You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 501K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Αμαν ρε φιλε με τι παραθεση...[Παράθεση συγγραφέας = makis1985 link = topic = 82527.msg1897491 # msg1897491 date = 1274364447]
Ακόμα μια απο την αγαπητή Βερόνικα: cool:: cool:
[/ quote]μου αρεση το συνολακι των εσωρουχων!!!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
[Παράθεση συγγραφέας = σύνδεσμος dimitrisniva = topic = 82527.msg1898191 # msg1898191 date = 1274387072]
: Banghead:: banghead:: banghead:: banghead: Αμαν ρε φιλε με τι παραθεση ... : 2funny:: 2funny:: 2funny:
[/ quote]μη της δινεις σημασια ρε ζεις??????????????????????
: Banghead:: banghead:: banghead:: banghead: Αμαν ρε φιλε με τι παραθεση ... : 2funny:: 2funny:: 2funny:
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
χωρισα!!!! για μια μερα...[Παράθεση συγγραφέας = σύνδεσμος dimitrisniva = topic = 82527.msg1898191 # msg1898191 date = 1274387072]
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
[Παράθεση συγγραφέας = σύνδεσμος dimitrisniva = topic = 82527.msg1898203 # msg1898203 date = 1274387341]
χωρισα!! για μια μερα ... : 2funny:: 2funny:: 2funny:
[/ Quote]ρε ξεκολα για την παραθεση λεω τακτοποιηθηκαν ολα?
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Καταλαβα ρε απλα σου ειπα τι παιζει...[Παράθεση συγγραφέας = σύνδεσμος dimitrisniva = topic = 82527.msg1898203 # msg1898203 date = 1274387341]
Τι να τακτοποιηθουν αστα να πανε..διαταγες πληρωμης κτλ κτλ....
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
[Παράθεση συγγραφέας = σύνδεσμος dimitrisniva = topic = 82527.msg1898209 # msg1898209 date = 1274387631]
Καταλαβα ρε απλα σου ειπα τι παιζει ...
Τι να τακτοποιηθουν αστα να πανε .. διαταγες πληρωμης κτλ κτλ ....
[/ Quote]στα @@ πρωτη φορα ειναι?εμενα να δεις καποτε αλλα κλανς μαινς δεν τρεχει τιποτα και γω χωρ.
[/ Quote]στα @@ πρωτη φορα ειναι?εμενα να δεις καποτε αλλα κλανς μαινς δεν τρεχει τιποτα και γω χωρ.
dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ξερω ξερω μεχρι να τα ξαναφτιαξεις..[Παράθεση συγγραφέας = σύνδεσμος dimitrisniva = topic = 82527.msg1898209 # msg1898209 date = 1274387631]
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
[Παράθεση συγγραφέας = σύνδεσμος dimitrisniva = topic = 82527.msg1898225 # msg1898225 date = 1274387928]
Ξερω ξερω μεχρι να τα ξαναφτιαξεις .. : 2funny:: 2funny:: 2funny:
[/ Quote] δεν μας πιανη θεραπεια: 2funny:: 2funny:: 2funny:
Ξερω ξερω μεχρι να τα ξαναφτιαξεις .. : 2funny:: 2funny:: 2funny:
[/ Quote] δεν μας πιανη θεραπεια: 2funny:: 2funny:: 2funny:
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
επισης....παιδες καληνυχτα καθοσον δουλευουμε αυριο καλη ξεκουραση!!!!
γνωριζομαστε 3 χρονια , κοιμομαστε αρκετες φορες μαζι και γενικως συζηταμε. τωρα εσυ αφου βρηκες τετοια κοπελα μπραβο σου να την χαιρεσαι , παντως οσες φιλες της μου εχει γνωρισει ειναι μονο για το χρημα.ολα τα δακτυλα δεν ειναι ιδια εγω εχω περαση παρα πολλα και με στηριξε και οικονομικα ειναι να σε θελη για απλα κοριτσια μιλαμε!συνηθως ειναι μυστικοπαθης πως στα λεει εσενα?
υπαρχουν ευτυχως παντα εξαιρεσεις
με ελληνιδα δεν εχω κανει τετοιο σεξ παντως οπως με αλλοδαπη.ισως δεν μου εχει τυχει ακομα, δεν ξερω.
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
τα κοριτσια χαμενα ο μητσος χαμενος ο μεμος απασχολημενος αρχιζω να ανυσηχω ρε πατερρρρρρρρρρ ριξε κανα εφχελαιο!!!!!!!!!!!!!
Ο memosan βασανιζει αριστεριζοντες στο υπογειο του σπιτιου του...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
εγώ που παλιά είχα σχέση με μιά πελλοπονησία ... πιάνετε για σχέση έλληνα με αλλοδαπή
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
εγώ που παλιά είχα σχέση με μιά πελλοπονησία ... πιάνετε για σχέση έλληνα με αλλοδαπή
Αναποδα τα λες. Αυτο μαλλον ηταν σχεση Ελληνιδας με αλλοδαπο...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Αναποδα τα λες. Αυτο μαλλον ηταν σχεση Ελληνιδας με αλλοδαπο...
