αιθερα για να συνελθεις απο το σοκ ...
οταν βλεπεις τετοια ΠΛΟΥΣΙΑ ελεη χρειαζεσαι αιθερα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!!!!
Έρχομαι να συμφωνήσω με τη Λουκ. Αυτή εδώ χρειάζεται ένα session μ' αυτόν τον Αυστραλό που γουστάρει η αδερφή μου απ' το Nip-Tuck (δεν ξέρω πως λέγεται ο μαλάκας ) να της φτιάξει λίγο την πρόσοψη γιατί είναι σαν τηγάνι. Από βυζί όμως είναι τούμπανο - χαλαρά βάζω 9/10. ;)ελεος!!!!!!!!!!!!!!ελεος!!!!αυτη δεν ειναι αιθεριο...το μονο σχετικο ειναι οτι μετα θες αιθερα γ να συνελθεις...
ημασρτον!!!
Ενα τελευταιο για σημερα