sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
στην στελνω με πμ μαστερακο!!!σωτηρη στειλε μου σε πμ την συνταγη σου για την σως.εχω τρελα με την μαγειρικη.
στην στελνω με πμ μαστερακο!!!σωτηρη στειλε μου σε πμ την συνταγη σου για την σως.εχω τρελα με την μαγειρικη.
ρε εκτορα μην κανεις σαν λυκος θα αρχιση η βελβυ να ουμε χεχε!
μαλακιες συνταγες της βεφας.ωχ, βρεθηκα στο σαιτ της βεφας!
δεν εχω αναγκη την βεφα τρεις κουζινες ξερω αυτη ηταν απαντηση ελληνιδας!!!ωχ, βρεθηκα στο σαιτ της βεφας!
συμφωνω μαζι σου απολυτα συναδελφε!!!Ναι,υπάρχουν γερμανίδες που είναι απίστευτες ψώλες.Όμως με τις Γερμανίδες ισχύει ένα βασικό.Πάνε πάντα με άντρες της ίδιας ηλικίας(ενώ οι Σλαύες προτιμούν πολύ μεγαλύτερους και οι Αγγλίδες μικρότερους).
οι αγγλιδες μικροτερους??????αγγλια δεν εχω παει,αλλα εχω δουλεψει μπαρμαν στο σιδαρι στην κερκυρα..οι 16χρονες και 17χρονες αγγλιδες ηταν η χαρα του σαρανταρη.Ναι,υπάρχουν γερμανίδες που είναι απίστευτες ψώλες.Όμως με τις Γερμανίδες ισχύει ένα βασικό.Πάνε πάντα με άντρες της ίδιας ηλικίας(ενώ οι Σλαύες προτιμούν πολύ μεγαλύτερους και οι Αγγλίδες μικρότερους).
οι αγγλιδες μικροτερους??????αγγλια δεν εχω παει,αλλα εχω δουλεψει μπαρμαν στο σιδαρι στην κερκυρα..οι 16χρονες και 17χρονες αγγλιδες ηταν η χαρα του σαρανταρη.
μαιστα!απαντας σοβαρα στον Κμαν?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ο ρεζιλης της στατιστικης ειναι!
η αληθεια ειναι οτι δεν τον εχω παρακολουθησει τον τυπα..απαντας σοβαρα στον Κμαν?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ο ρεζιλης της στατιστικης ειναι!
τρακαραν οι αεροσακοι παιδια!!
τρακαραν οι αεροσακοι παιδια!!
θελουν σερβις χε!χε!δεν άνοιξαν όμως και έχουμε θέμα
Όμως με τις Γερμανίδες ισχύει ένα βασικό.Πάνε πάντα με άντρες της ίδιας ηλικίας....
εω δεν γνωριζω κατι τετοιο εσυ?Wrong....
εω δεν γνωριζω κατι τετοιο εσυ?
Εγώ ξέρω, ότι οι αλλεμάνες, όταν γουστάρουν, γουστάρουν και το δείχνουν.
Καμία δεν με έχει ρωτήσει ποτέ πόσο χρονών είμαι (και που πήγα σχολείο, εάν σπούδασα, που δουλεύω, τι αμάξι έχω, που βγαίνω κλπ κλπ κλπ)
εχεις δικιο ρε εκτορα εγω ειμαι ανατολικα!!που να ξερει απο γερμανια ο ασχετος
αχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