το θεμα ειναι οτι ολες λετε οτι ειστε μπαζα αλλα καπου υπαρχουνε και οι ομορφες!το οτι εγω ειμαι χαλια μου αφαιρει το δικαιωμα να σχολιαζω αλλες?
ρε που ειναι αυτες οι ομορφες τελος παντων και δε τις βλεπει κανεις?
εεεεεε?
το θεμα ειναι οτι ολες λετε οτι ειστε μπαζα αλλα καπου υπαρχουνε και οι ομορφες!το οτι εγω ειμαι χαλια μου αφαιρει το δικαιωμα να σχολιαζω αλλες?
τι κριμα ρε αλτεκΣυγγνώμη δηλαδή τώρα αυτή έχει ωραία κοιλιά?Σαν έγγυος είναι.Μπαζογαμιάς μας βγηκε και ο Αλτεκ..κριμα.
Και οι Ρωσσίδες Κνίτισσες είναι κατεξοχήν!!!
παλι τις παπαριες αρχισες.το θεμα ειναι οτι ολες λετε οτι ειστε μπαζα αλλα καπου υπαρχουνε και οι ομορφες!
εεεεεε?
το οτι εγω ειμαι χαλια μου αφαιρει το δικαιωμα να σχολιαζω αλλες?
τι μπαζα ρε μακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..........
το θεμα ειναι οτι ολες λετε οτι ειστε μπαζα αλλα καπου υπαρχουνε και οι ομορφες!
εεεεεε?
on the road!!!το θεμα ειναι οτι ολες λετε οτι ειστε μπαζα αλλα καπου υπαρχουνε και οι ομορφες!
εεεεεε?
on the road!!!
πεταει κι ολας?Εδω βλεπετε την Αλιντισσα να ετοιμαζεται για να παει στο βουνο...
και αυτο μου το λες εσυ??????
παλι τις παπαριες αρχισες.
σοβαρεψου...εχεις γινει γραφικος.
To νέφος θα φταίει κανέ να φύγει κ θα δεις τις όμορφες!!!Αν είσαι από Αθήνα λογικό είναι να το λες αυτό. Όσες φορές πήγα, το 97% είναι σκατόμπαζα.
εμενα δε μαρεσεις για κανεναν λογο.μ΄αρεσεις γιατι εχεις αυτογνωσια
εγω...και αυτο μου το λες εσυ??????
σοβαρεψου Λουυυυκ
τι μπαζα ρε μακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κοίτα στο θέμα μύτη δεν ξέρω,μπορεί όντως να είναι πιο εύκολες οι Ρωσίδες....γιαυτο εσυ μια ζωη θα παρακαλας κνιτισες παπαρα!
γιατι ετσι σου αξιζει!
Ξέρω γω..πάντως πολύ συνηθισμένη.ποια ειναι αυτη, η γκομενα του?
και ειναι αλλοδαπη?
εμενα δε μαρεσεις για κανεναν λογο.εγω...
αλλαξε αβαταρ γαμω.
Σε εμένα λες;;;;αλλαξε αβαταρ γαμω.