αλήθεια πότε προσαρτήθηκε η πελλοπόνησος στην Ελλάδα και δεν το πήρα χαμπάρι.. χάνω επεισόδια μου φαίνεται...
γαμώτο μεσημέρι στο γραφείο τα έχω παίξει... TGI Friday....
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
[Παράθεση συγγραφέας = σύνδεσμος Τηγάνι = topic = 82527.msg1898485 # msg1898485 date = 1274395164]
γνωριζομαστε 3 χρονια, κοιμομαστε αρκετες φορες μαζι και γενικως συζηταμε. τωρα εσυ αφου βρηκες τετοια κοπελα μπραβο σου να την χαιρεσαι, παντως οσες φιλες της μου εχει γνωρισει ειναι μονο για το χρημα.
με ελληνιδα δεν εχω κανει τετοιο σεξ παντως οπως με αλλοδαπη.ισως δεν μου εχει τυχει ακομα, δεν ξερω.
[/ quote]Η παραθεση μου ειναι ια κλωτσιες ισως ειναι προβλημα λαπτοπ λοιπον πρεπει να σου πω τα εξης εω εχω καει και απο ελληνιδα και ξενη ολες οι γυναικες εχουν σαν κριτηριο τα εξης ανεξαρτητου ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ πρεπει ο ανδρας με τον οποιον βρισκονται μαζι να εχει τα εξης σπιτι η να εχει την δυνατοτητα να αγοραση,να περνη καλο μισθο για να εξασφαλιση αυτην και μετεπιτα το παιδι της να μην λοιπουν τουλαχιστον τα απαρετητα και να εχει σταθερο μισθο και βεβαια να βλεπη καποια πραγματα απο την μερια του ανδρα που εκεινη κρινη οτι την εξασφαλιζουν και δεν μιλω για ομορφια κλπ. αυτα ειναι τα κριτηρια αν σπαση αυτη η εξισωση γεια σας,εγω ποτε δεν ειπα οτι η ελληνιδες ειναι σε σχεση με τις ξενες κακες απλα ειναι καλομαθημενες με υψηλη επαρση απαιτησεων και δεν προσεχουντο κορμι τους ιδικα οταν παντρευτουν,αυτη σε πρωτο σταδιο ειναι η βασικη διαφορα το δευτερο κακιστο ειναι η ξυνισμενη μουρη μιλας και ειναι σαν να θελεις να τις πηδηξης αν αυτα τα στοιχεια μπορεσουν να τα αλλαξουν πολοι θα ξαναγυρισουν και γω δεν εχω παρωπιδες αυριο για οποιοδηποτε λογω μποριε να χαλασω την σχεση μου αυτο δεν λεει τιποτα απλα ψαχνης να βρεις τι σου ταιριαζη καλυτερα σε αυτο το ανηφορη που λεμε ζωη που λεει και το τραγουδι!!!
γνωριζομαστε 3 χρονια, κοιμομαστε αρκετες φορες μαζι και γενικως συζηταμε. τωρα εσυ αφου βρηκες τετοια κοπελα μπραβο σου να την χαιρεσαι, παντως οσες φιλες της μου εχει γνωρισει ειναι μονο για το χρημα.
[/ quote]Η παραθεση μου ειναι ια κλωτσιες ισως ειναι προβλημα λαπτοπ λοιπον πρεπει να σου πω τα εξης εω εχω καει και απο ελληνιδα και ξενη ολες οι γυναικες εχουν σαν κριτηριο τα εξης ανεξαρτητου ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ πρεπει ο ανδρας με τον οποιον βρισκονται μαζι να εχει τα εξης σπιτι η να εχει την δυνατοτητα να αγοραση,να περνη καλο μισθο για να εξασφαλιση αυτην και μετεπιτα το παιδι της να μην λοιπουν τουλαχιστον τα απαρετητα και να εχει σταθερο μισθο και βεβαια να βλεπη καποια πραγματα απο την μερια του ανδρα που εκεινη κρινη οτι την εξασφαλιζουν και δεν μιλω για ομορφια κλπ. αυτα ειναι τα κριτηρια αν σπαση αυτη η εξισωση γεια σας,εγω ποτε δεν ειπα οτι η ελληνιδες ειναι σε σχεση με τις ξενες κακες απλα ειναι καλομαθημενες με υψηλη επαρση απαιτησεων και δεν προσεχουντο κορμι τους ιδικα οταν παντρευτουν,αυτη σε πρωτο σταδιο ειναι η βασικη διαφορα το δευτερο κακιστο ειναι η ξυνισμενη μουρη μιλας και ειναι σαν να θελεις να τις πηδηξης αν αυτα τα στοιχεια μπορεσουν να τα αλλαξουν πολοι θα ξαναγυρισουν και γω δεν εχω παρωπιδες αυριο για οποιοδηποτε λογω μποριε να χαλασω την σχεση μου αυτο δεν λεει τιποτα απλα ψαχνης να βρεις τι σου ταιριαζη καλυτερα σε αυτο το ανηφορη που λεμε ζωη που λεει και το τραγουδι!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187