ομορφη κοπελα.
και δεν εξαφανιστηκαμε απλα βαρεθηκα να βλεπω τον sotirof να καλημεριζει και να καληνυχτιζει μονος του.
χαίρομαι που συμφωνείς με την επιλογή μου
καλώς τες μας λείψατε όχι τόσο σε εμένα όσο στους άλλους που σας γύρευαν
ομορφη κοπελα.
και δεν εξαφανιστηκαμε απλα βαρεθηκα να βλεπω τον sotirof να καλημεριζει και να καληνυχτιζει μονος του.
καστανα η ξανθα τα μωρα ειναι
δεν περιμενω καθε μερα ολοι να μιλησουμε στο θρεντ ξερω οτι ολοι εχουμε δουλειες αλλα το αμυλητο νερο ηπιατε αφου το βλεπετε ριχτε ενα ποσταρισμα να κανουμε καμια συζητηση!!!ομορφη κοπελα.
συνεχισε μακη τα παντα ρη!έχω πολύ υλικό με ξανθές Ρωσσίδες και Τσέχες ;) ;)
Αλλά έτσι για να σπάει η μονοτονία του τόπικ έχω πολλές μελαγχρινές και καστανές Τσέχες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν περιμενω καθε μερα ολοι να μιλησουμε στο θρεντ ξερω οτι ολοι εχουμε δουλειες αλλα το αμυλητο νερο ηπιατε αφου το βλεπετε ριχτε ενα ποσταρισμα να κανουμε καμια συζητηση!!!
μην τα φοβασε αυτα ουδεις αναντικαταστατος ακομα και εγω αυτες οι ηλικιες μου ταιριαζουν καλυτερα!έτσι έτσι μόνο μην ζηλέψει η δικιά σου φοβάμαι και πέσει παντόφλα στο σπίτι
ένα μωρό που βρίσκεται σε μια πιο ώριμη ηλικία!!!!!!!!!!!!!!!
αν και δεν με ενδιαφερει να ειναι μια κοπελα ομορφη πολυ αποψη μου να εχει καλη συμπεριφορα και χαρακτηρα και τα αλλα πιστευω επονται!να ποσταρετε καστανες/μελαχρινες.
ειναι πιο ωραιες.
μεμο ου!ου!Ας ξεκινήσουμε με ένα θεικό πλάσμα από την Ρωσσία
οι ατιμουλες ειναι γλυκουλες!!!!
μακη, τελικα εισαι ζαβός ε ??Ένα αξιόλογο μωρό απο την Τσεχία με κάτι
τύ να σου λαίο ??Παίδες τι γίενται δεν βλέπω σχόλια,αντιδράσεις πεσμέν[size=40pt]οι[/size] η ομάδα μου φαίνεται