sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
γεια σου παπα μου οχι αυτες ειναι πιο ακριβες τι θες να παμε για δανειο παλι στο ΔΝΤ πηγαμε μια φορα να ουμε!!!!!σωτηρη, τελειωνει το μαρουλι, ε ????
γεια σου παπα μου οχι αυτες ειναι πιο ακριβες τι θες να παμε για δανειο παλι στο ΔΝΤ πηγαμε μια φορα να ουμε!!!!!σωτηρη, τελειωνει το μαρουλι, ε ????
εντάξ να ούμ..γεια σου παπα μου οχι αυτες ειναι πιο ακριβες τι θες να παμε για δανειο παλι στο ΔΝΤ πηγαμε μια φορα [size=20pt]να ουμε[/size]!!!!!
οχι ολες αυτες με χαρτια εχουν καλες δουλειες και φραγκα οι ανευ επειδη τωρα τελευταια κηνηγουν πολυ και δεν αξιζη το ρισκο για 500-700ε την κανουν για πισω οι περισοτερες εχουν σπιτια και μπορει να παιρνουν 200ε αλλα στην χωρα τους ζουν ανετα ειναι αλλος τροπος ζωης!!!!Μιας και το θεμα μας ειναι αλλοδαπες στην ελλαδα, ακουω συχνα τελευταια την αποψη οτι πολλοι αλλοδαποι(& αλλοδαπες?) που ηρθαν στη χωρα μας για δουλεια τα τελευταια χρόνια, πλεον με την κατω βολτα που μας εχει παρει, θα φυγουν και θα γυρισουν πισω στην πατριδα τους η θα πανε αλλου.
Το πιστευετε κατι τετοιο?
Παντως μια γνωστη μου μου ελεγε οτι παλια εψαχνε 'γυναικα' να φροντιζει τη γρια μανα της και η εφημεριδα είχε ολο βουλγαρες/ρουμανες, και τωρα εχει σχεδον μονο ελληνιδες!
Φτωχεια λεμε! Ξαναγυριζουν και κανουν δουλειες οι ελληνιδες που ειχαν δεκαετίες να τις κανουν.
Οι αλλοδαπες της ελλαδας λοιπον, μαλλον ηρθε η ώρα να την κάνουν απο εδω?
εντάξ να ούμ..
Σωτηρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!! τι λεει ρε ολα ο.κ../?? εγω ειμαι σχεδον ετοιμος...μαζευουν οι μερες λεμε ρεεεεεεοχι ολες αυτες με χαρτια εχουν καλες δουλειες και φραγκα οι ανευ επειδη τωρα τελευταια κηνηγουν πολυ και δεν αξιζη το ρισκο για 500-700ε την κανουν για πισω οι περισοτερες εχουν σπιτια και μπορει να παιρνουν 200ε αλλα στην χωρα τους ζουν ανετα ειναι αλλος τροπος ζωης!!!!
καλημερααααααααααααααααααααα ζεις μητσαραααααααααααααααααααααα το ξερω εισαι οκ δυναμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σωτηρηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!! τι λεει ρε ολα ο.κ../?? εγω ειμαι σχεδον ετοιμος...μαζευουν οι μερες λεμε ρεεεεεε
βλεπουμε το αβαταρ σου,φτανει....Καλημέρα αλλοδαπόφιλοι μπουρδελιάρηδες.Τι έγινε?Σήμερα δεν θα ποστάρετε καμιά σαβουρίτσα να πάει καλά η μέρα μας???
ετσι σωστός... και ευτυχώς που δίχνει τους βύζους μόνο και όχι τα παρακάτω γιατί θα έβγαζα τα κοψιδια που έχω φαειβλεπουμε το αβαταρ σου,φτανει....
γιατι ρε εχει ωραιο αβαταρβλεπουμε το αβαταρ σου,φτανει....
Εγώ είμαι εγχώριο προιόν χρυσό μου..τι περίμενες?Βάλε μας κανένα άβυζο ρωσσίδι απο αυτά που συνηθίζεις..βλεπουμε το αβαταρ σου,φτανει....
Εγώ είμαι εγχώριο προιόν χρυσό μου..τι περίμενες?Βάλε μας κανένα άβυζο ρωσσίδι απο αυτά που συνηθίζεις..
γιατι δικα της νομιζεις οτι ειναι?χε!χε!ετσι σωστός... και ευτυχώς που δίχνει τους βύζους μόνο και όχι τα παρακάτω γιατί θα έβγαζα τα κοψιδια που έχω φαει
έχεις μπει μέσα σε μπουρδελο να δεις πως είναι;Εγώ είμαι εγχώριο προιόν χρυσό μου..τι περίμενες?Βάλε μας κανένα άβυζο ρωσσίδι απο αυτά που συνηθίζεις..
δεν εχουν?
pisteyeis πραγματικα οτι της δευτερης ειναι φυσικα?!δεν εχουν?